Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Grūstė, UAB

Įstatinis kapitalas:
    Įstatinis kap.:
    580 000 €

5.1

Tragedija. Nusipirkau avokadų, nektarinų, arbūzą ir mangą, viskas supuvę! Šlykštu, kad akcijas darote supuvusiems produktams, o ne metate lauk. Kas norite puvėsių prašome į Mažeikiuose Naftininkų g. esančią grūste, kaip tik šiuo metu pardavinėja.

Pirkėja Varniuose

Kai nusiperki bulves, prie kurių padėtas akcinis A5 formato kainoženklis su kaina 0.29€/kg. O grįžęs namo pamatai, jog pardavėja įmušo kainą 1.69€/kg. Absurdas.
      Gal pradėkit atsakingiau mokyti naujas kasininkes, kaip reikia dirbti. O tai niekas pas jus nebepirks.

Telšių rajone Grūstė savaitgaleis per, trumpai dirba galėtu iki puse 10 val nors dirbti nespėjas nupirkti jei kažko dar, nori !!!!!!!! Varniai prastėja greit paliks kaip paprasti parduotuvės užkampis greit nebedirbs 4 val :D ot laikai - atėjo eik tu sauuuuuu.......

2025.06.08 Naujosios Akmenės, , Grūstė" centre aptarnavo labai nemandagi pardavėja (tamsiais trumpais plaukais su akiniais). Prie pyragų nebuvo pardavėjos, paprašėme kasininkės, tai bumbėdama nuėjo ir atnešusi vos ne sviedė pyragą.

Darbuotojos, saugokit savo vyrus nes pas jumis dirba Inga Urbšytė, naftininkų 38 Mažeikiai kuri vilioja užimtus vyrus

„Pirkdami čia, palaikote legalią vergovę“

GRUSTE darbuotojai dirba po 13 valandų, net švenčių metu.
      Tai - šiuolaikinė vergovė, pažeidžianti žmogaus teises. XXI amžiuje toks verslo modelis nepriimtinas! Darbuotojai nusipelno normalaus darbo grafiko ir poilsio. Ar tikrai norite remti tokį elgesį?

Mažeikiuose pirkau kepta duona. Tesiuok nevalgoma. Kepta su pasenusiu aliejumi kepta. Tiesiog nevalgoma. Visa indėlį išmečiau laulk po pirmo kabaliuko

Sveiki. Verkių g. 6 Kaunas, dirba nuostabi pardavėja. Vakar 2024.09.22d. apie 16h. trumpam užbėgau apsipirkti ir likau malonei nestebinta. Tikrai norisi gryžti vėl ir vėl, vien dėl malonaus bendravimo. Saugokit ir vertinkit tokius darbuotojus ????

Nu nežinau net kaip pradėti, ką tik apsipirkti Grūstės parduotuvėj Klaipėda, Debreceno g., nu viską suprantu ir esu už visakalbius darbuotojus, bet jei jis nesugeba nei sumos pasakyti kiek reikia mokėti nu tai tragedija
      ... Praneskit lietuvių kalbos pamokas, skaičius ismokinkit pasakyti....

Jūms tamsta irgi reikia Lietuvių kalbos pamokų????

Rašom iš Klaipėdos, dėl Grūstės esančios Taikos pr.39T, Klaipėda.

Turime prielaidą, kad šioje parduotuvėje dirba NELEGALUS DARBUOTOJAS. Nuotraukose išsiųstose į grūstės email, matosi žmogus, kuris ateina kiekvieną savaitgalį (šeštadienį, sekmadienį ir švenčių dienomis, matyt jam taip prisakyta).JIs drasko popierines dėžes, daužo kojomis ir iš vieno šiukšlių konteinerio deda į kitą, tvarko. Kaip suprantame, kad jam prisakyta ateiti tik kai nėra mašinų,
      Tačiau jau kelintą savaitgalį šeštadieniais atvažiuoja mašinos ir paduodamos atbuliniu iki jūsų parduotuvės sandėlio stumiasi ir nors mašinos signalizuoja, jis vis tiek drasko dėžes ir net nesitraukia. Tai vienas žingsnis iki nelaimės.
      Kaip įtariame už šį nelegalų darbą ir atsiskaitoma nelegaliai, kai pardavėja išneša dėžę su produktais (galbūt pasibaigusio galiojimo). Tai yra labai grubus teisinis nusižengimas.
      Bet šis asmuo jau ateina ir darbo dieną. 2024-03-25 dieną jis buvo nuo 08:50 iki 09:10, taip pat laukė dėžės su...

