Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Trenk.lt, MB

Amžius:
    8 m. 10 mėn. 11 d.
    Platus prekių asortimentas!

6.5

Užsakiau vonios kilimeli su pandos atvaizdu gavau su kiaules

Algirdas Labutis

Labai idomi parduotuve, uzsisakau jau ne pirmi metai ir kartas nuo karto pamatau ju reklamuojamus produktus faceboke kur kainos daznai buna malonesnes uz kinieciu tinklapius ir vis mane uzkabina uzsisakyti kazka ko nevisada reikia. Pristatymo greitis ir malone pabendrauti telefonu dabar visada privercia perzvelgti Jusu prekes pries kazka uzsisakant is temu. Pleskit asortimenta chebra.

tn-1-992468.jpeg

Siuntą išsiuntė ne mano nurodytų adresu į kitą paštomatą, į kitą rajoną ir atsisakė persiusti. Patarė tartis su omniva patiems...nusivyliau

Puiki elektroninė parduotuvė, operatyviai priimamas užsakymas ir operatyviai išsiunčiamas, tiesiog man labai patinka, ačiū Jums kad esate

Labai konkurencingos kainos lyginant su ali plius geras bendravimas telefonu del ko renkuosi trenk.lt perkant. Greita. ir patikima trumpai.

Sveiki,
      naudoju Trenk.lt verslo dovanoms nes visada pasiūlo gerą kainą ir turi didelius kiekius vietoje. Paskutiniai suntai atsiuntė nuolaidos kodą, laukių šių kodų daugiau :)

Visada greitas pristatymas del ko verta rinktis trenk.lt :)

Pirkau skardos pjovimo įrankį. Skardą pjauna labai sunkiai, stringa, ko pasekoje- lygiai nenupjjauna, iškandžioja skardą. Prašau grąžinti pinigus.

Prekių kokybė labai prasta. Pirkau šerbeto puodelį, buvo brokuotas, persiuntė naują, tas taip pat buvo sugadintas..

Pirkau 6 vnt. kurmių baidyklių, po intaliavimo, kitą rytą kurmerausių padaugėjo, kai kurie šalia baidyklių. Kaip galiu susigražinti pinigus?? Artūras

Labai maloni parduotuvė draugiška rekomenduoju visiems :)

Pirkau kurmių baidyklę 48€, prekė nekokybiška neveikianti, atidarius pakuotę tiesiog pabiro varžteliai, susirink pats, susirinkti nepavyko, tvirtinimo taškai nesutampa, kiniečiai pagamino belenkaip ir vistiek pardavinėja, net juokinga.

Rašo, jog prekės sandėlyje, o įvykdžius užsakymą - jų nebėra, to pasekoje atšauktas užsakymas. Laiko gaišinimas.

Sveiki, taisau fotikus todėl naudoju ultragarsines voneles, vieną tokią maža, , ULTRA vibro" nusipirkau :) ir ką manote ji tikrai vibruoja :) kaip telefonas :) nes viduje varikliukas su švituokline pavara:) TAI JUK NE ULTRAGARSAS ir bebrui aišku, kad su uodega medžio nenukirsi, bet kaip pramogą pasiliksiu, juokinsiu klientus ir skleisiu teisingą info apie prekiautojus :) AČIŲ mielieji, juk nervus reik tausoti. :)

Gera parduotuvė ir patikima. Esu patenkinta, ne kart pirkau iš šios parduotuvės ir nebuvau nuvilta. Padėka darbuotojams ir Sekmes!

siuntas gavau greitai!
      Tačiau pirkta prekė Magnetinis Konstruktorius, 84 Vnt. labai nekokybiškas. Magnetukai per silpni, tad visiškai neįmanoma kostruoti į aukštį, nes nesilaiko. Pagalvokit ar verta pirkti pigų nekokybišką, ar truputį pridėjus kokybišką ir pilnavertiškai konstruoti. Su šiuo konstruoti tegalima ant grindų ornamentus..: (

tn-1-899007.jpg

Jeigu perkate maza kaina - preke gali but ir neveikianti ir suluzus. :D gaila neleidzia ikelti kokia preke gavau. Ir manau nesvarbu kad kaina iki 1€ as uz tai moku pinigus, ne tam kad ismeti iskarto :)

tn-1-895916.jpeg

Greitesnis pristatymas nei tikejausi tik 2 dienos, prekes kokybiskos. Labai nustebino pristatymo greitis :)

Parduotuve labai patenkinta, prekes gavau labai greitai.Sėkmės prekyboje!

