Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę ZEN.COM, UAB
happy about customer servise, problem solved in two hours after i contacted them.
Hello! Thank you for your kind words. We’re delighted to hear that your issue was resolved quickly and that you’re satisfied with our customer service. Providing efficient and reliable support is our priority, and your feedback means a lot to us. Regards!
Warning! It is a bank that in most cases used by scammers. Be careful, if you are asked to transfer money to an IBAN of this bank! This bank is not preventing frauds nor helps to uncover scammers identity or get your money back. Very useful for doing illegal transactions and disappear forever.
Hello, thank you for a comment. We are sorry to read about your experience. However, let us assure you that ZEN.COM is a licensed financial institution, regulated by the Bank of Lithuania, operating in full compliance with applicable legal regulations. In case of breach of the security of our users and third parties, we closely cooperate with law enforcement authorities, as well as banks, financial institutions and sector organizations in the field of cybersecurity. We also hope that it will be resolved immediately as soon as it will be reported to the law enforcement and that similar events will be prevented in the future. If you wish to address some questions, we are ready to assist as well via email at [email protected]. Regards
Very nice and useful service. I`m using it for my daily purchases and crypto transactions and so far it`s very good for my needs. Huge respect for the customer support. Despite the fact, that I have some problems already, there were able to solve it quickly and professionally.
Hi Nick, thank you for your kind words and valuable feedback! We're thrilled to hear that our service meets your daily needs and that you're satisfied with our customer support. Your trust and support mean a lot to us. If you ever need assistance, don't hesitate to reach out by in - app chat or by mail at [email protected]
Niekaip nesuprantu kodel nei telefonu nei el pastu niekas nesusiekia kiek galima laukt?
Sveiki, ačiū už jūsų komentarą. Jei tapote sukčiavimo auka, primygtinai rekomenduojame kreiptis į svetainę, kuri yra atsakinga už jūsų duomenų praradimą. Jei turite klausimų dėl ZEN.COM paslaugų, prašome susisiekti su mumis el. paštu [email protected]. Ačiū!
prasau su manim susisiekti del saskaitu uzdarymo mano domenimis buvo pasinaudota ir atidarytos saskaitos parasytas pareiskimas y policija su manim galite susisiekti tel 860077639 arba [email protected] arba lauksiu nusu kontaktu kureis galeciau susisiekti su jumis
2024.10.21 atliktas mokėjimas iš asmeninės Swedbank sąskaitos. 2024.10.22 pagal ZEN banko prašymą, pateikti dokumentai lėšų kilmei pagrįsti, iki šiol atsakymų negauta. Lėšos pervestos iš Swedbank ameninės sąskaitos iki šiol 2024.11.04 neįskaitytos nei į ZEN banko asmeninę sąskaitą, nei grąžintos į Swedbank ameninę sąskaitą. Taip pat pervedimai iš kitų Lietuvos bankų į ZEN banko sąskaitą yra blokuojami kaip įtartini mokėjimai. Nenorite turėti problemų - neparsidėkite su ZEN banku.
Sveiki,
Apgailestaujame dėl jūsų patirties. Užtikriname, kad mūsų pagalbos tarnyba kruopščiai dirba, siekdama kuo greičiau atlikti visas patikras. Tikimės, kad pagalba dėl jūsų problemos taip pat bus suteikta laiku. Tačiau, jei norėtumėte pateikti oficialų skundą, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda el. paštu: [email protected].
Dėkojame už jūsų supratingumą.
Mano sąskaita jau 17 dienų yra užblokuota, dėl ko negaliu disponuoti savo lėšomis, o jūsų aptarnavimo komanda neatsakė nei į vieną mano laišką siųsta el. paštu [email protected] ir [email protected] nuo 2024 m. spalio 29 d. iki šiandien 2024 m. lapkričio 14 d. Taip pat jūsų aptarnavimo komanda neatsako į užklausas pateiktas per mobiliosios aplikacijos čatbotą nuo 2024 m. spalio 31 d. iki šiandien 2024 m. lapkričio 14 d. Taip pat neįmanoma susisiekti rekvizitai.lt nurodytu telefonu +370 5 2144362. ZEN banko aptarnavimo komanda = sukčių kontoros aptarnavimo komanda. Nerekomenduoju niekam tokios patirties ir tokio banko.
Su Jumis neimanoma susikontaktuoti - esant sukciavimo atvejui ir norint pabandyti uzblokuoti mokejimo pavedima susieikti NEINA. Puiki terpe aferistams!
Sveiki,
Apgailestaujame, kad patyrėte negatyvią patirtį ir dėl to jums kilo nepatogumų. Mes rimtai žiūrime į sukčiavimo atvejus, o saugumas yra vienas mūsų pagrindinių prioritetų. Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda el. paštu - [email protected], kad galėtume detaliai suprasti jūsų situaciją ir kaip galima greičiau jums padėti.
Dėkojame už supratingumą.
Patogus atsiskaitymo būdas, pervedimai iš ir į sąskaitą neužtrunka. Taip pat susigrąžinu dalį pinigų
Dėkojame už atsiliepimą! Džiaugiamės, kad esate patenkintas mūsų paslaugomis ir patogiais atsiskaitymo būdais. Jei turite daugiau klausimų ar pasiūlymų, visada esame pasiruošę padėti!
Labiausiai patinka ZEN appsas. Per 3 mėn. už pirkinius susigražinau 11 Eur.
