Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "Kumpeliukas"

Atsiliepimai apie UAB "Kumpeliukas"

Įmonės amžius:
    Amžius:
    14 m. 5 mėn. 21 d.
    Įstatinis kapitalas:
    Įstatinis kap.:
    2 896 €

7.8

Ar prekiauja Kumpeliukas Vilniuje?

Šiandien Panevezyje pirkau rūkytos vištos puselę. Parsinešus namo ir patiekus, pasimatė, kad ji pusžalê, nedarūkyta. Daugiau nebepirksim, nors anksčiau tokių dalykų neteko pastebeti, visada tenkindavo produkcija, bet, kaip sakoma, šaukštas deguto medaus statinę sugadina …

Ignalinos kumpeliuke pardavėja labai sunkiai atsitraukia nuo telefono ir kėdės. Jokio dėmesio į klientą. Atrodytų kad veikia savitarna

Labai skanūs gaminiai

Kelmėje prie maximos prekiauja JŪSŲ autobusiukas kuriame dirba augęs vyriškis jis neturi kaip sako smulkių pinigų grąžai todėl neparduoda jeigu neturi smulkių

Šaltai rūkyta dešra "Naminė rinkutė"yra superinė, jau kai važiuoju pro šalį, tai visada jos nusiperku

Nusipirkau kepeninę Jonavos turguje šeštadienio.Visa prarūgusi išpūsta ir lengva ir galiojimas tik porai dienų į priekį.Naminė dešra nebe skani kokia buvo, pilna kremzlių.Ir pardavėja nenori pjauti mažo kiekio produktų.Labai nusivyliau.Smarkiai apgedusi produkcija.Daugiau nebepirksiu nieko.

viena is dvieju vietu Siauliuose nusipirkti geru sudytu lasiaku, ir aptarnavimas geras

Nerijus
      Bruklinc

Gal galite antrą vietą nuridyti?

isvaziuodama i Anglija sustojau ir apsipirkau kioske Panevezy, rukytu gaminiu apie 10kg, parsivezus nusivyliau ragaudama labai labai, nei druskos nei rukyto kvapo jokio taip ir likau nesupratusi kur fumo kvapas, apgailetina, gaila kad buvau jau isvykusi is LT, o tai netoliese buvo maisto ir veterinarijos tarnyba patikekit buciau nuejusi su viskas 10 kg ten paieskot dumo kvapo????

Metas Gargžduose pakeisti pardavėją Kumpeliuko furgone. Visada jautiesi kaltas, kad perki. Jau kokie trys metai ta pati pardavėja, bet tokia nesuinteresuota parduoti, gal Jūs jai mokėkite procentinį priedą nes pati asmeniškai jau 4ta kartą esu liepiama nesistoti į eilę daugiau, nes jai baigėsi darbo valandos 12val (turgaus diena, pilnas turgus žmonių dar) o aš į eilę atsistojau 12:06, nei kokia iškaba su darbo laiku. Gaila, mėgstu jūsų produkciją, bet aptarnavimas tai padėk Dieve.

Sveiki! Labai mėgstu rūkytus gaminius, kai būdavau brukline visada užeidavau į kumpeliukas. Vakar nusipirkau šalto rūkymo kumpio, pardavėja įdėjo į maišelį ir uzriso. Jau buvo mano paskutinis pirkinys ir ėjau į automobilį ten sudėjau visa mėsa saltkrepsį su ledu. Grįžau namo ir vėl nelaukęs įdėjau į šaldytuvą su maišelių o ryta ten jau musių lervos puotavo.

Labai malonus aptarnavimas darbuotojų, , brukline, , , produkciją tikrai labai gera. Visada norisi sugrįžti.

Klientė. Labai mėgstu jūsų produkciją bet po to kai nusipirkau Šiaulių Bruklino parduotuvėje rūkyta nugarinę kuri taip smirdėjo kuiliu, kad valgyti neįmanoma. Abejoju ar jūsų produkciją pirksiu

Dėkoju už skanią produkcija ir už gerą gražu aptarnavimą ir už pasiulyta skanią miėsos produkcija

Produkcija labai skani, bet pardavejos tragedija.. Piktos, susiraukusios, negalima nieko paklaust... Net nesinori del to eiti pirkt. Šiauliai, , Bruklinas, ,

Labai Blogai !
      Salto rukymo desros pilnos sausgysliu ir i trecia diena pasidengia pelesiu............

Labai megdavom kumpeliuko produkcija, bet paskutiniu metu produkcijos kokybe smarkiai suprastejo."RUKYTI" mesos gaminiai po keliu dienu saldytuve apsitraukia glitesiais.Paskutinis apsipirkimas praktiskai visas atsirado siuksliu dezeje.Gaila kad del geresnio uzdarbio praradote savo nuolatinius klientus.Veiksmas Panevezyje

Labai įdomu, kada Šiauliuose Brukline, jauna šviesi pardavėja išmoks mandagiai aptarnauti pirkėjus, toks ispūdis, kad uždyka gaunam gamynius???

