Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB Termoizola

Atsiliepimai apie UAB Termoizola

Pastoliai, izoliacija, mūro darbai

Kreditavimo rizika:

8.7

Net keista, kad vadovybė tiesiog nemato įsigalėjusios korupcijos su išvykimu į užsienius. Pirmenybė išvažiuot giminėms, draugams, kaimynams ir už ne už ačiū, jei esi senai dirbantis ir susibičiuliauji su moterėle, kuri mėgsta dovanas. Nesitiki, kad to nemato ar nenori matyt pirmiausia Juozas Urbonas su Algirdu Samerdoku

Korumpuoti daktarai paleidžia per anksti į laisvę kai kuriuos, manau.

jums patiems nejuokinga, kai is to pacio IP (62qqd6r8) komentuojat.
      Juozas, Petras, komentaras ;))))
      jau visi seniai zino kas jus per kontora, tai baikit cirkintis

Kristina
      IP 62qqd6r8

Sveiki, jeigu mūsų darbuotojai yra kontoroje prisijungę prie bendro įmonės Wi-Fi, logiška ir normalu, kad IP yra bendras ir toks pats.

Paulius
      Kristina

Kristina,
      kiekviename router'yje veikiantis DHCP serveris visiems prie jo prisijungusiems įrenginiams priskiria skirtingus dinaminius IP adresus. Kitu atveju, priskyrus tą patį IP adresą, įvyktų jų konfliktas ir įrenginiai išvis negalėtų prisijungti prie tinklo.
      Tad nereikia tų pasakų. :)

Dirbu imoneje jau 10 metu, esu patenkintas imones politika ir poziuriu i darbuotoja, darbo gaunu tiek Lietuvoje tiek uzsienyje, atlyginimas tenkina, darbo salygos taip pat. Vienintelis pastebejimas/minusas - ilgas laikas komandiruotese uzsienyje.

Teko susidurti su sia imone, darba suorganizavo per viena diena, kita diena jau isskridau i prancuzija, viskas kaip ir puiku, prancuzuose pasitiko nors ir teko pavargti. I gyvenama plota buvau atvestas vidurnakti kur manes niekas nepasitiko is kompetetingu asmenu, iejas i gyvenama plota pakraupau: uzejus i kemperi buvo baisus dvokas toliau, iejus i vadinama kambary jame buti buvo kosmaras, ciuziniai tiesiogine to zodzio prasme "sumysti" lovoje baisulinis neaiskios kilmes plemas, pati lova nepanasi i lova du lakstai fanieros, pabandzius atidaryti langa ir ileisti gryno oro nepavyko lango laikikliai nulauzti, langa paremiau rasta rubu pakaba, kol kambarys vedinosi bandziau paziureti silta vandeni duso kabina vanduo bego tik saltas nusimaudyti nepavyko, kabina buvo tragiska prisnerksta, toletas baisus, patalpos menkai vedenamos, mano kambaryje nebuvo nei rozetes, nei radiatoriaus, nesneku apie interneta ar kazkokias komunikacijas, skalbimo masinos tai pat nebuvo kambariokas paaiskino...

Laba diena p.Mantai,
      Labai nemalonu skaityti Jūsų išdėstytus ir tikrovę neatitinkančius/melagingus teiginius, bet kaip vienas iš vadovų, trumpai pakomentuosiu.
      Sparčiai auganti tarptautinė kompanija KAEFER UAB gerbia, bei saugoja kiekvieną darbuotoją (ar izoliuotojas, ar pastolininkas, ar Darbų vadovas, ar direktorius, ar kt.darbuotojas) ir imasi visų priemonių, kad pragyvenimo sąlygos komandiruotėse būtų geros. Pragyvenimo sąlygos komandiruotės metu aprašytos mūsų kompanijos kolektyvinėje sutartyje.
      Šiame kempinge (apie kurį rašote) mūsų įmonė apmoka už visas pragyvenimo išlaidas, taip pat ir visų darbuotojų drabužių skalbimą, išduodama visiems darbuotojams po du nemokamus žetonus kiekvieną savaitę. Už internetą Taip-20€/mėn. susimokam patys ir nei vienas nematome problemos. Čia vienu metu gyveno 72 mūsų kolegos-ir izoliuotojai, ir pastolininkai, ir vertėjai, ir Projektų vadovai, ir Eksporto skyriaus vadovai. Be to, čia ilsisi ir turistai iš viso pasaulio. Jūsų minimo...

