Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Plumbera, MB

Atsiliepimai apie Plumbera, MB

Įmonės amžius:
    Amžius:
    11 m. 11 mėn. 7 d.
    Šildymo, vėdinimo, kondicionavimo įranga ir montavimas, santechnikos įrengimas

9.1

Esame patenkinti įmonės atliktais darbais įrengiant geoterminio šildymo kątilą. Įmonės vadybininkas Rytis tarpininkavo parenkant geoterminius gręžinius įrengiančią įmonę. Iš kelių variantų parinko kainos ir kokybės požiūriu optimaliausią variantą.
      Rytis ir jo kolega darbus atliko suderintu laiku, be vėlavimo bei kokybiškai. Taip pat organizavo specialisto iškvietimą katilo paleidimui.
      Tad kuo geriausi atsiliepimai apie įmonę "Plumbera" ir jos profesionalius bei maloniai bendraujančius specialistus.

Tikri savo srities profesionalai iš didžiosios raidės!
      Turi patirties ir žino ką daro. Darbus atlieka kruopščiai, atsakingai ir sutartu laiku. Pasižymi globaliu, racionaliu ir atsakingu požiūriu į problemos/užduoties sprendimą. Išsamiai paaiškina ir argumentuoja kodėl pasirenkamas vienoks ar kitoks sprendimo būdas.
      Nuoširdžiai dėkoju Plumberos kolektyvui ir linkiu geriausios kloties!

Labai dėkoju Plumbera komandai už puikiai atliktus darbus! Meistrai profesionaliai sutvarkė mano namo vandens įvadą, įrengė karšto vandens recirkuliaciją ir sumontavo neužšalantį čiaupą. Viskas atlikta kruopščiai, greitai ir kokybiškai. Labai patiko sklandus bendravimas ir aiškūs paaiškinimai. Tikrai rekomenduoju visiems, ieškantiems patikimų santechnikos specialistų!

Puikiai įrengta vėdinimo sistema, profesionali komunikacija

Laba diena,

Norėčiau pareikšti savo didžiausią padėką ir išreikšti nuoširdžią rekomendaciją Rčiui, kuris atliko katilinės montavimo darbus mūsų namuose.

Nuo pat pradžių Rytis parodė ne tik profesionalumą ir išmanymą, bet ir asmeninį įsipareigojimą užtikrinti, kad viskas būtų atlikta aukščiausiais standartais. Jo gebėjimas aiškiai paaiškinti visus montavimo etapus, detalizuotai atsakyti į visus mūsų klausimus bei pateikti skaidrų darbų planą sukūrė pasitikėjimą jau nuo pirmos susitikimo akimirkos.

Ryčio darbo kokybė yra neabejotinai įspūdinga. Visi montavimo darbai buvo atlikti laiku, o svarbiausia - nepriekaištingai. Rytis ne tik sumontavo katilinę, bet ir pasirūpino visomis papildomomis sistemos dalimis, tokiomis kaip vamzdynai ir automatika, užtikrinant maksimalų efektyvumą ir patogumą mums kaip vartotojams.

Ypač vertinu Ryčio dėmesį saugumui ir detalių išaiškinimą apie tinkamą įrangos priežiūrą. Jis įsitikino, kad suprantame, kaip eksploatuoti įrenginius, ir paliko...

Kas iesko rimtos katilines montavimo komandos Rekomenduoju plumbera.lt

Aš labai džiaugiuosi, kad pasirinkau jūsų įmonę katilinės montavimo paslaugoms. Visi darbai buvo atlikti kokybiškai, o komunikacija su jūsų komanda buvo sklandi. Rekomenduoju jūsų paslaugas visiems mano pažįstamiems. Ačiū!

Neseniai pasinaudojau Jūsų siūlomais katilinės montavimo paslaugomis. Norėčiau pasidalinti savo nuomone ir patirtimi.

Teigiami aspektai:

Profesionalūs darbininkai. Visi montavimo darbuose dalyvavę specialistai buvo labai kompetentingi ir draugiški. Jie išsamiai paaiškino visą montavimo procesą ir atsakė į visus mano klausimus.
      Greitas darbų atlikimas. Nors man buvo sakoma, kad montavimas užtruks 3 dienas, viskas buvo atlikta per 2 dienas. Džiaugiuosi, kad darbai buvo atlikti anksčiau nei planuota.
      Švarūs darbai. Po montavimo nebuvo palikta jokių šiukšlių ar nesutvarkytų vietų. Man tai labai svarbu, nes norėjau kuo greičiau grįžti prie įprastų namų reikalų.

