Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Įdarbinimo tarpininkavimo centras, UAB
Jau visi žino, kad čia sukčių kompanija????
Sveiki, Sauliau, būtų malonu sužinoti kuo mūsų įmonė Jums sukčiavo? :) Lauktume jūsų vizito arba skambučio ir mielai išklausysime jūsų nusiskundimą, nes nelabai mėgstame slaptų komentavimų, mes neturime ko slėpti todėl mielai bendraujame gyvai. 861438566
Ar mokyklos vadovas = startuolio įkūrėjas?
Vilnius, 2025 m. rugsėjo 30 d. – Startuolio įkūrėjo ir mokyklos vadovo darbas turi daugiau bendro, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Abu dirba su ribotais resursais, patiria didžiulę...

Leista statyti naują darželį Balsiuose: jo teritorijoje sukurs pažintinį taką ir žaidimų stoteles miške
Sparčiai augančiame sostinės Balsių rajone bus statomas naujas lopšelis-darželis: jo projektui Vilniaus miesto savivaldybė išdavė statybą leidžiantį dokumentą. Projekto įgyvendinimu rūpinasi...

"Lora" – naujos kartos klausos centras, kviečiantis girdėti gyvenimą
Beveik 30 metų patirtį sukaupęs "Biomedikos centras" žengia į naują plėtros etapą – pristato nauju vardu veikiantį klausos centrų tinklą Lietuvoje "Lora".