Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB JOLISTA

Įstatinis kapitalas:
    Įstatinis kap.:
    2 896 €

6.7

Labai aiškus ir malonus komunikavimas. Atliktiems darbams neturėjome jokių pretenzijų. Lyginant su kitomis bendrovėmis teikiančiomis tokią pačią paslaugą, nesulaukėme jokios arogancijos ar nepasitenkinimo, kad iš vis pasikreipėme dėl paslaugų, ką žinoma tekdavo išklausyti iš kitų bendrovių.
      Dirba labai lanksčiomis klientui sąlygomis, paprašėme, kuriam laikui pagamintą gaminį palaikyti savo sandėlyje, maloniai sutiko ir jokių mokesčių nepriskaičiavo :)
      Tikrai rekomenduojame šią bendrovę, ir linkime jei išlaikyti toliau aukštus klientų bei paslaugų aptarnavimo standartus.

Sudužus stiklo paketui, buvo ieškoma įmonė kuri pakeistų ji. Iš visu 5 įmonių, kur buvo kreipta dėl paketo keitimo, aš nusprendžiau sustoti tęs šiuos įmonės UAB "JOLISTA". Nors ir išsiunčiau visus išmatavimus pagal mano langų dokumentus, vis-tiek buvau maloniai nustebinta kad dar atvažiavo darbuotojas Jurijus įsitikinti ir permatuot stiklo paketą. Labai malonus ir kokybiškas aptarnavimas. Malonus darbuotojai, greitas ir tvarkingas stiklo paketo keitimas. Ačiū jums ir visai jūsų komandai. Atskiras dar AČIŪ Jurijui tikrai malonus žmogus kuris atsakingai atliko savo darbą su komanda. Tikrai rekomenduoju šitą įmonė.

Reguliavo duris ir keitė stiklo paketą. Viskas atlikta paprastai, aiškiai, gana greitai, derinantis prie kliento. Ačiū Olgai ir Jurijui.

J. Liukpetrienės IĮ

Atliko durų remontą profesionaliai ir greitai už adekvačią kainą.

Esu labai patenkintas - pirma, sutvarkė labai sudėtingos slenkančių durų konstrukcijos gedimą, antra, pakeitė iškilusi vitrininį langą. Viską padarė kokybiškai, jaučiasi meistro profesionalumas, rekomenduoju

Reikėjo pakeisti senus langus, ilgai rinkausi, kitur bandė įkišti tik pačius brangiausius variantus... Radau info apie Jolistą, perskaičiau atsiliepimus ir nusprendžiau užsakyti langus iš Jolistos. Darbas buvo atliktas profesionaliai ir labai kokybiškai. Matosi, kad meistrai išmano savo darbą ir tikrai turi didžiulę patirtį. Dėkoju Jums už puikų darbą ir tikrai rekomenduoju kitiems.

Savo srities profesionalai. Padėjo išsirinkti, viską konkrečiai paaiškino kas ir kaip. Meistrui Jurijui atskiras AČIŪ už durų sureguliavimą, nors su užsakymu niekaip nesusiję. Pamatė, kad kliūna, parodė problemą ir sutvarkė. Tai parodo, kad ši komanda ne tik apie pinigus, bet ir apie pagalbą ir žmogiškumą. Drąsiai rekomenduoju

Labai dekinga uz profesionaluma nuo pirmojo kontakto iki paskutinio zingsnio, kuomet darbai buvo atlikti nepriekaistingai.
      Dekinga taip pat uz pakantuma, nes as buvau nelengvas klientas, keiciantis savo nuomone.
      Ateityje planuoju dar naudotis sios imones paslaugomis ir tikrai rekomenduoju kitiems.
      Olga, Jurijau ir kt- jus esate puiki komanda!!!

Laba.Norečiau parašyti didielė pagarba ir gerus atsilepimus jusų imonei.Nes gerai sutvarkė langa Jūsu meistas Jurijus.Taigi noriu jums parašyti gerus atsilepimus ir džaugosiu sutvarkytu langu.Reiškiu Jums didelė pagarba????.

