Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Kauno keliai, UAB
Šios įmonės vertybėse turbūt nėra "atsakomybė klientui". Vykdant gatvės remonto darbus, savybė "pagarba gyventojams" neegzistuoja. Turim nuolat maldauti, kad būtų sudarytos bent minimalios sąlygos naudotis privažiavimais iki namų. Kai sulaukėme atstatytų įvažiavimų, jie vėl sudarkyti ir neaišku kada vėl turėsime saugiai įveikiamus įvažiavimus.
Įmonės darbų organizavimas apgailėtinas. Jau dvi savaitės nukasė remontuojamos gatvės pagrindus, gyventojus paliko be galimybės privažiuoti iki savo namų. Atliekų tvarkytojai gyventojų nepasiekia. Gyventojai savarankiškai turi ieškoti alternatyvių privažiavimų iki savo namų. Per šį laikotarpį jokie darbai nevykdomi. Į klausimus įmonė neatsakinėja.
Atsiprašome už kilusius nepatogumus, jei Jūsų neinformavo seniūnija, jog gatvės kapitalinio remonto metu savo atliekas turite mesti į daugiabučių kiemuose stovinčius bendrus konteinerius, prie kurių privažiavimas atliekas tvarkančiai įmonei yra numatytas.
Šiuo metu vykdote darbus Šiaulių g. Kaune.
Šiandien ryte apie 7:40 ėjau nuo Kaunakiemo gatvės važiuojamosios dalies kaire puse, nes šaligatvis išardytas.
Priešpraišais važiavęs sunkvežimis tiesiogine prasme nepaliko vietos, privertė šokti į tiesiamą šaligatvį ir panaudojo garso signalą, t.y. "apipypė". (pažymėta raudonai)
Einant toliau ties garažais pamačiau du pilvotus darbuotojus traukiančius dūmą ir darant apšilimą iš plastikinio gan didelio butelio. (pažymėta geltonai) Darbo pradžia, kaip suprantau tikrai ne nuo 8:00, anksčiau, ane?
Kitą kartą su foto/video bus kreipimasis į Kauno dieną.
O šiaip su darbais artėjate prie mūsų ofiso langų, tai kolegas perspėskit, kad dirbti reikės be alaus bambalių, nes GoPro filmuos visą dieną.
Sėkmės.
Norėčiau išreikšti nuoširdžią padėką už puikų jūsų atliktą darbą tvarkant mūsų įmonės kiemo teritoriją. Jūsų profesionalumas, atsidavimas ir kruopštumas yra neįkainojami, o jūsų indėlis padarė mūsų aplinką ne tik gražesnę, bet ir saugesnę visiems mūsų darbuotojams ir lankytojams.
Jūsų komandos gebėjimas dirbti greitai ir efektyviai, nepaisant iššūkių, yra įkvepiantis.
Dar kartą dėkojame už jūsų nepaprastą darbą ir pastangas. Linkime jums ir toliau sėkmingai tęsti savo darbus!
UAB Durų sistemos ir Ko kolektyvas
Laba diena.
Kaunas Biruliškių sustojimas.Vykdomi kelio darbai, nebeliko autobusų sustojimo ženklo.Dėl šio sustojimo anuliavimo info nebuvo.Pakomentuokit prašom.
Ačiū.
Rasa Rytmetienė
Laba diena, Gerb. Rasa Rytmetiene,
Informuojame, kad pagal Jūsų pateiktą informaciją, mūsų žiniomis, šis objektas yra tvarkomas įmonės - AB Kauno Tiltai, todėl rekomenduojame kreiptis į Kauno miesto savivaldybę arba į darbus atliekančią įmonę.
Pagarbiai, UAB, , Kauno keliai'' Administracija
Na, gal ir neblogai, kad Kaunas tvarkosi. Taciau, kai daznai gatvese isdauzomos duobes ir jos neuzlygintos kokiam menesiui "pamirstamos" ir paliekamos likimo valiai, tai atleiskit - tai jau netvarka. Jog taip lauzomos masinos, o ir kyla gresme eismo saugumui, nes tas duobes zmonems tenka apvaziuoti, saugantis transporto srauto. Pripazinkim, jog tai yra aplaidumas, nesugebejimas tinkamai organizuot darbus, ir zmones tai piktina. Gerai - gal galit primint, kiek laiko netvarkomos israustos duobes Taikos prospekto ir Studentu g. sankryzoje, tame paciame prospekte ties Basanaviciaus gatve, Zemaiciu plente ir tt ?
"CityShift 2025" į Vilnių sutrauks Europos vizionierius: nauja NT era, miestai be CO₂ ir "nuhakinti" pastatai
Ką daryti, kai tavo pastatus "nuhackina"? Kaip dirbtinis intelektas keičia NT rinką? Kokias proptech technologijas diegiasi didžiausios Europos ir Lietuvos NT įmonės? Ir ką bendro turi Vilnius su...
Ieškote, kur investuoti? Rinkitės "druskius"
Druskininkų pradinių klasių mokytojas sukūrė klasės valiutą, kuri vaikams padeda suprasti pinigų vertę, o verslui – primena, kad didžiausia investicija visada yra į žmogų.
Asortimentą "Norfos" gėrimų lentynose formuoja ir sportuojantis bei sveikata besirūpinantis pirkėjas
Gaiviųjų gėrimų asortimento "Norfos" parduotuvių tinkle formavimui daugiausia įtakos turi pirkėjai – paklausos sulaukiantys produktai lieka lentynose, o mažiausiai dominantys pirkėjus keičiami...