Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Ekoroma, UAB

15 m. 9 mėn. 7 d.
    Įstatinis kapitalas:
    Įstatinis kap.:
    2 896 €
    RIPOSO - pabuskite sveiki ir žvalūs

4.9

Liudmila Zagarienė

Labai tvarkingas aptarnavimas - užsakiau antčiužinį, per valandą gavau patvirtinimą, kitą dieną jau pristatė. Medžiagos kokybiškos, niekas neslysta nuo lovos.

Jau vairākus mēnešus guļu uz Riposo Royal matrača. Jau pirmajās naktīs pamanīju, ka mugura vairs nesāp un no rītiem jūtos patiesi atpūtusies. Matracis ir stingrs, bet tajā pašā laikā ļoti ērts - ideāli pielāgojas ķermenim. Arī mans vīrs ir sajūsmā! Noteikti iesaku ikvienam, kas vēlas kvalitatīvu un ilgmūžīgu matraci.

Malonus konsultantai

Šarūnas Ilgaliūnas

Greitai pristatytos prekės.

Martynas Tulysas

Jau kelis mėnesius naudoju Riposo čiužinį ir tikrai galiu pasakyti, kad tai vienas geriausių pirkinių. Miegas tapo daug ramesnis, rytais nebejaučiu nugaros skausmų, o pats čiužinys maloniai prisitaiko prie kūno. Aptarnavimas irgi buvo labai malonus, viską paaiškino, pristatymas greitas. Jaučiasi, kad tai kokybiškas produktas, todėl tikrai drąsiai rekomenduoju kitiems.

Sveiki, Ačiū Jums prekės!????atvažiavo, labai patenkinta, patalynė super, kokybė labai gera, aš tokios ir norėjau!????????????

aciu greitas pristatymas

Įsigijome čiužinį Milano prieš kelias savaites ir esame labai patenkinti!

Labai Dėkinga Riposo prekybos Kauno Urmo bazės pardavėjai, vadybininkei ir direktoriui, kurie buvo labai supratingi, žmogiški, nes leido pasikeisti kompresinės kojinės, kurias per neapsižiūrėjimą nusipirkome per trumpas.Labai, labai jums AČIŪ.Anykščiai

ciuzinys puikus, aciu

Prieš tris metus nusipirkau Royal čiužinį ir iki šiol labai džiaugiuosi savo pasirinkimu! Miegas tapo daug patogesnis, o čiužinys puikiai išlaikė savo formą. Šiandien nusprendžiau pasinaudoti nuolaida įsigijau dar vieną. Esu labai patenkintas tiek kokybe, tiek patogumu. Tikrai rekomenduoju.

Gavau prekę su nedideliu broku, bet įmonė labai greitai sureagavo ir iškart išsprendė problemą. Likau patenkintas aptarnavimu. Ačiū!

Likau labai patenkintas. Nuo uzsakymo iki pristatymo - viskas atlikta puikiai. Jusu komanda tikrai verta pagyrimo. Dekoju uz rupesti ir profesionalumą.

Klaidinanti informacija internetinėje svetainėje. Rašo pristatymas nuo 60€ nemokamas ir plius dovana prie prekės. Paskambinus sako, kad dovana tai tik nemokamas pristatymas, nors pristatymas ir taip nemokamas... Užsisakėme du antčiužinius, pagal reklamuojamą turinį turėjome gauti dvi dovanėles, bet.. Nemalonu kai pasiūlymas neatitinka aprašymo!

Labai gerai aptarnavo, visi malonūs ir paslaugūs. Viska paaiškino, padėjo.

Pirkome Milano čiužinį savo 3 metų dukrytei ir esame labai patenkinti. Dukra miega ramiai, nesiblaško, o rytais atsikelia pailsėjusi. Medžiagos atrodo kokybiškos, kvapų jokių nejautėme, o užvalkalą labai patogu nuimti ir išskalbti. Ačiū!

Bėkite kuo toliau nuo šios įmonės!!!

???????????? ar jau toli Petrai nubėgot? Grįžkit, mačiau labai gerų nuolaidų yra. Prekės superinės!!!