O jūs gyvenime neturit kuo rimčiau užsiiminėti, kaip sekti žmones ir savo paranojiškomis mintimis knisti kitiems protą?

Kalba eina apie Taikos pr.39T, Klaipėda.

Šiandin lankiaus grustei debrecene klaipeda. Labai maluonus aptarnavimas, priejau prie darbuotojos vienu klausimu pamačiau kad anksčiau dirbusi riporte kasininke jau parkeliavusi čia likau nustebes nes ten vien del jos buvo daug klientu labai maloni i papliurpti gali ir pajuokauti ždž žiauriai maloni mergaite Gabrielė. Paprašiau kad parodytu kur medus nors man jo nereikejo bet vis tiek negalejau ne pašnekinti :D Linkėjimai Gabrielei, gryžk i riporta čia sumažės klientu kai sužinos kur dirbi ????

Dvi pardavejos priima prakes o zmones laukia kol atrankins cia zemaitijos gatvei pardaveja vaida

Mažeikiai pavasario gatveje esanti gruste atnaujinkite savo pasenusius pinigu tikrininmo aparatus jau ne pirma karta ten taip kai rodo neva netikra piniga nors banknotas is banko issimtas !, sudarote klientui nepatoguma tuo paciu ir geda uz jusu senus aparatus !

Šiandien apsilainkius Naujosios Akmenės Grūstės parduotuvėje esančioje Kudirkos gatvėje, labai nemaloniai buvau aptarnauti (jei tai galima vadinti aptarnavimu).Stovint eilėje kasininkė nepaliaujamai žiovavo, kita kasininkė stovinti eilės gale garsiai sako tai "žiovautojai"ar miego nori?Priėjus mano eilei, kasininkė nei laba diena, nei ačiū nei prašom neišlemeno, toks jausmas kad mane aptarnavo nebylė.O kur dingo skanduotė Grūstės, kad Pirkėjas didžiausias bosas?

Daugiau i Gruste esancia Radviliskyje Dariaus ir Gireno 40 kojos nebekelsiu. Nejaugi nera zmoniu kurie priziuri darzoves. Baisu iceberg salotos visos supuvusios, avokadai taip pat supuve, nes nusipirkau 2 indeli tad negalejau ju patikrinti, pekino kopustai suvite ir vien kirminu lervom apeja. Jau nebe pirka karta nusiperku sugedusi daigta, kiek galima. Idedu avokadu foto.

tn-1-840691.jpg

Mažeikių grusteje mažoje esančioje Žemaitijos 47. Viena pardavėja niekada nepaklause ar turite Grūstės kortele o jei ir duodi jos niekada neperbraukia ir nepritarimo nuolaidos. Nežinau vardo bet dirbo šiandien ji ir nepritaike nuolaidos parejus tik pamačiau. 09-03

Labai maloni pardavėja, aukšta, tamsiaplaukė, nuostabi mergina. Gaila kad aš senas ir mažas, Nuoširdžiaiusi linkėjimai jum mieoloji

Žygimantas Kripitaipaitis

Vilniuje, Žirmūnuose ęsančioje grūstėje patyriau to ko galvojau šiais laikais jau matyti neteks. kartais čia užeinu ir vis labiau ši parduotuvė mane bauginą. neseniai Grūstėje buvo įvesta taisyklė būtent vaikams kuri neleidžia jiems apsipirkti parduotuvėje jeigu vaikas su savimi turi kuprinę, jis ją turi palikti nat purvinų grindų (yra foto) kur kadangi niekas iš besiskundžiančių vagystėmis darbuotojų kamerų nežiūri ir rizikuoja kuprinių vagystemis. Kasininkių elgesys nėra labai baisus, bet Marinos iš apsaugos elgesys tikrai nepriimtinas atsižvelgiant į pirkėjus ir iš nepilnamečius kuriuos šiandien teko matyti užrakintus už grūstės durų bent 40min. iki tol kol dėl cirko lygio priežaščių atvyko policijos pareigūnai. Kaip supratau Vienas iš jaunuolių per salėje ęsančia pertravarą perkėlė kažkokius skalbimo miltelius (yra foto). Mano pažystama kaimynė tuo metu ten buvusi dar prieš mane bandė padėti vaikams išsiaiškinti situaciją ir buvo aprėkta tos pačios, sprendžiat iš elgesio galbūt...

