Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę "ES Security" UAB
MIELI APSAUGINIAI DIRBNTIS KAS 4 TA PARA
2022 metais MINIMALUS ATLYGINIMAS BUS 504EURAI I RANKAS, 3, 15 EUR UZ 1H
VIENA DARBO DIENA 16H DIENINES X 3, 15 = 50, 04E IR DARBAS NUO 20:00 IKI 6:00 RYTO (NAKTINIS 1, 5 TARIFAS)
3, 15X1, 5= 1H NAKTINES YRA 4E, 72CNT TAI 8H (NAKTINES) X 4, 72 = 37, 76
1 darbo diena 16h (dieniniu valandu) 50, 04e + 8h (naktiniu valandu)37, 76 = 87, 8
JEI PER MENESI 7DARBO DIENOS X 87, 8 = 614 EUR
JEI PER MENESI 8DARBO DIENOS X 87, 8 = 702 EUR
JEIGU GAUNANT SAUSA MINIMUMA REISKE DARBDAVYS NEAPMOKA NAKTINIO TARIFO 1, 5
IR VAGIA IS JUSU IR IS VALSTYBES IR TOKIAS IMONES VMI (VALSTYBINE MOKESCIU INSPEKCIJA)
SUZINOJUS NUBAUDUOTU 20-100 000 EURU BAUDOMIS TAD JEI GAUNANT SAUSA MINIMUMA
GALITE ANONIMISKAI TAI PRANESTI VMI ARBA DARBO INSPEKCIJAI
Pasikonsultuoti su VMI specialistais mokesčių klausimais galima paskambinus
Mokesčių informacijos centro (toliau - MIC) telefonu 1882 arba +370 5 260 5060.
Telefonu suteikta konsultacija yra...
Šiandien skambinau pagal pačio šio uab'a "es security" slebima. Na tokio chamiško bendravimo nekur nesu matęs. Man pabandžius sužinoti ka nors apie darbo saligas, pašnekovas iškart grubiai pertrauke mane ir atreže, cituoiu pažodžiui - "jokiu salygu, pas mus arba ateini ir dirbi arba sėdi namie...". Na čia tai absurdų absurdas, gal girtas buvo ar dar kas nors... Šokas!!!
Pilietė. Atsakymas Piliečiui. Aš esu šiokia tokia verslininkė ir Pilietė ir galiu drąsiai pasakyti ir lygiai taip pat: arba ateini ir dirbi, arba sėdi namie..." Šokas, kad žmonės kaip maži vaikai ir nesupranta bei neskiria kas yra darbas, o kas - poilsis ar pan. Turėjau darbuotojų, kur pasidarai pati visus darbus, o atlyginimą reikalauja sumokėti vistiek. Va čia - tai Šokas!!! Sėkmės
Taigi, jai tikrai ES Security taip apskaisciuoja parini darba, reiskias jiems tikrai apsimoka:) turbut dar neturejo problemu VMI, arba tesiog piknaudziauja.
Primenu kad MMA 1val=3.93 ant popieriaus, naktinis 1.5 karto.
Sudesiu kiek gaunasi 1 para ant popieriaus su naktiniu tarifu.24*3.93=94.32+ uz 8 naktines 15.72 viso =110.04 uz para
7*110.04=770.28
8*110.04=880.32
Ir tai MMA :)
Kas gavote maziau turbut aiskinti nereikia kodel ?:)
sekme !
Sveiki,
Noriu pranesti apie labai nemandagu ir grubu sios imones apsaugos darbuotoja. Kurio vardas Bronius Matimaitis.
Atvykau prisiimti nuomos automobilio is Herzt imones, ir buvau uzsipultas sio zemos morales apsaugos darbuotojo.
Nedaug truko kad siam zmogui buciau iskvietes policija!
Atlikus incidento tyrimą paaiškėjo, kad mūsų apsaugos darbuotojas elgėsi pagal pareigybinėse instrukcijose nurodytą tvarką.
Tą dieną pastatas buvo uždarytas, todėl buvote paprašytas parodyti patvirtinantį dokumentą, kad turite patekti į pastatą atsiimti automobilio.
Atsiprašome, jei Jums pasirodė, kad darbuotojas Jus užsipuolė, bet jis vykdė savo pareigą.