Nerekomenduoju. Pirktas čiužinys royal. Spyruoklė "išėjo" iš savo vietos, o jie sako čia nežymus įdubimas. Atsakomybės neprisiima nors taikomas garantinis. Ale išsėdėtas :D
      Ginčas nukeliavo i vartotoju teises, kreipiausi i draudimo bendrovę dėl nešališko ivertinimo ir, kad mažiau reikėtų pačiai rankas terliotis. Jei ateis tikrinti į namus duosiu pamoka, kad reikalaukit pasirašyto dokumento broko-defekto įvertinimo, lengviau bus ginčytis, kad nereikėtų papildomų išlaidų skirti, nes asmeniškai savinkas atėjo ale įvertino padėjąs gulsčiuką, paskėsčiojo rankomis, kaip gamintojui įrodyti, kad ale tikrai spyruoklė kalta. O atsakyma pateikė, kad čia nieko nėra, tik nežymus leistinas įdubimas, parašė taip kaip jiems geriau, bet tikrai taip nepaliksiu, nes jei ne aš, tai draudimas dar ir su priedais išsireikalaus už padarytus nuostolius. Labai gaila, kad prieš pirkdama neskaičiau atsiliepimu, tikrai nebūčiau iš ten pirkusi.

Pirkau tėvam dovanų Royal čiužinį. Tėčiui nuolat skaudėdavo nugarą. Aišku senas čiužinys tikrai jau buvo senas, bet pamiegojus ant Royal čiužinio kelias savaites dingo visi nugaros skausmai. Tėvai labai patenkinti, o aš irgi laiminga, kad mano dovana jiems tikrai patiko.

Aukščiausio lygio aptarnavimas. Operatyviai atliko batų užsakymą

Mindaugas

Mindaugai, smagu girdėti, kad pateisinome Jūsų lūkesčius! Kiekvieną užsakymą stengiamės įvykdyti kuo skubiau.

Pirkau ančiužinį ir esu labai patenkinta, minkštas, šiltas, kokybė puiki.Platus pasirinkimas.Labai skiriasi kokybė, nuo kitų pirktų ančiužinių.
      Ačiū

Virginja

Virginija, labai džiaugiamės, kad RIPOSO antčiužinis pateisino Jūsų lūkesčius ir pagerino Jūsų miego kokybę.

Komentarai nupirkti ir atsakymas klaidingas. Šlamštas ne prekės.

P. Egidijau,
      2025 m. sausio 10 d. Jums buvo išsiųsti du užsakymai. Kai kreipėmės į Jūs 2025 m. sausio 31 d. jog per klaidą gavote du užsakymus, Jūs teigėte, kad gavote tik vieną užsakymą. Tik po kurjerių tarnybų įrodymų apie atsiimtus du užsakymus Jūs prisipažinote, kad gavote abu užsakymus. Už antrą gautą užsakymą atsisakėte mokėti, prekių negrąžinote. Į laiškus neatsakinėjote, skambučio metu vis numesdavote ragelį. Apie prekių kokybę iki sausio 31 d. iš Jūsų negavome jokių pretenzijų. Jei prekės būtų buvusios nekokybiškos, būtumėte į mus iš karto kreipęsis, kai tik atsiėmėte užsakymą. Tačiau melagingus komentarus apie prekių kokybę pradėjote rašyti tik gavęs raginimą padengti įsiskolinimą.

Negana, kad prekės neatitiko kokybės ir buvo pažeista bet dar išiuntė ne vieną siuntą nors tik viena buvo užsakyta ir reketavo už jas sumokėti. Memalonūs asmenys atsargiai su šia įmone.

Laba diena, p. Egidijau,
      Per klaidą Jums buvo išsiųsti du užsakymai, apmokėjote tik už vieną užsakymą. Susisiekus su Jumis Jūs teigėte, kad gavote tik vieną užsakymą. Pateikus kurjerių tarnybų įrodymus, kad buvo iš paštomatų atsiimti du užsakymai, Jūs tik tada pripažinote, kad juos gavote. Tačiau atsisakėte sumokėti už antrą užsakymą, kurį atsiėmėte iš paštomato. Antro užsakymo prekių taip pat negrąžinote. Tik išsiuntus Jums raginimą padengti įsiskolinimą sulaukėme pavedimo už antrą užsakymą. Būkime visi sąžiningi prieš kitus ir prieš patį save.

Egidijus

Nesiteisinkit sugadinot man daug brangaus laiko veltui teisinatės nors prekės ir tos su broku ! Viena pagalvė su plėmu nes buvo drėgna kita dar susisiūti reikėjo !

Isigijome antciuzini RELAX, esame labai patenkinti kokybe, todel drasiai galiu visiems rekomenduoti ismeginti.

Danutė

Danute, dėkojame už rekomendacijas!