Darbas atliktas kokybiškai ir greitai. Pasiūlymas buvo gautas praktiškai per valandą prasidedant darbo laikui. Labai rekomenduoju tiems, kam reikalinga sureguliuoti langus ir balkono duris.

Tikri profesionalai - užstrigusias balkono duris sureguliavome telefonu per mažiau nei vieną minutę! Ačiū!!

Dėmesys klientui, greitas reagavimas, konkretūs klausimai poreikių išsiaiškinimui. Sutartas meistro atvykimas jau tą pačią dieną. Puiki komunikacija ir darbų paskirstymas, bravo visai JOLISTA komandai! Ypatinga padėka meistrui Tomui. Tvarkingas, dėmesingas, paslaugus, konkretus, dirba atsakingai ir labai kokybiškai.
      Nuoširdžiai tikiu, kad įmonė nepritrūks idėjų, kaip motyvuoti tokio aukšto profesinio lygio darbuotojus. Dėkoju ir linkiu didžiulės sėkmės vystant verslą!

Negaliu atsidžiaugti atradusi šios įmonės kontaktą, išsprendė mano problemą daug geriau nei tikėjausi. Kaip sakoma iš 100/100%. Operatyviai, konkrečiai, kokybiškai ! Dar kartą širdingai dėkoju ir visiems rekomenduosiu!

Nuoširdus ačiū už skubią pagalbą užstrigus balkono rankenai.Negalėjome užverti durų.Paskambinus meistras tuoj pat maloniai pasiūlė nufotografuoti lango mechanizmus ir nuotoliniu būdu paaiškino ką reikia daryti.Viskas puiku!!!Labai ačiū už greitą pagalbą ir profesionalumą.Būtinai kreipsimės jei reikės dar sykį.

Ačiū labai už pagalbą sutaisant ir sureaguliuojant medinius langus. Užsiminus, kad situacija skubi, nes stipriai pučia per langus, meistras sureagavo labai operatyviai, atvyko šeštadienį ir profesionaliai bei kokybiškai išsprendė visus klausimus (pakeitė sulūžusią detalę, sureguliavo uždarymo mechanizmus), patarė, ką padaryti, o kas būtų perteklinio. Žodžiu, esu daugiau nei patenkinta gautomis paslaugomis ir rekomenduoju kitiems!

Labai geras meistras, Tomas. Labai operatyviai pakeitė balkono rankenas ir sutvarkė langus. Buvau nustebęs, kad gavosi daug pigiau nei tikėjausi, labai rekomenduoju! Tikrai jei dar reikės - kreipsiuosi.

Likau maloniai nustebinta. Reaguoja operatyviai, problemą išsprendžia greitai ir kokybiškai, maloniai bendrauja ir dalykiškai viską paaiškina. Meistras Jurijus yra savo srities profesionalas. Rekomenduoju!
      Ačiū!

Mb viena klinika

Nuostabus aptarnavimas, dirba tik savo srities profesionalai! Rekomenduojame 100%!!!

Violeta Ragutskaite

Du metai langai kuo puikiausi.
      Darbus atliko laiku ir kokybiškai. Labai rekomenduoju, nes nepavykus atidaryti lango, atvyko per pora val. ir viską sutvarkė, nors praėjo du metai. Neįtikėtinas servisas. Ačiū!

Norėčiau padėkoti už operatyviai ir kokybiškai atlitus darbus bei malonų aptarnavimą.
      Meistrai yra savo srities žinovai, dirba greitai, profesionaliai, atsako į visus rūpimus klausimus bei pasiūlo optimalų problemos sprendimą.
      Rekomenduoju UAB Jolista kaip patikimą paslaugų tiekėją.

Alina

Tikrai puiki ir atsakinga įmonė. Užstrigo langas ir nepavyko jo uždaryti... Gavome puikią konsultaciją telefonu ir 15min bėgyje mes su vaikais vėl šiltame bute su uždarais langais. Labai ačiū už Jūsų pagalba ir nora padėti. Sėkmės darbuose :)

Paberžės socialinės globos namai

Operatyvus ir kokybiškas darbas. Tikrai rekomenduojame.

