Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija
Duomenų apsaugos įstatymas, pavojus Lietuvos žmonėms...
????SVARBI INFORMACIJA VISUOMENEI ????
2023 metų nutartis.
Apygardos teismo teisėjų kolegija:
Visvaldas Kazakiūnas, Rosita Patackienė, Dainius Rinkevičius
valstybės vardu nustatė, jūs neturite jokios teisės į savo naminio gyvūno dokumentus, cituoju:
1. Pabrėžtina, jog ne teismas, o ieškovas turi pareigą surinkti ir pateikti įrodymus, pagrindžiančius jo ieškinį, taip pat dėti visas įmanomas pastangas įrodymų gavimo procese. Pirmosios instancijos teismas pagrįstai atsisakė tenkinti ieškovo prašymą išreikalauti iš LKD dokumentus, todėl nepažeidė įrodinėjimo taisyklių.
Jeigu asociacija - LKD neatiduoda dokumentų, tai yra visiškai legalu.
Asociacija turi įstatymo viršenybę į svetimo turto dokumentus, negu pats savininkas?
Prašymai tiek mano, tiek mano advokatų buvo siunčiami, gautas atsakymas, kad dėl "duomenų apsaugos" nebus grąžinta, tokio BDAR įstatymo nėra, nes vadinasi registrų centras išduodamas nuosavybės...
Teikia robotizuotai šabloninius atsakymus, niekuo nesusijusiais su pateiktais neginčijamais argumentais. Atsakymą į visiškai elementarią ir nesudėtingą situaciją pateikė per 18 mėnesių. Įstaiga naudojasi galios viršenybe elgtis kaip nori ir būti nenubausta, bei siunčia kreiptis į administracinį teismą. Naudos iš tokios įstaigos - 0, 00. Panašu, kad įstaiga savo veiksmais/neveikimu, siekia gauti kuo prastesnius įvertinimus/atsiliepimus, bei mažiau dirbti ir daugiau uždirbti.
Taip, iš šios įstaigos jokios pagalbos. Tyrimą vilkino 10 mėnesių, neatsižvelgė į pateiktus neginčijamus įrodymus ir formaliai nusimetė atsakomybę, pareikšdami, kad dėl sprendimo galite kreiptis į administracinį teismą. Nepaisanto to, visus 10 mėnesių neįmanoma buvo prisiskambinti tyrimą vykdantiems specialistams, o bendruoju pagalbos telefonu, atsakydavo, kad specialistai arba atostogauja arba serga. Gėda.
Su Valstybine duomenų apsaugos inspekcija neįmanoma susisiekti telefonu.
El. paštu rašau tik tada, kai turiu galimybę laukti 20 d. d. Kitu atveju, skambinu.
Taip sakau ne dėl to, kad kelis kartus pamėginau pasiskambinti ir nepavyko, o todėl, kad visą savaitę kabėjau po 2-4h ant ragelio ir vis tiek niekas man neatsiliepė.
Jeigu Jūs tai laikote tinkamu švietimu bei kokybišku aptarnavimu, tai tuomet nežinau ką pasakyti.
Realiai dar nesu susidūręs su institucija, kuri aplamai ignoruotu savo telefono aparatą (net migracijos departamentas jį dažniau pakelia, nors prieš tai laikiau tą instituciją kaip blogiausiai keliančia). Tačiau pasirodo jie dar normaliai kelia palyginus su Jumis.
UAB "Sakalas" sustiprino savo poziciją Baltijos rinkoje, įsigijo Latvijos bendrovę SIA "Futurus Food"
Lietuviško kapitalo distribucijos įmonė UAB "Sakalas" įsigijo Latvijos bendrovę SIA "Futurus Food"– vieną didžiausių šalyje maisto produktų ir logistikos paslaugų teikėjų.

"Aros Marine" vadovas Giedrius Valainis metė iššūkį savo komandai: "Matau tame didžiulę naudą"
Iš šalies gali atrodyti, kad Giedrius Valainis pasiekė viską, apie ką svajoja daugelis vadovų. Jo valdoma kruizinių laivų interjero įmonė "Aros Marine" šiandien patenka tarp penkių didžiausių...

Metiniai pokalbiai, kurie keičia žaidimo taisykles
Ilgą laiką darbuotojų metiniai pokalbiai buvo matomi kaip privaloma kasmetinė užduotis vadovams ir darbuotojams, o ne galimybė atviram pokalbiui ir ilgalaikiams susitarimams, tačiau šiandien jų...