Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Sveikatos centras "Energetikas", UAB
Mūsų šeima (gyvename trise) labai džiaugiamės pasirinkę sanatoriją Energetikas. Likome maloniai nustebinti tiek aptarnavimu, tiek pačia aplinka. Maistas įvairus, skanus ir sveikas-kiekvienas šeimos narys rado, kas labiausiai patinka.Procedūros kokybiškos, suteikia daug naudos sveikatai ir poilsio jausmą. Administracija bei personalas labai malonūs, rūpestingi ir visada pasiruošę padėti.Viešnagės metu jautėmės tikrai laukiami, viskas organizuota sklandžiai ir profesionaliai.Esame labai patenkinti ir drąsiai rekomenduojame šią vietą visiems, norintiems poilsio bei geros savijautos. Tikrai dar sugrįšime!
Žmonės neapsigaukit šios įstaigos klastojamais komentarais ir įvertinimais. Įstaiga pati sau rašo teigiamus įvertinimus stengdamiesi pagerinti savo reputaciją. Tai puikiai matosi pagal nuolatos pasikartojančius IP adresus. Valdas Š. ir Nijolė K. rašo iš to paties įrenginio ir tokių “puikių” suklastotų pasikartojančių įvertinimų yra dešimtys. Geriau atkreipkit dėmesį į neigiamus žmonių komentarus, kurie yra 100% organiški ir apie teisybę. Savu kailiu teko įsitikinti, kad Energetikas niekaip nėra susijęs su kokybe, net arti to. Antisanitarinės sąlygos lankytojams, o svarbiausia ligoniams, atsainus požiūris į klientą, siaubingas maistas, kosminės kainos ir jokio indėlio į situacijos gerinimą.
Esu reabilitacijoje Energetike ir noriu pasidalinti įspūdžiais. Procedūros labai naudingos, o specialistai - kantrūs ir rūpestingi.
Didžiausia padėka masažuotojui Justui - jo masažai nuostabūs, tikra pagalba sveikstant.
Visgi norisi paminėti ir vieną minusą - maitinimas. Maisto pateikimas ir skonis galėtų būti geresni, primena "tarybinę valgyklą". Manau, kad savitarnos principas čia labai praverstų.
Nepaisant to, bendra patirtis gera ir džiaugiuosi pasirinkusi Energetiką.
Labai bloga patirtis sanatorijoje „Energetikas“
Mano mama atvyko po kelio operacijos tikėdamasis atsigauti ir sustiprėti, bet tai, ką radom- tikras nusivylimas. Maistas - visiška tragedija: prastas, neskanus, nekokybiškas.
Sąlygos taip pat apgailėtinos - komforto nėra, o procedūros labai menkos.Žmogus, atvažiavęs po operacijos, turėtų gauti daugiau dėmesio, pagalbos ir elementaraus rūpesčio, bet to nesulaukėme.
Tikrai nerekomenduoju ir daugiau niekada čia nebegrįsim
Rekomenduoju. Lankausi trečia vasara. Geri specialistai, personalas paslaugus, kainos ir kokybės santykis labai geras. Visos dienos pilnai užpildytos procedūromis, lieka tik mėgautis. Maisto asortimentas įvairus, skanus. Patiko SPA procedūros ir erdvė. Planuoju sugrįžti ir kitą vasarą..
Atlieku reabilitacija po klubo keitimo. Labai džiaugiuosi paskirtų procedūrų įvairove. Dėkoju personalui: slaugytojams, kineziterapeutams, masažistams ir kitiems darbuotojams už paslaugumą ir rūpestingumą. Maistas labai skanus, įvairūs patiekalai, niekada nelieku alkana. Ačiū Jums visiems!
Nuoširdžiai dėkoju visam SC, , Energetikas" kolektyvui už šiltą bei paslaugų priėmimą.Ypatingai dėkinga esu: gydytojai A. Svirskienei, kinezeterapiautams, fizioterapeutei Laimai už sveikatos atstatymo procedūras, patarimus, priežiūrą bei gerą nuotaiką.
Maloni, švari bei jauki šio rebilitacijos centro aplinka užtikrino ramų poilsį po
procedūrų.
Rekomenduoju kitiems čia apsilankyti!
2314 kambarys
Laima Seibutienė nuostabi specialistė, visada į procedūras priima su šypsena. Nuostabus žmogus.
Masažistas Mantas - profesionalus savo srities specialistas. Akivaizdūs sveikatos pagerėjimo pokyčiai.
Kineziterapiautas Justas - puikiai išmanantis savo darbą specialistas, visada geros nuotaikos.
Zita Galdikienė - rūpestinga, gera specialistė.
Vertinimas skiriamas personalo darbuotojams.
Nuoširdžiai dėkoju visam SC „Energetikas“ kolektyvui už pagerintą fizinę ir emocinę savijautą! Puikiai organizuotas darbas, dėmesys ir rūpestis lydėjo kiekviename žingsnyje. Už profesionalumą ir paslaugumą pacientui, ypač esu dėkinga fizioterapeutams Laimai ir Ingridai, masažistui Mantui, kineziterapeutui Justui. Džiugu, kad centras siekia pokyčių, nuolat puoselėja aplinką, atnaujina erdves, organizuoja naujas veiklas pacientams, todėl norisi čia sugrįžti vėl ir vėl.
