Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Apdailos kodas, MB

Įmonės amžius:
    Amžius:
    6 m. 9 mėn. 15 d.

9.2

Mūsų apdailos projektas buvo įgyvendintas sklandžiai ir profesionaliai, o bendradarbiavimas su komanda paliko tik geriausius įspūdžius. Ypač norime išskirti šiuos aspektus:
      1. Darbai buvo atlikti laiku - projektas įvykdytas pagal numatytą grafiką
      2. Apdailos kokybė - nepriekaištinga, matosi profesionalumo ir atsakomybės jausmas
      3. Kaina - labai konkurencinga, ir, svarbiausia, galutinė suma neviršijo sutartos
      4. Komunikacija - aiški, skaidri ir operatyvi viso projekto metu
      5. Visos iškilusios problemos buvo sprendžiamos greitai ir efektyviai
      Didžiausia padėka mūsų nuostabiajam projekto vadovui Aivarui - už profesionalumą, atsakingumą ir nuoširdų rūpestį kiekviena detale!

Labai džiaugiuosi sklandžiu ir profesionaliu buto įrengimu. Nuo pat pradžių viskas vyko aiškiai, tvarkingai ir be jokių nesklandumų. Didelis ačiū darbų vadovams Rokui ir Aivarui - jie ne tik greitai sprendė visus iškilusius klausimus, bet ir pasiūlė daug naudingų idėjų, kurios padėjo sukurti dar geresnį rezultatą. Net ir man būnant ne Vilniuje, įrengimo procesas vyko sklandžiai bei užtikrintai, todėl visą laiką jaučiausi ramiai. Esu labai patenkintas rezultatu ir tikrai rekomenduoju!

Esame nuoširdžiai dėkingi šiai komandai už nepriekaištingą darbą įrengiant mūsų butą. Viskas buvo atlikta itin kokybiškai, kruopščiai ir laiku. Labiausiai mus nustebino ir sužavėjo - jų komunikacija bei profesionalumas. Per visą procesą nei karto neišgirdome frazių „nespėjam“, „vėluojam“, „nepadarysim“, „neįmanoma“ ar „per sudėtinga“ - jokių papildomo streso keliančių žodžių. Kad ir kokios nenumatytos problemos iškildavo įrengimo metu, jos atrodydavo baisios tik iki tol, kol jas aptardavome su komanda.

Po labai nemalonios patirties su ankstesniais mus pavedusiais rangovais ir meistrais, Apdailos kodo komanda tapo tikru mūsų išsigelbėjimu. Jie sugrąžino tikėjimą, kad statybų procese gali vyrauti ne tik kokybė, bet ir pagarbus, profesionalus bei žmogiškas bendravimas. Mums, įsirenginėjantiems pirmąjį būstą be jokios ankstesnės patirties, tai buvo ypač svarbu - nes streso visame procese ir taip netrūko.

Didelis ačiū Rokui, Aivarui, Donatui! Sėkmės jums - nuoširdžiai tikimės, kad...

Įmonė nereali, bet turbūt viskas priklauso nuo vadovo. Donatas supratingas, greitai reaguojantis ir kas svarbiausia - labai profesionalus. Kai įrengdinėjo butą, aš net negyvenau Vilniuje, bet supratimo iš jo pusės buvo tiek daug, kad kartais net pati jaučiausi nesmagiai. Nuoširdus ačiū jam ir visai komandai už užpildytus lūkesčius ir kokybę.

Apdailos kodą atradau atsitiktinai, bet susitikęs su Donatu iškart pajutau pasitikėjimą - viskas atrodė patikima, paprasta ir, svarbiausia, nuojauta sakė, kad išvengsiu nereikalingo streso (kas išties svarbu statant namus). Pasirinkęs šią įmonę namo įrengimui, atsikračiau daugybės rūpesčių - nebereikėjo ieškoti nei medžiagų, nei meistrų atskiriems darbams.

Didžiulis ačiū Jokūbui, kuris kantriai atsakė į daugybę klausimų, padėjo apsispręsti dėl sudėtingų sprendimų ir visada pasidalindavo vertinga patirtimi. Praėjus pusei metų po apdailos, pastebėjau trūkį tarp durų ir gipso sienos - pakako vieno skambučio Jokūbui, ir problema buvo išspręsta operatyviai bei profesionaliai.