Blogiaisias ciuzinys koki esu pirkes, grazinti neimanoma

Pirkau ortopedines tapkutes vaikui, labai pasiteisino pradėjo teisiklingai statyti kojytes.Ir pagalvę Aloe Vera vaikui..nenori jokios kitos pagalvėlės po šitos.Vonios rankšluosčiai tikrai geros kokybės..po skalbimo išlieka tokie patys minkšti neišblukę. Ačiū labai darbuotojai Laimai Klaipėda Riposo, kuri visada su šypsena..maloni..neįkyri.

Turime spyruoklinį čiužinį Comfort, miegame ant jo daugiau nei mėnuo ir esame labai patenkinti. Taip pat džiaugiamės vonios rankšluosčiais, net ir po daug skalbimų jie išlieka švelnūs, minkšti ir nereikia naudoti jokio minkštiklio.

Visiškas šlamštas.

Čiužinys VERONA pranoko lūkesčius. Turiu nugaros problemų, tad labai svarbu buvo išsirinkti tinkamą čiužinį. Pirkau internetu, nebandžiusi, tad pergyvenau, kad gali būti netinkamas, tačiau pataikiau dealiai. Labai gerai išsimiegu :) Plius kokyės ir kainos santykis-labai geras.

Įmonė teigia prekiaujanti itališkais čiužiniai. Tai melas-čiužiniai yra menkavertis prekė iš Kinijos ir/ar Bangladešo. Išpakavus čiužinį pasklido labai aitrus chemijos kvapas, sukėlęs stiprią alerginę reakciją ir dusulį. Buvo skubiai kreiptasi į gydytoją, suteikta pagalba, paskirtas gydymas. Taigi prekė yra toksiška ir pavojinga sveikatai.

Įsigijome comfort čiužinį prieš 3 metus, dabar nupirkome vaikui. Esame tikrai labai patenkinti kokybė.

Ačiū už malonę konsultaciją, labai greitą užsakymo paruošimą ir atsiuntimą! Pirkome VERONA čiužinį. Kokybė viršijo lūkesčius. Labai patiko, kad čiužinio užvalkalo užtrauktukas pilnai atsisega, todėl skalbti galima kaip dvi atskiras dalis. Taip labai patogu, kad prie užvalkalo yra prisiūtos "auselės" pakėlimui.

Ačiū profesionaliai padėjusiai išsirinkti tinkamą čiužinį Comfort. Esu labai patenkintas produkcijos ir paslaugų kokybe

Esu labai patenkinta, antčiužiniu, patogus, ko ir tikejaus. Greitas pristatymas. Džiaugiuos, kad pasirinkau šį riposo, rekomenduosiu draugams ir pažįstamiems.Kuo didžiausios sėkmės.

Prekės ir aptarnavimo kokybė puiki. Ačiū.

Esu labai patenkinta, antčiužiniu, patogus, ko ir tikejaus. Greitas pristatymas. Džiaugiuos, kad pasirinkau šį gamintoją, rekomenduosiu draugams ir pažįstamiems.

Nugara sako ačiū. :)

Esu labai labai patenkita klientų aptarnavimu, atsakoma į visus klausimus, prekė gavau jau kitą darbo dieną! Taip ir toliau!

Labai greitas pristatymas, kokybiškas produktas. Dėkinga:)

Labai profesionaliai atlieka darbą. Gavau visą pagalbą, konsultacijas. Netgi viršijo mano lūkesčius. Rekomenduoju šitą įmonę.

Sveiki, įsigijau riposo plunksnu pagalve. Mano klaida buvo kad pasitikėjau darbuotojomis ir prieš pirkdama neatidariau ir nepasižiūrėjau. Visgi ir pagalvė kainuojanti 36 eurus ir aplamai įmonei šitoi nemaniau kad nusipirksiu ne kokybiška prekę. Susisiekus su vadybininke inai man pasakė kad šita prekė po dienos laiko negali būt grąžinama, ir patarė Pakūmščiuot ir pakedent. Nieko ten ir nesigavo nes ta prekė yra ne kokybiška, ir nepripildyta plunksnu, tai ir kumščiavimas ir kedenimas jai nepadės. Mano situacijoje taip ir liko bereikalingai pinigai išmesti, nes ant tos pagalvės aš miegoti negaliu. Bet noriu pasakyt klientams prieš pirkdami bet kokia prekę išsiimkit, apžiūrėkit ir tik tada pirkit :)

Dar nesu buvusi tokia laiminga užsisakiusi prekę. Prieš savaitę gavau amber čiužinuką, ir negaliu atsidžiaugti kaip gerai pradėjau išmiegoti. Ačiū Jums.

Dėkinga Riposo komandai už labai greitą problemos išsprendimą.Išsiunčiau dėl broko grąžinimo laišką ir per 4 dienas gavau naują prekę.