Labas! Džiaugiamės, kad mūsų ZEN programa tau patinka ir kad per pirkinius pavyko susigrąžinti 11 EUR! Kviečiame toliau naudotis mūsų paslaugomis ir atrasti dar daugiau privalumų. Jei turi klausimų ar pasiūlymų, mūsų ZEN.COM palaikymo komanda mielai atsakys.
Puiki terpė aferistams
Labas, dėkojame už komentarą. Užtikriname, kad ZEN.COM pagrindinis prioritetas yra rūpintis klientų saugumu ir lėšomis. Prašome susisiekti su mumis el. paštu [email protected] ir pateikti daugiau informacijos, kad galėtume išnagrinėti šią situaciją. Linkėjimai!
Geras appsas, lengva naudotis. Jis puikiai tinka tiems, kurie keliauja ir dažnai keičia valiutą
Ačiū už jūsų atsiliepimą! Džiaugiamės, kad mūsų programėlė jums patogi ir atitinka jūsų poreikius keliaujant bei keičiant valiutą. Jei turėtumėte daugiau klausimų ar pasiūlymų, drąsiai susisiekite su mumis.
Jau virš pusės metų naudojiu ir dar neturėjiau problemų. Man labai patinka jų teikiamos Chasback paslaugos ir jau sutaupiau 80Eur
Puiku, kad turite tokią teigiamą patirtį! Džiaugiamės, kad mūsų cashback paslaugos jums yra vertingos ir padeda taupyti. Jei turėsite kokių nors klausimų ar pasiūlymų, drąsiai susisiekite su mumis!
Š one įmonė atidarė velnias žino kiek saskaitų mano vardu nelegaliai žmonės neprasidėkite su šitais išgamom.Prasidėsit o poto galų nerasit
Sveiki,
dėkojame už jūsų komentarą. Būtume dėkingi, jei galėtumėte mums atsiųsti daugiau detalių el. paštu [email protected]. Savo ruožtu patikrintume situaciją. Esame čia tam, kad jus palaikytume ir užtikrintume jūsų pasitenkinimą mūsų paslaugomis. Laukiame iš jūsų žinių.
Linkėjimai ir gražios dienos!
ZEN komanda
šitie velniai kažkokiu būdu man atidarė trisdešimt vieną sąskaitą,
ZEN.COM yra unikali programėlė, kuri leidžia tiesiogiai valdyti dvi sąskaitas, SEPA ir SWIFT, suteikiančias galimybę gauti ir siųsti lėšas 28-mis valiutomis. Jei turite klausimų, kviečiame susisiekti su mumis per pokalbių programėlę arba el. paštu adresu [email protected].
Linkėjimai,
ZEN.COM komanda
Penktadieni po 21.00 val vakare siuntė pinigus i mano turima saskaita ZEN banke.
Kada ateis pavedimas į ZEN saskaita?
Ačiu už atsakyma.
Sveiki,
dėkojame už jūsų klausimą. Primename, jog ZEN.COM UAB klientų aptarnavimo specialistai dirba jums 24/7 ir visada mielai atsakys į jūsų klausimus. Kviečiame susisiekti per ZEN programėlę telefone arba el. paštu [email protected].
Pagarbiai,
ZEN komanda
Jūsų klientai difmark.com užsiema apgaulinga veikla, Luminor bankas ir policija apie tai informuota. Netrukus gausite daugiau informacijos apie tai el. paštu. Patariu kuo skubiau man atrašyti el.paštu ir gražinti pavogtus pinigus.
Jei tai nebus kuo skubiau išspręsta paviešinsiu tiek jūsų apgaviką klientą, tiek jus pačius.
Mane kalbina pervesti prekyboje uždirbtus pinigus į šį banką. Noriu sužinoti kokius mokesčius taikote, kiek kainuoja pinigų išėmimas ar pervedimas. Niekur neradau tokios informacijos... Kodėl reikia dolerius pervesti į šį banką, juos versti kripto valiuta, o paskui nusiimti eurais, t.y. juos persivesti į dar kitą banką? KODĖL REIKIA TIEK KONVERTAVIMŲ?
Edita
Nuo praeito menesio 31dienos iki šiandien nepadaro pavedimo noriu sužinoti kodel nes nerašo nieko norėčiau sužinoti kas per problema?
Ir aš negaunu pavedimu kelintą dieną. gal kurdamas sąskaita kažką ne taip padariau
"Foreign Investors Annual Summit 2025": kaip susigrąžinti užsienio investuotojų dėmesį ir pritraukti naujas investicijas į Lietuvą?
Didėjanti pasaulinė konkurencija dėl investicijų, neapibrėžta geopolitinė padėtis ir nestabili vidaus politinė aplinka skatina ekspertus ieškoti naujų būdų pritraukti užsienio kapitalą...

Vejos robotai golfo aikštyne – vejos ir žaidimo kokybei, klubo prestižui
Jei golfo entuziasto pasiteirausite, kokie yra svarbiausi veiksniai, kurie lemia žaidimo sėkmę ir kokybę, jis neabejotinai įvardins ir golfo laukų vejos tinkamą priežiūrą. Kodėl tai svarbu...

"Krautera" investuoja į plėtrą: įsigijusi UAB "Nirlita", stiprina pozicijas rinkoje
Šakinius krautuvus bei sandėliavimo techniką parduodanti, nuomojanti ir remontuojanti UAB "Krautera" tvirtina savo pozicijas rinkoje. Bendrovė įsigijo toje pačioje srityje veikiančią UAB...