Vakar po pietų kreipiausi dėl balkono plastikinių durų remonto ir valandos bėgyje gavau pasiūlymą. Šiandien ryte patvirtinau jį ir už dviejų valandų balkono durys buvo kokybiškai suremontuotos. Malonu buvo bendrauti! Sėkmės Jums!

Visiems rekomenduoju meistra, kuris kokybiskai ir greitai atlieka savo darba.

nuoširdus ačiū meistrui Jurijui, kuris sureguliavo plastikinių langų mechanizmus Vilniuje. Darbas atliktas kokybiškai ir greitai. Puiku, kad Jurijus saugoja užsakovų namus ir užsideda antbačius. Tikrai rekomenduosiu šį meistrą kitiems.

Organizacija "Gelbėkit vaikus"

Puiki socialiai atsakinga įmonė! "Gelbėkit vaikus" vaikų dienos centre Vilniuje sugedo balkono spyna. Iš vakaro susisiekus su UAB "Jolista" kitos dienos ryte atvažiavo darbuotojas, operatyviai išsprendė problemą ir, prisidėdamas prie mūsų organizacijos darbų, šią paslaugą atliko nemokamai. Įmonėje "Jolista" dirba ne tik puikūs profesionalai, bet ir labai geros širdies žmonės. Ačiū!

Labai gera įmonė ir darbuotojai. Geras kokybiškas darbas, malonus bendravimas. Viso buto langus ir balkono stiklinimą padarė greičiau negu žadėjo. Darbus atliko operatyviai ir gerai. Tikiuosi ir tolesnio bendravimo. AČIŪ.

Naudojausi šios įmonės paslaugomos ir likau labai patenkinta. Problema buvo išspręsta labai greitai.

Keitėme lango paketą. Viskas labai operatyviai, greitai ir kokybiškai. Darbas buvo atliktas tikrai greitai. Dar priedo ir balkono duris pareguliavo. Esu labai dėkinga už kokybišką darbą. Tikrai dar naudosimės jūsų paslaugomis stiklinant balkoną. Labai ačiū!

Pirma karta kreipiausi į šį įmonę dėl lauko šarvo duru problemos ir buvau maloniai nustebinta dėl operatyvumo  meistras paskambino ir atvyko po 1, 5 valandos, defektą sėkmingai pašalino. Linkiu įmonei sėkmės ir siunčiu nuoširdžią PADĖKĄ.

Nuo skambučio šiai įmonei praėjo tik kelios valandos, o balkono durys jau sutaisytos. Ačiū, viskas greitai, kaina adekvati, o meistras taip pat labai malonus buvo.

Ačiū už operatyvumą, malonų bendravimą.Balkono durų remontas atliktas Varėnoje-iš vakaro pateikiau užsakymą, o kitą dieną, po pietų jau buvo pataisyta.Rekomenduoju visiems, tikrai nenusivilsit.

Ačiū įmonei UAB Jolista ir meistrui už operatyvumą ir malonų bendravimą.

Nuostabi imone, nuostabus meistrai. Dirbu iki 18val, Vilniuje meistra išsikviesti be šansu, tokiu laiku. Čia žmones atvažiavo vakare, atliko darbus nepriekaištingai. Rekomenduoju! Ačiu vyrai.

Labai dėkoju uz greitą, kokybišką ir malonų aptarnavimą.Rekomenduosiu visiems.Esu tikra jog pasirinkę Jolistą liksit patenkinti. (2018.10.03)

Siandien man pakeite balkono langa Jolistos darbuotojas Jurijus. Darbas atliktas puikiai, puikus bendravimas, operatyvumas tobulas. Dar ir nemokamai sureguliavo durys. Aciu Jums Labai!