Atvykau po stuburo išvaržos operacijos. Man asmeniškai labai patiko, jokių nusiskundimų neturiu. Visas personalas buvo labai malonus. Ypač patiko kineziterapeutai - kurie individualiai dirba su kiekvienu.
Maistas man tiko ir patiko. O išrankesni gali nusipirkti kavinėje, , Gintaras” esančioje šalia. Kambarinės kiekvieną dieną tvarko kambarius - gyvenk ir džiaukis!
Išeinu patenkintas, nes gavau būtent tokį gydymą, kokio ir tikėjausi.
Linkėjimai 4209 kambarys
Nuoširdžiai dėkoju visam sanatorijos personalui - jūsų patarimai, pagalba ir dėmesys verti 10!
Didžiausias AČIŪ kineziterapeutams už profesionalų darbą, kantrybę ir pagalbą atstatant kelį po traumos. Esate tikri savo srities profesionalai. Rekomenduoju visiems, ieškantiems kokybiškos reabilitacijos ir rūpestingo požiūrio! ????
Ką tik grįžome iš sanatorinio gydymo Sveikatos centre „Energetikas“.
Personalas puikus, mandagus, paslaugus.
Gydytoja atidžiai išklausinėjo apie ligas, paskyrė procedūras, labai mandagiai mus aptarnavo.
Su procedūromis jokių problemų neturėjome. Buvome su žmona kartu.
Valgykloje visiems valomi ir dezinfekuojami stalai, žmonių tikrai daug, bet higienos laikomasi.
Brr..siulus turejo salinti po 14-16 dienu rove po 10 nors jau norejo salinti po 8 niekas nesidomi ligos istorija... jeigu nebuvcau zinojes kokios reikalingos tai ir parafino buciau negaves, bet baseino negavau, nes per anksti siulus isplese (su zaizdom) grizes po reabilitacijos teko paciam zaizdas gydyti dar menesi (turetum gryzti sausa zaizda). Penkta operacija klubo sanariu, tokio gydymo niekam nerekomenduociau Energetike (nesitikejau graziu marmuriniu koridoriu, o palatos, kad kaimynui isnirus operuotam lovos kaimynui vos ne gaisrininkus kviete, kampu kampai isnesti neimanoma) palatos kaip tarybiniais laikais vargani su tapetais ir smelis visur nera kam nuvalyti pripustyta... baisu!
Noriu padėkoti "Energetiko" personalui, už šiltą priėmimimą, profesionalias paslaugas, skanų maitinimą, puikias apgyvendinimo sąlygas, didelis ačiū masažistui Mantui, kinezetarapeutui Sauliui pastate ant koju žmogus Fizioterapija Laimai Seibutieniai už jos nuoširdu gerai atlikta darba puikiai atstatytą sveikatą. Būtinai gryšiu dar pasistiprinti.
Viešnagė šioje sanatorijoje buvo išties puiki patirtis. Čia radau ramybę, profesionalų gydymą ir malonią aplinką. Kambaris jaukus, švarus, personalas paslaugus ir dėmesingas. Paslaugos buvo naudingos sveikatai ir malonios. Ypač norėčiau padėkoti Gintautui ir Aurelijai už rūpestį ir nuoširdžią pagalbą. Jūsų atsidavimas ir žmogiškumas yra neįkainojami.
Puikūs medikai, švara, tvarka. Visur gėlės, kalnai salotų iš Energetiko daržo, padėjo man greičiau pasveikti.
Ar jūs tikrai esate matę kalnus salotų :) sotus žolėmis nebūsi, ypač kai tos salotos nekelia jokio žavesio bei apetito :) man keista kai giriamas maistas, nebent žmonės tiesiog nėra buvę geroje reabilitacijoje.
Deja neturiu labai ką gero pasakyti apie šį centrą. Buvau pagal programą Vasara 2, už tokią kainą gauti du puodeliai vaiztažolių arbatos, viena perlinė vonia, į kurią tiesiog buvo šliukštelta druskos ir du povandeniniai sausi masažai. Vienas pliusas tai tvarkingas kambarys, deja daugiau nieko. Maistas juokas ima, pavyzdžiui salotos tuno tik salotų lapai, svogūnai ir keli numesti tuno gabaliukai. O tie vargšai kuriems reabilitaciją kompensuoja valstybė net sočiai pavalgyt negali nes normuojama :) O ir maisto kokybė tragiška. Pasimokykit iš Palanga Gradiali kaip turi būti teikiamos paslaugos.
