Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Ekskrauva, UAB
Labai nepagarbu ir nepriimtina, kad darbuotoja, mėginusi atlikti skolų suderinimą, buvo direktoriaus išvadinta idiote. Labai neprofesionalus ir nepagarbus komunikavimas iš direktoriaus pusės.
Sveiki, labai apmaudu, kad jums teko išgirsti nemalonų komentarą, tai tikrai nėra tinkamas komunikavimo budas. Labai svarbu, kad kiekvienas darbuotojas išmanytų savo darbą ji atliktų tinkamai ir komunikuotų atitinkamai. Šiuo atveju, galiu tik atsiprašyti ir patikinti, kad toks komentaras buvo kartų su argumentais dėl jūsų darbuotojo kompetitingumo stokos, nemokėjimo kominikuoti, bei įmonės vadovo laiko gaišinimo nelabai tinakamais klausimais.
Artix.lt tiesiog šaunuoliai, pradžioje abejojau nes ekskovatoriu įmonė, tačiau paskaičiua atsiliepimus ir pabandžiau pasitikėti. Ir... viskas tiesiog super! komunikavimas, bendravimas, patarimai, terminai... Džiaugiuosi radęs šią įmonę ir tikrai tęsime darbus. Buvau nudegęs su viena IT įmonę, bet Artix yra pavizdys, kad galima gerai, kokybiškai ir greitai!
Rašau vakare atsiliepimą nes pažadėjau! Vyrai išgelbėjo, ypač traktoristas, paskutinę akimirką paskambinau, nes kitas žmogus pavedė, tai vairuotojas net po darbo valandų dirbo kol nepabaigėm visko, ryt atvažiuoja man betoną užpilinėti, tai džiugu, kad nieks nenusikels. Didelis ačiū jūsų įmonei :))
Užsisakėme svetainę, kuri būtų skirta elektroninei parduotuvei. Likome tikrai labai patenkinti! Nesitikėjome tokio gero rezultato!
Darbas atliktas per žadėtą laiką (be jokių vėlavimų) ir iš tikrųjų labai kokybiškai. Atsižvelgė į visus mūsų pageidavimus ir skyrė nemažai laiko, kad atsakytų į visus mums iškilusius klausimus.
Be to, tai, ką turėjome atlikti iš savo pusės, buvo mums labai tiksliai ir aiškiai paaiškinta su nuorodomis ir instrukcijomis.
Išgelbėjo paskutinę akimirką, kai darbai jau turėjp būti atlikti "vakar". Pasižymėjo komunikabilumu, patiko, kad pabaigus el.parduotuvės darbus - informuodavo telefonu, taip išvengdavau speliojimų. Kaina - įkandama, nėra perdėtai užkelta, o už tą kainą stengiamasi padaryti geriausią rezultatą. Ačiū ir sėkmės!
Artix.lt NESPĖJO į terminą, mes geranoriškai jį pratėsėmė. Laikui bėgant supratę, kad su projektų vėl nespės atsiunčia laišką, kuriame REIKALAUJA sumokėti PAPILDOMŲ pinigų, t.y. bendra suma padidėjo NET 2, 5 KARTO DAUGIAU nei buvo tartasi iš pradžių ir GRĄSINA nesumokėjus projekto neužbaigti, neatiduoti jo ir negrąžinti avanso.
Užblokavo prieiga prie kūriamo projekto už kurį sumokėjome, taip pat pastebėjome, kad atsirado KLAIDŲ kituose mūsų projektuose prie kurių leidome jiems prisijungti.
Artix.lt akivaizdžiai užsiima turto prievartavimu ir sukčiavimu.
Pasaulinė sporto klubų tradicija, atkeliavusi ir į Lietuvą
Kauno "Žalgiris" prisijungė prie pasaulinių sporto komandų, išleidusių savo vardo mokėjimo korteles, klubo. "Manchester United", Madrido "Real", "Barcelona", Miuncheno "Bayern", Bostono "Celtics"...

Jūrinis vėjas Lietuvai – brangi iliuzija, o ne racionalus sprendimas
Lietuva planavo du po 700 MW jūrinio vėjo parkus, tačiau vienas konkursas neįvyko, kitas – įstrigęs. Tai nėra bloga žinia, tai tik ženklas, kad šalis turi iš naujo įvertinti pernelyg optimistines...

"Norfa" eksperimentas: kokybiškesni, bet brangesni riešutai įrodė – turi savo pirkėją
Suprantama, kad riešutais ir džiovintais vaisiais "Norfa" prekiauja jau nuo pat pirmos 1997 m. Vilniuje atidarytos parduotuvės. Tačiau per beveik tris dešimtmečius prekyba šiais produktais...