Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę PERPETUUM MOBILE, UAB
Labas, turiu panašių bėdų ir aš. Akumuliatoriui 5mén. Penktadienį pradėjo trumpinti akumuliatorius. Panašu, kad nepavyks pasinaudoti garantiniu įmonė nenori keisti akumuliatoriaus- tvirtina, kad pakrovė ir jis bus geras, nors nuo jo man generatorius kaista. Vienas servisas konstatavo, kad akumuliatorius blogas ir vos nesudėtingo generatoriaus. Rytoj dar važiuosiu pas nepriklausomą ekspertą. Pasikonsultavau su teisininke- ketiname ir mes skųsti vartotojų teisėms, nes panašu, kad rytoj nieko irgi iš jų nepesiu. Gal yra norinčių jungtis prie kolektyvinio skundo? Rašykite [email protected]
NE, NE, NE ir dar kartą NE. Nerekomenduoju. Pardavinėja brokuotus akumuliatorius. Nekurie akumuliatorių defektai išryškėja tik pajungus automobilyje. Deja, ten įvertinami tik nepajungto darbui akumuliatoriaus rodmenų išmatavimai. Defektai išryškėja jau po pirmų 3 savaičių eksploatavimo. Neapsigaukit. Gal geriau gerbiamu klientu pasijuskite kitoje įmonėje, teikiančioje kvalifikuotas paslaugas ir kokybiškas prekes.
Laba diena, labai gaila, kad Jums teko tokia nemaloni patirtis. Idomu kiek akumuliatorių pirkote ir ar tikrai visi buvo brokuoti?Jei taip tai tikrai keista situacija.
Mes negalime numatyti, kuris akumuliatorius bus brokuotas, bet tokiu atveju yra galimybė atnešti brokuotą akumuliatorių atgal ir mes jį pakeisime. Dažniausiai akumuliatoriams suteikiama garantija iki 2 metų! Dėl akumuliatoriaus tikrinimo tai taip - tiksliausiai patikrinti akumuliatorių galimą tada kai jis yra "nurimęs".
Mes tikrai nenorėjome Jūsų apgauti ar įžeisti. Vertiname bei gerbiame kiekvieną savo klientą. Labai atsiprašome dėl tokios situacijos ir kviečiame susisiekti su mūsų komanda dėl brokuoto akumuliatoriaus! :)
Be abejo, jūs nekalti dėl brokuotos produkcijos. Bet atvykus su tikslu pakeisti jį...nieko nepešiau..."Nurimusio" akumuliatoriaus rodmenys- geri. Tačiau, elementariai pakeitus Jūsų prekę kitu akumuliatoriumi, problema dingdavo. O įrodyti to Jūsų darbuotojui nepavyko.
ZMONES, nepirkit pas ju akumuliatoriu, pirkau 2 kartus, minijos g., abu kartus nepratarnavo net metus laiko, pirma karta pameciau garantini, padariau didele klaida nusipirkau vel pas ju.. keisti i nauja net nenori, pasakoja kad problema su auto ir pns, jie pakrovineja ir vel atiduoda bloga akumuliatoriu, ko gero pasiema partijomis brokuotus ir parduoda kaip naujus.. beveik savaite laukiau kol pakraus, pakrove praejo kelios dienos ir vel issikrove!!! absurdas ir geda, reikia uzdaryti tokia imone, nekompetingi, kol krovesi - atsarginio nedave, turejau ieskotis kita akumuliatoriu kad vazinetis i darba.. ir taip du kartus!! kol neatsibodo, nusispjoviau ir nusipirkau senukose.. zodziu geriau nuvaziuokit i senukus ten kokybiskesni ir problemu nebus!!! sekmes,
Teko lankytis parduotuvėje, esančioje Minijos g.. Klaipėda. Parduotuvės personalas išmano savo darbą, dirba operatyviai, siekia išsiaiškinti visus pirkėjo poreikius ir lūkesčius. Įsigytos prekės yra kokybiškos, jokių problemų su garantiniu aptarnavimo ar dėl kitų klausimų nekilo. Sėkmės darbuojantis.
Labai didelės problemos su garantiniu aptarnavimu. Kelis mėnesius reguliariai įkrovinėjo išsikrovinėjantį akumuliatorių, ko pasekoje buvo sugadintas automobilio kompiuteris. Po ilgo įkrovinėjimų ir vizitų maratono, finale, pačio parduotuvės vadovo buvo pasiūlyta arba važinėti didesnius atstumus, arba reguliariai įsikrauti akumuliatorių patiems, arba įsigyti pakaitinį. Žodžiu, pataupykite savo laiką, nervus ir pinigus, nes konkrečiai šios, Minijos g., Klaipėda, esančios parduotuvės vadovybė, dirba vadovaujantis principu „Klientas visada neteisus“.
"Foreign Investors Annual Summit 2025": kaip susigrąžinti užsienio investuotojų dėmesį ir pritraukti naujas investicijas į Lietuvą?
Didėjanti pasaulinė konkurencija dėl investicijų, neapibrėžta geopolitinė padėtis ir nestabili vidaus politinė aplinka skatina ekspertus ieškoti naujų būdų pritraukti užsienio kapitalą...

Vejos robotai golfo aikštyne – vejos ir žaidimo kokybei, klubo prestižui
Jei golfo entuziasto pasiteirausite, kokie yra svarbiausi veiksniai, kurie lemia žaidimo sėkmę ir kokybę, jis neabejotinai įvardins ir golfo laukų vejos tinkamą priežiūrą. Kodėl tai svarbu...

"Krautera" investuoja į plėtrą: įsigijusi UAB "Nirlita", stiprina pozicijas rinkoje
Šakinius krautuvus bei sandėliavimo techniką parduodanti, nuomojanti ir remontuojanti UAB "Krautera" tvirtina savo pozicijas rinkoje. Bendrovė įsigijo toje pačioje srityje veikiančią UAB...