Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Perfektin, UAB
Vilma yra tas žmogus, kuris tikisi iškarto turimos vairavimo patirties, geros reakcijos ir supratimo, ką darai, bet tiktai ne to, kad ateini į mokyklą išmokti vairuoti nuo nulio.
Ji rėkia ir bara mane dėl kiekvienos smulkmenos, sunku susikaupti, kai šalia sėdi rėkiantis žmogus, reikalauja dalykų, kurių pati manęs neišmokė.
Ji neįspėja apie užsiėmimų atšaukimą (nespėja atvykti dėl kamščių, bet kamščiai neatsiranda tą pačią minutę, galima rašyti iš anksto arba išvykti anksčiau) neperspėja arba rašo apie tai praėjus 5 min. po pamokos pradžios.
Ji iš karto perskaito žinutes, bet labai retai atsako, sunku užsirašyti į pamoką.
Būkite labai atidūs rinkdamiesi šią mokyklą, sutartyje nieko nenumatyta dėl instruktoriaus elgesio, tačiau yra daug punktų, kurių mokinys privalo laikytis, jei norite pereiti į kitą mokyklą, tada pinigai už pamokas, kurių nebuvo, nebus grąžįnamį, nes neva tai ne jos kaltė, bet ji prie to labai prisidėjo. Ji perėjo į asmeniškumą, kai aš pasakiau, kad...
JOKIAIS BUDAIS NESIRASYKITE I SIA MOKYKLA. "Vadove" Vilma pats neatsakingiausias zmogus koki galima sutikti. Per beveik kiekviena sutarta pravaziavima atsiranda keblumu, stebuklingai atsirandantys planai, melavimas ir gumos tempimas. VISA SIRDIMI NEREKOMENDUOJU PAKLIUTI i sita "kontora" pajamos nedeklaruotos nuo 2018 metu. Visi pries tai buve atsiliepimai jau istrinti.
"Sportgates” plečiasi: įsigijo kitą rinkos žaidėją
Vienas sparčiausiai besiplečiančių sporto klubų tinklų Lietuvoje "Sportgates” įsigijo kitą rinkos žaidėją "Fitclub” ir per šiuos metus savo sporto klubų tinklą padvigubino.

UAB "Sakalas" sustiprino savo poziciją Baltijos rinkoje, įsigijo Latvijos bendrovę SIA "Futurus Food"
Lietuviško kapitalo distribucijos įmonė UAB "Sakalas" įsigijo Latvijos bendrovę SIA "Futurus Food"– vieną didžiausių šalyje maisto produktų ir logistikos paslaugų teikėjų.

"Aros Marine" vadovas Giedrius Valainis metė iššūkį savo komandai: "Matau tame didžiulę naudą"
Iš šalies gali atrodyti, kad Giedrius Valainis pasiekė viską, apie ką svajoja daugelis vadovų. Jo valdoma kruizinių laivų interjero įmonė "Aros Marine" šiandien patenka tarp penkių didžiausių...