Laba diena,

noriu padėkoti Jūsų įmonės darbuotojui Jurijui, kuris vakar profesionaliai įvertino mano buto plastikinių langų būklę. Jurijus dalykiškai viską paaiškino, atliko kai kuriuos derinimo darbus. Likau labai patenkinta šiuo Jūsų įmonės darbuotoju.

Pagarbiai
      Danutė Šidiškienė
      Peteliškių g., Vilnius.

Jei dar kada reikės tokių paslaugų, kreipsiuos tik į Jolistos meistrus! Pirmiausia, tai labai malonus aptarnavimas, antra viskas sutvarkyta, išmatuota ir sudėta per mažiau nei dvi paras! Ačiū

Ketvirtadienį paskambinau, o penktadienį atvažiavo ir sureguliavo langą. Kadangi langas gana senas, kitiems "specialistams" jis nepataisomas, o Jolistos meistras užtruko pusvalanduką ir viskas sandaru. Likau nustebęs greitu ir maloniu aptarnavimu. Langas sandarus ir nereikės keisti, todėl sutaupė krūvą pinigų. Kainos palyginus su kitais yra tikrai mažos. Rekomenduoju.

Rekomenduoju. Greitai, profesionaliai suremontavo balkonų duris. Nuoširdžiai ačiū!

Greitas ir kokybiškas aptarnavimas, profesionaliai diagnozuota problema ir rastas efektyvus sprendimas. Tikrai verta kreiptis! Nuoširdžiai ačiū!

seserys bernardinės

Labai nuoširdžiai dėkojame už greitą, kokybišką ir malonų aptarnavimą. Linkime Jums kuo geriausios sėkmės ir Dievo Palaimos!
      Sesės Bernardinės,

Jau antrą kartą užsakinėjome langą šioje įmonėje ir įvertinimas tik teigiamas. Greitai išmatavo, pateikė pasiūlymą ir po to kokybiškai ir tvarkingai viską padarė. Sąžiningas darbuotojų darbas, lankstumas ir rimtas požiūris į klientą - rodikliai, pagal kuriuos pasirinkome šią įmonę vėl bei drąsiai rekomenduojame kitiems. Esu tikra, jog pasirinkę liksite patenkinti.

Pas juos užsakiau terasos langus, viska padare laiku, išaiškino kaip prižiūrėti, koki varžteli pareguliuoti jei reikės. Jaučiasi, kad žmonės dirba mėgstamą darbą ir iš to jaučia malonumą, tada klientui belieka tik džiaugtis jų atliktais darbais. Likau patenkintas. Respekts :)

Paskambinau, paaiskino beda, isprendem greitai ir kokybiskai! +10

Laba diena. Užsakėme naują langą ir balkono duris šioje įmonėje ir esame labai patenkinti, nes: pirmiausia, įmonės vadovas nuoširdžiai pakonsultavo ir išsiaiškinęs mūsų poreikius bei galimybes, pasiūlė optimaliausią sprendimą. Antra, darbus atliko kokybiškai ir iki sutarto termino. Taip pat proaktyviai informavo, apie numatomą langų pristatymo datą, kad galėtumėme susiplanuoti savo darbus, nes darėme remontą.
      Tos pačios veiklos įmonių yra daug, tačiau šiai skiriu didelį pliusą už paprastą ir nuoširdų bendravimą nesiekiant tiesiog parduoti prekę/paslaugą. O ir kainos čia adekvačios.
      AČIŪ Jums ir sėkmės! Rekomenduoju kitiems ir ateityje dar kreipsimės :)

Labai geras meistras. Operatyviai sutvarkė visas kilusias problemas su langais ir balkono durimis, profesionaliai ir kokybiškai, labai rekomenduoju. Ačiū meistrui Jurijui už nepriekaištingą ir sąžiningą darbą.

Greitai ir tiksliai pakonsultavo lango detales paieskose. Be jokio atlygio nukreipe tiesiai pas detaliu tiekejus.

Ši įmonė pakeitė mūsų senus dvigubus medinius langus į plastikinius ir sudėjo uosio palanges.
      Truputį vėlavo su langais, tačiau galutiniu rezultatu esame patenkinti.
      Galiu rekomenduoti šią įmonę.