Nuoširdus ačiū Energetikas sveikatos centro reabilitacijos komandai už profesionaliai suteiktas paslaugas, kurios ženkliai pagerino mano savijautą po stuburo išvaržos. Ypatinga padėka bendrosios praktikos slaugytojai Laimai Seibutienei už fizioterapiją, nuoširdumą ir patarimus; kineziterapeutui Justui už tikslingai pritaikytas mankštas salėje ir baseine; masažistui Mantui už labai profesionalų darbą; visų jūsų dėka jaučiuosi geriau. Ačiū
Atlikau reabilitaciją Energetike 3 kartą. Labai graži vieta, ant jūros kranto. Kolektyvas labai draugiškas, stengiasi atlikti procedūras kokybiškai, nors krūviai nežmoniškai dideli. Ypatingai noriu padėkoti Mantui masažistui, masažas atliekamas profesonaliai įsigilinant į problemą, taip pat ačiū Laimai, Justinui.
Trūko kambaryje šaldytuvo, nes maistas neskanus, ypatingai vakarienės.
Lankiausi reabilitacijos centre jau nepirmą kartą ir likau vęl patenkintas. profesionalus personalas, nors oras ir vėsus, bet personalas labai šiltas ir malonus. Labai patinka, kad Sveikatos centras Energetikas yra visai šalia jūros, tai padeda greičiau atsigauti tiek fiziškai, tiek emociškai. Sąlygos puikios :švarūs ir gerai įrengti kambariai, skanus ir subalansuotas maistas, moderni įranga. Ačiū visam kolektyvui už rūpestį ir puikią nuotaiką.Tikrai ir nuoširdžiai rekomenduoju !
Labai džiaugiuosi čia atlikes reabilitacija po operacijos. Patekau pas gydytoja Svirskiene. Greitai suprato mano problemas ir pritaikė tinkamą gydymą. Gavau daug proceduru. Su manimi dirbo puiki kineziterapiautė Kristina. Baseine mankstas vedė kineziterapiautas Justinas, kuris puikiai pritaikė mankštą. Be galo dekingas kineziterapiautui Sauliui. Pas jį turejau individualias mankštas. Pirmą dieną išsiaiškino problemą, sudarė asmeninę mankštą ir dirbom kartu tris savaites vis didinant krūvį, rezultatai ir jauciami ir matomi. Saulius didelią kompetenciją turintis specialistas. Atvyksiu vėl.
Jau baigiasi mano viešnagė Energetike. Noriu padėkoti gydytojai Svirskienei, sesutėms, masažo specialistui Mantui ir kineziterapeutui Sauliui. Gydytoja - mandagi, nuoširdi, procedūrų negaili, išklauso pageidavimus. Galima pasitarti. Sesutės visada pasiruošusios geranoriškai padėti. Mantas - puikus masažuotojas. Savo srities žinovas. Saulius - aukštos klasės kineziterapeutas. įsigilina į visas paciento problemas, sudaro individualią mankštą, nuolatos prižiūri. Iš šio specialisto sužinojau labai daug, kas liečia mano pooperacinį tolesnį gyvenimą. Džiaugiuosi tais žmonėmis, su kuriais teko susidurti:)
Neseniai palaido mane po reabilitacijos isbuvau 18 dienu, deja deja kambari truko tvarkos, svaros nes teikejo sakyti valytojai kas negerai ji pradeda pykti ir truko saldytuvo tikrai reiketu sito o proceduros man asmeniskai buvo prastos ir kai kurie gyd nekoretiskai elgiasi su paciantu ir noreciau ateityje nebutu taip kad reiketu daigiau demedio ir elgitume be pyktumo.
Energetiko lankausi jau ketvirtą kartą priėmimas malonus, gydytojai profesionalus ir skiria tikrai reikalingas procedūras ir jų tikrai pakanka spek lakstyti, kambariai tikrai prižiūrimi ir švarus, maistas skanus ir pagal esamą apkrova jo pakanka sočiai pavalgyti. Dėkui visam Energetiko kolektyvui.
Nesenai tėtis po insulto turėjo reabilitaciją energetike. Na mūsų patirtis nėra labai gera, kambariuose labai trūko švaros, viskas nevalyta, murzina..
Procedūros geros, bet jų pakankamai mažai skiriama žmogui kuris po insulto/operacijos gavo reabilitaciją 32d.
Informacijos iš personalo taip pat trūko..
Kitą kartą rinkumemes kitą reabilitacijos ligoninę.
Naujas CVbankas.lt įrankis padeda nuspėti, kaip keisis jūsų alga
Darbo iš namų ir kitų motyvacinių priemonių svarba tarp kandidatų pastarąjį dešimtmetį sparčiai augo, tačiau alga ir toliau išlieka pagrindiniu prioritetu. Darbo skelbimų portalas „CVbankas.lt“...

„Rekvizitai“ devintą kartą pristato Lietuvos verslo elitą – „TOP įmonės 2025“
Vos 6 iš 100 Lietuvos įmonių gali pasigirti, kad atitinka aukščiausius patikimumo ir skaidrumo kriterijus. Būtent jos šiemet įtrauktos į „TOP įmonės 2025“ sąrašą – jau devintus metus iš eilės...

VCIIP žengia į II plėtros etapą: ar gimsta lietuviškasis Silicio slėnis?
Per septynerius metus Vilniaus miesto inovacijų pramonės parkas (VCIIP) išaugo į vieną svarbiausių aukštųjų technologijų traukos taškų Lietuvoje. Čia sutelkta gyvybės mokslų bendruomenė...