Įmonė tikrai nebloga, labai draugiški ir nuoširdūs administracijos darbuotojai. Apgyvendinimas komandiruočių metu normalus, rūmų tikėtis nereikia, bet viskas taip kaip patys darbininkai pasidaro. Jei visiems tinka tai ir gyvena apsikuitę, jei normalesni, tai tvarkysitės ir viskas bus ok. Atlyginimai mokami laiku, avansą gauti prieš komandiruotę visada gali, o dėl darbo tai yra taip: jei esi naujokas bus sunkiau, bet jeigu esi geras patyręs 3 arba 4 kategorijos pastolininkas/izoliuotojas, tau visada bus darbo ir norės tave visur imti. Naujokai dažnai ateina nemotyvuoti dirbti, o tada verkia kad jiems niekas darbo neduoda.. Iki gero pastolininko paaugti reikia bet tam ir prašytis turi kad nori mokytis ir keltis kvalifikaciją.

taigi, dirbu čia jau +- 7 mėnesius, tačiau per šitus 7 mėnesius pradirbau tik maximaliai 3menesius, ateini į mėnesį savaitę padirbi ir siunčia neapmokamu, vidurkis per tuos 7 mėnesius neseke 100euru

Snekant apie imone anksciau gal ir buvo su darbais sunkiau siuo metu darbuotoju trukumas pabreziu Darbuotoju o ne tam kad pastovetu o siaip darbu pilna ner kada ilsetis algos laiku nori darbo dirbk

Per 6 mano isidarbinimo menesius dirbau apie 1.5 men. Baigiau ir kursus ir pazymejima atitinkama gavau. Bet darbo kaip ner taip ner. Pasak vadovo rudeni darbo mazai ziema nera pavasari nedaug. Vasara jei papulsi tai truputi padirbedi. Taigi mano darbo patirtis sioje firmoje 4.5 menesio neapmokamu atostogu. Vis tie patys zodziai. Lauk skambucio.

Reziumuojant viską anksčiau parašytą: "Durnių ir baznycioje muša".

jo del darbu cia tiesa rasai, nes sedeti du menesius namie ir negauti ne minimumo tai nesamone.kiek zinau kitose firmose jei darbo nera tai bent ta minimuma zmogui moka, o cia tai oru turi but sotus ir jiem nerupi kaip reik isgyventi

firma butu normali, bet tik kad gryzti is uzsienio padirbes pora menesiu, tada tau neapmokamus atostogus duoda dar pora menesiu, o jie net nepagalvoja ir kur reikia gyventi paciam ir dar seima islaikyti o ka bekalbeti apie mokescius.svarbiausia kad ponam gerai jie problemu del pinigu tai neturi.o gyvenimo salygos tikrai nera tokios blogos o del interneto buna visaip.kad tik duotu darbo

O aš jau norėjau kandidatuoti ten į darbo vietą, bet pasiskaičius tokius atsiliepimus tai tikrai dingo noras..baisu..

na ka as galeciau pasakyt dirbu daugiau nei 2m nusiskundim u yra bet kad vandens nebutu dar taip neteko gyvent na del interneto visko buna firma nera visagale jei atsikrauscius i nama kuriame nera interneto firma jo tikrai nepajunks o del vadovu na taip jie ziuri saves darbuotoju nemato nori uzsidirbt tik sau taip sutinku as budamas ju vietoje daryciau tapati apie tai manau negali but net kalbos nes visu FIRMU Vadovai daro tapati jei isvaziavom i komandiruote viena karta ir ji nebuvo tokia kokia svajojam nereikia sakyt kad taip buna visada

Dirbau ten apie metus - tokia imone dar sunku surasti. Vadovai ziuri tik saves, paprastus darbuotojus Prancuzijoj apgyvendina kuo pigesnem salygom, kartais net vandens nebudavo apsiprausti ar blusu name budavo, ka jau kalbet apie zadama interneta, kad pakalbeti su artimaisiais (visgi po tris menesius sedi uzsieni). Vadovai visiskai nesiskaito su darbuotojais, ziuri tik kaip sau pinigu uzsidirbti, tyciojasi, nuolat rekia - daznai sedi ant itampos, jei kas iskart grasina atleidimu ar kokiu kitokiu susidorojimu. Tikrai niekam nesiulau ten eiti dirbti.