Labai skanūs ir kokybiški gaminiai, vieni geriausių Lietuvoje. Pardavėja Ignalinoje mandagi, mielai pateikia prašomą informaciją.

Joniškyje prie „Norfos“ aptarnavimas siaubingas. Pardavėja nesiskaito su pirkėjais, „drasko“ akis, atbaido norą pirkti. Pasikalbėjus su kitais pirkėjais teko girdėti ne vieną atsiliepimą, kad pardavėja įžūli, pikta. Susidaro nuomonė, kad pirkėjas trukdo pardavėjai ir gaišina jos „brangų“ laiką. Nesame matę nei vieno karto, kada ši pardavėja nusišypsotų ar be priekaištų pasvertų pasirinktą gaminį.

Produkcija nebloga, aptarnavimas ir bendravimas su pirkėjais siaubingas, pagal savo taisykles. Šiauliai, PC Bruklinas.

Gargžduose esančiame kioske pirkdavome produkciją. Bet pastaruoju metu nusivylėme. Po poros dienų šaldytuve dešra ar lašiniai pasidaro kimbantys, pasirodo pelėsis. Pardavėja taip pat nenori atpjauti paprašyto gabaliuko. Siūlo kuo didesnį gabalą (kurio nesuvalgai nes pradeda gesti). Yra buvę ir taip kad nusipirkus ir paragavus jaučiais kad nešviežia. Žmonių ten vistiek būna ir perka - neaišku ar nusivilia paskui ar pardavėja geresnius įkiša saviem?! Gal tiesiog neišparduodat Gargžduose todėl ir gendačius pardavinėjat gaminius?

Ačiū, kad atidarėte parduotuvę Tauragėje Gedimino g-vė 23.Sėkmės jums, gera produkcija.

pirma ir paskutini karta pirkau ale “rukytus” gaminius, nors is tiesu mirkyti dumo chemijoje. kokybe tokia, jog kelios dienos saldytuve ir visa “rukyta” sonine apsidengusi glitesiais su pelesiais.

Kodėl neduodamas kasos čekis nupirkus prekes? Noriu dalyvauti kvitų loterijoje. (Panevėžys, kioskas prie Norfos, Ramygalos g.)

Didelis ačiū už skanius produktus, sekmės ir toliau gaminant produkcija.

Skani jusu produkcija, aciu jusu kolektyvui.tikesimes ir toliau gaminsit kokybiska ir tikrai rukyta produkcija.

Nieko gero. Speju pamirkytos skysto dumo tirpale. Tikrai rukytas produktas taip neatrodo.

Labai skani produkcija. Kur Kaune prekiaujate?

Aciu uz vitaminus Jusu gaminiuose!

tn-1-132030.jpg tn-1-132030-738.jpg tn-1-132030-900.jpg

Lentvario g. 33, LT-02241 Vilnius.
      Veiklos sritys: maisto produktai; daržovės; didmeninė prekyba; konditerija, saldumynai; mažmeninė prekyba; mėsa, mėsos produktai; miško gėrybės; sveiki produktai; vaisiai; žuvininkystė, žuvies produktai.
      UAB „Eurohorecana“ – jau daugiau nei 18 metų sėkmingai tiekiame maisto produktus įvairioms gamybinėms įmonėms, viešbučiams, restoranams, kavinėms, kepykloms, prekybininkams bei visiems, kurie nori gaminti ar prekiauti mūsų produktais visoje Lietuvoje.Ilgametė patirtis leidžia mums pasiūlyti ne tik platų kokybiškų...
      Pakertų k., LT-56262 Kaišiadorių r.
      Veiklos sritys: mėsa, mėsos produktai; didmeninė prekyba; eksportas; gamyba; maisto parduotuvės; maisto produktai; mažmeninė prekyba.
      UAB “Žiežmarių mėsa” pagrindinė veikla yra mėsos perdirbimas. Per palyginus neilgą egzistavimo Lietuvos rinkoje laiką „Žiežmarių mėsos“ produktai sparčiai tapo pamėgti naujų ir nuolatinių klientų tarpe, savo puikios kokybės ir naminio skonio dėka.Įmonė dirba higienos normas atitinkančiose mėsos gaminių gamybos...
      Pienių g. 9, Tauralaukio k., Kauno r.
      Veiklos sritys: mėsa, mėsos produktai; didmeninė prekyba; gamyba; maisto gamyba; maisto produktai; mažmeninė prekyba.
      MBA FOOD UAB, tai pirmoji įmonė Lietuvoje, kuri specializuojasi kebabų mėsos gaminių gamyboje. Ji įsikūrusi labai patogioje vietoje, Bubių kaime, Kauno rajone, pačiame Lietuvos viduryje. Bendradarbiaujant su kebabų gamintojais iš Turkijos, mes galime pasiūlyti tokią kebabų mėsą, kuri atitiks Jūsų poreikius:...