Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Uždaroji akcinė bendrovė "LISOKSA"
Sveiki, likau labai patenkintas įmonės darbu! Užsakius prekes, (kurių deja, negalėjo man parūpint kitos tuo prekiaujančios įmonės) buvau beveik iškart informuotas, kad sandėlyje nėra man reikiamo kiekio, tačiau jie mielai man pasiūlė padėt tuo kuo gali. Prekės (pabrėžiu, net nedidelis kiekis, už tikrai nedidelę sumą) buvo išsiustos man, apie visą eigą, visuomet buvau laiku informuotas. Taip pat visi reikalingi ataskaitos dokumentai buvo atsiųsti laiku. Profesionaliai atliktas įmonės komandos darbas! Rekomenduoju ir dėkoju!
Jeigu taupote savo laiką, patariu nepirkti iš šios įmonės (irankiugama).
Internetinėje parduotuvėje jie sukėlė visas prekes, net tų, kurių realiai neturi. Kai padarai užsakymą, gauni pranešimą, kad vadybininkas patikrins sandėlį ir su jumis susieks.
Žinoma, jeigu perki kokį nors menkniekį, tu vadybininkui esi paskutinėje vietoje. O jeigu jie tos prekės neturi, tave tiesiog praignoruos ir nieko nepraneš. O tu lauk kaip d****.
(Darant užsakymą nereikia mokėti, tai bent tas gerai)
Labai rekomenduoju aplenkti šią įmone (jei taip ją galima pavadinti) iš esmės dėl to, kad po garantinis tikėtina jokia forma negalios. Situacija:
prieš pusantrų metu nupirktas spaustuvas essen, naudotas minimaliai hobio tikslais. Prieš porą dienų veržiant nulūžo špižinė detale kuri laiko spaustuvo sriegi bei leidžią jam judėti. Nusiuntus nuotrauką jų "ekspertai" įvertino jog tai nėra brokas ir aš savo galingom rankom jį sulaužiau (taip taip, 4-5 cm metaline galvą rankomis). Prašiau ne spaustuvo keitimo, tačiau tik detalės - pasirodo negamina. Išvada paprasta:
kontoros tikslas yra parduoti, o su po garantiniu vartosi iš gaidžio. Atsižvelgiant į tai, kad yra daugybė kitų įrangą pardavinėjančių įmonių labai REKOMENDUOJU šią žemesnio lygio kontorą tiesiog APEITI.
Sveiki, ne pirma karta uzsakau irankius Irankiugama.lt ir esu labai maloniai nustebintas operatyvumu, greitu ir maloniu aptarnavimu, ir gera kainos ir kokybes santyki.Noriu padekoti imonei uz kokybiska, greita aptarnavima ir irankiu pristatyma!Dar noriu palinketi imonei dar didesnio augimo, pletros ir dar didesniu pasiekimu nelengvame darbe!
Negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio apie įmonę ir ten dirbančius. Nusižiūrėjau norimus įrankius, tačiau paskaitęs komentarus nusprendžiau paskambinti. Neatsiliepė, tačiau greitai perskambino. Pokalbis buvo mandagus ir konkretus, supratau, kad žmonės supranta apie tai ką daro ir kuo užsiima. Prekes gavau po dviejų dienų. Todėl tik geriausi atsiliepimai ir linkėjimai šiai įmonei!
užsisakiau prekes ir apmokėjau prieš 8 dienas, prekių laukiu iki šiol, nors nurodyta, kad atsiųs per 1-3 darbo dienas. Praėjo kur kas daugiau, o siuntinys dar net neišiųstas, neva neturi vienos prekės. Nepatikima įmonė. Nepatarčiau iš jų pirkti
Laba diena, p. Dariau, apgailestaujame, kad nuvylėme Jūsų lūkesčius, tačiau skiltyje "Kaip pirkti" yra nurodyta, jog užsakomų prekių pristatymas gali užtrukti iki 30 dienų. Ne tik mūsų parduotuvės, bet ir pasaulio mastu yra sutrikęs prekių tiekimas, todėl tikimės Jūsų supratingumo ir kantrybės.
Sveiki.
Daug patirties su sia imone neturiu, bet, pirmadieni uzsisakiau preke, treciadieni ryte preke jau pas mane., anksciau nei tikejausi./pristatymas per 3 d.d./. Saskaita i ep. atejo irgi is kart tik gavus preke, - be jokiu papildomu prasymu.
Aciu. Patiko.
PS. bendrauti su niekuo nereikejo, paprastuoju budu, - uzsisakiau internetu, apmokejau, turiu.
Visiems linkiu to paties.
Uzsisakai preke internetu. Gauni laiska (netikrini, nes tiesiog standartinis uzsakymo patvirtinimas). Pasiteiravus, kodel preke dar neatvyko, gauni atsakyma, jog nepatvirtinai patvirtinimo. Whatt??? Kaip reikejo sugalvoti ir idiegti patvirinimo patvirtinima? Kas turejo detis to zmogaus galvoje? Perki preke internetu, suvedi duomenis, patvirtini pristatyma, mokejimo budus ir dar karta turi patvirtinti atskirai elektroniniu laisku. Ar jus rimtai?? Kitas dalykas, preke turi gauti ketvirtadieni arba cituoju: "veliausiai penktadieni", bet tik sekanti pirmadieni, papildomai pasiteravus kur uzsakyta preke, gauni atsakyma, jog, cituoju" Pasirodo kad preke dar keliauja is Voketijos pas mus". Tai kam pardavinet prekes, kuriu realiai neturi ir taip mulkint zmones?
