Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Klaipėdos konteinerių terminalas, UAB

Atsiliepimai apie Klaipėdos konteinerių terminalas, UAB

Įmonės amžius:
    Amžius:
    31 m. 8 mėn. 19 d.
    Įstatinis kapitalas:
    Įstatinis kap.:
    10 000 000 €
    Augti su kiekvienu kroviniu

Baisi vidaus tvarka, terminale zymes kur pasiimti konteineri issitryne arba visai ju nera, personalas grubus, nesukalbamas, ypac tusciu konteineriu uzkrovimo operatorius, jo geriau nieko neklausti ir nesiteirauti, nes gausi toki riebu atsakyma ir laiksi konteinerio pakrovimo valanda ar dar ilgiau

Buvau nuvykęs ten įsidarbinti, turiu visas kategorijas ir patirties. Tačiau, gavau žinutę, kad vietoj manęs priėmė kašką kitą. Tačiau žiūriu, kad už keletos dienų vėl ieškomi žmonės ????. Tai vat ir nesuprasi ko jie nori ir kaip atsirenka darbuotojus.

Ekspeditorius

Esu labai patenkintas tiek VBS merginų, tiek Vartų administratoriaus darbu. Užimtumas labai didelis, bet žmonės tikrai gerai dirba, atsiliepia ir padeda spręsti iškilusias problemas.

Labai keista tvarka šiame terminale, bet tą tvarką labiau reiktų vadinti JOKIOS TVARKOS...Prasideda visa netvarka nuo dispečerių ir merginų leidimų biure: toks jausmas, kad tu esi jau skoloje, kad atėjai ir kreipeisi ten - jokios pagarbos, pastoviai susiraukusios ir piktos darbuotojos. Pačiame terminale realiai jokios normalios infrastruktūros vairuotojams atvažiavusiems pasiimti/priduoti konteinerį. Smagiausias dalykas yra tai VIENKARTINIS LEIDIMAS į KKT: niekingi 30 Eur kainuoja !!!!! Jūs gal ponai visai susipykote su protu dėl leidimo kainos ? Niekur pasaulyje tokio briedo ir absurdo nėra, kad reiktų mokėti už leidimą į terminalo teritoriją - toks jausmas, kad mes ten pramogauti vyskstame...Tai gal padarykite išvis kainą po 500 Eur už vienkartinį leidimą ir išvis bus ramu ?

Mielosios KKT terminalo moterys, sveikinimai jums kovo 8-tosios dienos proga, šypsokitės toliau tiek daug ir šiltai, džiuginkite mus vairuotojus į/išvažiavimo registratūrose, taip pat apsaugoje prie išvažiavimo vartų.
      Džiugu kai yra tokių šaunių atsidavusių darbuotojų, visada padedančių išspręsti net kebliausius klausimus, kilusius dėl konteinerių pasiėmimo ar pridavimo.

Dėkojame, kad yra dar žmonių, kurie ne tik peikia, o gali ir pagirti mus. Tai išties malonus atsiliepimas-pasveikinimas. Ir jums gerų darbų, p.Sigitai.
      Į/išvažiavimo vartų merginos :)

Sovietinis terminalas, nuo infrastukturos iki darbuotoju.Direktorius giriasi, kad perkrauna rekordinius kiekius, o nesugeba sniego nuvalyti iki terminalo ir aiksteleje kur prisiduoti dokumentus.Reikia bristi per sniega iki keliu pas atsiviepusius darbuotojus, nei labas, nei viso gero.Pirma karta atvaziavusiam vairuotojui numete nesuprantama zemelapi ir liepe kitu vairuotoju pasiklaustu kur vaziuoti.
      Pasiklausus terminalo darbuotoju kur rasti lokacija nusikrovimo, tai patys nezino.Terminale jokios normalios informacijos ar zenklu vairuotojui susigaudyti.Reikia visada eiti klausti kitu vairuotoju info.
      Buves didziausiuos europos konteineriu terminaluose, bet tokio bardako kaip KKT tai nemates.Niekur neteko klaidzioti, viskas tvarkinga suzimeta, aiskios nuorodos.KKT atvirkstinis varijantas.

Tragedija, o ne terminalas. Gal ponas Šileika iškiškite nosį ir pasižūrėkit kas dedas. Teritorija praplėtė, bet kas iš to jei nėra kam dirbti. Mašinos ant vartų turi laukti po valandą kol išvažiuoja. Ukrainietiški tralai sustoja ties vartais, eina forminti dokumentus ir užkiša pravažiavimus kitiems. Niekas negali išvažiuoti. Prasidėjo muštynės tarp vairuotojų. Ponas Šileika, ar jus suprantant kad pirma- vairuotojai turi ribotą darbo laiką, reglamentuotą įstatymais ir jie negali per dieną imti konteinerius po 4-5 val. ir po tiek pat laiko paskui juos pridavinėt. Maximum tokiai vienai operacijai turėtų užtekti iki 1val. Per 4 valandas rankomis konteinerį pakrauna, o čia dėžutės uždėti negali! Antra, vairuotojai irgi žmonės ir taip pat nori normaliai pailsėti, o ne trintis po uostą. Jei ponas Šileika nesugebat organizuoti darbų, tai gal užleiskit vietą kitam, nes šitą problemą tęsiasi n-metų, bet niekas nebuvo daroma ir dabar jau preita iki muštynių.