Sveiki. Šioje įmonėje užsakiau balkono įstiklinimą. Likome labai patenkinti, nes:
      1. Suteikia išsamią konsultaciją;
      2. Atlieka darbus laiku ir tvarkingai.
      3. Greit sutvarkė transportavimo metu atsiradusius defektus.
      4. Pagal kainą manau pigesnių nerastume.
      Ačiū už Jūsų darbą ir linkiu gerų klientų.

Guopstų kel. 17, Guopstų k., LT-21148 Trakų r.
      Veiklos sritys: langai; durys, raktai, spynos; gamyba; statyba; stiklas ir jo gaminiai.
      GEALAN – tarptautinė įmonių grupė yra viena iš Europoje pirmaujančių plastikinių langų ir durų profilių sistemų gamintojų. Nuo 1968 m. gamindama PVC profilius langams ir durims, GEALAN įgyvendina pažangius ir inovatyvius sisteminius sprendimus. GEALAN BALTIC – viena iš Vokietijos koncerno gamyklų, veikianti kaip...
      Eišiškių pl. 127, LT-02184 Vilnius.
      Veiklos sritys: langai; automatizavimas, automatika; durys, raktai, spynos; tvirtinimo detalės, elementai.
      Bend­rovė „Gretsch­-Uni­tas“ jau daugiau nei 100 metų yra durų ir langų,pas­tatų valdymo bei automa­tinių įėjimo sis­temų lyderė. UAB "Gretsch - Unitas Baltic" yra dukterinė Vokietijos firmos Gretsch - Unitas GmbH įmonė, įkurta 1997 metais. Nuo to laiko ji sėkmingai dirba Pabaltijo rinkoje, tiekdama didžiajai...
      Kęstučio g. 47-27, LT-08124 Vilnius.
      Veiklos sritys: langai; durys, raktai, spynos; fasadas, fasado apdaila; metalo konstrukcijos, angarai; statyba; stiklas ir jo gaminiai.
      Tiekiame Reynaers aliuminio sistemas langų gamybos pramonei. Padedame architektams, statybinėms bendrovėms parinkti tinkamus konstruktyvinius sprendimus, mazgus susijusius su aliuminio-stiklo langais, durimis, fasadais. Galime parengti projekto techninę specifikaciją (skirtą aliuminio-stiklo konstrukcijoms)...
      Verslo g. 15, Kumpiai, LT-54311 Kauno r.
      Veiklos sritys: langai; durys, raktai, spynos; fasadas, fasado apdaila; statybos technika, įranga, nuoma; stiklas ir jo gaminiai; žaliuzės, užuolaidos, roletai.
      UAB “EDVARDAS BALTEXPORT” GAMYBĄ IR DIDMENINĖ PREKYBĄ VYKDO "MILLENIUM" PREKINIU ŽENKLU Plastikinių ir aliuminių langų, durų, stiklo paketų, vidaus ir lauko palangių gamyba bei didmeninė prekyba, įmonės ,,Edvardas Baltexport" pagrindinės veiklos. PENOSIL montavimo putų ir jų nuėmėjų, silikono, hermetiko, montažinių...
      S. Stanevičiaus g. 4-65, LT-07129 Vilnius.
      Veiklos sritys: stiklas ir jo gaminiai; durys, raktai, spynos; gamyba; langai; metalas, apdirbimas, gaminiai; metalo konstrukcijos, angarai; šiltinimas, renovacija; stogų dangos, paslaugos.
      UAB Kontesta viena iš pirmųjų pradėjo gaminti balkonus, bei kitas konstrukcijas iš aliuminio profilių ir šiandien yra viena pagrindinių aliuminio balkonų, terasų, langų, durų, pertvarų, lodžijų gamintoja Lietuvoje.UAB „Kontesta“ bendradarbiauja su pagrindiniais profilių gamintojais Europoje: SAPA, PROVEDAL, WIKONA...