Po mano rekomendacijos keli draugai taip pat pasirinko šią įmonę, o aš, įrenginėdamas kitą būstą, jau nebeturiu abejonių, kam patikėti darbus.

Ačiū Apdailos kodui už kruopštų darbą įrengiant mano namus! Rezultatas viršijo lūkesčius, darbai atlikti netgi greičiau nei planuota.
      Ypač stiprus rankos paspaudimas Donatui, už kokybišką komunikavimą ir profesionalias įžvalgas, kai kurių sprendimų ir pasiūlymų, kurių sulaukiau iš apdailos kodo, savarankiškai net nebūčiau apgalvojęs. Tam tikrų atidirbtų detalių ir sprendimų įgyvendinimas byloja apie profesionalumą, dar kartą dėkoju ir rekomenduoju draugams :)

Esame labai patenkinti Apdailos kodo ir visos komandos darbu, o ypač Aivaro. Viskas vyko sklandžiai, komunikacija visada buvo lengva, aiški ir nepertraukiama. Esame labai patenkinti ir atliktų darbų kokybe. Viskas buvo prižiūrėta ir padaryta laiku ir gerai.
      Tikrai labai rekomenduojame.

Superinė statybos darbų ir interjero įrengimo įmonė. Tikslūs detalėse, greitai reguojantys, efektyviai sprendžiantys problemas, kokybiškai atlieka darbus. Rinkčiausi dar kartą, ypač darbų vadovą Jokūbą.

Nuoširdžiai dėkoju „Apdailos Kodo“ komandai už nepriekaištingą darbą įrengiant mano namus! Profesionalumas, atsakingumas ir dėmesys detalėms pranoko visus lūkesčius. Visi darbai buvo atlikti laiku ir kokybiškai, su didžiule meile savo amatui.

Ypatingai noriu padėkoti darbų vadovui Jokūbui - jo organizuotumas, komunikacija ir profesionalus požiūris užtikrino, kad visas procesas vyktų sklandžiai ir be streso. Esu be galo patenkintas rezultatu ir tikrai rekomenduoju „Apdailos Kodą“ visiems, ieškantiems patikimos ir aukščiausios kokybės apdailos komandos.

Ačiū dar kartą!

Nuo pirmos užklausos iki paskutinės grindjuostės - Apdailos kodas profesionaliai palydėjo pirmojo būsto įsirengimo procese. Sklandi komunikacija, nuoširdūs patarimai ir pasiūlymai, darbų operatyvumas ir kokybė leido išvengti bet kokio streso ir ramiai laukti įsikėlimo dienos. Laukimas neprailgo, aplinkiniai net stebėjosi, kaip mums pavyko taip greit susisukti.

Ypatingas ačiū Jokūbui už puikų darbų organizavimą, atsakomybę priimant sprendimus ir, aišku, malonų žmogišką bendravimą. Jei ateityje įsirenginėsime kitą būstą, kreipsimės į Apdailos kodą ir net nesvarstysime kitų variantų.

Esu dirbęs su ne viena apdailos įmone, tačiau „Apdailos kodo“ rezultatai ir bendras požiūris pranoko visus lūkesčius o komanda išsiskyrė savo aukščiausiu profesionalumu ir kokybe. Buvo tikras malonumas dirbti su komanda, kuri jungia didžiausią kompetenciją, aukščiausio lygio profesionalumą, nepriekaištingą darbų organizavimą, precizišką meistriškumą ir kokybišką darbų atlikimą ir lengvą/sklandų bendravimą. Visi darbai buvo atlikti laikantis terminų ir aukščiausių kokybės standartų. Labai Dėkoju darbų vadovui Jokūbui, kuris nepriekaištingai organizavo darbus, nuolat informavo apie darbų eigą, teikė naudingus patarimus ir šiuolaikiškas alternatyvas bei padėjo priimti geriausius sprendimus.

Mano 51m. butas buvo įrengtas per 3 mėnesius, kaip ir buvo žadėta. Esu be galo patenkintas tiek sklandžiu procesu, tiek bendravimu - visi iškilę klausimai buvo sprendžiami greitai ir profesionaliai. Naudotos tik aukščiausios kokybės medžiagos, o kiekvienas etapas buvo organizuotas ir atliktas su...

