Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Capital Matininkai, UAB
Man nepatiko, todėl NEREKOMENDUOJU turėti reikalų su matininkė Tatjana Vakulskienė iš "Capital matininkai".
Brokeris iš "Capital", kuris parduoda mano pastatyta nama, parekomendavo šią matininkė, kad atliktu namo matavimus, namo bylutė ir užregistruotu.
2021m. lapkričio 19 d. susitikimo metu, sumokėjau Tatjanai Vakulskienėi 200 Eur, nes prašė pinigus iškart. Jokio pinigų paėmimo kvito nedavė, bei sąskaitos neatsiuntė.
Tą pačią dieną, matininkė buvo mano pastatytame name ir atliko matavimus bei pažadėjo atsiųsti namo bylutė.
Iškart susisiekiau su geodezininku iš tos pačios įmonės, kad atlikti sklypo matavimus.
Jau po savaitės geodezininkas darba atliko ir atidavė man registruota sklypo bylą.
Bandžiau prisiskambinti matininkei 3 dienas ir tik 4 diena pavyko ir ji pasakė, kad greitų metų atsiųs namo bylutė ir vėl dingo.
Veliau, kai bandžaiu dar jai prisiskambinti ragelio jau nekėlė. Po mėnesio, kai jau aš pasiskundžiau brokeriui, gruodžio 21d. diena
matininkė pati man...
Sveiki, gerb. Maksim,
Dėkojame už išsakytą situaciją, į kurią būtinai atsižvelgsime pratęsiant tolimesnius darbus.
Pagarbiai,
Capital Matininkai, UAB
VU Verslo mokyklos (VU VM) tinklalaidė "Alter Ego" kviečia susipažinti su Dr. Birute Miškiniene – VU VM direktore
Kokia buvo jos kaip asmenybės ir profesionalės kelionė nuo vaikystės iki šiandien? Kas yra Birutės Alter Ego profesiniame kelyje? Sužinokite laidoje.
"Mano BŪSTAS" prižiūrės išskirtinį pastatą Užupyje
Išskirtinių objektų, kurių priežiūrą užtikrina pastatų administratorius "Mano BŪSTAS", ratą papildė Užupyje atnaujintas "Loft Garden". Įspūdingas erdves nuo lapkričio 1 dienos pradėjusi aptarnauti...
"Skaningos" dovanos – auganti tendencija: ieško geros emocijos ir ją randa
Kalėdinių dovanų projektas bene kiekvienam verslui kasmet tampa ir galvos skausmu, ir galimybe išsiskirti. Tendencijos rodo, kad jų gavėjai vis dažniau įvertina nuoširdžias pastangas – dovanos...