Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Marketingo sprendimai, MB
Labai džiaugiuosi pasirinkusi „Marketingo sprendimai“ komandą naujo puslapio sukūrimui.
Nuo pat pradžių bendradarbiavimas vyko sklandžiai, viskas aiškiai iškomunikuota, terminai išlaikyti, o visi pageidavimai išgirsti ir įgyvendinti.
Malonu dirbti su profesionalais, kurie ne tik išmano savo darbą, bet ir nuoširdžiai rūpinasi rezultatu. Esu labai patenkinta galutiniu rezultatu - svetainė šiuolaikiška, aiški ir jauki.
Ačiū visai komandai už darbą ir tikrai rekomenduoju!
Dėkojame MB "Marketingo sprendimai" už puikų darbą kuriant mūsų interneto svetainę ir el. parduotuvę. Darbas atliktas kokybiškai, bendravimas buvo sklandus ir profesionalus. Jūsų komanda išklausė visus mūsų pageidavimus, suteikė vertingų patarimų ir padėjo jau pradėjus naudotis svetaine. Džiaugiamės rezultatais ir rekomenduojame jūsų paslaugas kitiems!
Norime padėkoti MB "Marketingo sprendimai" vadovui Mindaugui už mūsų įmonei sukurtą internetinį puslapį. Esame labai patenkinti atliktu darbu.
Konkurencija internetinių svetainių kūrime tikrai didelė, gavome ne vieną pasiūlymą, tačiau pasirinkome MB "Marketingo sprendimai" paslaugas. Šios įmonės vadovas suprato mūsų norus ir pageidavimus iš "pusės žodžio“. Nesusidūrėme su jokiais nesklandumais. Darbas atliktas kokybiškai, operatyviai (pagal sutartą terminą). Esame dėkingi už konsultacijas, patarimus, apmokymus.
MB "Marketingo sprendimai" rekomenduojame visiems, kurie planuoja kurti ar atnaujinti savo internetines svetaines kokybiškai ir pagal suplanuotą terminą.
Dar kartą ačiū ir sėkmės tolimesniuose darbuose! :)
MB "Marketingo sprendimai" svetainę www.hhmakers.com sukūrė nuo nulio. Nuo pat pradžių įmonės komanda pasižymėjo profesionalumu, draugiškumu ir entuziazmu.
Atidžiai išklausė mano poreikius, pasiūlė kūrybiškų sprendimų.
Dizaino procesas tikrai sužavėjo. MB "Marketingo sprendimai" nuolat palaikė ryšį, atsižvelgė į visus mano pageidavimus. Galiausiai sukūrė puikią ir funkcionalią svetainę, pranokusią lūkesčius.
Be to, MB "Marketingo sprendimai" pasižymi aukštu klientų aptarnavimo lygiu. Komanda visuomet buvo pasiruošusi atsakyti į kylančius klausimus.
Džiaugiuosi pasirinkęs būtent MB "Marketingo sprendimai" savo svetainės kūrimui. Jie - tikri profesionalai savo srityje. Visiems, ieškantiems aukštos kokybės ir patikimo svetainių kūrėjo, - iš visos širdies rekomenduoju. Ačiū, Mindaugai.
Interplace sukūrė mums 2 svetaines ir taip pat atnaujino mūsų seną svetainę. Atliekamų darbų kokybe esame tikrai labai patenkinti ir kaina nesikandžioja. Mindaugas visuomet padeda, paaiškina ir pataria. Darėme tikrai nemažai funkcijų, kurios yra specifinės ir pritaikomos ne visiems, tačiau Mindaugas puikiai viską išpildė, džiaugiamės pradėję dirbti kartu! Rekomenduojame ir kitiems norintiems atsinaujinti arba susikurti naują internetinę svetainę kreiptis į Mindaugą.
Interplace sukūrė mūsų įstaigos internetinį puslapį.
Esame labai patenkinti profesionaliu, greitu ir kokybišku darbu už gerą kainą. Norime padėkoti už geranorišką ir greitą reagavimą į pagalbą net po darbų atlikimo termino.
Ačiū Mindaugui už malonų bendravimą.
“Interplace” sukūrė mums tinklalapį www.limeta.lt Darbus atlieka ypatingai gerai - laiku, kokybiškai, bei visuomet įsigilina į kliento poreikius. Ypač stebina kainos ir kokybės santykis - greitas, bei kokybiškas darbas už gerą kainą. Dirbant su “Interplace” buvo vienas malonumas, esame patenkinti ir drąsiai galime rekomenduoti kitiems.
"Telia" įmonės Lietuvoje apjungia biurus
Telekomunikacijų ir IT bendrovė "Telia Lietuva" ir grupės paslaugų centras "Telia Global Services Lithuania" (TGSL) pradeda naują bendro darbo etapą. Beveik 700 TGSL darbuotojų persikelia į bendrą...
Konferencija "Valstybė 4.0": viešasis sektorius šiandien gvildena iššūkius, nesvetimus verslui
Vilniuje vykusioje konferencijoje "Valstybė 4.0" verslo, valstybinių institucijų bei įmonių, savivaldybių atstovai diskutavo apie modernią, efektyvią ir gyventojams bei verslui draugišką valstybę...
Moterų lyderystė – ką daryti, kad vadovių būtų daugiau?
2024 m. vos 29 proc. moterų didžiausiose Lietuvos bendrovėse, kurių akcijomis prekiaujama biržoje, užėmė vadovaujamas pozicijas. Panaši situacija ir visoje Europos Sąjungoje, kur moterų vadovių...