B.
      Žygimantas Kripitaipaitis

Na žinokit labai dažnai lankausi Grūstei bei vaikštau su vaiku šalia parduotuvės, mokyklos, tai kai kuriems vaikams tikrai labai trūksta išauklėjimo, kultūros bei mandagumo. Ne kartą ir mačiau ir girdėjau kaip parduotuvėje jie staugia, rėkia, šukauja kaip miške, kartą vyresnio amžiaus moteris pasakė jiems pastabą kad ne miške randais, buvo pasiųsta ant trijų rusiškų raidžių, išvadinta visokiais žodžiais. o dėl kuprinių esu pati mačius kaip vienas kitam įdeda šokoladuką. Pamatę mane ištraukė, o jei niekas nematytų? Manau tėvai turėtų paaiškinti, pamokinti kaip reikia elgtis viešosiose vietos, parduotuvėse ir kaip bendrauti su suaugusiais/svetimais.

Apsauga nenaudoja kamerų. Stovi prie durų, tai aišku, kad nieko nemato ir tada vaikai tikrai gudrūs, žino, kad jų nemato ir vogia.

Sveiki,
      Gerb. administracija, auklėkit galų gale savo apsaugos darbuotojus. Mandagumas ir bendravimo kultūra lygi nuliui. Noriu paminėti parduotuves, esančias Mažeikiuose, Naftininkų 38-2 ir Ventos 49. Visiškas nesiskaitymas su pirkėjais, susireikšminimas ir kultūros stoka. Kabinėjasi prie pirkėjų, kitų pirkėjų akivaizdoje yra kratomos rankinės, reikalaujami pirkinių čekiai. Neradus prie ko prisikabinti, nesugebama net atsiprašyti. Matomai, į apsaugą priimamos visuomenės atplaišos, kurie nesugeba kitur rasti darbo. Jokiame kitame prekybos tinkle pirkėjai nėra taip žeminami, kaip, , Grūstėje''. Ir tai yra sistemiškai. Didelės kainos, skurdus prekių asortimentas ir plius nemandagus aptarnavimas. Tokio prekių tinklo jau seniai turėtų nebelikti. Bet paskaičius kitų pirkėjų atsiliepimus, matosi, kad į juos tinklo vadovybė nereaguoja, nes nėra viešų atsakymų.

Vakare po darbo užėjau į Naujosios Akmenės mažąją Grūstę sumokėti komunalinių mokesčių, atsistojau į eilę.Atėjus mano eilei padaviau mokesčių kvitus, pardavėja juos pasidėjo į šalį ir liepė man toliau laukti, ir toliau aptarnavo už manęs stovinčius žmones, Paklausus :Kodėl mane praleidžia ir neaptarnauja, Atsakymas:jai svarbesni žmonės už manęs ir man teks palaukti su mokesčiais, kol aptarnaus visus.Tai kas aš?Ne žmogus, aš atstovėjau savo eilę?Man dar taip niekur nėra buvę, nei vienoj parduotuvėj, visur aptarnauja pagal eilę, o čia kas daros.Kagi išėjau nesumokėjus mokesčių, nes po darbų pavargus nelauksiu kol parduotuvėje neliks nė vieno žmogaus, labai pikta

Pirkėja Varniuose

Ką tik grįžau iš 30 Grūstės, esančios Varniuose. Išėmusi prekes ir pažiūrėjusi į čekį pamačiau, jog sumokėjau 2 kartus už 1 brokolį. Pardavėjos atsakingumas nulinis. Kasinininkė aukšta, stambi, juodais plaukais.

tn-1-811890.jpg

Puikus aptarnavimas mandagi kasininkė labai Viktorija Kaune verkių gatvė. Ačiū už šypsena jums labai, paklausiau kur kas yra iškarto nueina parodo.

Neimanoma apsipirkinėti kainos kosmines, o produktai pagede viena syki jau ir apsinuodijus buvau, nuo ju produktu.

