Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Nacionalinė visuomenės sveikatos priežiūros laboratorija

Atsiliepimai apie Nacionalinė visuomenės sveikatos priežiūros laboratorija

NVSPL

Įmonės amžius:
    Amžius:
    22 m. 1 mėn. 27 d.

4.4

Į mūsų rinką patenka daug nesaugių Kinijoje pagamintų kompiuterių komponentų (pagrindinių plokščių ir maitinimo blokų) su stipriais kvapais, sukeliančiais kvėpavimo ir širdies problemų. Ginkit visuomenės interesą ir imkitės veiksmų.

NVSP Klaipėdos, Kauno Laboratorijos Nepajėgios atlikti Biologinių bei Cheminių Tyrimų
      Ši Laboratorija yra Valstybės Įmonė, Apvagia klijentus, Darbo Nepajėgi atlikti.
      Moterėlėms trūksta Kompitencijos, Išsilavinimo. Iš manęs Pasisavino 50 Eur Neuždirbtų

Jūsų darbo stilius atitinka tokį pavyzdį: ateini į parduotuvę, susimoki už prekes ir sako neduosime neštis prekių kol nesusimokėsi dar už degtinę, kurios tau nereikia. Nes tipo kažkas pamiršo pasakyti, kad perkant reikia būtinai ir degtinę pas jus pirkti. Ir viešai neskelbia tik iš lūpų iš lūpas. Nes jei skelbtų tada mažiau ateitų klientų

Atliekant mokamus tyrimas prirašo Papildomų paslaugų ir Reikalauja Papildomai mokėti, kitaip Negausi pradinių tyrimų atsakymų. Buvo atliktas pasėlis. Tai savo nuožiūra dar atliko ir jautrumą antibiotikams. Apie tokias mokamas staigmenas turi informuoti iš anksto ir viešai. Kur pateiktas paslaugų sąrašas kurias apmokestinate papildomai savo nuožiūra ar kažkokiomis nuo pacientų paslėptomis taisyklėmis?

Sveiki,

pasėlio tyrimo esmė - nustatyti kokia bakterija išaugo ir kokie antibiotikai tinkami jos gydymui.
      Mūsų laboratorijoje klientų naudai imamas mokestis tik už neigiamą atsakymą, jeigu niekas neišauga - klientas gauna atsakymą. Jeigu išauga - tik tada reikia primokėti už bakterijos įdentifikavimą ir antibiotikų parinkimą.

Priimant pasėlio mėginius klientus informuojame, kad dabar susimokėjo už neigiamą atsakymą, o vėliau, jeigu kas nors išaugs, reikės susimokėti už bakterijos įdentifikavimą ir antibiotikų parinkimą.

Jei jūsų apie tai neinformavo - labai atsiprašome. Dar kartą informuosime darbuotojus nepamiršti to padaryti.

Simona

Sveiki, savo puslapyje irgi pateikite tokią informaciją. Ten pateikiate nuolat naujienas ir reklamą, o kiek reiks primokėti slepiate, darote staigmeną.

O jei nenorite kad klientai žinotų tada nerašykite. Juk atsiprašinėti pelningiau nei kompensuoti klaidas ar aiškiai pateikti informaciją viešai.

Simona

Beje kokių dar tyrimų turite, kuriems reikalingos kainyne neskelbtos priemokos?

Simona

Parodžiau jūsų tyrimą gydytojui, pasakė, kad čia gali būti natūrali mikroflora, o jūs už tai paėmėte papildomus pinigus neatsiklausę ar man reikalingi tie papildomi mokami tyrimai.

Palyginus su kitomis labaratorijomis - puikios kainos, TAČIAU vyresnio amžiaus moteris, Gėlių g. imanti kraują, arba neprimato, arba specialiai (gal čia senoji mokykla?) šiurkščiai atlieka savo darbą ir vietoj adatos dūrio palieka vos ne žaizdą - skaudų įbrėžimą. Antrą kartą lankiausi, antrą kartą tokie patys nemalonūs įspūdžiai.

Giedre, apgailestaujame, kad jums teko susidurti su netinkamu aptarnavimu. Išsiaiškinsime situaciją jūsų minimame skyriuje, ir tikimės, kad suteiksite NVSPL dar vieną šansą.

A. Juozapavičiaus g. 6, LT-09310 Vilnius.
      Veiklos sritys: medicininė įranga; laboratorijos, įranga; tyrimai, ekspertizės.
      Medicininiai testai VEDALAB diagnostiniai testai kuriami remiantis keletu svarbiausių principų. Viena vertus, juos galima atlikti paprastai ir greitai, namų sąlygomis, patogiu metu, be to, jiems atlikti nereikia papildomos įrangos. Kita vertus, testų rezultatai yra patikimi ir tikslūs, nes naudojamos technologijos...
      Savanorių pr. 184, LT-44150 Kaunas.
      Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; laboratorijos, įranga; tyrimai, ekspertizės.
      „Affidea Lietuva“ yra Europoje pirmaujančio diagnostinio vaizdinimo ir ambulatorinių paslaugų „Affidea“ tinklo, veikiančio 15-oje Europos šalių, dalis Lietuvoje. „Affidea Lietuva“ turi 18 asmens sveikatos priežiūros įstaigų, kuriose dirba virš 1000 savo srities profesionalų ir kiekvienais metais aptarnaujama beveik...
      Gumbinės g. 33C, LT-77171 Šiauliai.
      Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; laboratorijos, įranga; medicininė įranga; tyrimai, ekspertizės.
      Rezus.lt klinika | laboratorija yra ilgametę patirtį turinti asmens sveikatos priežiūros įstaiga, teikianti profesionalias medicinos paslaugas Vilniuje, Šiauliuose, Kaune, Mažeikiuose, Panevėžyje ir Joniškyje. Mūsų komanda džiaugiasi galėdami aptarnauti lojalius klientus jau daugiau nei 15 metų.Mūsų paslaugų...
      Karaliaus Mindaugo pr. 49, LT-44333 Kaunas.
      Veiklos sritys: matavimo prietaisai; buitinė technika; darbo sauga; didmeninė prekyba; dovanos; importas; interneto parduotuvės; kita veikla; laboratorijos, įranga; mažmeninė prekyba; medicininė įranga.
      Profesionalūs alkotesteriai vairuotojų tikrinimui ir darbų saugai. Tikslūs asmeniniai alkotesteriai savikontrolei, dovanoms ar pramogai. Alkoblokai - kad transporto priemonę užvestų tik blaivus vairuotojas. Alkotesteriai policijai, medicinai ir kitoms tarnyboms. Rekvizitai.lt lankytojams taikoma nuolaida -...
      V. Krėvės pr. 13A, LT-49488 Kaunas.
      “Sveikatos garantas” kryptys: Šeimos gydytojas Akušerija-ginekologija DDR terapija Urologija Vyrų intymi sveikata Kardiologija Endokrinologija Vidaus ligos Pulmonologija Echoskopija Odos ligos Estetinė dermatologija “Sveikatos garantas” paslaugos: Pokovidinis sindromas Nėštumo nutraukimas Gimdos kaklelio tyrimas...