Įmonę "Apdailos kodas" mums rekomendavo pažįstami ir rekomendacija tikrai pasiteisino. Operatyvus ir kokybiškas darbas, efektyvi ir skaidri komunikacija, praktiniai patarimai. Ypač gerą įspūdį paliko darbų vadovas Aivaras - nuoširdus rūpestis klientu, aukštas atsakomybės lygis už visą komandą, proaktyvus bendravimas, asmeninis įsitraukimas į problemų sprendimą ir sklandus darbų organizavimas. Visada patardavo, laiku informuodavo, brėžinių klaidas pastebėdavo. Ačiū!

Apdailos kodas įrenginėjo mūsų namą ir apie šią komandą - tik patys geriausi atsiliepimai! Bendravimas, greitis, sprendimų siūlymai - viskas ko reikia, kai norisi sklandžiai praeiti nemalonų statybų etapą. Darbų vadovas Aivaras, kiekviename žingsnyje padėjo, patarė. Niekada nėra problemos pasikviesti, pasitarti ar išspręsti iškilusią problemą. Susidūrus, įrengimo procese, ir su kitais meistrais, labai jaučiasi Apdailos kodo ir Aivaro komunikacijos kokybė! Atskiri pagyrimai meistrams Mantui (dažymo darbai) ir Arūnui (elektros darbai) - nerealūs meistrai, kurie savo darbą atlieka itin kokybiškai. Patys geriausi atsiliepimai ir rekomendacijos!

Darbus atliko kokybiškai, laikėsi terminų, darbų vadovas Aivaras greitai rasdavo sprendimus iškilusioms problemoms ir visada informuodavo apie darbų eigą.

Ačiū Apdailos kodo komandai už atliktus kokybiškus darbus. Puiki komunikacija, operatyviai ir kokybiškai sprendžiami visi projekto klausimai. Įsirengimas buvo greitas ir sklandus, kurį užtikrino darbų vadovas - Izidorius. Rekomenduoju!

Puiki komanda su šiuolaikiniu požiūriu į būsto įrengimą. Įmonės vadovas Donatas - kantrus ir supratingas žmogus - ačiū už tai. Didžiulė padėka darbų vadovui Aivarui - su juo dirbau daugiausiai. Ačiū už sklandų darbą, kantrybę ir atvirą komunikaciją! 10 balų už sprendimus, pasiūlymus, suprantamus paaiškinimus apie nesuprantamus dalykus.

Norime padėkoti Aivarui ir visai "Apdailos kodo" komandai už kokybiškai ir atsakingai atliktus apdailos darbus.
      Iš Aivaro visuomet operatyviai gaudavom visą reikalingą informaciją apie darbų eigą, o kontaktuoti įvairiais klausimais buvo itin paprasta.
      "Apdailos kodas" ne tik pateisino, bet ir pralenkė mūsų lūkesčius, todėl esame tikrai patenkinti paslaugų kokybe bei planuojame kreiptis ateityje :)

Puikiai dirba komanda, profesionalūs nuo direktoriaus iki bet kurio jų meistro. Ypač sklandžiai darbus koordinavo bei jų kokybę prižiūrėjo darbų vadovas Jokūbas. Jo pragmatiškumas, nuoširdus bendravimas ir atidumas detalėms padėjo efektyviai išspręsti projekto klausimus. Rekomenduoju!

Mums rekomendavo ir mes galim drąsiai rekomenduoti. Konstruktyvi vadyba, profesionalūs meistrai ir gera komunikacija. Tokio sklandaus įsirengimo tikrai nesitikėjom!

Apdailos kodas teikia visų apdailos darbų organizavimo ir vykdymo paslaugą. Pateiki interjero projektą ir - jei norisi - ateini į jau įrengtus namus.

Mūsų 66 kv. m butą įrengė per 3 mėn. - kaip ir pažadėjo. Kaina - kaip ir kitų tokią paslaugą atliekančių įmonių rinkoje. Visomis statybinėmis medžiagomis, ir net apdailos, jeigu reikia, pasirūpina įmonė.