Pats dirbu šitoje apsaugos istaigoje ir galiu patvirtinti kad viskas laiku atliekama ir mokamas atlyginimas laiku. Esu patenkintas dirbdamas šitoje apsaugos imoneja ESsecurity ir galiu pasakyti kad visi darbuotojai draugiski ir komunikabilus ir punktualus. Atsiliepimai tik teigiami. Kas smeizia ir raso visokiausius brukalus apie ESsecurity tai galiu pasakyt apie jus kad nesat tokie jau protingi ir su dideliu proto intelektu smeiždami šia imone.
Sveiki Visi, kurie vienu, ar kitu būdu nukentėjo nuo nesąžiningų, bei neteisėtų darbdavio veiksmų.
Šiuo metu kuriama Lietuvoje analogų neturinti profesinė sąjunga, kurios bus misija spręsti Jūsų kasdieninius rūpesčius su nesąžiningais darbdaviais.
Prašau parašykite elektroninį laišką adresu [email protected] su trumpa istorija kas nutiko kokioje įmonėje, mes su Jumis susisieksime ir greitu metu pateiksim nemokamą veiksmų planą kaip esamą problemą išspręsti.
Nuoširdžiai Jūsų atstovas, visuose darbinuose klausimuose
zmones eikit dirpt liuks firma bet prestai paimkit paskola banke tikra davnianska firma. pinigu nemoka o is klientu lupa net je isizioja nors moka laiku kaip uz vireisibes apsauga;dar dirbu siam dumble algos nematau uz 3 menesius;vilniaus vadas skelbe internete 350 minimumas ;nersamone kad jos gaut reikia atidirpt 250 valandu virsvalandziu nemoka iseiginiu ne naktiniu ne algos kuria uzdirbai ustai patikrinimai visa para kurui bapkiu turi venas veikejas naktim net is ignalinos grecka varineja giminaitis matont okodel ne jeigu jo alga 1500 euriku plius us kura ir masinos remonta ;ir alkatasteri nesamoninga gali pasiulin ka sakit nevikes mentas ca dirp zmonems turintems invaliduma ateikit net apsaugos pazimejimo nepraso
sveiki
jai nepatinka ES security, eikit i Komisarus ten geriau hehehe
kausai
kas per lopas rasineja turbut kaleskej sedi apsisikes ir nervas ima kad toki darba negali dirbt.as pats asmeniskai dirbu toj firmoj ir nusiskundimu neturiu, o kam nepatinka tai jus lopu lopai eikit su kastuvu dirbt daugiau gausit
VMI: Įmonė yra tarp didžiausių skolininkų, kurie nesumokėjo pagal paskutinę PVM deklaraciją deklaruotų mokesčių (atnaujinta 2015-10-07)
Viskas apie tai pasakyta, laiko klausimas kada įmonė nevykdys kitų finansinių įsipareigojimų
Gerbiamas komentatoriau,
Įmonės vardu norime pasiteirauti, ar "G4S Lietuva" vadovybė žino, kad jų projektų vadybininkas Aivaras Kvederis, pasivadinęs VMI slapyvardžiu (verslo pasaulyje tai interpretuojama kaip Valstybinė mokesčių inspekcija), nežinodamas tikrosios situacijos, anonimiškai šmeižia konkurentus viešoje erdvėje? Atsižvelgdami į tai sprendžiame, jog apsaugos paslaugų rinkoje klientams pateikiame reikšmingus konkurencius pranašumus. Taip pat pranešame, jog dėl šių veiksmų bus informuoti atsakingi asmenys.
ES Security
Administracija
"Foreign Investors Annual Summit 2025": kaip susigrąžinti užsienio investuotojų dėmesį ir pritraukti naujas investicijas į Lietuvą?
Didėjanti pasaulinė konkurencija dėl investicijų, neapibrėžta geopolitinė padėtis ir nestabili vidaus politinė aplinka skatina ekspertus ieškoti naujų būdų pritraukti užsienio kapitalą...

Vejos robotai golfo aikštyne – vejos ir žaidimo kokybei, klubo prestižui
Jei golfo entuziasto pasiteirausite, kokie yra svarbiausi veiksniai, kurie lemia žaidimo sėkmę ir kokybę, jis neabejotinai įvardins ir golfo laukų vejos tinkamą priežiūrą. Kodėl tai svarbu...

"Krautera" investuoja į plėtrą: įsigijusi UAB "Nirlita", stiprina pozicijas rinkoje
Šakinius krautuvus bei sandėliavimo techniką parduodanti, nuomojanti ir remontuojanti UAB "Krautera" tvirtina savo pozicijas rinkoje. Bendrovė įsigijo toje pačioje srityje veikiančią UAB...