Grūstės yra žemiausio lygio prekybos tinklas, su postaovietinėm pardavėjom

Atvykus į Grūste 18 apsiprekint buvau varoma lauk iš parduotuvės pardavėjos Rasos, atzagariai bendravo žemino prie klientų. Atėjus dar kartą į parduotuvę įvykus galimam nesusikalbėjimui išėjau lauk. Atėjus kitą rytą į parduotuvę buvau įžeidinėjama prie kitų personalo darbuotojų ir galimai žmonių esančių salėje nieko nenusipirlus išėjau lauk. Ar gali prekybininkai įžeidinėti klientus. Daugiau niekada nesilankysiu Grūste 18 Salantai

Išvis tokiu parduotuvių tinklo kaip Grūstė turėtų nebelikti, miesto gėda ir alkoholikų, narkomanų apsipirkimui alkoholiui tik reikalingos, baisu užeiti kad ne užsikrėsti kokia liga, ypač Klaipėdoje Minijos 127 parduotuvėje, bomžų, narkomanų, alkoholikų parduotuvė, užuojauta pardavėjom ir apsaugos darbuotojam, dar teko išgirsti kaip direktorė bendrauja su personalu, košmaras. Uždarykir greičiau, nors rajonas bus ramesnis.

Dar neteko matyt tokių neigiamų komentarų apie parduotuvę, kurioje dar neteko lankytis ir, dabar žinosiu, kad ją aplenkti kuo didesniu radiusu...

Nepardėvė nealkoholinio Radlerio. Viskas puikiai legalu, man 16 metų ir sako "dar paaug". Jie katik prarado galimybę pelnui ir pasimažino savi reputaciją kliento akyse.

Šiandien Joniškio Grūstei noriu, , padėkot" už supuvusį arbūzą...???????????????????????????????????? 5eurai į šiukšlinę...gaila kad vaikai liko be arbūzo....

Kristina
      Kaip visada

Pardavejos nemato arbuzo vidaus kaip bebutu gaila, tad ir parduotuve siuo atvejju nekalta

Parduodami nekokybiški greitieji Covid testai. Parduotuvėje Varniuose paprašius pakeisti nekokybišką prekę, kasininkė arogantiskai pasiuntė pirkėją ieškoti kokybiškų prekių vaistinėje :-)

Buvau klientė pristatant prekes į namus. Bet pasikeitus personalui esu nepatenkinta vairuotojo kurjerio ir aptarnaujančio personalo darbu. Po gruodžio mėnesį pasikeitusio vairuotojo prekės yra pristatomos netvarkingai sumestos, subėgusios. Pastoviai trūksta maisto produktų už, kuriuos sumokėta ir įtraukti į sąskaitas. Buvo įspėta direktorė, atlyginti nuostoliai, bet išvados ne padarytos. 2022-01-26 pristačius prekes trūko maisto produktų už 24, 13 euro. Paskambinus į parduotuvę buvau nustebinta, kad maišai su sukrautomis prekėmis mėtosi bile kur, net po agurkais, negali personalas krauti normaliai prekių, kad tėra skirta viena darbuotoja, nėra programėlės kuri sudėliotu prekes į maišus. Manęs nedomina prekybos tinklo grūstės vidiniai nesutarimai, intrigos. Noriu gauti visas prekes už, kurias moku. Kadangi nebuvo reaguota parduotuvės vadovybės. Noriu perspėti visus pirkėjus tikrinti prekes po kurjeriu, nepasiduoti spaudimui mokėti nepatikrinus prekių. Kadangi prekės pristatomos iki...

Klaipeda Statybininku pr esanti Gruste parduotuve kuri nesiskaito visiškai su savo klientais, ypač kas liečia apsaugos personala samdomi darbuotojai išvis ten neturi kompitencijų, esu gyventojas kuris lankosi pastoviai parduotuvėje ir apsaugos personalui moteriai kuri dirbo tampi vos ne vagimi yra, tikrinamos kišenes nori ar nenori trinasi pastoviai kasoje vaikšto, prie kitų gyventojų tai pat yra prisikabinėjama tai pogi, šiandien vėl naujam apsaugos darbuotojui kurio neteko matyti, išsitraukimas telefono parduotuvėje jau patampa kažkokia daroma fotosesija parduotuvėje, pats metas pradėti dirbti apsaugos darbuotojam tinkamai, o ne išsidirbinėti rūpinasi nesamonėm kažkokiom, o kai kažkas rimtesnio nutinka konfliktas tarp klientų ir pardavėjų tada sulinde į būdeles sėdi.

