Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Trenk.lt, MB
Labai idomi parduotuve, uzsisakau jau ne pirmi metai ir kartas nuo karto pamatau ju reklamuojamus produktus faceboke kur kainos daznai buna malonesnes uz kinieciu tinklapius ir vis mane uzkabina uzsisakyti kazka ko nevisada reikia. Pristatymo greitis ir malone pabendrauti telefonu dabar visada privercia perzvelgti Jusu prekes pries kazka uzsisakant is temu. Pleskit asortimenta chebra.
Sveiki, taisau fotikus todėl naudoju ultragarsines voneles, vieną tokią maža, , ULTRA vibro" nusipirkau :) ir ką manote ji tikrai vibruoja :) kaip telefonas :) nes viduje varikliukas su švituokline pavara:) TAI JUK NE ULTRAGARSAS ir bebrui aišku, kad su uodega medžio nenukirsi, bet kaip pramogą pasiliksiu, juokinsiu klientus ir skleisiu teisingą info apie prekiautojus :) AČIŲ mielieji, juk nervus reik tausoti. :)
Sveiki,
siuntas gavau greitai!
Tačiau pirkta prekė Magnetinis Konstruktorius, 84 Vnt. labai nekokybiškas. Magnetukai per silpni, tad visiškai neįmanoma kostruoti į aukštį, nes nesilaiko. Pagalvokit ar verta pirkti pigų nekokybišką, ar truputį pridėjus kokybišką ir pilnavertiškai konstruoti. Su šiuo konstruoti tegalima ant grindų ornamentus..: (
Parduotuvė bei asortimentas puikus.
Bet… nusiuntus žmogu paimti užsakymo, (pati susilaužiau koja) sulaukiau ne tai ka užsakiau. Laisva ranka atidave kito žmogaus užsakymo kuris buvo sumokėtas. Atitiko tik pavardė. Nuvykus kita diena, buvo sulaukta daug repliku kaip galima pasiimti ne savo užsakyma. Kuris buvo gražintas jiems atgal. Ir kodėl pasiimama paskutine termino diena. Apgailėtina…
Gaila, kad pries uzsisakinedams is cia nepasiskaiciau zmoniu komentarus.Bukite atsargus is cia ka nors uzsisakinejant.Ju poziuris i pirkeja yra apgailetinai, baisus, tragiskas.Is pradziu kol uzsisakineji is ju preke jos labai graziai kalba, bet tik uzsisakant preke, parodo savo tikraji veida.Jai norite likti kvailiais, kur per telefono poklabi isvadino mane, nes pasakiau kokia yra reali situacija ir uzuot bandziusi spresti problema isvadino durneliu.Kalbetis telefonu ir aiskintis kokia yra situacija yra beprasmiska, gieda ta pacia giesme, nors realybeje yra visikai kitaip.Apeikit sita ju internet parduotuve trenk.lt.Kitu atveju teks jums skaudziai nusivilti ir kreiptis i Teisesaugos Institucijas.
Daugiau iš čia nieko nebeuzsiskinesiu.Nes mala šud... juodai! Į klientą, kai pirkėją yra visiškai tragiškas požiūris! Vienaip kalba per tel, bet realybėje daro kitaip! Pinigus pravedziau, bet užsakymo nėra.Nors atėjo žinutę, kad prekė išsiųsta.Jai prekės negausių, šią Šaraš...Kontora, , susidomės greitu laiku Teisėsaugos institucijos!
Užsisakiau prekę, kai paskamb telefonu atsiliepusi mergina/moteris kai issiusite atsiuskite registruotos siuntos numerį, tai atsakymas buvo toks, viską gausite automatiškai, viską matysite ir siuntos numerį.Vakare gaunu iš žinutę į emaila savo, kad siunta išsiųsta, bet registruotos siuntos numerio nebuvo.Nelabsi suvokiau, kokir čia klaunai dirba šitame, , vaikų darželyje, , nes tokie, , vaikiški jų prikolai, , tikrai klientui kaip pirkėjui didelio džiaugsmo neatneša! Tai jai klientas pasako kad atsiustumet registruotos siuntos numerį tai gal reikia jį ir atsiųsti, o ne šud...malti!?
Labai malonus atsiliepimai apie parduotuve. Kiek pirkau visada labai greitai pristato be jokių atidėjimu. Teko praeitą savaitę apkeisti preke iš pradžių buvau supykusi dėl apkeitimo paštomatu, bet po konsultantės paaiškinimo kaip viską atlikti likau labai nustebinta nes preke buvo apkeista per kelias dienas, ir nemokamai. Labai malonus ir aiškus konsultantės bendravimas. Didelis Ačiū.
Labai nusivyliau aptarnavimu. Požiūris į klientą apgailėtinas. Jei perki daiktą, ir ne už mažą sumą, tikrai tikiesi, kad prireikus pagalbos, jos sulauksi iš pardavėjo, o negausi emailo, kaip kita kartą derėtų elgtis ir jokio klausimo išsprendimo.
Daugiau tikrai nepirksiu iš trenk.lt, nes tikrai niekad nesu susidūrusi su tokiu abejingumu iš pardavėjo, nors daiktas buvo geras, išsiųsta laiku, bet problema su kuria susidūriau užsakinėdama, taip ir nebuvo išspręsta.
Paminėsiu ir žmogų su kurio bendravau - Monika.R.
"Foreign Investors Annual Summit 2025": kaip susigrąžinti užsienio investuotojų dėmesį ir pritraukti naujas investicijas į Lietuvą?
Didėjanti pasaulinė konkurencija dėl investicijų, neapibrėžta geopolitinė padėtis ir nestabili vidaus politinė aplinka skatina ekspertus ieškoti naujų būdų pritraukti užsienio kapitalą...

Vejos robotai golfo aikštyne – vejos ir žaidimo kokybei, klubo prestižui
Jei golfo entuziasto pasiteirausite, kokie yra svarbiausi veiksniai, kurie lemia žaidimo sėkmę ir kokybę, jis neabejotinai įvardins ir golfo laukų vejos tinkamą priežiūrą. Kodėl tai svarbu...

"Krautera" investuoja į plėtrą: įsigijusi UAB "Nirlita", stiprina pozicijas rinkoje
Šakinius krautuvus bei sandėliavimo techniką parduodanti, nuomojanti ir remontuojanti UAB "Krautera" tvirtina savo pozicijas rinkoje. Bendrovė įsigijo toje pačioje srityje veikiančią UAB...