Į klientą kreipiasi tik tuomet, kai būtina, t. y. tikrai retai, ir tai - su siūlomais sprendimo variantais. Į laiškus atsako greitai ir maloniai.

Visi komandos nariai, visi meistrai, kuriuos sutikome, buvo malonūs ir profesionalūs, įrenginėjamas butas visada buvo tvarkingas ir švarus. Po pagrindinių apdailos darbų, iki pat dabar komanda padėjo su likusiais darbais, net ir smulkiais, laiku ir operatyviai.

Paslauga pranoko lūkesčius, dėl Apdailos kodo įsirengti butą buvo pakankamai paprasta, o bendravimas su apdailos komanda buvo malonus ir lengvas.

Jau antrą kartą naudojamės "Apdailos kodo" komandos paslaugomis ir esame labai patenkinti rezultatu! Visi apdailos darbai buvo atlikti pakankamai greitai ir kokybiškai, operatyviai būdavo išsprendžiami kilę klausimai arba atlikti pataisymai, kai tokių prireikdavo. Taip pat, dėkojame darbų vadovui Aivarui už sklandžią komunikaciją, profesionalumą ir puikiai atliktus darbus!

Norėčiau padėkoti Donatui už puikiai atliktą darbą ir nuostabiai įrengtus namus. Visų pirma, rekomenduoju juos tiems žmonėms, kurie nori tiesiog pateikti pageidavimus ir pamiršti butą iki įrengimo pabaigos. Viskas vyko labai sklandžiai, visada sulaukdavome tik labai konkrečių klausimų dėl norimų sprendimų ir tuo pačiu gaudavome patarimų kaip ir ką geriau būtų daryti. Pamatėme, kad visi gauti patarimai tikrai pasiteisino ir pagerino bendrą buto vaizdą lyginant su tuo, ką buvo padaręs dizaineris. Prie viso to reikėtų pridėti, kad ir kainos prasme Apdailos kodą pasirinkti tikrai verta. Dar vienas pranašumas - teko proga pabendrauti su keliais meistrais, kurie įrenginėjo ne tik mūsų butą, bet ir keletą kitų tame pačiame name. Buvo paminėta, kad Donatas labai reiklus ir atidus detalėms, nors kiti užsakovai žiūri į detales paprasčiau. Tad jeigu norite preciziškumo, labai rekomenduoju rinktis Apdailos kodą.

Rekomenduoju! Kainos kokybės santykis 10/10. Komunikacija - puikiai! Meistrai tikrai savo srities profesionalai. Labai gerai vertinu, kad buvo teikiami teisingi patarimai bei jų dėka įgyvendinti praktiški sprendimai.

Geriausi atsiliepimai, ir nuošidžiausios rekomendacijos Apdailos kodui ypatingai darbų vadovui Jokūbui, su kuriuo bendravimas apdailos pabaigoje jau tapo kaip su geru pažystamu. Įsirenginėti pradėjome nuotoliniu būdu, komunikuoja apie atliktus darbus smulkmeniskai, su nuotraukomis. Terminus kuriuos žada spėja laiku. Antra karta rinkumėmes juos, nes rezultatu ir komunikacija esame labai patenkinti.

Labai noriu padėkoti už nuostabiai ir kokybiškai atliktus statybos apdailos darbus! Nebežinau ar šiais laikais galima surasti geresnę komandą, nei Apdailos kodas! Preciziškas darbas, kokybė ir atsakomybė, visada paaiškins ir patars, kad priimti geriausius sprendimus. Man buvo daug neaiškumų ir baimių pradedant įsirenginėti, bet pakalbėjus ir apsitarus su Donatu, jau pirmo susitikimo metu visos baimės išgaravo, o visa darbų eiga, vyko sklandžiai ir laiku. Tikri savo srities profesionalai, neabejotinai rekomenduoju ir kitiems. Jei nori gauti tikrai kokybiškas paslaugas, tada kreiptis tik į Donatą ir jo komandą. Geriausi atsiliepimai ir sekmės darbuose! ;)

Esu nuoširdžiai dėkinga Donatui ir komandai už puikų, kokybišką darbą, nuoširdų bendravimą, patarimus, supratingumą, kantrybę ir pagalbą. Neįsivaizdavau, kad gali būti taip lengva įsirengti namus, nes prieš prasidedant procesui viskas atrodė painu, sudėtinga. Pirmo susitikimo metu liko įspūdis, kad galiu pasitikėti įmone, ir tikrai neklydau. Tik geriausi atsiliepimai!