Cia vien melagingi ir nupirkti atsiliepimai, ka jus bandote apgauti?

Laimingas klientas

Negaliu patiketi, kad uzsisakius ja gavau jau kita diena! Aciu...

Užsakant internetu 2 kartus neišėjo atsiskaityti per banką. Iš 3 karto pavyko! Pristatymas nepriekaištingas. Kokybe patenkinta.

Sioje parduotuveje apsiperku jau ne pirma karta. Labiausiai man patinka pristatymo greitis. Siandien uzsisakau, rytoj preke jau pas mane. Super

Čiužinys COMFORT pranoko lūkesčius. Turiu nugaros problemų, tad labai svarbu buvo išsirinkti tinkamą čiužinį. Pirkau internetu, nebandžiusi, tad pergyvenau, kad gali būti per kietas. Tačiau kietumo/minkštumo balansas - idealus. Puikiai išsimiegu :)

Sveiki, nežinau darbuotojo vardo su kuriuo bendravau.Esu labai jam dėkinga už pastangas išspręsti man rūpimą klausimą. Viskas vyko labai greitai ir pranoko mano lūkesčius. Ačiū.

Fabriko g. 48, LT-55111 Jonava.
      Veiklos sritys: audiniai, patalynė; apranga, drabužiai; didmeninė prekyba; dovanos; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; pirtys ir baseinai; siuvimas, medžiagos; vaikų prekės.
      UAB “Namų tekstilė” pradėjo savo veiklą nuo 2003m. spalio mėn. Pagrindinis mūsų įmonės tikslas – įvairių tekstilės gaminių, kurių pagrindą sudaro natūralus pluoštas (pvz.: natūrali avies vilna, linas ar medvilnė) gamyba. 60 % visų UAB “Namų tekstilė” klientų sudaro viešbučiai, ligoninės, darželiai ir kitos įmonės...
      Ruklos g. 14, LT-55198 Jonava.
      Veiklos sritys: audiniai, patalynė; apranga, drabužiai; didmeninė prekyba; dovanos; eksportas; gamyba; mažmeninė prekyba; pirtys ir baseinai; siuvimas, medžiagos.
      „A grupė“- lino tekstilė Jūsų šeimai ir namams.UAB „A grupė“ – tai Jonavoje įsikūręs audimo fabrikas, gyvuojantis nuo 1990. Įmonėje dirba apie 50 darbuotojų. Fabrike yra audimo, apdailos ir siuvimo cechai. „A grupėje“ audžiami lininiai, puslininiai, lygūs bei kilpiniai audiniai.Vienas iš didžiausių įmonės...
      Pramonės pr. 23, LT-51287 Kaunas.
      Veiklos sritys: baldai (prekyba); audiniai, patalynė; indai, valgymo įrankiai; interjero apdailos medžiagos; interneto parduotuvės; šviesos sistemos, šviestuvai.
      MONDO...... Iš meilės namams... Mūsų įmonė buvo įkurta pastebėjus žmonių norą gražiai ir patogiai gyventi. Per beveik dešimtmetį išplėtėme savo asortimentą, nuo apdailos medžiagų, baldų iki smulkiausių namų dekoro detalių, kad kiekvienas klientas rastų kažką savo ar artimųjų namams. Norėdami patenkinti net...
      Žirmūnų g. 70, LT-09124 Vilnius.
      Veiklos sritys: indai, valgymo įrankiai; audiniai, patalynė; buitinė technika; kita veikla; mažmeninė prekyba; medicininė įranga.
      EASTCON - tai 1989 metais Vokietijos Rochlitz mieste pradėjusi veiklą įmonė. Pagrindinė EASTCON veikla - tiesioginis pardavimas. Tiesiogiai bendraujant su klientais, parduodami miego sistemos gaminiai, virtuvės reikmenys, lyginimo ir valymo garais sistemos, oro gryninimo sistemos, kelionės ir kt. EASTCON virtuvės...
      Jėgainės g. 1, Biruliškės, LT-54469 Kauno r.
      Veiklos sritys: baldai (prekyba); audiniai, patalynė; baldų gamybos medžiagos, furnitūra; didmeninė prekyba; eksportas; importas; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      "Baldų turguje" - nauji baldai žemomis kainomis!Mes siūlome platų naujų baldų asortimentą, tinkantį įvairiai namų erdvei ir skoniui, bet svarbiausia – įvairiam biudžetui.Nepriklausomai nuo Jūsų stiliaus ir turimos sąmatos, paverskite savo namus vieta, atspindinčia Jūsų asmenybę!Mūsų asortimentas yra nuolat...