Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Vartonas, UAB

31 m. 3 d.
    Įstatinis kapitalas:
    Įstatinis kap.:
    100 000 €
    Garažo, pramoniniai, greitaeigiai, priešgaisriniai, kiemo vartai, vartų automatika, kelio užtvarai

4.5

Nerekomenduoju. Labai nusivyliau įmonės servisu - darbuotojai bendrauja nemandagiai ir arogantiškai, visiškai nesistengia padėti ar spręsti problemų.

UAB Kauno viešbutis

Nuoširdi padėka už operatyvų ir kokybišką garažo vartų remontą. Sėkmės darbuose ir tikrai rinksimės Jus savo naujuose projektuose!

Remontuoti vartų čia nerekomenduoju! Už 75eur senis atvažiavo, pabandė pakrapštyt ir pasakęs verdiktą "Geriau nebus, ko tu nori čia gi vartai, o ne durys" išvažiavo. (Vartai to pačio Vartono) Vėjas pro vartus toliau švilpė. Pats internete pasižiūrėjau kame problema ir susitvarkiau paskui. Nekompetencija serviso ir administratorės kuri išvis kažkokius briedus kalbėjo apie spyruoklių keitimą - net nesigaudo apie vartus :D

Dėkoju vadybininkui Edvinui ir darbus atlikusiam meistrui, už skubiai ir kokybiškai atliktus vartų automatikos keitimo darbus. Rekomenduoju.

Super įmone ir vadovai, darbuotojai.

Vartonas Uab vėl nenuvylė.
      Mano įmonėje jau 8 metai stovi vartai bei automatika iš Vartono, esu patenkintas.
      Šiemet keiciausi prie nuosavo namo sena automatika i nauja. Kreipiausi į Vartonas Uab. Nuo uzsakymo pateikimo praejus 8 darbo dienom automatika buvo pakeista. Nu aisku truputi reikejo paraginti vadybininka, bet paskui viskas buvo atlikta laiku ir kokybiskai. Rekomenduoju.

Užsisakėme kiemo vartus ir esame labai patenkinti. Vadybininkas Dovydas labai aiškiai ir detaliai pateikė visą informaciją susijusią su užsakymu. Jeigu kyla kokių klausimų, visada kantriai paaiškina. Montuotojai Ignas ir Darius atliko savo darbą nepriekaištingai. Negalime atsigrožėti vartais. Užsisakinėjom nestandartinius vartus. Visas užgaidas išpildė ir įsiklausė į kiekvieną mūsų norą. Tikrai rekomenduoju.

Labai ačiū vadybininkui Edvinui už malonų bendravimą, o meistrui už greitą ir kokybiškai atliktą darbą. Rekomenduoju.

Jeigu norite, kad vartai užkristų ant galvos ar automobilio, tai šita įmonė tikrai tą sugiaba. Vadovai tikrai dėl to labai neapsikraus ir be gėdos jausmo toliau prekiaus bei montuos nekokybiškus gaminius!

Jadvyga Arvasienė

Gerb. Tomai, Kęstučio gatvės 51, Kaunas namo gyventojai dėkoja Jums už operatyvią pagalbą. Pas Jus dirba savo darbą mylintys žmonės. Norime padėkoti Jūsų darbuotojai Sandrai už kompetenciją, malonų bendravimą, nuoširdumą. Linkime Jums ir Jūsų kolektyvui kuo geriausios sėkmės ir saugios aplinkos nuo virusų.

Pagarbiai,
      Buvusi vartų administratorė
      Jadvyga Arvasiene

Nevykdo susitarimo. Per visą vasarą taip ir nepastatė vartų. Kai paskambini, žada savaitės bėgyje pastatyti. Ir taip visą vasarą. Nepasitikėkite.

Norėčiau padėkoti UAB "Vartonas", Tomui Mencevičiui už greitą ir operatyvų garažo vartų remonto suorganizavimą. Nuo skambučio Tomui, iki remonto pabaigos praėjo nepilnai dvi valandos ir spyruoklė buvo pakeista. Super :)
      Sėkmės darbuose.

Nuosirdziai noreciau padekoti UAB "Vartonas" komandai uz profesionalu, operatyvu, sklandu darba - irengiant nuosavo namo vartus.
      Pirmiausia buvo gauta profesionali informacija apie atliekamus darbus, greitai suderinta atliekamu darbu samata.
      Ir vos po keliu savaiciu, jau atlikti montavimo darbai.
      Viska ka pazadejo - atlikto nepriekaistingai. O dar ir papildomai nemokamai nudaze kelis tvoros stulpelius.

Tikrai visiems, kuriems reikia vartu, varteliu ir pan - rekomenduociau kreiptis i sia imone.

Mano kieme gerai pastatė vartus ši įmonė. Patiko dalykiškas, paslaugus bendravimas ir tai, kaip jie dirbo. Laikėsi susitarimo ir suderintų laiko terminų.

Labai patenkinta servisu ir projektų vadovais. Visada pasiūlo optimaliausius variantus, o nutikus bėdai greitai ir operatyviai reaguoja. Ačiū jums :)

Super firma !!! Super aptarnavimas, poziuris i klienta. Greitas, malonu, kokybiskas darbas bei servisas. Rekomenduoju visiems sia firma.

Teisingas požiūris į darbą ir klientus.

Malonu buvo dirbt, gavau gera kokybiska daikta

Likau labai patenkintas jų darbu: Kęstutis, Ignas. Dėmesingi užsakovui, darbus organizavo ir įvykdė neįtikėtinai greitai: nuo užsakymo iki vartų automatikos sudėjimo 4 dienos.