Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Juara, UAB
Žinau šią įmonę seniai ir perku ne pirmus metus, tad galiu kiek pakomentuoti p. Andriaus išsakytą poziciją. Manau, kad po vyrišku vardu slepiasi kokia nors moteris su įžeista savimeile, nes vyrai tokio tipo parduotuvėse lankosi mažai ir jiems nei tos sudėtys rūpi, nei kokio išsilavinimo pardavėja, juolab - jos amžius. Kuo jaunesnė ir dailesnė, tuo geriau :) Vyrams gi jauna gražuolė parduos bet ką, amžius tikrai ne kliūtis. Negirdėjau, kad kokia pagyvenusi teta būtų kompetencijos požymis :D Apskritai keista, kad klientas kalba apie apyvartas, nesuprantu, koks kieno reikalas ir kam pletkus nešioti, svarbu, perki gerą daiktą ir jei dar gauni nuolaidą - valio, man daugiau nieko nereikia.
Ką galiu iš savo patirties pasakyti, tai per savo pirkėjos karjerą mačiau ten įvairių pardavėjų, ir jaunesnių, ir vyresnių, ir tikrai ne nuo amžiaus priklauso aptarnavimo kokybė. Vienos kruopštesnės, kitos aplaidesnės, bet juk visur taip, nereikia ieškoti problemų ten, kur jų nėra. Kai nori...
labai prastas aptarnavimas
Puikus aptarnavimas kiek yra teke lankytis parduotuvese taip pat pirkti internetu. Zinoma cia kiekvieno subjektyvi nuomone :)
Tik nereikia gerbiamas Juaros atstove traukti savo imones savininku uzpakalio is balos. Nes realiai situacija tai tikrai prasta. Ypac su aptarnavimu. Samdo kazkokias paaugles dirbti, kurios ne tik, kad neismano aptarnavimo atiketo, bet net ir apie kosmetikos sudetis nieko nezino. Bandai kazka aiskintis apie tam tikras sudetines dalis, kurios tam tikrais atvejais galetu buti zalingos zmogui, tai tik pakraipo galva ir nueina. Todel pas juos tokios bedos su apyvarta, dabar pradejo nuolaidomis spekuliuoti. Brangieji, pirma nusisamdykite gerus darbuotojus (ne piemenes) kurie bent kosmetologijoje nusimano. O ne imkite mergaites is bet kur. Tuo labiau is visokiu Kristianu, Kosmadu ar Drogo perejusias, nes ten jos absoliuciai nieko nera ismokusios. Imkite zmones su realiomis kosmetologijos ziniomis ir issilavinimu.
Nesu as atstovas, o pastovus klientas. Zinoma kiekvienam savo, taciau aptarnavimas man patinka. Perku tiek parduotuveje, tiek interntetu, nei karto nenusivyliau! Visada atsako pardavejos i klausimus, sudetis pasiskaityti leidzia ir issirenku kas man patinka ir ko reikia :-) ne egzaminuot pardaveju einu, o apsipirkti!
"ASUS Expert P" serija: išmaniam bendradarbiavimui bei patikimam MVĮ augimui
"Expert P" serijos asortimentas, kuriame yra nešiojamieji kompiuteriai "ExpertBook P5" ir P3 bei kitos kartos viskas viename "ExpertCenter P400 AiO", siūlo patikimus, dirbtiniu intelektu (DI)...

"Forest Math" įkūrėjai: užsienio investuotojai Lietuvos miškais tiki labiau nei vietiniai
Galimybių langas. Taip šiandieninę situaciją Lietuvos miškų sektoriuje apibūdina tiek vietos ekspertai, tiek tarptautinės grupės, besidominčios investavimu į Lietuvos miškus. Miško investicijų...

"Glimstedt" stiprina komandą ir plečia partnerių ratą: jungiasi patyręs advokatas dr. Linas Belevičius
Daugiau nei 25 metų patirtį turintis baudžiamosios teisės ekspertas dr. Linas Belevičius prisijungia prie advokatų kontoros "Glimstedt" partnerių.