Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Foxpay, UAB
Konservatorių šerta įmonė valstybės pinigais, kada teisėsauga ištirs kaip ji laimėdavo konkursus ir buvo šeriama biudžeto pinigais ir kas iš konservatorių partijos prie to prisidėjo? Kadangi neliko šėrėjo - įmonė nuostolyje.
Trinkūnaitės „Foxpay“ pernai patyrė beveik 1 mln. eurų nuostolį
Edgaras Savickas, LRT.lt
Edgaras Savickas, LRT.lt
2025.05.16 10:12
Ieva Trinkūnaitė
Ieva Trinkūnaitė | D. Umbraso / LRT nuotr.
Ikiteisminiame tyrime dėl pinigų plovimo figūruojanti ir Lietuvos banko licenciją praradusi „Foxpay“ 2024 metais patyrė 970 tūkst. eurų nuostolių, rodo finansinių technologijų bendrovės ataskaita.
Juridinių asmenų registro duomenimis, „Foxpay“ pajamos pernai pasiekė 2, 16 mln. eurų ir buvo 11, 6 proc. didesnės nei užpernai.
Tačiau tuo pat metu smarkiai išaugo pardavimo savikaina (35 proc., iki 900 tūkst. eurų) ir bendrosios bei administracinės sąnaudos (63 proc., iki 2, 44 mln. eurų), todėl ankstesnių metų beveik 75 tūkst. eurų pelną pakeitė nuostolis....
Migracijos tarnyboje Vilniuje pastatytas apmokėjimo aparatas, kuris nuplėšia "kosminį" mokestį - 1 eur, kai mokestis už Migracijos tarnybos paslaugas - 10 eur. Gaunasi 10 proc. Bet tai dar nieko - aparatas atidavė grąžą 2 eur mažiau nei priklauso. Užpildžiau reikiamą formą dėl grąžinimo, žadėjo greitu metu pervesti į nurodytą banko sąskaitą. Jau beveik mėnuo, kaip neatgaunu. Skambinau, sakė, kad kai susirinks daugiau tokių, kaip aš, tai tada perves visiems vienu metu (o jei tas "daugiau" tęsis pusmetį, metus...). Žinoma, dėl 2 eurų mano gyvenimas nepablogės, bet ar čia licencijuotos elektroninių pinigų įstaigos ir dar prižiūrimos Lietuvos banko atsakymas? BAISU!!!!!!
Čia klausimas daug rimtesnis nei tai, kad ši įmonė dirba gerai ar blogai. Klausimas toks: kodėl VMI samdo iš vis tokią įmonę tarpininkę? Mums tarpininkai nereikalingi, mes galime ir norime mokesčius valstybei mokėti tiesiogiai, t.y. VMI. Kodėl samdomi tarpininkai? Ar VMI surenka per daug pinigų ir neturi kur dėti? O tie tarpininkai dar nuplėšia ir iš mūsų, kodėl? Mano pilietinė pareiga yra sumokėti mokesčius valstybei. Tai kodėl aš esu verčiamas juos mokėti per tarpininką ir dar turėti nuostolį? Nuostolį taip pat patiria ir valstybė, nes moka tarpininkui vėl su visokiais mokesčiais. Tai baisus neūkiškumas. Kodėl negali pati VMI administruoti mokesčių surinkimo be jokių tarpininkų? Gali, bet nenori. Ar jie pasidarė jau per dideli ponai ir nenori papildomų rūpesčių. Bet man tai nerūpi. VMI privalo tarnauti piliečiams ir valstybei. Jei kam nepatinka ar yra per sunkus ten darbas, gali išeiti ir užleisti vietą kitiems. Dabar žiūrėkite kas gaunasi, visos valstybinės įstaigos savo...
nesinaudosiu sio tarpininko paslaugomis, nes: sumoki mokescius i vmi ir negali buti ramus, kad viskas gerai, nes tarpininkas operacija atlieka kita diena. Rezultatas- uz viena diena atsiranda delspinigiai! Nusipirkus leidima, kurio galiojima pasirenki kitos dienos 00:00 val., pasirodo, kad leidimo dar neturi, nes tarpininkas pinigus gavejui perveda tik kita diena. Mokejimai atlikti darbo dienomis ir valandomis.
