Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Klarksonas, UAB

Įstatinis kapitalas:
    Įstatinis kap.:
    2 896 €

5.5

Klaipedos klarksonas neverta dėmesio. Pusę detalių davė nuo kito modelio. Dar klausiu: „Reikia VIN kodo?“ - sako: „Ai, taip surasim.“ Galiausiai viską teko grąžinti. Tik laiką sugaišau.

Žinoma! Štai pamaloninantis komentaras apie labai komunikabilų darbą ir operatyvų pardavimą, skirtas Clarkson įmonei:

---

Noriu nuoširdžiai pasidalinti savo įspūdžiais apie Klarkson įmonės komandą! Jūsų darbuotojai ne tik išsiskiria profesionalumu, bet ir nepaprastai komunikabilumu. Kiekvienas pirkimas iš jūsų buvo malonus ir sklandus, o gebėjimas greitai atsakyti į klausimus ir pasiūlyti sprendimus tikrai stebina. Operatyvus pardavimas ir puikus klientų aptarnavimas yra tai, kas daro jūsų įmonę išskirtine. Dėkoju už puikų bendradarbiavimą - jaučiuosi vertinamas kaip klientas, o tai yra labai svarbu.

2024.12.23 dieną susisiekiau su vadybininku numeriu +37060605044.
      Užsakiau detalę Honda Civic markės automobiliui. Į Klaipėdos padalinį Baltijos pr. 8b. Mane informavo, kad detalė atvyks po švenčių. Sausio 2-3 dienomis. Sutikau, logiška, šventinis laikotarpis. Viskas su tuo gerai. (Noriu patikslint, kad automobilis servize laukia detalės visą šį laiką)
      Sausio 6d. paskambinau vėl. Numeriu +37060605044 pakėlęs asmuo pasakė, kad nedirba, ir kad skambinčiau kitu numeriu. Susisiekiau numeriu +370 46 347166, mane informavo, kad detalė atvyks tik 2025.01.10 dieną, 10h jau galėsiu ją pasiimti.
      Šiandien 9h 36min susisiekiau numeriu +37060605044, mane patikino, kad detalė yra, ir kad galima ją atsiimti.
      Kadangi pati dirbu, suorganizavau žmogų, kad atvyktų detalės paimti.
      Atvykus paaiškėja, kad detalės nėra, kad asmuo, kuris atsiliepia telefonu +37060605044 fiziškai parduotuvėje nedirba. Paskambinus vėl jam, jis sako, tai gal netilpo į autobusą ar dar ką, jis negali žinot, nes nėra...

Kaune pirkau mustang televizoriu, kokybe apgailetina, greiciausiai jau kazkas ji bande panaudot pagal paskirti, bet nesigavo ir grazino, nes ant jo buvo uzrasyta kaina 100€, greiciausiai nukainuotas, bet man pardave uz 160€. Dar priesrukini zibinta pirkau, su juo viskas gerai. Esme tame, kad pirkimo cekio taip ir nedave, skersai paziurejo, ar ka sakysiu.... Jei atvirai, tai nekokia atmosfera ir kainas saudo, kas, kaip nori, nes tiesiog nera kur tas kainas matyt.

Norėčiau padėkoti "Klarksonas" Klaipėdos padaliniui: operatyvus reagavimas į užklausas, puikiai atliepia visus poreikius ir pasiūlo geriausius detalių variantus ir jų kainas, lengva suderinti pristatymo į servisą detales, o pats kolektyvas yra labai malonus ir draugiškas. Ypač norėčiau padėkoti Ervinui Sorakai, kuris užtikrino geriausią kliento patirtį!

Rekomenduoju visiems šią įmonę!

Klaipedoij atvazevau i parduotuve i vidu iejau pasisveikinau ir nevienas galvos nepakele nes visi telefonu kalbejos. Tai pralaukiau 10 minučiu vistiek niekas net nepasake luktelk tuo prijimsiu. Bet ne geriau telefonu kalbėt. Tai nuejau i šalia esančia parduotuve signeda.

Del daliu bendrauju su Vidmantu ir jokiu bedu niekad nebuvo. Dalis pristato be jokiu defektu. Malonu dirbt su tokiais atsakingais zmonemis!

Labai bloga patirtis, trūksta profesionalumo. Pasako, kad turi f32 groteles, tačiau sudeda nuo f30, veliau pasako kad f32 išvis neturi. Tada užsakai 4 sparnus gauni 3. Atsiunti apmokėjimo kopijas, tačiau galbūt ištrina laiškus ir prašo vėl. Labai neprofesionalu galite nuolat gaišti laiką, užsisakinėdami tiesiog keliatą detalių. Kai gaunat detales pasirikrinkit ar nieko metruksta

Kiek teko pirkti čia detales, galiu pasakyti vieną, kad aptarnavimas operatyvus ir kokybiškas, - atitinkantis šių dienų realijas. O kad kazkokia detale truputi netiko kazkam, tai cia manau yra vienetai, kitu atveju, visi originala pirktu. Tai tiek šiam kartui.

Pirkau vw touareg 2012 m priekinio bamperio centrines apatines groteles, kurios buvo puse cm per trumpos. Nors pardavėjas garantavo kad tikrai tiks, nes gaminys nesiskiria nuo originalo. Teko pirkti originalą, kuris tiko kuo puikiausia. Skūpas moka du kartus.

