Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Pastatų ūkio valdymas, UAB

2 896 €
    Mes pasirūpinsime Jūsų pastatu

8.2

Aukštaičių g. namo gyventoja,

mūsų namą prižiūri ši įmonė. Nors su jais tiesiogiai dažnai nesusiduriu - viskas vyksta sklandžiai.

Buvo vienas incidentas - savaitgalį virtuvėje sprogo po kriaukle esanti žarnelė. Tą pačią dieną susisiekiau su klientų aptarnavimo centru, o avarinė tarnyba atvyko maždaug per valandą ir per pusvalandį viską sutvarkė.

Gavau sąskaitą už suteiktas paslaugas - kaina atitiko tiek greitą reagavimą, tiek atlikto darbo kokybę. Esu patenkinta jų operatyvumu ir profesionalumu. Rekomenduoju!

Norėčiau pasidžiaugti, kad mūsų namą pradėjote administruoti. Viskas taip pasikeitė į gerąją pusę. Į skambučius yra visuomet atsakoma, jei tuo metu negali atsakyti vadybininkas, visuomet sulaukiau, kai perskambino. Savaitgalį klaidingai suveikus priešgaisrinei, buvo iškart sureaguota ir viskas sutvarkyta. Į visas pateiktas problemas reaguojama taip pat greitai, pateikiamas atsakymas.
      Sėkmės jums šiame nelengvame darbe.

Nerekomenduoju, esu labai nusivylusi. Atvykęs meistras nesugebėjo atsakyti apie paslaugos kainą, teigė, kad greičiausiai iškvietimas papildomai nekainuos, nes yra avarinė situacija. Atrodė, kad problemą išsprendė, tačiau kitą dieną problema kartojosi. Atvykus antrą kartą, pasitikslino, ar sutiksiu mokėti papildomai, nes buvo reikalinga papildoma smulki detalė, detalę pekeitė, meistro teigimu problemą sutvarkė. Tačiau galutiniame rezultate - problema liko, tad pagalbos jokios, o praėjus 2 savaitės įmonė pateikė sąskaitą su neadekvačiomis, kelis šimtus eurų siekiančiomis sumomis. Išvada - kreiptis į šitą įmonę tik kraštutiniu atveju, nes kokybiškos paslaugos negausit, o sumokėsi brangiai.

Perėjom iš UAB Priemiestis į PUV kaip diena ir naktis, visos sąskaitos konkrečios, vadybininkas bendrauja profesionaliai, laiptinės valymas labai geras, daugiabučio gyventojai patenkinti. Visi darbai daromi pagal poreikį, viskas suderinta. Didelis ačiū PUV darbuotojams!

Apie 2 metus bandėme atsikratyti šios įmonės. Sunku buvo ją pakeisti. Tačiau mums pavyko ir labai džiaugiamės, kad UAB ”Pastatų ūkio valdymas" neadministruoja mūsų namo. Galbūt jie gerai dirba, kai teikia paslaugas kitoms įmonėms ir MB, tačiau kaip namo administratoriai, jie pateikia didžiausia sąskaitas, kiekviena smulkmena apmokestinama. Norint išsiaiškinti, kodėl tokios didelės sąskaitos, rekkia skambinti daugiau nei 10 k., tai nekelia ragelio, tai nieko nežino ir žada perskambinti, galų gale neperskambina. Žodžių, gerai pagalvokite prieš pasirenkant šią įmonę savo administratoriumu, ypatingai, jeigu jūsų name mažai butų.

Bandžiau prisiskambinti vadybininkui kelias dienas iš eilės. Neprisiskambinau. Ačiū, kad atsiliepė po 4 d., tačiau bendrauti nemoka. Aš užduodu klausimą apie atliktus darbus, jis mane pertraukinėje, neduoda pabaigti sakyti ir paskui neatsako į mano klausimus, o pradėta kalbėti visai apie kitus dalykus.
      Čia vienas didelis minusas šios bendrovės. Ir kitas minusas didelės sąskaitos, žadėjo mažesnes, bet deja sąskaitos didelės ir net didesnės negu kituose įmonėse. Nerekomenduoju.

MB "Bonideco"

Norime išreikšti padėką UAB „Pastatų ūkio valdymas“ komandai už operatyviai ir kokybiškai atliktus kondicionieriaus montavimo darbus. Visi darbai buvo atlikti laikantis numatytų terminų, profesionaliai ir itin atsakingai.

Komanda dirbo sklandžiai, tvarkingai ir laikėsi visų techninių bei darbų saugos reikalavimų. Maloniai nustebino ne tik darbų kokybė, bet ir darbuotojų bendravimo kultūra bei atsakingas požiūris į kliento poreikius.

