Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Tolvita, UAB
Jau keturis mėnesius nauja Jøtul krosnė šildo mūsų namus. Šios krosnelės kokybe mes esame labai patenkinti. Palyginus su senaja krosnele (ne norvegiška), naujoji Jøtul F 305 LL R BP krosnelė sunaudoja žymiai mažiau malkų. Pelenų lieka nedaug, jie smulkūs, nes malkos puikiai sudega. Stipri ir maloni šiluma absoliučiai atititinka mūsų lūkesčius. Stiklas lieka beveik švarus, jis lengvai valomas. Iš kamino nekyla jokie dūmai. Krosnelės forma graži ir elegantiška. Kas ieško krosnelės, patariame pasitikėti skandinavijos patirtimi ir isigyti Jøtul krosnelę. Labai vertiname visapusišką konsultaciją ir nepriekaištingą instaliavimą. Geros jums sveikatos!
Ačiū už atsiliepimą. Mėgaukitės Jotul šiluma ir būkite sveiki ir laimingi:)
Tolvi - ugniai, kuri suburia.
Niekam nerekomenduoju šios įmonės. Jotul krosnelę išpakavus iš gamyklinės pakuotės buvo rasta lūžusi plokštė. Tolvita atsisakė ją pakeisti nes atsiimdamas prekę pasirašiau priėmimo perdavimo aktą. Oh well - defektas juk nesimatė. Negana to, buvo parinktos netinkamų diametrų papildomos montavimo medžiagos, kas antrą kartą parodė neprofesionalumą. Užsisakysite brangią krosnelę ir jei kažkas bus negerai - labai gražiai ir mandagiai būsite pasiųsti paskui rusų karinį laivą. Prieš pirkdami pagalvokite ar premium produktas vertas žemiausio lygio klientų serviso.
Redaguota (2025-07-30 15:23:09)
Gerbiamas Karoli,
Labai apgailestaujame, kad krosnelės transportavimas į sodybą sukėlė nepatogumų.
Džiaugiamės, kad apžiūrėjote gaminį ir susipažinote su transportavimo taisyklėmis.
Norime, kad kuo greičiau galėtumėte mėgautis Jotul šiluma, todėl nusprendėme reikalingą detalę Jums padovanoti.
Tikimės, kad tai padės greitai išspręsti situaciją ir galėsite džiaugtis savo krosnele be papildomų rūpesčių.
Pagarbiai, Direktorė Dalė Misiūnienė
Prieš penkis metus pirkome UAB Tolvita židinį, kuris buvo kokybiškai parinktas atsižvelgiant į mūsų namų patalpas bei norus. Židinys aukščiausios kokybės, draugai atvykę į svečius, vis stebisi kaip tas židinio stiklas išlieka švarus viso kūrenimo metu. Dalė ir Vytautas tikri savo srities profesionalai, ir šiandien apsilankius serviso klausimais, tuo tik dar kartą įsitikinome. Buvome pakonsultuoti itin maloniai ir profesionaliai. Džiaugiames pasirinkę Tolvita ir nuoširdžiai rekomenduojame patikėti savo namų šilumos sprendimus šiai įmonei.
Ačiū už atsiliepimą. Džiaugiamės, kad židinys pateisina Jūsų lūkesčius, šildo bei kuria jaukumą.
Tolvi - ugniai, kuri suburia.
Itin nekokybiškai teikiamas klientų aptarnavimas. Nesilaikoma žadėtų terminų. Neišpildomos žadėtos sąlygos. Vienašališkai keičiamos pasiūlymo sąlygos/keičiamos sumos, pridedami dvigubi reikalavimai mokėti už pasiūlyme nurodytas prekes/paslaugas jau po avanso mokėjimo. Vienašališkai keliamos papildomos sąlygos gali tapti pasiteisinimu laiku arba visiškai nevykdyti įsipareigojimų. Bet kuriuo metu, vienašališkai ir be argumentuotų priežasčių gali būti nusprendžiama nebeteikti prekių ir paslaugų. Būsimiems klientams vertėtų (prieš priimant pasiūlymą) susipažinti su įmonės vidine politika visokiais klausimais, nes tai taip pat gali būti naudojama kaip priežastis, kodėl klientas privalo laikytis numanomų ir jokiuose susitarimuose su klientu nefiksuotų reikalavimų.
Redaguota (2025-07-30 15:17:29)
Gerbiama Rasuole,
Labai apgailestaujame, kad užsakymo procesas nesusiklostė taip sklandžiai, kaip tikėjotės.
Norime paminėti, kad Jūsų užsakyti gaminiai atkeliavo net savaite anksčiau nei numatyta pirkimo taisyklėse. Tačiau negavus pristatymo adreso ir galutinio apmokėjimo, deja, negalėjome jų pristatyti laiku.
Mums labai svarbu, kad galėtumėte įsigyti norimus gaminius, todėl, jei vis dar domina mūsų pasiūlymas, mielai suderinsime visas detales dėl pristatymo.
Lauksime Jūsų atsakymo ir esame pasirengę padėti.
"ASUS Expert P" serija: išmaniam bendradarbiavimui bei patikimam MVĮ augimui
"Expert P" serijos asortimentas, kuriame yra nešiojamieji kompiuteriai "ExpertBook P5" ir P3 bei kitos kartos viskas viename "ExpertCenter P400 AiO", siūlo patikimus, dirbtiniu intelektu (DI)...

"Forest Math" įkūrėjai: užsienio investuotojai Lietuvos miškais tiki labiau nei vietiniai
Galimybių langas. Taip šiandieninę situaciją Lietuvos miškų sektoriuje apibūdina tiek vietos ekspertai, tiek tarptautinės grupės, besidominčios investavimu į Lietuvos miškus. Miško investicijų...

"Glimstedt" stiprina komandą ir plečia partnerių ratą: jungiasi patyręs advokatas dr. Linas Belevičius
Daugiau nei 25 metų patirtį turintis baudžiamosios teisės ekspertas dr. Linas Belevičius prisijungia prie advokatų kontoros "Glimstedt" partnerių.