Neigiami aspektai:

Komunikacijos problemos. Užsakant paslaugą, susidūriau su keliomis nesusipratimų situacijomis dėl darbų pradžios datos. Būtų gerai, jei ateityje būtų geriau informuojami klientai.

Mantas Lesnickas

Neseniai kreipiausi į www.plumbera.lt dėl katilinės montavimo paslaugų ir likau labai patenkintas. Komanda atvyko laiku, buvo gerai pasirengusi ir profesionali. Jie atidžiai klausėsi mano poreikių, patarė dėl geriausių sprendimų ir efektyviai atliko visus darbus. Be to, jie užtikrino, kad viskas veiktų teisingai ir saugiai prieš palikdami objektą. Vertinu jų profesionalumą, greitą atsakymą į visus mano klausimus ir aukštos kokybės darbą. Dėl šios patirties drąsiai rekomenduoju www.plumbera.lt visiems, kam reikalingos kokybiškos katilinės montavimo paslaugos

Tomas Linkevičius

Aš norėčiau išreikšti savo dėkingumą Ryčiui ir plumbera.lt komandai už jų profesionalų požiūrį ir aukštos kokybės darbą. Užsakiau pas juos dujinio katilo montavimo paslaugas ir buvau labai patenkintas rezultatu.

Viskas prasidėjo nuo greito ir malonaus bendravimo. Jie konsultavo mane dėl geriausios katilo rūšies mano namui, pateikė aiškią ir konkurencingą kainos pasiūlymą.

Montavimo dieną meistrai atvyko tiksliai laiku, buvo labai draugiški ir profesionalūs. Man patiko, kad jie viską darė labai atidžiai, tvarkingai ir švariai, be jokių nereikalingų skubotumų. Po montavimo man paaiškino, kaip naudotis katilu ir į ką reikėtų atkreipti dėmesį.

Dabar mano katilas veikia puikiai, o aš galiu mėgautis šiltu namu be jokių problemų. Rekomenduoju "plumbera.lt" visiems, kurie vertina kokybę, profesionalumą ir puikų aptarnavimą. Ačiū jums už puikų darbą!

Vienas iš tų retų atvejų, kai gali kažką rekomenduoti kitam be abejonės, kad viskas bus padaryt taip, kaip turi būti padaryta.

Profesionalumas, išskirtiniai sprendimai, dėmesys detalėms, gebėjimas prisitaikyti prie situacijos - tai pirmos mintys po darbo kartu su įmonės Plumbera darbuotojais. Esu labai patenkinta atliktais santechnikos bei vėdimino darbais ir
      tvirtai rekomenduoju.

Rekomenduoju visiems ieškantiems aukštos kvalifikacijos santechnikos meistrų, kurie patars ne tik dėl darbų, bet ir dėl įrangos.

Plumberą mums rekomendavo dizainerė, kadangi neturėjome patirties namo statybose, bei bijojome susidurti su nepatyrusiais specialistais. Ir tikrai galiu pasakyti drąsiai, kad rekomenduoju šią įmonę! Nuo pirmo pokalbio supratome, kad namo statybas vykdysime sklandžiai ir be baimių kažkur suklysti ar kažką praleisti. Profesionali direktoriaus Ryčio patirtis bei darbo kokybė, platus naujovių žinojimas, greitis, išsamios konsultacijos.

Labai gera įmonė, puikiai atlikti darbai, suteikta visa reikalinga informacija. Esame labai patenkinti pasirinkę šiuos meistrus, kurie vertina klientus ir atliekamą darbą.

Kai nuvilia didžiausieji, supranti, kad nedidelės įmonės atiduos tau visą kompetenciją, laiką ir nuoširdumą. Taip ir buvo, kai pikta ant susimovusio paslaugos teikėjo susiradau Plumberą. PIrma, jie puikiai išgirdo, ko noriu. Antra, greit ir efektyviai pasiūlė tai, ko noriu, dar daugiau - pakonsultavo, argumentavo ir nesiginčijo. Trečia, viską atliko greičiau, nei tikėjausi, su pagarba man, mano patalpoms. O ketvirta, po darbų praėjus kuriam laikui, dar paskambino ir pasiteiravo, ar tikrai viskas atitinka lūkesčius, ar esu laiminga. Net jei jie kur nors kada nors padarytų klaidą, nes normalu klysti, vis tiek juos rekomenduočiau savo draugams ir kolegoms. Kai žmonės supranta, kad atlyginimą jiems moka klientas - klientas visada bus jų pusėje ir laimingas. Sėkmės, Plumbera.

Profesionalūs specialistai, kokybiškai atlikti darbai, viskas veikia puikiai. Tikrai rekomenduoju !