Sveiki,
      Parduotuvė, kuri dar stengiasi dirbti dėl klientų !!! Susisiekus telefonu konsultantės visada padeda ir stengiasi padėti išpręsti problemas. Mano atveju reikėjo siuntą išsiųsti kuo greičiau ir ją gavau per mažiau nei parą.

Prekes gavau greitai. Tiktai labai nuliūdino:užsisakiau 10 vnt lipdukų ant veido kurie parenkami atsiktine tvarka ir visus juos gavau vienodus. Būtų nudžiuginę jei bent 3 skirtingų dizainų būtų buvę.

Matau atsiliepimu yra visokiu, mano patirtis yra puiki, prekes gaunu tikrai greitai, nesusipratimus išsprendžia greitai ir mandagiai.Kolegė buvo užsisakius prekiu, kažkas buvo negerai, padarė gražinima, be problemu buvo gražinti pinigai.

Viskas gerai. Prekės atejo greitai.

SUPER parduotuvė Panevėžyje. Užsakau vakare ir gaunu ryte WOW :)

Parduotuvė bei asortimentas puikus.
      Bet… nusiuntus žmogu paimti užsakymo, (pati susilaužiau koja) sulaukiau ne tai ka užsakiau. Laisva ranka atidave kito žmogaus užsakymo kuris buvo sumokėtas. Atitiko tik pavardė. Nuvykus kita diena, buvo sulaukta daug repliku kaip galima pasiimti ne savo užsakyma. Kuris buvo gražintas jiems atgal. Ir kodėl pasiimama paskutine termino diena. Apgailėtina…

Jūsų lipdukai ant siuntų visada pradžiugina :)

Visada siuntas gaunu per 3-4 dienas, o šią savaite gavau ir papildoma preke? Ar tai kalėdinė dovana? Ačiū :)

Gaila, kad pries uzsisakinedams is cia nepasiskaiciau zmoniu komentarus.Bukite atsargus is cia ka nors uzsisakinejant.Ju poziuris i pirkeja yra apgailetinai, baisus, tragiskas.Is pradziu kol uzsisakineji is ju preke jos labai graziai kalba, bet tik uzsisakant preke, parodo savo tikraji veida.Jai norite likti kvailiais, kur per telefono poklabi isvadino mane, nes pasakiau kokia yra reali situacija ir uzuot bandziusi spresti problema isvadino durneliu.Kalbetis telefonu ir aiskintis kokia yra situacija yra beprasmiska, gieda ta pacia giesme, nors realybeje yra visikai kitaip.Apeikit sita ju internet parduotuve trenk.lt.Kitu atveju teks jums skaudziai nusivilti ir kreiptis i Teisesaugos Institucijas.

Daugiau iš čia nieko nebeuzsiskinesiu.Nes mala šud... juodai! Į klientą, kai pirkėją yra visiškai tragiškas požiūris! Vienaip kalba per tel, bet realybėje daro kitaip! Pinigus pravedziau, bet užsakymo nėra.Nors atėjo žinutę, kad prekė išsiųsta.Jai prekės negausių, šią Šaraš...Kontora, , susidomės greitu laiku Teisėsaugos institucijos!

Užsisakiau prekę, kai paskamb telefonu atsiliepusi mergina/moteris kai issiusite atsiuskite registruotos siuntos numerį, tai atsakymas buvo toks, viską gausite automatiškai, viską matysite ir siuntos numerį.Vakare gaunu iš žinutę į emaila savo, kad siunta išsiųsta, bet registruotos siuntos numerio nebuvo.Nelabsi suvokiau, kokir čia klaunai dirba šitame, , vaikų darželyje, , nes tokie, , vaikiški jų prikolai, , tikrai klientui kaip pirkėjui didelio džiaugsmo neatneša! Tai jai klientas pasako kad atsiustumet registruotos siuntos numerį tai gal reikia jį ir atsiųsti, o ne šud...malti!?