Norėčiau išreikšti savo dėkingumą už nuostabius darbus, kurie buvo atlikti mūsų namuose. Tai buvo puikus projektas, kuris buvo įgyvendintas profesionaliai ir kokybiškai.

Apdailos kodas demonstravo aukštą kompetenciją, kūrybingumą ir rūpestį dėl klientų poreikių. Jų komanda išties atliko puikų darbą atliekant statybų apdailą.

Taip pat norėčiau ypatingai paminėti Jokūbą, kuris rūpinosi darbų priežiūra. Jo nuolatinis dėmesys ir stropumas padėjo užtikrinti, kad viskas būtų puikiai sureguliuota ir pasiektas aukščiausias kokybės standartas. Jokūbas buvo labai paslaugus ir visada pasiekiamas, kai turėjome klausimų ar pageidavimų.

Visiems, kurie ieško profesionalios ir patikimos statybų apdailos įmonės, nuoširdžiai rekomenduoju Apdailos kodą. Jų darbas kalba pats už save. Tai puiki komanda, kuri atlieka savo darbą su aistra ir atsakomybe. Dėkoju Apdailos kodui ir Jokūbui už puikų darbą, ir visiškai tikrai juos pasirinkčiau vėl ateityje.

Donatui ir imonei Apdailos kodas tik auksciausi ivetinimai. Protingi, sviesus, patyre ir atsakingi. Kas anksciau susidure su statybomis ar remontu - puikiai zino, jog apdailos/remonto metu (o ypac naujai isirengiant) viusomet kyla eile issukiu ir problemu. Taciau tik ne su Donatu ir Apdailos Kodu - rekomenduociau draugams bei pats kreipsiuosi ateityje.
      PS jei kartais reiketu palaukti profesionalu komandos keleta menesiu iki irengimo pradzios, drasiai luktelkite, nes jie susitarimo preciziskai laikosi.

Puikus vadovas, puikūs meistrai! Darbų procesas sklandus ir organizuotas, visada reaguodavo į klausimus, patardavo, pasiūlydavo, kantriai paaiškindavo dėl optimalesnių apdailos sprendimų ir geresnių pasirinkimų. Labai smagu, kad įgyvendinami net ir smulkiausi prašymai, o klausimai išsprendžiami greitai, iškart jiems atsiradus. Jaučiasi rūpestis klientu, dirba tvarkingai ir kruopščiai, džiugina rezultatas ir kokybė.
      Įsirengimo procesas ir nuoseklus bendravimas per visą eigą paliko labai malonią patirtį. Apdailos kodas yra stipriai verta pasitikėjimo komanda, kurianti gražius namus. Labai ačiū Donatui ir specialistams.

Mano patirtis su Apdailos kodu pati geriausia - viskas padaroma kruopščiai, atsakingai, stengiantis pranokti lūkesčius (ir dažnai tai pavyksta). Tikrai jaučiasi neatmestinas požiūris ir įsigilinimas, rūpinimasis, sprendimų ieškojimas iš visų darbuotojų, su kuo teko bendrauti. Mano interjero dizainerei teko dirbti su nemažai apdailos komandų, tačiau, pasak jos, nieko kito nepatartų rinktis. Jeigu reikia užtikrintai profesionalios apdailos už adekvačią kainą - drąsiai galiu rekomenduoti Apdailos kodą (ką ir darau gyvai, jei tik kas paklausia :)