Sveiki. Kas vyksta kkt terminale yra sveiku protu nesuvokiama situacija.norint atvezus nusikelti ir paimti kita konteineri is kkt terminalo reikia 4ar 5valandu laukimo. Cia yra pasityciojimas is vezeju ir vairuotoju.tiesiog yra visiska nesamone.pastviai terminalo teritorija yra uzkimsta automobiliais vilkikais kurie laukia pasikrauti ir nusikrauti konteinerius.niekur nepravaziuoja uosto technika. Visada ir visur terminalo teritorijoje turi saugotis kad neuzvaziuotu koks rtg.kranas ar panasiai. O sustojus ir laukiant konteinerionukelimo ar uzkelimo visur trukdai dirbti uosto technikai. Zodziu saugumo technikos nulis. Cia tokia situacija kaip kokiam afrikos nigerijos uoste. Olietuva juk yra europine valstybe. Bendrai pasakius kkt yra visiska katastrofa.bet situ problemu niekas nesprendzia. Kkt vadovai tik raportuoja per ziniasklaida kad kiekvienais metais perkrauna daugiau kroviniu ir uzdirba daugiau pelno.o tas vargsas vairuotojas tas treciarusis negras jeigu ji taip pavadinsim turi...

Kas liečia darbų saugą-gal ir atitinka 50%,
      Kas liečia darbuotojų poilsio laiką- (tai viena valanda iš 12-kos)tai nemanau jog tai atitinka kažkokius ISO standartus...
      Kas liečia darbuotojų kultūrą-na gal 10% ir yra mandagūs ir kulturingi..

KLAIPEDOS TARYBINIS KONTEINERIU TERMINALAS, TAIP JI REIKETU PAVADINTI, 25METUS DIRBAU EU VISKAS GERAI, BET CIA SURASTI IR PASIKRAUTI, KA PARASO BIURE NEIMANOMA. INFORMACIJOS NULIS, O IR SU KALMARAIS KURIE DIRBA TAIP PAT NELABAI GAUDOSI! KLAIPEDOS GEDA!!!

Gal gerbiamas Direktorius gali pakomentuoti esama situacija Jusu valdomame KKT? Noretusi suzinot kokia yra skiriama laiko riba, kad nukraut-pakraut jurini konteineri nuo-ant autotransporto. Siuo metu autotransporto pratovejimas Terminale yra sunkiai protu suvokiamas! Esant tokim darbu organizavimui tiesiog neimanoma planuoti konteineriu pristatymo kroviniu gavejams.p.s. galbut Uosto direkcija ar ziniasklaida galetu jums pagelbeti sklandziau teikti jusu paslaugas mums-vezejams?!

Palemono g. 82G, LT-52108 Kaunas.
      Veiklos sritys: logistikos paslaugos; ekspedijavimas; geležinkelių transportas; muitinių paslaugos, muitinės; oro transportas, aviacija; pašto paslaugos, kurjeriai; sandėliavimas; transporto paslaugos.
      TOP TRANSPORTE UAB tarptautinių krovinių gabenimo įmonė teikianti krovinių gabenimo paslaugas iš: Lietuvos, Latvijos, Estijos, Suomijos į Šveicariją Šveicarijos į Lietuvą, Latviją, Estiją bei Suomiją TEIKIAMOS PASLAUGOS: Dalinių ir pilnų krovinių pervežimas Greitieji EXPRESS pervežimai Greitai gendančių ir...
      Švepelių g. 3, LT-94103 Klaipėda.
      Veiklos sritys: transporto paslaugos; ekspedijavimas; eksportas; logistikos paslaugos; muitinių paslaugos, muitinės; sandėliavimas.
      BULLCARGO UAB transportuoja šių rūšių krovinius: Birius krovinius autocisternomis bei savivartėmis puspriekabėmis Lietuvos teritorijoje ir Pabaltyje Įvairius krovinius multimodaliniais pervežimais autotransportu Fasuotus krovinius tentinėmis puspriekabėmis Lietuvoje bei tarp Vakarų Europos šalių GABENAME BIRIUS...
      Baltijos pr. 12A, LT-94108 Klaipėda.
      Veiklos sritys: logistikos paslaugos; ekspedijavimas; geležinkelių transportas; muitinių paslaugos, muitinės; oro transportas, aviacija; sandėliavimas; transporto paslaugos; vandens transportas.
      UAB „Baltic Marine Spedition“ įsikūrusi Lietuvoje, Klaipėdos mieste. Tai labai patogus strateginis logistikos centras, jungiantis kelių, vandens ir geležinkelio pervežimų srautus. Klaipėdos uostas yra vienintelis neužšąlantis uostas rytinėje Baltijos jūros dalyje. Mūsų įmonė turi visas reikiamas licenzijas ir per...
      Tauralaukio g. 4-11, LT-92347 Klaipėda.
      Veiklos sritys: logistikos paslaugos; ekspedijavimas; geležinkelių transportas; muitinių paslaugos, muitinės; sandėliavimas; transporto paslaugos; vandens transportas.
      UAB „Onzė“ įkurta 2018 metais su tikslu labai greitai pateikti transporto kainą klientui, nepriklausomai nuo užklausimo sudėtingumo ar apimties.Klientams teikiame šias paslaugas: Krovinių vežimas jūra, geležinkeliu, sausuma bei oro transportu;Krovos organizavimas bei krovinių sandėliavimas Klaipėdos uoste;Rankinė...
      Smolensko g. 19-204, LT-03205 Vilnius.
      Veiklos sritys: ekspedijavimas; logistikos paslaugos; muitinių paslaugos, muitinės; oro transportas, aviacija; sandėliavimas; transporto paslaugos; vandens transportas.
      Kokybė – mūsų kasdienybėKokybę pavertėme savo įpročiu. Tai nėra tik siekiamybė – tai principas, kuriuo gyvename kiekvieną dieną.Apie musTurėdami daugiau nei 15 metų patirtį logistikos srityje, mūsų komanda rūpinasi jūsų verslo poreikiais, atsižvelgia į kiekvieną detalę ir pateikia individualius sprendimus...