Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Cargis, MB

Įmonės amžius:
    Amžius:
    8 m. 1 mėn. 4 d.

5.2

Viskas labai sklandu ir puiku, malonus bendravimas

Dirba puiki komanda! Atsižvelgiant į mūsų poreikius ir savo galimybes greitai suorganizavo pervežimą!

Kokybiškai ir atsakingai atlieka savo darbą, fainas ir malonus kolektyvas, sunkiuose situacijose geba pajuokauti, o ne burbėti. Malonu su tokiais žmonemis dirbti

Nuoširdžiausios rekomendacijos! Jau ne pirmą kartą savo baldus pervežti patikime šiai įmonei. Malonus vadovas, draugiški ir linksmi vairuotojai

Įmonė teikia kokybiškas paslaugas, malonus aptarnavimas. Rekomenduoju

Labai profesionali bei draugiška komanda! Greitai susitarėme dėl pervežimo paslaugos, vadybininkas labai operatyviai, viskas buvo atlikta suplanuotu laiku (netgi greičiau) ir labai sklandžiai. Rekomenduojam!

Puiki įmonė, rekomenduoju!

Klaunu klaunai nerimta labai imone, praso atsiskaityti juodais pinigais. Labai nekonkretus vadovas. Sutartu laiku nepasirode.Tarnsportas seniena.. Nepatarciau uzsakyneti ju paslaugu.

Pirkėjas Marius

Buvo užsakytos iš cargis prekės su užnešimu.
      Darbuotojai nemandagus ir dirba labai nekokybiškai.
      Esu nepatenkintas.

Imone teikia pristatymo paslaugas is Senuku. Veza sunkius ir didelius krovinius automobiliu, kuris jiems nepritaikytas. Tiek darbuotojai, tiek uzsakovai tamposi su sunkiais kroviniais, nes ju neina iskelti is masinos keltuku. Geda, kad XXI amzius, bet vis dar dirbama sovietiniais metodais, kuomet negerbiami nei darbuotojai nei klientai, bei nerupi zala kitu sveikatai ilguoju laikotarpiu taip tampantis.

Bjauriai šneka, sumokėjus už užnešimą iš anksto prekių neužneša, kalba tyčiadamasis. Man jau du kartus nepristatė laiku prekių, sutartu laiku neatvežė, taip sugadino mano dvi darbo dienas. NEREKOMENDUOJU

Nerekomenduoju. Labai ne organizuota įmonė. Buvo sutarta, kad daiktus paims 10h ryto, bet kas valandą nukelinėjo atvykima, o poto siūlė kitai dienai, bet pavyko susitarti, kad ta diena paims tik daiktus o pristatys kitą dieną. Galiausiai atvyko 15:00 nepasiruošę nešti daiktų nors buvo sutarta, kad bus reikalingos nešėjo paslaugos tai dar pusvalandį ieškojo antro nešėjo

Vilties g. 15, Kuprioniškių k., LT-13279 Vilniaus r.
      Veiklos sritys: transporto paslaugos; pašto paslaugos, kurjeriai.
      Esame suomiško kapitalo įmonė, kurios pagrindinė veikla – itin greitas tarptautinis smulkių siuntų bei dalinių krovinių pervežimas.Savo klientams užtikriname skubius tarptautinių krovinių ir siuntų pristatymus per 24 valandas Latvijos, Estijos, Suomijos, Švedijos, Danijos ir Lenkijos kryptimis, aprėpiant visą...
      Marijampolės g. 27, Pagirių k., LT-53283 Kauno r.
      Veiklos sritys: sandėliavimas; ekspedijavimas; logistikos paslaugos; transporto paslaugos.
      NNL LT, UAB pagrindinės veiklos:SandėliavimasKomplektavimasŽenklinimas ir dokumentaiTransportavimasŠviežios žuvies logistikaTarptautiniai pervežimaiSandėliavimasProdukcijos sandėliavimo paslaugą NNL įmonių grupė teikia nuo 2002 metų. Erdviuose sandėliuose sandėliuojami visi ES rinkai skirti produktai.Įmonė...
      Didžioji g. 38, LT-57257 Kėdainiai.
      Veiklos sritys: transporto paslaugos; ekspedijavimas; logistikos paslaugos; sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas.
      KROVINIŲ PERVEŽIMAI Pilni kroviniai Daliniai kroviniai Negabaritiniai kroviniai Birūs kroviniai Temperatūrinių krovinių pervežimas Pabaltijo šalyse PAGRINDINĖS KROVINIŲ KRYPTYS LT – LT Baltijos šalys – PL – Baltijos šalys LT – Baltijos šalys – LT Baltijos šalys – Vakarų Europa – Baltijos šalys TRANSPORTO...
      Gėlyno g. 10, Aleksandravo k., LT-68100 Marijampolė.
      Veiklos sritys: transporto paslaugos; automobilių pervežimas; ekspedijavimas; logistikos paslaugos.
      Nuo 2004 metų pradėjome veikti kaip transporto padalinys kompanijoje UAB Gelgotos transportas. Puikūs rezultatai, nuolatinis augimas ir tobulėjimas 2014 metais leido Įkurti UAB Delca logistic, kaip atskirą transporto įmonę, su naujais tikslais ir iššūkiais.VISOS AUTOMOBILIŲ TRANSPORTAVIMO PASLAUGOS IR LOGISTIKOS...
      Žalgirio g. 112A, LT-09300 Vilnius.
      Veiklos sritys: transporto paslaugos; ekspedijavimas; logistikos paslaugos; sandėliavimas.
      - Pilnų ir dalinių krovinių pervežimas standartinėmis puspriekabėmis, refrižeratoriais ir autotraukiniais Europos Sąjungos teritorijoje; - Pilnų ir dalinių krovinių gabenimas iš Europos Sąjungos į Norvegiją, Serbiją, Turkiją ir atgal; - Negabaritinių krovinių pervežimas; - Krovinių ekspedijavimo, perkrovimo ir...