Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Capital Matininkai, UAB

Įstatinis kapitalas:
    Įstatinis kap.:
    2 896 €

4.3

Man nepatiko, todėl NEREKOMENDUOJU turėti reikalų su matininkė Tatjana Vakulskienė iš "Capital matininkai".
      Brokeris iš "Capital", kuris parduoda mano pastatyta nama, parekomendavo šią matininkė, kad atliktu namo matavimus, namo bylutė ir užregistruotu.
      2021m. lapkričio 19 d. susitikimo metu, sumokėjau Tatjanai Vakulskienėi 200 Eur, nes prašė pinigus iškart. Jokio pinigų paėmimo kvito nedavė, bei sąskaitos neatsiuntė.
      Tą pačią dieną, matininkė buvo mano pastatytame name ir atliko matavimus bei pažadėjo atsiųsti namo bylutė.
      Iškart susisiekiau su geodezininku iš tos pačios įmonės, kad atlikti sklypo matavimus.
      Jau po savaitės geodezininkas darba atliko ir atidavė man registruota sklypo bylą.
      Bandžiau prisiskambinti matininkei 3 dienas ir tik 4 diena pavyko ir ji pasakė, kad greitų metų atsiųs namo bylutė ir vėl dingo.
      Veliau, kai bandžaiu dar jai prisiskambinti ragelio jau nekėlė. Po mėnesio, kai jau aš pasiskundžiau brokeriui, gruodžio 21d. diena
      matininkė pati man...

Administracija
      Maksim

Sveiki, gerb. Maksim,

Dėkojame už išsakytą situaciją, į kurią būtinai atsižvelgsime pratęsiant tolimesnius darbus.

Pagarbiai,
      Capital Matininkai, UAB

Klaipėdos g. 15, LT-35211 Panevėžys.
      Veiklos sritys: geodezija, kartografija; architektai; konsultacijų paslaugos; projektavimas; žemėtvarka.
      UAB Geodezinių matavimų projektai įsikūrė 2015 m. subūrusi ilgametę patirtį turinčius aukštos kvalifikacijos matavimų specialistus. Nuolat keliant darbuotojų kvalifikaciją bei naudojant pažangiausią matavimų bei duomenų apdorojimo įrangą, įmonė siekia analizuoti bei pateisinti Jūsų lūkesčius geodezijos bei...
      K. Griniaus g. 14A, Pagrynių k., LT-99161 Šilutės r.
      Topografiniai ir geodeziniai sprendimai UAB „Top geo“ teikiamos paslaugos: Žemės sklypų kadastriniai (geodeziniai) matavimai; Topografiniai planai; Sklypo ribų nužymėjimas; Požeminių komunikacijų kontrolinių planų sudarymas; Statybų geodezija; Pastato ašių nužymėjimai; Pastatų pridavimas VSI. ŽEMĖS SKLYPO...
      Laisvės pr. 71B-62, Vilnius.
      Veiklos sritys: geodezija, kartografija; įrankiai; laboratorijos, įranga; matavimo prietaisai; žemėtvarka.
      GPS partneris - Jūsų verslo partneris! NAUJAUSIA ĮRANGA, GERIAUSI PASIŪLYMAI Prekiaujame aukštos kokybės optine, lazerine bei elektronine geodezine matavimo įranga, specializuota programine įranga ir įvairiais geodeziniais priedais. Siūlome SmartNet LT GPS/GNSS tinklo, automatinių monitoringo sistemų įdiegimo...
      Drobės g. 25D, LT-45191 Kaunas.
      Veiklos sritys: statyba; elektros instaliacijos darbai; fasadas, fasado apdaila; geodezija, kartografija; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; metalo konstrukcijos, angarai; pastatų administravimas; projektavimas; santechnika; sienos, lubos; šildymas, įrenginiai; šiltinimas, renovacija; statybos technika, įranga, nuoma; stogų dangos, paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas.
      Agentus, UAB stato naujus pastatus bei renovuoja ir rekonstruoja senus statinius:Naujų pastatų statyba: visuomeniniai pastatai ir prekybos paskirties pastatai, gyvenamieji pastatai bei įvairūs individualūs pastatai, sandėliavimo paskirties pastatai, biurų statyba visoje Lietuvoje. Pastatų remontas, renovacija...
      Margionių k., LT-65285 Varėnos r.
      Veiklos sritys: miškininkystė; didmeninė prekyba; geodezija, kartografija; konsultacijų paslaugos; logistikos paslaugos; malkos, kuras šildymui; mediena, jos gaminiai.
      UAB "Dzūkijos miškas" įkurta 2003 m. pradžioje, tapo viena iš stambiausių apvaliosios medienos tiekėjų Lietuvoje. Kas mėnesį pagaminama, superkama ir rinkai pateikiama 16 - 20 tūkst. m3 apvaliosios medienos. Įmonė valdydama nemažus apvaliosios medienos kiekius yra pajėgi užtikrinti stabilų medienos tiekimą medienos...