Pirmą kartą susidūriau su šia įmone, esančia Klaipėdoje ir nesėkmingai, nes apgavo. Pirkau pilnos komplektacijos žibintus (užtikrintai garantavo, kad bus su varikliukais ir kitomis reikalingomis didesnei kainai detalėmis), o gavau nepilnos. Kai paskambinęs paprašiau kompensuoti jūsų padarytas klaidas, atsakė, kad mes abu nesusikalbėjome (nors kalbėjome ir konsultavausi tądien paskambinęs mažiausiai 3 kartus). Pasiūlė grąžinti, išlaikius auto visą savaitę autoservise.
      Be to prekės atėjo pavėluotai (2 dienos).
      Malonu būtų, jei įmonė, saugodama savo vardą, atlygintų klientui patirtus nuostolius, o po neigiamu atsiliepimu atsirastų mano teigiamas atsiliepimas. Tai būtų galima vertinti, tik kaip žmogišką klaidą, KAD ĮMONEI RŪPI KLIENTAI, KAD JIE BŪTŲ PATENKINTI PRODUKCIJA IR APTARNAVIMU, IR KAD PIRKĖJAS GALĖTŲ REKOMENDUOTI KITIEMS, O NE ATVIRKŠČIAI.

Lankausi dažnai Vilniaus parduotuvėje. Visi vyrai dirba tikrai gerai!!

Labai geras jaunas kolektyvas, aparnavimas superinis visada ko paklausi ta ir gausi.Platus prekiu asortimentas-taip ir toliau ir linkiu geros jums prekybos...................:)

Labai prastas aptarnavimas, jokios pagarbos klientui. Pateikus uzklausa, del detaliu teigiama, kad jos jau uzsakytos ir atkeliaus artimiausiu metu. Paklausus ar nereikia rezervacijos, atsakoma neigiamai. Kai atejo data paaiskeja, kad dalys yra, bet jau visos isparduotos. Taigi klientams siulyciau nepasitiketi sios imones zodziu.

Viskas būtų gerai, bet aptarnavimas labai atgrasantis. Darbuotojai tiesiog tingi paieškoti dalies ir teigia, kad tokios net nėra prekyboje, tačiau pasiginčijus pasirodo, kad viską turi vietos. Sėkmės prekyboje.

Žemaičių pl. 65A, LT-48104 Kaunas.
      Veiklos sritys: automobilių dalys; akumuliatoriai; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; padangos, ratlankiai; tepalai, alyvos.
      PašaukimasEOLTAS – nuo 1993 m. veikianti ir kasmet auganti lietuviško kapitalo autodetalių prekybos bendrovė, tarnaujanti atsakingiems vairuotojams Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir visoje Europoje. Kompanijos produkciją ir paslaugas renkasi savo automobilio ir gyvenimo šeimininkai, nebijantys mąstyti savo galva...
      Gedimino g. 24A, Garliava, LT-53254 Kauno r.
      Veiklos sritys: automobilių dalys; akumuliatoriai; autokosmetika; automobilių techninė apžiūra; didmeninė prekyba; gamyba; kita veikla; mažmeninė prekyba; padangos, ratlankiai; projektavimas.
      Hardman, UAB - Esame visureigių ir komercinių automobilių perdarymo profesionalai. Montuojame ir prekiaujame tik geriausių gamintojų produktus. ARB, Old Man Emu, LAZER Lamps, RoadRanger, Steeler, EGR, H&R, Warn, Mountain Top, Mehtod Race Wheels, Snoeks, Sortimo, Dhollandia, Metec, VB air suspenssions Sortimo...
      Dariaus ir Girėno g. 19, LT-02184 Vilnius.
      Veiklos sritys: sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; automobilių dalys; automobilių prekyba; autoservisai.
      Transporto pardavimo, techninio ir pogarantinio aptarnavimo paslaugas teikianti įmonė UAB TRANSMITTO veiklą pradėjo 1992 m. Tuo metu įmonė užsiėmė tik krovinių gabenimu, tačiau 1995 m., pasirašiusi bendradarbiavimo sutartį su sunkvežimių, autobusų ir variklių gamintoja IVECO, praplėtė teikiamų paslaugų spektrą ir...
      Kirtimų g. 2, LT-02300 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių šaldymo įranga; automobilių dalys; automobilių techninė apžiūra; autoservisai; šaldymo įrenginiai; šildymas, įrenginiai; sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; ventiliacija, kondicionavimas.
      UAB EVA King jau 26 metus! UAB EVA King nuo 1997m. vieninteli­s oficialus šaldymo įrangos “Thermo King” gamintojo atstovas ir autorizuotas servisas Lietuvoje. Įmonė specializuojasi komercinio transporto, sunkvežimių ir puspriekabių šaldymo įrengimų bei izotermų gamybos ir remonto srityje. Turi padalinius Vilniuje...
      Savanorių pr. 151A, LT-03150 Vilnius.
      Veiklos sritys: autoservisai; akumuliatoriai; automobilių dalys; automobilių techninė apžiūra; padangos, ratlankiai; pagalba kelyje; tepalai, alyvos.
      MELGA autoservisų tinklas teikia automobilių techninės priežiūros ir remonto paslaugas, prekiauja lengvųjų automobilių, sunkvežimių ir motociklų padangomis, ratlankiais, akumuliatoriais, alyva ir kitomis automobilių detalėmis. 14 (jau greitai 16) MELGA autoservisų išsidėstę patogiose vietose didžiuosiuose Lietuvos...