Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Praba, UAB

177 741 €
    Jūsų dovanų karalystė!

4.6

Sveiki,
      labai norėčiau padėkoti už keletą gražių situacijų.
      Užsakiau žiedelį, kuris man labai patiko ir labai tiko prie mano proginės situacijos.
      Pirkimas neužtruko ir labai lengvai tai atlikau.
      Buvo tik viena situacija, man jo reikėjo rytdienai...:)
      Buvau labai maloniai nuteikta, žiedelį pristatė iš kito miesto, sutartu laiku jį atsiėmiau.
      Dėkoju už supratimą, malonų bendravimą ir greitą reagavimą į situaciją.
      Ačiū labai !
      Sėkmės Jūsų šauniam kolektyvui !!!

Pirkau auksinę grandinėlę su pakabuku. Grandinėlė pirmą dieną nutrūko. Parduotuvės atsakymas, kad dėl mano kaltės, nes užkliuvo už megztinio ar šaliko. Grandinėlę pirkau birželio mėnesį, užsidėjau ant plonos palaidinukės. Labai prasti, nekokybiški gaminiai.

Justina Kunauskė

Pirkau auksinį pakabuką internetu. Išsiuntė greit, pristatė greit, labai gražiai ir kvepiančiai supakuota. Kokybė nepriekaištinga.

Labai malonus aptarnavimas ir šiltas bendravimas. Šiauliai Aido g 8

Keista kad neivieno gero komentaro. Pirkom Praba parduotuvei vestuvinius žiedus pas kansultantė Valentina. Labai maloniai bendravo. Parinko pagal kainos ir kokybės santiki. Rašau nes tai buvo prieš 5 metus. Žiedai labai kokybiški iki dabar neivieno idubimo. Vyras dirba statybose žiedas kaip naujas.Norėčiau pasakyti Ačiū labai patenkinti. Ikelsiu nuotrauka irodimui.

Foto nuotraka

Įmonė neleidžia naudoti sukauptus lojalumo taškus ir liepia pakartotinai įsigyti kortelę!!!! Seniau perkant sistemoje surasdavo klientą, dabar pardavėjos nurodo, jog tai daryti joms draudžiama! Įmonė neina naujovių keliu, o prisiriša prie kartoninių kortelių, kurios apkrauna klientą!!! Jau trys žmonės atsisakė pirkti iš šios įmonės, nes pasijuto negerbiami ir apgauti!!!!!

Prieš kelias savaites pirkome žieda ir jau krenta akutės. Nunešus į juvelyrinę pasakė kad tai ne ranku darbo gaminys ir jie už tai neatsako.Įdomu už ką jie tada atsako? Ir koks čia išvis gaminys jei pasakė kad saugoti reikia nuo vandens. Tikriusiai visos moterys rankas eidamos plauti nusiima žiedus iš Praba parduotuvės.

Nerekomenduoju, gavau dovanų žiedą jau po pirmos dienos akutė iškrito, nunešėm juvelyrui pamažinti ir kartu prie to paties įdėti akutę, po savaites iškrito dar viena akutė, o maždaug po mėnesio iškrito didžioji akis širdelės formos. Nusiuntėme žiedą jiems, bet jie neprisiema atsakomybės, kad jų produktas yra nekokybiškas, teigia, kad akutės pradėjo kristi dėl nekokybiško sumažinimo, tačiau jos pradėjo kristi dar nesumažintam žiedui. Prisegu nuotrauką kaip gražiai atrodė, ka tik atidarytas, gaila, kad kokybės nulis…

tn-1-809878.jpeg

Labai nusivyle, šia įmone, darėmes žiedus iš savo aukso buvo pasakyta viena kaina už kuria pagamins paskambinus kad jau padarė pasakė dvigubai didesnę, prieš darant žiedus dar buvo minėta kad paskambins patikslins kaina bet jokio skambučio nesulaukėm išskyrus kad žiedai jau pagaminti... niekam nerekomenduoju ten gamintis žiedų..

Teko susidurti su šia įmone ir esu labai nusivylęs, kad tokie asmenys prisiima atsakomybę daryti tokius darbus. Šiaulių mieste, Tilžės gatvėje atnešiau savo auksinę grandinėlę sutvarkyti, nes buvo ištempta šuns ir vos neišsinėrė. Apsisaugodamas patikėjau šiai įmonei ją sutvarkyti, kad nepamesčiau, o gavosi taip, kad po remonto antrą dieną jau ją pamečiau. Siūlyčiau asmenims, kurie nori būtent šioje vietoje tvarkytis savo papuošalus tikrai jiems jų nepatikėti, nes praradau sau brangų daiktą, dovaną. Blogai užsisegti tikrai faktas yra atmestinas, o sutapimų tokių nelabai būna, nes nešiojau
      4 metus:)