Labai nustebino!!! Paskambinus ir paklausus apie preke konsutalte is karto pasake, kad nieko apie preke nieko nezino, bet pasisiule palaukti kol atsines preke ir gales man apie ja pasakoti. Viska gana saziningai papasakojo ir dar paprasius dave nuolaida.

Labai malonus atsiliepimai apie parduotuve. Kiek pirkau visada labai greitai pristato be jokių atidėjimu. Teko praeitą savaitę apkeisti preke iš pradžių buvau supykusi dėl apkeitimo paštomatu, bet po konsultantės paaiškinimo kaip viską atlikti likau labai nustebinta nes preke buvo apkeista per kelias dienas, ir nemokamai. Labai malonus ir aiškus konsultantės bendravimas. Didelis Ačiū.

Sodaitytės medelynas

Įsigijome kamienų apsaugas medeliams. Dėkojam už prekes ir operatyvuvą: siuntinį labai greit gavom. Geras kainos ir kokybės santykis. Verta pirkti, dar pas jus sugrįšime.

, , Liuks" firma. Atsiunčia neveikiantį prietaisą, paskambinus nurodo parašyti e-laišką dėl problemos sprendimo ir į jį neatsako. Brangesnio daikto geriau nepirkit

Kur tas nuolaidu kodas

Rekomenduoju 100%
      Kainos padorios, aptarnavimas telefonu puikus.
      Pirkui ir pirksiu tik iš jūsų. Ačiū jums

Puiki internetinė parduotuvė. To paties produkto kaina tikrai žemesnė lyginant su kitose internetinėse parduotuvėse siūloma kaina. Greitas ir patogus pristatymas. Labai rekomenduoju.

tn-1-819413.jpeg

Prekės apgailėtinos kokybės, pvz.:baterijos pasibaigusio galiojimo ir neveikiančios, dulkių šluostė sulūžo dar surenkant, rūko užuolaida įdėjo pigesnę nors buvo užsakyta brangesnė reguliuojama. Žmogų galima apgauti tik vieną kart :)

Pirkau gaudykle katems gaudyti, gyvunu gelbejimo organizacija labai liko patenkinta gaudykles kokybe :)

Labai įdomi parduotuvė Panevėžyje. Visada sustoju pasižvalgyti ir bunu priverstas kažką įsigyti.

tn-1-813625.jpeg

Viskas visada operatyviai ir sklandžiai. Prekės kokybiškos ir su garantija. Teko susidurti su broku, bet per savaite grąžinimo pinigus, dėl to tikrai pirksiu dar.

Preke baisios bukles. Akivaizdziai buvo naudota, supakuota ir imk prasom pirkejau, nes “centus” moki. Nerekomenduoju

Prasta komunikacija, radau 3numerius, visi tris išjungti, į laišką neatsako.

Malonus aptarnavims.Likau labai patenkinta.Dėkui Jums.

Rekomenduoju ! Greitas pristatymas, ir dar kaip supratau idėjo dovanų, ačiū! :)

Labai nusivyliau aptarnavimu. Požiūris į klientą apgailėtinas. Jei perki daiktą, ir ne už mažą sumą, tikrai tikiesi, kad prireikus pagalbos, jos sulauksi iš pardavėjo, o negausi emailo, kaip kita kartą derėtų elgtis ir jokio klausimo išsprendimo.
      Daugiau tikrai nepirksiu iš trenk.lt, nes tikrai niekad nesu susidūrusi su tokiu abejingumu iš pardavėjo, nors daiktas buvo geras, išsiųsta laiku, bet problema su kuria susidūriau užsakinėdama, taip ir nebuvo išspręsta.
      Paminėsiu ir žmogų su kurio bendravau - Monika.R.

Pirkau darzeliui lentutes ir viena lentute patikrinus buvo brokuota. Susisiekus telefonu su konsultante isiskarto periunte nauja lentute. Labai aciu uz greita regagima,

Sveiki, prekes pristato per kelias dienas. O pavadinimas kaip suprantu atsako uz Panevezi. Saip viskas gerai, linkejimai is Siauliu.

Paprašius telefonu išsiuntė prekes tą pačią dieną, o gavau kitos dienos ryte.

Žygimantas

Aliexpres parduotuve Panevezyje su maloniu merginu aptarvamu.