Grūstės vežėjų keliamas triukšmas gyventojų kieme
      Apie tai buvo Grūstės administracijai rašyta jau 2021-06-17, bet išvados nebuvo padarytos, parduotuvės adresas Taikos pr.39, Klaipėda
      2021-10-21 d. 9:20 val atvyko mašina, jos nuotrauka pridėta prie laiško.Iki 10:20 val ji buvo įjungusi variklį. Nuėjau nufotografavau ir paskambinau telefonu 8 443 20300, atsiliepusi darbuotoja pasakė, kad perskambins ir įspės. Matyt jos nepaklausė, parėjau iki namų Taikos pr.43, Klaipėda, t.y. mūsų kieme Klaipėdos m. 10:15 val vėl paskambinau Grūstės darbuotojai telefonu kuris nurodytas.Mašina 10:20 išjungė variklį. Mašina išvažiavo 10:52. Per tiek laiko galima iškrauti ne vieną vagoną, gal ten krovė degtukų dėžutes po vieną degtuką.
      Gal vairuotojo meilė čia dirba, ar jis daro vadinamą " atstojų", priežastis nežinoma.
      aplinkiniai gyventojai jau skundžiasi apie darbuotojų ir samdomų apsaugos darbuotojų grubumą, matyt tokios "bomžyno parduotuvė " reputacijos ir yra verta ši parduotuvė.
      Mūsų...

Sveiki. Esu nuolatinė jūsų klientė, visada einu į parduotuvę taikos pr. 39, Klaipėdoje, tačiau po šiandieninio incidento nebeeisiu, nes esu sukrėsta grubaus elgesio su manimi. Atėjau į parduotuvę su draugu, atsistojome į eilę, nusipirkti cigarečių, tačiau eilė buvo ilgoka ir pasitarę nusprendėm nueiti į kioskelį. Beišeinant iš parduotuvės apsaugos darbuotoja grubiai pagriebė mane už rankos ir liepė eiti su ja. Nepaaiškino kodėl. Savo kambarėlyje į kurį nusivedė liepė parodyti rankinės turinį. parodžiau. Žinoma nieko nerado, paklausiau ar įtarė mane kažkuo. Grubiai atsakė kad įtaria visus. sukrėsta ir nesulaukusi atsiprašymo skubiai išėjau iš parduotuvės. Rašau su viltimi, kad toks jūsų darbuotojų elgesys nebūtų toleruojamas, nes tiek grubus paėmimas už rankos be paaiškinimo, nei nepagarbus elgesys nieko nepaaiškinus nėra profesionalus ar etiškas. Norėčiau, kad ši darbuotoja ateityje taip nesielgtų su kitais lankytojais ir jų negasdintų.

Klaipėdos Grūstė Kretingos g. Jau ne viena karta pirktas pienas, kefyras ar mėsa būna pašvinke. Ankščiau net nesikreipdavau, bet šiandiena nusprendžiau nunešti. Ir ką manot, apkaltino kad laikau netinkamom sąlygom piena ir tokiems kaip aš reikia iškviesti policija. Esu labai pasipiktines šia parduotuve, jei atnešei netinkama preke dar tau drasko akis. Sako jei nepatinka tai ir neik į šia parduotuve bei kai nusiperki reikia būtinai būtent ta diena privalo pirkėjas tikrinti preke jei netinkama ir tik tą diena pirkta prekė atgal priimama. Absurdas totolus. Prašau išsiaiškinti su šia parduotuve bei duoti atsakymą.

Prašom su manim susisiekti, del Kuršenu, daugeliu g.82, , Grustes" parduotuves. Noriu issiaiskinti kodel man pardaveja neprijeme pinigu. Nors ju netikrino. Ir pareiške kad buvo i banka nukeles netikras. Tai as jos paklausiau reiškias jus netikrinat pinigu. Prašom su manim susisiekti

Sveiki. Esu labai pikta sioje parduotuveje Grustei. Kuršėnai. Daugėliu g. 82. Nes atejau prekintis su grynais pinigais buvo 500 eur kupiura, ir norejau atsiskaityti už prekes, o kasininke pasake man kad tokios kupiuros neprijemam, paklausiam kaip atsiskaityti pasake vaziuoti i banka pasismulkinti. Jeigu as turiu tik grynuosius pinigus, tai kaip man atsiskaityti sioje parduotuveje??????

