Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Vilniaus inžinerijos ir technologijų licėjus, VšĮ
⸻
Nuo 2023 metų mokykla labai nusirito tiek mokymo lygiu, tiek organizacija.
Klasės stipriai padidėjo, dauguma mokytojų nesistengia, o direktorė ir kitas personalas dažnai elgiasi neadekvačiai. Sunku suprasti, kaip ši įstaiga leidžia sau vadintis inžinerijos mokykla, kai tokia pamoka vyksta tik kartą per savaitę. Be to, jos metu mokiniai dažniausiai tiesiog žaidžia kompiuteriu, nes mokytojas pats nelabai ką išmano.ir aplinka nera saugi mokiniams
Vitlio darželio marketingo komanda stipriai dirba, bet realybėje įstaiga visiškai kitokia. 1, 5 metų vaikams ugdymo veiklos neegzistuoja - per mūsų apsilankymą jos trukdavo 5-10 minučių per dieną be jokio vaikų įtraukimo. Būreliai skirti tik bendrai nuotraukai padaryti ir tėvams pasirodyti. Bendravimas su darželio vadovybe prieš ir po sutarties pasirašymo kardinaliai skiriasi, visiškas nenoras pripažinti egzistuojančias problemas, ką jau kalbėti apie sprendimų paiešką.
Ačiū už jūsų atsiliepimą. Mums svarbus grįžtamasis ryšys, kuris padeda gerinti paslaugų kokybę. Apgailestaujame, kad jūsų patirtis neatitiko jūsų lūkesčių.
"ASUS Expert P" serija: išmaniam bendradarbiavimui bei patikimam MVĮ augimui
"Expert P" serijos asortimentas, kuriame yra nešiojamieji kompiuteriai "ExpertBook P5" ir P3 bei kitos kartos viskas viename "ExpertCenter P400 AiO", siūlo patikimus, dirbtiniu intelektu (DI)...

"Forest Math" įkūrėjai: užsienio investuotojai Lietuvos miškais tiki labiau nei vietiniai
Galimybių langas. Taip šiandieninę situaciją Lietuvos miškų sektoriuje apibūdina tiek vietos ekspertai, tiek tarptautinės grupės, besidominčios investavimu į Lietuvos miškus. Miško investicijų...

"Glimstedt" stiprina komandą ir plečia partnerių ratą: jungiasi patyręs advokatas dr. Linas Belevičius
Daugiau nei 25 metų patirtį turintis baudžiamosios teisės ekspertas dr. Linas Belevičius prisijungia prie advokatų kontoros "Glimstedt" partnerių.