Foxpay apsiėmė administruoti mokėjimus už Lietuvos kelių mokestį tai nė vienoje Europos šalyje dar neteko matyti tokios sudėtingos, nenormalios, idiotiškos ir neinformatyvios apmokėjimo sistemos...Tik nesinaudojantis šia Foxpay sistema gali galvoti, kad čia viskas yra gerai, bet anaiptol, tai visiškai nesutverta klientų patogumui sistema !
Kada baigsis šitas cirkas su Foxpay? kaip tik nukreipiamas mokėjimas per Foxpay taip ir pasaka be galo tai pakimba tai 'paymentId' doesn't exist! ir tt.. ir kaskart visus duomenis suvedinėk iš naujo... ir visa tai vyksta su valstybinių institucijų mokėjimais... Foxpay jūs tvarkykites su įsipareigojimais, jei nepavyksta užleiskit kitiem!
Nesuprantu kaip jiems leidzia dar vykdyti veikla reikia bendra skunda rasyti atitinkamom instancijom kad atkreiptu demesi kaip jie dirba
Patvirtinus id kuri kaip teigiama sutartyje reikia atlikti viena karta viskas buvo atlikta ir id buvo patvirtintas
Inesus pinigus ir atlikus pavedima teko laukti kitos dienos 12 val nors siaip turejo pasiekti gaveja 9 val
Po to atlikau dar kelis pavedimus ir pinigai rezervuoti pervedimui bet nieko.
Bandant el.pastu kriptis i juos jie nepateikia jokiu pagrystu argumentu kodel pinigai neprasiveda.
Ir galiausiai nustojo atsakineti i laiskus.
Telefonu geriau nebendrauti nes niekam neirodysi ka jie sako o el.pastu neatsako neatraso.
Kodel joks eshopas nesirenka foxpay, o tik vmi ir visokios valstybines institucijos?
Nes eshopas po pirmo menesio pamatytu, kad nesurenka pinigu del stringancio foxpay, praranda pinigus - padarytu isvadas ir pakeistu foxpay kuo nors kitu.
O vmi ir epaslaugos.lt ir kiti is valstybinio sektoriaus sedi ir tyli :/
Iš tiesų piktina, kad civilizuotame pasaulyje valstybiniai lėšų gavėjai sugeba lygioje vietoje įkišti kažkokius tarpininkus ir dar užkrauti už tai apmokėti mokėtojui, kai žmogui reikia tiesiog susimokėti už institucijų paslaugas. Tai tegul ta institucija jiems ir apmoka jei pasisamdė šią kontorą.
Naujas CVbankas.lt įrankis padeda nuspėti, kaip keisis jūsų alga
Darbo iš namų ir kitų motyvacinių priemonių svarba tarp kandidatų pastarąjį dešimtmetį sparčiai augo, tačiau alga ir toliau išlieka pagrindiniu prioritetu. Darbo skelbimų portalas „CVbankas.lt“...

"ASUS Expert P" serija: išmaniam bendradarbiavimui bei patikimam MVĮ augimui
"Expert P" serijos asortimentas, kuriame yra nešiojamieji kompiuteriai "ExpertBook P5" ir P3 bei kitos kartos viskas viename "ExpertCenter P400 AiO", siūlo patikimus, dirbtiniu intelektu (DI)...

"Forest Math" įkūrėjai: užsienio investuotojai Lietuvos miškais tiki labiau nei vietiniai
Galimybių langas. Taip šiandieninę situaciją Lietuvos miškų sektoriuje apibūdina tiek vietos ekspertai, tiek tarptautinės grupės, besidominčios investavimu į Lietuvos miškus. Miško investicijų...