Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Personalas Pro, UAB

Įstatinis kapitalas:
    Įstatinis kap.:
    2 500 €

7.6

Rekomenduoju! Įmonė tikrai rūpinasi savo darbuotoju ir atsako į visus klausimus, o tai manau yra svarbiausia. Tai pat visada atsiskaito laiku ir tiek kiek reikia. ????

I had wanted to try working abroad for a long time, heard good things about Personalis Pro and decided to take a chance. Looking for a job far away from home is not easy and there are a lot of worries, this company immediately somehow echoed in my heart and gave me peace of mind that everything will be fine, and it was. First of all, I liked the quick feedback, excellent communication, individual approach to the job search. Well organized accommodation, transportation to work and communication with the on-site coordinator. Great team and the opportunity to gain new work experience. I think it's a great place not only for a first work experience abroad, but in principle.

Visiškai nepatariu! Tragedija! Blogiausia, per kuria teko dirbti. Komunikuoti darbo metu sunku, algalapiu, darbo valandų nesiunčia, kai yra prašoma, nusukinėja algas, blokuoja kai yra prašoma atsiųsti. Nežinau kaip dar galima tikėti šia aferine agentūra.

Personalas Pro
      Kamile

Sveiki, Kamile,
      Jums buvo išsiustas laiškas su prašymu plačiau papasakoti kas būtent buvo negerai, kas jus blokavo ar nesuteikė informacijos laiku. Nes Jūsų komentarai neatitinka mūsų kompanijos politikos ir tvarkos, mes visada nuolat bendraujam su mūsų darbuotojais, atsakome į visus prašymus ir neturėjome iki šiol panašių nusiskundimų. Labai lauksime Jūsų atsakymo į mūsų el. laišką, nes tikrai norime išspręsti šitą klausimą.

Gedimino pr. 26, LT-01104 Vilnius.
      Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas; konsultacijų paslaugos; personalo atranka.
      BIURO – didžiausia įdarbinimo ir personalo atrankų įmonė Baltijos šalyse, per savo gyvavimo metus padėjusi įsidarbinti maždaug 50 tūkst. žmonių! Beveik du dešimtmečius veikdama žmogiškųjų išteklių valdymo srityje ir bendradarbiaudama su įvairių sričių bei dydžių įmonėmis Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, BIURO...
      Pulko g. 5, LT-62135 Alytus.
      Veiklos sritys: personalo atranka; darbo paieška, įdarbinimas; konsultacijų paslaugos.
      UAB Personalas - Įmonė teikianti personalo atrankos bei laikinojo įdarbinimo paslaugas Lietuvoje bei kitose Europos šalyse. Pagrindinės šalys kuriose dirbame : Lietuva, Vokietija, Švedija, Suomija, Danija, Austrija. Mūsų citata : "Suprantame, kad darbas žmogui yra neatsiejama gyvenimo dalis, todėl visada savo...
      J. Basanavičiaus g. 15, Vilnius.
      „Emplonet – vadovų bei aukštos kvalifikacijos specialistų paieškos, atrankos ir išlaikymo sprendimus teikianti įmonė. Pagrindinės Emplonet teikiamos paslaugos: įvairių grandžių vadovų ir specialistų paieška ir atranka IT, finansų, žmogiškųjų išteklių, teisės, NT, pramonės, inžinerijos, pardavimų, energetikos...
      Smolensko g. 10D-4, LT-03201 Vilnius.
      Mes – Talent Lab – tikime, kad kiekvienas žmogus gali dirbti ne tik tai, ką moka, tačiau ir tai, ką iš tiesų mėgsta ir myli. Jau daugiau kaip dešimt metų padedame savo klientams ieškodami išskirtinių talentų. Veikiame greitai ir efektyviai, siekdami savo klientams suteikti tai ko jie tikisi. Dirbdami naudojame...
      Vytauto pr. 32-406, LT-44328 Kaunas.
      Veiklos sritys: personalo atranka; darbo paieška, įdarbinimas.