Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Verslo pagrindas, MB

Įmonės amžius:
    Amžius:
    8 m. 4 mėn. 11 d.

7.1

Labai rekomenduoju šią įmonę, nes vieną kartą projektas nepraėjo dėl konkurso, tačiau antrą kartą projektas man buvo perrašytas nemokamai, suteiktos visos būtinos konsultacijos, projektas buvo sėkmingai įgyvendintas profesionalių konsultacijų dėka, parama išmokėta. Planuoju ir toliau kreiptis dėl paramos ūkininkams ir dirbsiu tik su šią įmonę.

Su šia įmonę rengiau jau kelis projektus, visi darbuojai labai kompetetingi ir atsakingi, patars jums geriausius sprendimus kaip gauti paramą su mažiausiais įsipareigojimais. papasakos apie Jus dominančią paramos priemonės privalumus ir trūkumus. Į kainą įskaičiuotos visos paslaugos susijusios su projekto parengimu, tikslinimu ir vykdymu. Esu patenkintas ir rekomenduoju visiems ūkininkams pasikliauti šią įmonę, nenusivilsite.

Esu dekingas MB verslo pagrindui už suteiktas paslaugas. Padejo parengti projektą nuo pradžių iki galo. Rekomenduoju visiems!

Kai pati Alicija rašo projektą tai viskas buvo puiku. Tačiau kitą kartą viskas derinta su Alicija, o ji atidavė/pardavė mumis savo partneriams MB"Kornelis" - su kuria vien problemos, patirti didžiuliai nuostoliai per juos. Taigi prieš derindami išsiaiškinkit kas galų gale bus atsakingas už jūsų projektus...

Rekomenduoju visu 100%.MB verslo pagrindas dirbantys specialistai išmano savo darbą.viska paaiskina iki smulkmenos.super.10 balu.

Esu labai dėkingas MB verslo pagrindas kolektyvui už suteiktas paslaugas. Labai gerai išaiškina viską, labai lengva ir patogu bendradarbiauti. Rekomenduoju 100%!!!

Puikiai išdėsto viską kas susiję su ES parama, padeda visame projekte, taip pat konstruktyviai išspręsti susidariusias situacijas, bet kuriame ES paramos etape galima greitai gauti konsultaciją ir sprendimą. Maloni komanda, dirbanti dėl kliento!
      Rekomenduoju!

Labai šauni komanda padeda nuo pradžių iki galo galima kreiptis bet kada visada atsako pataria tikrai visiems rekomenduoju

Esu labai dėkinga šiai komandai už atsakingą ir rūpestingą požiūrį į klientą, viskas išaiškinama ir parengiama tobulai, žmogui telieka rūpintis ūkiu, o visais dokumentais ir terminais pasirūpina Verslo pagrindas. Kuo didžiausios sėkmės ir klestėjimo metų šiai įstaigai. Ačiū ????

Labai puikiai ir greitai dirbanti įmonė. Konsultuoja labai kokybiškai, padėjo ne tik parengti paraišką ir verslo planą, bet ir įsteigti įmonę. Šiuo metu, kai vykdomas projektas visada maloniai konsultuoja visais klausimais. Esu labai patenkinta, kad išrinkau būtent Verslo Pagrindą kaip konsultantą, viskas atlika laiku, dabar tik lieka siekti gerų rezultatų įmonės veikloje. Ačiū labai Jums, tikiuosi padėsite įgyvendinti dar ne vienam savo svajonę!

Irena Karčiauskaitė

Labai greitai ir kokybiškai parengė projektą "parama verslo pradžiai kaimo vietovėje". Rekomendavo verslo formą, puikiai išaiškino visų mokamų mokesčių ypatumus. Labai rekomenduoju!

MB Verslo pagrindas komanda padėjo sėkmingai įgyvendinti Lietuvos kaimo plėtros 2014-2020 metu programa, , INVESTICIJOS Į MIŠKININKISTĖS TECHNOLOGIJAS". Visi dokumentai buvo pateikti laiku, malonus bendravimas, kvalifikuoti darbuotojai. Ačiū.

Vieni iš geriausiu viskas buvo atlikta laiku, į visus klausimus buvo atsakyta kiek galima aiškiau esu labai patenkintas liksite tikrai nenusivyle pasirinkdami MB Verslo pagrindas !!!

J. Basanavičiaus g. 10B, LT-01118 Vilnius.
      Veiklos sritys: draudimas; investicinė veikla; konsultacijų paslaugos.
      „UAB „PZU Lietuva gyvybės draudimas“ – nuo 2001 m. veikianti gyvybės draudimo bendrovė, turinti ilgametę patirtį, nuo 2004 m. atstovaujanti tarptautinį PZU prekės ženklą Lietuvoje.Privatiems klientams siūlome platų gyvybės ir sveikatos draudimo paslaugų spektrą, verslui – inovatyvius darbuotojų apsaugos ir...
      Šeimyniškių g. 1A, LT-09312 Vilnius.
      Veiklos sritys: reklamos paslaugos; konsultacijų paslaugos; tyrimai, ekspertizės.
      Mūsų specializacija - pardavimai telefonu. Tai mūsų išskirtinumas. Esame pardavimo specialistai ir puoselėjame pardavimo kultūrą įmonėje, nepriimame įeinančių skambučių. Žvelgiame užsakovo akimis: netaikome jokio minučių apmokestinimo, mokate tik už pasiektus rezultatus. Pardavimai fiziniams asmenims Parduodame...
      Žemaitės g. 21-101, Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; informacijos teikimas; konsultacijų paslaugos; reklamos paslaugos; skolų išieškojimas; tarpininkavimas; tyrimai, ekspertizės.
      Planas Chuliganas – kontaktų centras, kuriame daugiau nei 400 darbuotojų Vilniaus, Kauno, Rygos ir Talino ofisuose užsiima:Klientų aptarnavimuTelemarketinguPardavimo vizitų organizavimuSkolų valdymuMes turime būti partneriais, jei:Jums svarbu, kad dirbame visą parą, nepriklausomai nuo to ar tai Kūčių vakaras, ar...
      Savanorių pr. 61, LT-03149 Vilnius.
      Veiklos sritys: kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; konsultacijų paslaugos; spaustuvės, leidyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės; žaislai.
      Nordcurrent kuria ir platina nemokamus laisvalaikio žaidimus išmaniesiems telefonams, planšetėms ir asmeniniams kompiuteriams (PC/Mac). Įmonė buvo įkurta 2002 metais Vilniuje, šiuo metu taip pat turi žaidimų vystymo studijas Odesoje, Dnipre bei Varšuvoje. Per pastaruosius 20 metų, Nordcurrent sukūrė daugiau negu 50...
      Juozo Balčikonio g. 3, Vilnius.
      Veiklos sritys: kompiuterių programinės įrangos kūrimas; automatizavimas, automatika; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; konsultacijų paslaugos; medicininė įranga.
      „Auriga Baltics“ apima visus užsakomųjų programinės įrangos inžinerijos paslaugų aspektus ir daug dėmesio skiria įterptosioms sistemoms, medicinos prietaisų programinei įrangai, pramonės automatizavimui, IoT ir Big Data sprendimams. Sužinok daugiau apie karjeros galimybes: https://auriga.com/eu/vacancies/