Į Plumberą kreipėmės, nes juos mums rekomendavo pažįstami. O dabar mes juos rekomenduojame savo pažįstamiems, nes esame labai patenkinti jų darbu, kompetencija ir profesionaliu savo srities išmanymu.

Puikus įmonės organizuotumas ir tokie pat puikūs atlikti santechnikos darbai!

Širdingai dėkoju įmonei Plumbera ir jos direktoriui R. Jakui už kokybiškai atliktą vonios kambario remontą. Pagirtina specialistų kompetenciją, šiolaikiškas mastymas, kulturingas aptarnavimas ir nustatytų terminų laikymasis.

Imone, kuri labiau moka save reklamuot FB, nei pateikt konstruktyvu atsakyma/sprendima, i email isvis vengia atsakyt, matyt ne lygis, geriau FB girtis darbais, atsakymams laiko neturi...

Tik patys geriausi atsiliepimai ir rekomendacijos. Įsirengėme namą greičiau nei tikėjomės. Viskas įrengta ir veikia puikiai, esame labai patenkinti kokybiškai sumontuota vėdinimo sistema, grindiniu šildymu. Įmonės darbuotojas komunikabilus, taktiškas, tikras savo srities specialistas, tai ir lėmė puikų darbų rezultatą.

Stoties g. 5, LT-90115 Plungė.
      Veiklos sritys: santechnika; baldai (prekyba); betonas ir betono gaminiai; didmeninė prekyba; elektros montavimo medžiagos; interjero apdailos medžiagos; interneto parduotuvės; kita veikla; mažmeninė prekyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; pirtys ir baseinai; pramonės įrengimai; šildymas, įrenginiai; sporto, turizmo reikmenys; statybinės medžiagos; stogų dangos, paslaugos; šviesos sistemos, šviestuvai; tvirtinimo detalės, elementai; ūkio prekės; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas; vonios kambario įranga; židiniai, krosnys.
      Euroliuksas, UAB - didmeninė prekyba santechnikos prekėmis. Santechnikos prekių tiekimas ir gamyba. Šildymo, kanalizacijos ir vandentiekio įrangos detalės, įmantraus dizaino vonios kambario baldai bei virtuvės aksesuarai. Granito gaminių prekyba bei sodo prekės – metalinių tvorų segmentai ir polikarbonatiniai...
      Darbo g. 26, Kaunas.
      Veiklos sritys: santechnika; didmeninė prekyba; inžineriniai tinklai ir sistemos; įrankiai; mažmeninė prekyba; priešgaisrinė sauga, sistemos; šildymas, įrenginiai; statybinės medžiagos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas.
      UAB „GANSTA“,- tai specializuota didmeninės prekybos įmonė. Įmonės asortimentas yra suskirstytas i pagrindines produktų grupes tokias kaip:-Priešgaisrinė įranga;-Santechninė įranga;-Šildymo įranga + Automatizuotų šilumos punktų projektavimas ir gamyba;-Techninė izoliacija;Dėl per ilgus metus sukauptos personalo...
      Žemaitės g. 57, Gargždai, Klaipėdos r.
      Veiklos sritys: santechnika; didmeninė prekyba; šildymas, įrenginiai; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas; vonios kambario įranga.
      UAB „KERPITA" viena iš pajėgiausių ir sparčiausiai augančių Vakarų Lietuvos santechnikos įmonių, vykdanti mažmeninę ir didmeninę prekybą santechnikos bei šildymo įranga visoje Lietuvoje.Mūsų įmonė importuoja gerai Europoje žinomų gamintojų santechnikos įrangą bei jų fasonines dalis, radiatorius, šildymo katilus...
      Žalgirio g. 88A, Vilnius.
      Veiklos sritys: santechnika; šildymas, įrenginiai; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; ventiliacija, kondicionavimas.
      UAB "Baltic System" savo veiklą pradėjo 2010 m. Siūlome vėdinimo, oro kondicionavimo, šildymo, vandentiekio, nuotekų sistemų projektavimo, montavimo paslaugas. Taip pat atliekame jų eksploatacinę priežiūrą, sistemų derinimą. Mūsų paslaugų spektrą taip pat apima: santechnikos darbai, santechnikos montavimas...
      Švitrigailos g. 1, LT-03110 Vilnius.
      Veiklos sritys: vonios kambario įranga; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; santechnika.
      UAB Vonios guru tai specializuota aukštos kokybės vonios įrangos parduotuvė, teikiame tik aukščiausios kokybės išskirtinė itališka ir vokiška vonios kambario įranga – siūlome pasinaudoti unikaliais įvairių gamintojų sukurtais dizaino sprendimais ir patirti naujus pojūčius ir kartu sukurti Jūsų svajonių vonios...