Esu labai nusivylusi šia įmone. Pirkau dovanų auksinius auskarus už 130€, jie siuntą išsiuntė su Dpd, o atėjusi dėžutė buvo išplėšta, užklijuota Dpd lipnia juosta ir viduje visiškai tuščia, be auskarų, be sąskaitos. Jie parašė pretenziją į Dpd, tie atmetė pretenziją, motyvuodami, kad siunta priimta be jokios žymos apie siuntos broką. Tačiau kas galėjo žinoti, kad dėžė bus tuščia, o ne tiesiog transportavimo metu suspausta. Čia žinoma šlykščiai apsivogė Dpd darbuotojai, bet normalus ir suprantingas pardavėjas kompensuotų išlaidas savo klientui arba leistų rinktis naują prekę ir toliau pats kariautų su vežėju dėl kompensacijos. Juo labiau kai yra nuotraukos kaip atrodė atėjusi siunta.

Pirkau auskarus, vieno užsegimas praktiškai nesilaiko. Dar nepradėjus nešiot, reikia ieškoti meistro pagalbos. Nusivyliau.

2019 spalio mėn.pirkau žiedą su briliantu Šiaulių Akropolio salelėje.Žiedą mažino Prabos meistrai.Po kelių mėn. žiedui iškritus iš rankų, iš žiedo iškrito akmuo.Gerai, kad tai ivyko mano akyse ir mačiau, kur nukrito akmuo.Už žiedĄ su briliantu buvo sumokėta nemaža suma.Nešiau pas kitą juvelyrą įdėti atgal akmenį, juvelyras patikino, kad tai nekokybiško mažinimo pasekmė.Kreipiausi įpardavėją, atšovė, kad aš nebūčiau tiek laiko išnešiojusi, alia būtųiškart iškritę, jei būtų toks brokas.Kad realybėje visdelto išnešiojau, pardavėjos netikėjo.Pareiškė, kad su nusiskundimais atėjau "ne tuo adresu" ir bandė įduoti "gerą adresą".Neėmiau, iš kur pirkau, ten ir kreipiausi, dar kažkokio teisingo adreso paieškomis neturiu laiko užsiimti.Meistrai turėtų atsakingiau dirbti, nes tikimybė, kad bet koks juvelyrinis dirbinys iškris iš rankų yra, o deimantą pamesti būtų tikria gaila.

Nupirkau auksinį laikrodį dovanų iš šios parduotuvės Akropolį. Namuose atidžiau pažiūrėjes supratom kad laikrodis nenaujas, buvo nesiotas, o taipogi ant pačio ekrano (stiklo) mikro trūkis, kita diena nuvažiavom kad grąžinti bet sulaukėm atsakymo iš konsultantės kad čia dėl mūsų kaltes toks laikrodžio stovis (ir čia per 24 valandas), kreipiamės į vartotojų teises tarnyba, jų nepriklausoma ekspertizė parodė kad laikrodis nėra naujas, nebūdingas toks nusidėvėjimas naujam gaminiui. Žodžiu rezultatas grąžinti pinigai, daug sugadintų nervų ir nuotaikos prieš šventes. Pirkėjai būkite atsargūs, nepatariam šios parduotuvės, konsultantės turgaus ligio kai reikia padėti išspręsti kliento problema, chamiskai kalba bei elgiasi.Tikrinkite prekės prieš perkant, nes yra tikimybė nes jie ne nauji.

Iš šios parduotuvės (Vilniaus Akropolyje) pirkau sidabrinius auskarus, grįžusi namo pastebėjau, kad vienas auskaro užsegimas brokuotas - yra laisvas ir nesilaiko ant auskaro. Nuvykus ir paprašius grąžinti pinigus konsultantė-mokinė Evelina nesutiko. Paprašyta duoti vadovo kontaktą atsisakė, po to pati skambino neva vadovei, bet telefono ragelio man duoti nesutiko. Parašiau skundą laisva forma - priimti irgi atsisakė. Įdomi šios įmonės politika! :)

Sveiki, vakar pirltas sidabrinis žiedas iš jusu parduotuves Vilniaus Akropolyje adresu ozo 25. Esu labai nepatenkintas preke, nes mano manymu sidabras odos dažyti neturetu. Darbuotoja vardu Ingrida atsisako duoti parduotuges direktores numeri ir sako kad nieko negali padaryti. Bučiau dekingas jei ši situacija išsiprestu greitai

Taikos pr. 115A, LT-94231 Klaipėda.
      Veiklos sritys: lombardai; finansai; greitieji kreditai, paskolos; juvelyriniai dirbiniai ir bižuterija; kita veikla.
      Memelio lombardai, UAB LOMBARDAS, lombardo paslaugos, paskolos už užstatą, aukso gaminių prekyba, mobiliųjų telefonų prekyba ir kitų neišpirktų daiktų realizavimas. Daiktų lombardas Smulkus kreditavimas išduodant paskolas už užstatą Paskola už užstatą, paskolos už užstatą Neišpirktų daiktų pardavimas Aukso gaminių...