Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB Nėra planetos B
        Džiaugiuosi atradusį šį naują prekinį ženklą.
Man patiko, kad parduotuvėje galėjau apžiūrėti prekę gyvai, o kas svarbiausiai (bent jau man) yra labai didžiulis privalumas ir pranašumas prieš visas dėvėtų rūbų ir avalynės pardavėjus, kad aš kaip klientas turiu galimybę prekę grąžinti!
Mano pirkti batai man tiko. Tai nereikėjo nieko grąžinti. Super geros kokybės Geox batai už sakyčiau juokingą kainą :)
Ateityje pirksiu ženkliai drąsiau ir galėsiu ir dydį pasimatuoti ir kokybę įvertinti.

Nesu iš žmonių, kurie viskuo skundžiasi, bet ši įmonė labai nepatikima. Apmokėjimą už parduotas prekes tiesiogine to žodžio prasme turėjau "išmušinėti". Dalies sumos negavau iki šiol. Nenoriu čia viešinti visų detalių, bet jau beveik metai, kaip turiu su jais problemų.
                                    O aš kaip tik turiu visiškai priešingą patirtį :) Iš visų išbandytų erdvių, man ši įmonė atrodo patikimiausia ir patogiausia dauguma prasmių.
Gal, tiesiog, jums taip gavosi, nes juk įvyksta žmogiškos klaidos visur. O ši įmonė dar jauna, dar mokosi iš savo klaidų, dar tik auga ir dėliojasi įvairiausius niuansus.
Linkiu, kad jums abipusiai viskas išsispręstų, kad tokios platformos ir toliau klestėtų, kad kuo mažiau mūsų planetoje kauptųsi žmogaus rankomis sukurtų ir paliktų atliekų pėdsakų ;)

Utenos daryklos vadovė: tvarumas gamyboje turi prasidėti nuo realių sprendimų, o ne nuo įvaizdžio
Penkiolika metų praleistų darykloje, patirtys trijose šalyse, šimtai tūkstančių litrų pagaminto alaus – tokia yra Utenos alaus daryklos vadovės Dalios Jočytės darbo kasdienybė. Ji ne tik vadovauja...
                    Jau kitąmet, VMI dalį paslaugų klientams prades teikti naujoje platformoje
Mokesčiai tikriausiai niekada nebuvo ta tema, kurią minėtume su šypsena – painu, sudėtinga, o kartais ir visai nesuprantama. Tačiau Valstybinei mokesčių inspekcijai (VMI) pristačius gyventojų...
                    Skaitmeninės VMI transformacijos centre – klientas: iniciatyva, leidusi geriau suprasti naudotojų poreikius
Jau kitų metų pavasarį VMI pristatys vieningą Mokesčių administravimo platformą. Tai dalis VMI skaitmeninės transformacijos, kurios centre – klientas. Viena pagrindinių priemonių, padedančių...