Labai patiko Donato profesionalumas ir komunikacija

Prieš metus pradėjome derinti būsimus buto įrengimo darbus su Apdailos kodu. Nuo pat pirmos bendravimo dienos (nors darbai dar net neprasidėjo) įmonės darbuotojai negailėjo laiko patarimams ir konsultacijoms (renkantis įrengimo medžiagas ar priimant buto planavimo sprendimus).
      Mūsų buto įrengimo darbus kuravo darbų vadovas Jokūbas, kuris visuomet informuodavo apie darbų statusą, planus ir poreikius, atsakydavo į gausybę mūsų klausimų. Dalinosi patarimais ir padėjo priimti sprendimus. Taip pat pagelbėdavo su medžiagų įsigyjimu bei jų nugabenimu į butą.
      Buto įrengimas - aukščiausio lygio. Viskas atlikta kokybiškai ir laiku.
      Labai džiaugiamės buto įrengimą patikėję šiai įmonei.
      Visa širdimi rekomenduoju kiekvienam naujakūriui, nes galiu garantuoti, kad su šia įmone apdailos darbai bus kokybiški, sklandūs ir paprasti.
      Ačiū Jokūbui ir Donatui už pagalbą ir bendradarbiavimą!

Panerių g. 14, LT-01312 Vilnius.
      Veiklos sritys: statyba; projektavimas; santechnika; šiltinimas, renovacija; statybinės medžiagos; statybos technika, įranga, nuoma; stogų dangos, paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
      „ADESO" - generalinis statybų rangovas. Užsitarnavome rinkos pasitikėjimą aktyviai siekdami rezultato, kaupdami patirtį ir žengdami koja kojon su naujausiomis technologijomis. Mūsų kompetencija apima visą statybos paslaugų spektrą – projektavimą, statybos darbų atlikimą bei generalinę rangą. Dirbame su naujos...
      Granito g. 6, LT-02241 Vilnius.
      Veiklos sritys: statyba; betonas ir betono gaminiai; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; kelių tiesimas, remontas, tiltai; kita veikla; metalo konstrukcijos, angarai; projektavimas; statybinės medžiagos; statybos technika, įranga, nuoma; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
      Tilsta, UAB stato ir remontuoja įvairiausių konstrukcijų ir sudėtingumo tiltus ir viadukus – plieninius ir gelžbetoninius, medinius ir plienbetonius, iš surenkamų elementų ir monolitinius, su iš anksto įtempta ir karkasine armatūra bei kt. Stato ir mažesnius betoninius, metalinius, medinius, vantinius ir...
      Tilžės g. 128, LT-77160 Šiauliai.
      Veiklos sritys: statyba; darbo paieška, įdarbinimas; fasadas, fasado apdaila; personalo atranka; vartai, tvoros.
      UAB „DM FIX“ – savo veiklas plečianti Statybinė įmonė, teikianti savo paslaugas bei produkciją Lietuvoje ir Skandinavijos Šalyse.Paslaugas atliekame tiek Privatiems tiek Juridiniams asmenims.Bendradarbiaujame su patikimomis, pirmaujančiomis tarptautinėmis ir nacionalinės bendrovėmis, todėl pastoviai plečiame savo...
      Drobės g. 25D, LT-45191 Kaunas.
      Veiklos sritys: statyba; elektros instaliacijos darbai; fasadas, fasado apdaila; geodezija, kartografija; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; metalo konstrukcijos, angarai; pastatų administravimas; projektavimas; santechnika; sienos, lubos; šildymas, įrenginiai; šiltinimas, renovacija; statybos technika, įranga, nuoma; stogų dangos, paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas.
      Agentus, UAB stato naujus pastatus bei renovuoja ir rekonstruoja senus statinius:Naujų pastatų statyba: visuomeniniai pastatai ir prekybos paskirties pastatai, gyvenamieji pastatai bei įvairūs individualūs pastatai, sandėliavimo paskirties pastatai, biurų statyba visoje Lietuvoje. Pastatų remontas, renovacija...
      Kalvarijos g. 9, Kaunas.
      Veiklos sritys: statyba; elektros instaliacijos darbai; fasadas, fasado apdaila; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; santechnika; sienos, lubos; šiltinimas, renovacija; statybos technika, įranga, nuoma; stogų dangos, paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
      UAB VERSLO – tai statybos įmonė, įkurta 2012 metais ir pasižyminti solidžia statybų sektoriuje sukaupta darbo patirtimi, apimančia projektus ne tik Kauno regione, bet ir visoje Lietuvoje. Mūsų tikslas – laiku, kokybiškai ir inovatyviai vykdomi klientui duoti įsipareigojimai bei buvimas patikimu partneriu nuo...