Grūstė minijos -127 jai galit padarikit automatiškai atidaromas durys, nes taip nesinori liesti tos rankenos visų pijoku nučiupinėtos. Dėkui

Laba diena. Esu begalo pasišlykštėjusi Naujosios Akmenės Respublikos g. 20 Grūstės pardavėjomis. Neatiduoda grąžos, o paklausus kur mani grąža pareiškia jog grąžinta. Kaip tik tuo momentu smulkiu neturejau. Tai parodžiau piniginę, jog nėra atmesta grąža. Atidavė pinigusbet dar ir burbuliuodama. Turiu čia is kasos pinigus imti. Eina čia vos ne kas diena. Kaip gali tokie žmonės dirbti. Jei tau nepatinka jog eina pirkėjai eik lauk ir nedirbk šito darbo.

Siulyciau paciai parduotuvei nusiust slaptu pirkeju ir sutvarkyt ta reikala klaipedoj debreceno g. Nes kai kas nors paviesins kaip viena vyresnio amziaus pardaveja kasininke elgiasi su klientais busit labai populiarus bet ne taip kaip noretumet. As pati sekanti syk bandysiu iamzinti ta kontakta nes tai nera pavienis atvejis taip yra pastovu.. kitos pardavejos labai paslaugios ir malonios bet ne ta JUODOJI.. turesiu video bus aiskiau paaiskinti kodel man nepatinka kai ant neigaliu ar vyresnio amziaus zmoniu rekiama

Kauno Grūstes parduotuvėje amžinas barakas. Plius paskutiniu metu nuolat keičiasi darbuotojai, info mažai suteikia.

Šiandien prekinavomes su vyru, nieko blogo parduotuvėje nemačiau, visur tvarkinga. Nu bet priėjus prie ledų šaldytuvų tai katastrofa, visiška betvarkė su kainom, puse ledų net neturi jų... kaip žinoti kiek jis kainuoja? Nejau kiekvieną nešti prie kasos ir tikrinti? Susitvarkykit viena kart normaliai, ne pirmą taip.

Gitana Dirgeliene

Spalio 18 d.apsiprekinau, pamaciau kad l.sunkiai turiu nesti o telefona palikau namuose.Kreipiausi i apsaugos darbuotoja pagalbos, kad iskviestu man taksi, man buvo atsakyta, kad iaps.budele niekas cia nevaiksciotu, jis ne dispeceris ir vaiksto cia visokios.Atsiprasau, as turiu stuburo problemas, man negalima sunkiai nesti, ir ne apaugos darbuotojui apie mane spesti.Taip pas mus sulaukiama pagalbos., is apsaugininku, kurie net kulturingai kalbet nemoka.Noreciau, kad jus atkreiptumet demesi, renkant personala.Cia viskas vyko Klaipedoje, Debreceno 61.Grusteje.

Turiu klausyma kodel sioi imonei tokia dazna apsaugos darbuotoju kaita kas ten ne taip gal kas esate dirbe?

Vakar iš Grūstės nusipirkome supuvusių bulvių, daugiau niekada čia nesilankysime :)

Mažeikiai, Prieš kelis mėnesius nusipirkau pietums keptus sparnelius buvo su kvapu bet kažkaip nerašiau nes pasitaiko visko ir kitose parduotuvėse bet dabar 2020 08 12 d. nusipirkom avižinių sausainių supakuotu jie kvepia skalbimo milteliais.

Pokalbyje dėl darbo ofiso darbuotojos visiškai nepasiruošusios, kalbant apie priedus jos negali atsakyti kokių būdu ira kiekvienam individualiai paskiriami priedai. Pradėjus gilintis įsižeidė. Šioje parduotuveja reikalingi nemastantys žmonės. Jie tiesiog turėtų džiaugtis kad gauna darbą ir be klausimų jį atlikti. Prie viso to dar bando žeminti įvairiais komentarais. Norėdami čia dirbti turėtumėme nesidomedami ir nedvejodami imti darbą kitaip netiksite į kandidatus. :)

Na Mažeikių grustes parduotuvėse surinktos tik žemiausią lygį turincios darbuotojos. Ypač vedėjos. Tokios žemos kultūros lygis, kad apgailėtina. Ismokykit savo vedėjas visų pirma kultūros.