Rekomenduojame UAB „Pastatų ūkio valdymas“ kaip patikimą partnerį.

MB "Bonideco" direktorius

Aludarių g. namas, Vilniuje. Atvažiavo išmanantys savo darbą vyrai, sutartu laiku, atliko rekuperatoriaus profilaktiką. Jokių priekaištų neturiu, kainos irgi nesikandžioja, tikrais kviesiuos dar, kai bus poreikis.

Niekam nerekomenduoju. Prieš balsavimą gerėčiai, po balsavimo …. Sąskaitos didelės, remontai. Prisiskambinti nesigauna

Baisu. Nerekomenduoju. Gailėsitės.

Darbuotojai gerai išmano savo darbą. Kompetingi ir atsakingi vyrai.

10. 10 men. 2023 metu
      Prisiskambinti i imone NEIMANOMA ! Iš 3 telefonu, nuo 8 ryto iki 14.20 val. ne vienas numeris ne kele telefona.
      KLAUSIMAS - Ar čia tikrai aptarnaučia imone, o ne pinigu surinkimo imone?

Labai atsakingas ir malonus santechnikas Andrius

Mindaugo g. 42, LT-01311 Vilnius.
      Veiklos sritys: pastatų administravimas; elektros instaliacijos darbai; komunalinės paslaugos; šiltinimas, renovacija; švaros, valymo paslaugos.
      DAUGIABUČIŲ GYVENAMŲJŲ NAMŲ ADMINISTRAVIMO ĮMONĖ „ORENUS“UAB „Orenus“ teikia daugiabučių gyvenamųjų namų administravimą, techninę priežiūrą bei inžinerinių sistemų aptarnavimą.Patikima įmonėKokybiškas darbasSkaidri buhalterinė apskaitaJaunas kolektyvasAsmeninis namo vadybininkasGreitai organizuojami ir atliekami...
      Vydūno g. 17, LT-06206 Vilnius.
      Veiklos sritys: pastatų administravimas; komunalinės paslaugos; šiltinimas, renovacija; švaros, valymo paslaugos.
      UAB "ADMI“ - įmonė, teikianti visas pastatų administravimo ir priežiūros paslaugas. Bendrovėje dirba ilgametę patirtį sukaupę savo srities profesionalai nuolat keliantys kvalifikaciją ir neatsiliekantys nuo naujovių. Administracijos bei techninio skyriaus specialistai puikiai pasirengę operatyviai vykdyti visus...
      Buivydiškių g. 118, Zujūnų k., LT-14160 Vilniaus r.
      Veiklos sritys: pastatų administravimas; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; elektros instaliacijos darbai; komunalinės paslaugos; langai; santechnika; šiltinimas, renovacija; švaros, valymo paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
      UAB „DOMUS SERVICE” teikia kompleksines ir dalines pastatų administravimo, inžinerinių tinklų priežiūros, valymo ir aplinkos tvarkymo paslaugas. Įmonė vykdo nuolatinį pastatų būklės stebėjimą, energijos sąnaudų stebėjimą bei atlieka užsakovų poreikių analizę. Paslaugų vartotojams įmonė kasmet pateikia ir įgyvendina...
      Naugarduko g. 98, LT-03160 Vilnius.
      Veiklos sritys: pastatų administravimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; komunalinės paslaugos; šiltinimas, renovacija; švaros, valymo paslaugos.
      Civinity Namai - viena didžiausių statinių priežiūros ir inžinerinių sprendimų grupių Baltijos šalyse, jungianti daugiau nei 30 įmonių, kurios prižiūri 13,5 mln. kv. m. gyvenamųjų namų ir komercinių pastatų ir yra įdiegusios kelis tūkstančius inžinierinių sistemų skirtingose Europos miestuose. Civinity Namai teikia...
      Ukmergės g. 222, LT-07157 Vilnius.
      Veiklos sritys: pastatų administravimas; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; durys, raktai, spynos; elektros instaliacijos darbai; komunalinės paslaugos; langai; santechnika; šiltinimas, renovacija; švaros, valymo paslaugos; transporto paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
      ŠILĖJA, UAB PASLAUGOSPastatų administravimasPastatų techninė priežiūraPastatų šilumos ūkio priežiūraPastatų dujų ūkio priežiūraPastatų termoviziniai tyrimaiPatalpų valymo paslaugosPaslaugos bendrijomsBendrijų administravimasPlastikinių langų bei durų gamyba ir montavimasMeistras į namusStatybos remonto...