Užsakiau tris prekes, netrukus po užsakymo gavau skambuti kad vienos iš prekiu dabar neturi. Sutarėm kad turimas prekes issius iškart o trukstama kai gaus mazdaug po savaites. Taip ir buvo pirmas gavau jau kita diena likusia po savaites, esu patenkintas patarimais bendravimu ir greitu prekiu pristatymu.
Padarai užsakymą, praeina savaitė - parašai kas vyksta, atsiunčia standartinį užsakymo patvirtinimo laišką, kuriame nurodoma jog užsakymo nevykdys nes prekės neturi. Ok, eini i sekančią jų šabloninę internetinę parduotuvę, žiūri, jog tokia prekė vis dar rodoma kaip turima, ją užsakai ir atitinkamai kartojasi aukščiau nurodytas scenarijus. Atsakymo iš žmogaus nesulaukta, telefonas nekeliamas. Net nežinau ką ir pasakyti apie tokį aptarnavimą :) Jeigu neturite prekių, tai atnaujinkite sandėlio informaciją ir atnaujinkite visose savo klonuotose web'uose, įsidiekite mokėjimus e-shope ir nereikės Jūsų vadybininkui apsimesti kad tiek daug užsakymų turi, kad nieko nespėja.
Visiškai el paštu nebendraujanti įmonė. Norėjau pirkti įrankį iš drdtools parašiau užklausą el paštu, bet atsakymo taip ir negavau, poto dar keleta kartų parašiau bet neatrašė. Nusprendžiau paieškoti įrankio kitur. Įrankį radau irankiugama parašiau jiem, ir vel jokių atsakymų, tik poto pastebėjau, kad ta pati įmonė turinti dvi e parduotuves. Kam duodat el paštus jei jais nesiruošiat bendrauti su klientais?
Gerbiamas Ugniau, į abu Jūsų užsakymus atsakyta tą pačią dieną, tiek DRDtools.lt, tiek irankiugama.lt internetinėse parduotuvėse. Jums buvo atrašyta, jog prekės nėra, pats STAMOS šiuo metu neturi šios prekės. Esame visapusiškai pasiekiami klientų, mūsų vadybininkai apdoroja užsakymus eilės tvarka, todėl kartais atsakymo ir tenka palaukti. Gaila, kad nepateisinome Jūsų lūkesčių, sėkmės darbuose!
Bendravimas buvo malonus pradžioj, bet pasidarė nebemalonu kai nusipirkau įrankį vertą mažiau nei 10eur. Tokiu atveju įmonė naudojasi Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos spraga (Tarnyba nepriima skundu iki 10eur). Pasiūliau įrankį pakeisti į brangesnį su mano priemoka, bet gražiai kalbant - pasiuntė į tarnybą. Jų tvritinimu, tai buvo pigi prekė, ne vokiškos kokybės, ji neturėjo defektų ir t.t. Taip gal ir nebuvo defektuota, ne man ir ne Jums ponai spręsti, bet jeigu įrankį naudoji pagal paskirtį ir per pirmąsiąsias sekundes jis sugęsta, tokių rinkoje neturėtų būti! Taip kad nerekomenduoju jų, nes įmonei nerūpi ilgalaikiai klientai, svarbu parduot čia ir dabar. Dėl mažiau nė 10eur aš pas juos nebekelsiu kojos ir niekam nerekomenduosiu!
Gerbiamas Adomai, taip mes Jus prisimename, kaip ir visus kitus nepatenkintus klientus. Butent, gerai pasakete, jog visus irankius reikia naudoti pagal paskirti. Visi dievagojasi, kad dirba teisingai, taciau praktika rodo kitka. Mes turime begalybe klientu, lojaliu ir gerbiamu, gaila jog Jums neitikome.
Nauja šypsena per 24 valandas tapo kasdiene realybe
Pasirūpinti profesionalia ir ilgalaike pacientų burnos sveikata – tokia yra pagrindinė klinikos „PAPADENT“ misija. Nors klinika garsėja savo kompetencijomis implantacijos ir estetinio protezavimo...
"Babble Christmas Pop Up": kalėdinė mugė ir kūrybinės dirbtuvės Vilniaus centre
"Babble Coffee Club" – neseniai duris atvėrusi erdvė pačiame Vilniaus centre (Gedimino pr. 39), kurioje jungiasi vėlyvieji pusryčiai, rūšinė kava ir jauki dovanų parduotuvė.
Jau kitais metais gyventojai galės naudotis nauja VMI savitarnos platforma
Ateinančiais metais Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) pristatys naują savitarnos platformą, kuri taps pirmuoju nuosekliai planuojamo skaitmenizacijos proceso etapu. Tam, kad kiekvienam būtų...