Šiandien ryte buvau apsiprekinti Joniškio mieste Grūstė parduotuvėje.Mušant kasininkei R.Kundrotaitei prekes tik balsu paklausiau ar traškučiams nėra nuolaidos.Ji net nemandagiai plėšidama akis šaukè kad nepaspaude dar migtuko čekiui užbaikti.Pasakiau kad nera ko saukti as tik paklausiau...Ji pradejo nemandagiai sneket pasake kazka tokio kad nereik tokiu pirkeju ar kazka panasaus.Merginos pasimokykit mandagumo, nes jau paklaust net nebegalima.

Naugarduko g. 84, LT-03160 Vilnius.
      Veiklos sritys: maisto parduotuvės; maisto produktai; mažmeninė prekyba; ūkio prekės.
      Prekybos tinklą „Maxima“ valdanti bendrovė MAXIMA LT, UAB – lietuviško kapitalo įmonė, viena didžiausių mokesčių mokėtojų ir darbo vietų kūrėja šalyje.Didžiuojamės, kad esame lietuviškas prekybos tinklas. Daugiau nei du trečdaliai siūlomo šviežio maisto „Maximos“ parduotuvėse yra lietuviškas, o Lietuvoje pagamintos...
      Pilaitės pr. 42, LT-06222 Vilnius.
      Veiklos sritys: maisto parduotuvės; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; konditerija, saldumynai; maisto gamyba; maisto produktai; mažmeninė prekyba; ūkio prekės.
      „IKI“ nuolat vadovaujasi vertybe „Aistra pirmauti“, kuri atsispindi tiek pasiekimuose, tiek drąsiose inovacijose.Pirmieji Lietuvoje pristatėme prancūziškus kepinius – kruasanus ir bagetes, atidarėme autonominę parduotuvę Vilniuje, įdiegėme savitarnos kasas ir elektronines kainų etiketes.Šie sprendimai atspindi mūsų...
      Totorių g. 24-8, LT-01121 Vilnius.
      Veiklos sritys: maisto parduotuvės; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; konditerija, saldumynai; maisto produktai; mažmeninė prekyba; sveiki produktai.
      Gourmet Life gimė iš smalsumo ir aistros gurmaniškam maistui, noro nuolatos ragauti kažką naujo, užuosti naujus aromatus, pajusti naujus skonius ir dalintis jais su klientais. Nuolatos domimės ir ieškome aukščiausios kokybės naujienų iš viso pasaulio. Ypatingas dėmesys skiriamas produktų sudėčiai, kainos ir kokybės...
      Sedos g. 35A, LT-87101 Telšiai.
      Veiklos sritys: maisto parduotuvės; didmeninė prekyba; konditerija, saldumynai; maisto produktai; mažmeninė prekyba; ūkio prekės.
      UAB „Čia Market“ – Žemaitijos krašto tradicijas puoselėjanti įmonė, pradėjusi savo veiklą nuo 1996 m. Įsteigta įmonė turėjo UAB „Žemaitijos prekyba“ pavadinimą ir savo veiklą vykdė keliose pieno produktais prekiaujančiose parduotuvėse. Nuo 2006 m. vyko didesnė įmonės plėtra, o 2011 m. įmonė pakeitė pavadinimą į UAB...
      A. Jaroševičiaus g. 4-3, Vilnius.
      Veiklos sritys: gėrimai (alkoholiniai); grožio salonai ir kirpyklos; maisto produktai; mažmeninė prekyba.
      L’Amur Studio – grožio namai„Grožis gimsta iš meilės sau“A. Vienuolio g. 14-1, VilniusGrožio studija, kurioje dirba patyrę meistrai ir teikiamos profesionalios paslaugos: plaukų kirpimas, dažymas, šukuosenos, manikiūras, pedikiūras, kosmetologija, veido procedūros, vizažas. Vertiname kokybę, individualų požiūrį ir...