Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Autoelektronika, UAB
Iš tikrųjų, likau nusivylęs. Pradžioje sakė, jog neįmanoma pataisyti, reikia keisti į naują detalę. Gedimas buvo elektroninis labai paprastas, pradžioje pasiūlyta kaina buvo originalios prekės + remontas 240, arba naujos neoriginalios 95eur + 40eur darbas. Rimtai? 240 eurų už naują detalę, arba 95 eur, kurią internete radau už 40 eurų? O pasižiūrėjus forumuose, radau už 30? Gerai, tebūnie. Pasakiau, kad kaina netinka. Nedarykit tada nieko, pasiimsiu mašiną. Tada, kažkokiu būdu vis dėl to pasakė, kad galbūt išeis sutvarkyti už 70 eurų. Iš principo pasakiau, jog nedarykit nieko, tiek to, pasidarysiu pats. Pasakius, kad nieko nereik daryti, sakė, jog vis tiek reikės susimokėti 40 eurų už patikrinimą (t.y. atsukti kelis varžtus ir išsitraukti detalę.). Na, galvoju, tada jau neturiu kur dėtis. Galų gale sutvarkė ir sumokėjau 50 eurų. Ganėtinai nebloga kaina, ką? Tiek to, viskas tiko. Taip, pataisė ką reikėjo, bet pasiūlytos kainos buvo iš kosmoso srities. O kas, jeigu būčiau...
Sugedo generatorius (nebekrovė akumuliatoriaus). Kadangi Autoelektronika visai šalia namų, kreipiausi ten. Priėmė makoniai, informavo, kad turi nuatatyti gedimą. Nustatė - sugedo generatorius, kaina su darbais apie 150 eurų kainuos. Niekur nedingsi, teko remontuoti ten. Po metų laiko pradėjo iš generatoriaus žiežirbos eiti. Pasirodo užstrigo pats generatorius. Meistrelis, išardęs generatorių, buvo, , apakęs'' - generatoriaus sriegiai nebuvo išvalyti, todėl negalėdami prisukti šepetėlių, užkalė su, , pūška''. Pats generatorius taip pat nebuvo iki galo prisuktas, todėl visas, , išsibaladojo". Reziumė - naujas generatorius vėl apie 150 eurų. Daugiau manę nematysite ten, šūdarankiai kaip reta.
Taip patvarkė starterį, kad atbulinė pavara nebesijungė, nors atbuliniu priparkuot mašiną sugebėjo kieme??? Pristatėm atgal - pasirodo meistrų rankos kreivos: smulkmena, sutvarkė, tačiau vėl - paliko prie shifterio nepritvirtintą panelę. Be to, paskambint, pranešt, kad darbas baigtas irgi nesiteikia, o kainos kosminės. Nerekomenduoju.
Gerbiamas Kliente,
UAB Autoelektronika randasi antrame pastato aukšte Ukmergės 315A. Mes automobilių NEAPTARNAUJAME!
Prieš rašant atsiliepimus viešoje erdvėje, prašome pasidomėti kurioje įmonėje remontavote savo automobilį.
Nuvariau masina, kad paziuretu, nes apacioje kazkas lasejo, siek tiek kreivai stovejo vairas (sakau suvefimo reikia) ir paziurekit, nes kondicionierius nesaldo.
Gavau atsakymus:
Bega tepalai, neaisku is kur ir jie nieko su tuo nedaro (kitur sutvarke, buvo tiesiog varstas atsisukes)
Reikia keisti sailenblokus, suplyse ir tada suvedima daryt. 120e ir suvedimo jie nedaro, i kemi reiktu varyt, dar 35e
O del kondicionieriaus, tai kompredorius ir vintiliatoriai nedirba... Konpresorius padevetas 80e, plius darbas +-120e vel.
Pasiemiau masina, sakiau nieko nedaryt. Sumokejau 30e.
Reziume, kad sailenblokai pas mane nesuplyse ir ju keisti nereikia. O kondicionieriu tik uzpildyti reikejo, nes kompresorius irgi veikia.
a*******i, kitaip nepavadinsi.nuvariau i kita servisa, sumokejau 89e. (pakeite tepalus, amortizatoriu gumas, nuplove varikli, patikrino ir uzpilde kondicionieriu, prapute nutekejimus)
Is panu matyt servise gera pelna galima pasidaryti.
Suprantama, pikta. Bet visada reikėtų žinoti žmogaus su kuo bendraujate vardą arba įmonės, kurioje palikote savo mašiną pavadinimą. Nes kitaip galimą pasirodyti tikra k***e. Taigi ateityje atidžiai skaitikyte sutartį-užsakymą, kurį pasirašote, nes pavadinote a****is žmones, kurie jau kaip 4 metai automobilių neaptarnauja ir užsiima tik starterių ir generatorių aptarnavimu. Viso geriausio linkėdamas. Eduardas
Nuvariau mašina, kad sutvarkytų elektrą. Dinginėjo šviesos. Bet papildomai sakau sutvarkykit ir galini stiklą, nes nesidarinėjo ir gabaritai nedegė. Ale sutvarkė viską. Bet papildomai dar pažiūrėjo rato guolį. Pasirodo nuėjo rato guolio ABS daviklis. Nuplėšė už tai 100 lt. Na būtų nieko, bet to neprašiau ir be to pats žinojau ir įtariau kad tai yra. Žodžiu 100 lt už tą ką ir žinojau. Juolab yra pažystamas kuriam nereikia mokėt litų už prisijungimą prie kompo. Toliau dar gražiau. Sako pakeisim tik davikli. Tai kainuos 170 lt pakeite, bet pasirodo ne nuo to guolio ir jis neveikia. Palikau masina pirmadieni paėmiau penktadieni, nes jau labai reikėkėjo. Na guolis kaip ir nesutvarkytas. Žodžiu tas pat. Bet plius 100 lt. Išvažiuoju į autostrada ir še tau dingo šviesos. Nors sumokėjau už tvarkymą. Nuvarau vel aps juos, nes ten ant guolio jų blogas ABS daviklis stovi. Sakau damuš ir sutvarkys viska. Palikau antradieni. Trečiadieni skambina kur mašina palikau nes neranda. Ketvisrtadieni...
Prieš rašant tokio pobūdžio informacija viešoje erdvėje - pasidomėkite, gerbiamas Žmogau vorai, kur remontavote savo "mašiną". UAB Autoelektronika autoserviso adresu Ukmergės 315A nebevaldo jau nuo 2013 metų pabaigos ir užsiima tik starterių generatorių remontu ir prekiauja jų detalėmis.
pries pusmeti nuvariau masina i autoelektronika, nes vaziujant uzgesdavo... O jie pataise 200lt, vaziuoju ir vel uzgesau. Nuvaziuju, sako mes nieko nematome, pakeiteme nusitrynusi laida.. Dar karta apziurejo.. nieko.. Nuvariau i garaza (padangas ten keiciau), iskart beda rasta su "babina" bedos buvo, tik tiek kad vel moket, bet maziau :) nu zodziu, i autoelektronika atvaziuja, maciau beja, del garso signalo sutrikimo.. O pats patarciau ten vaziuoti nebent lempute pakeist, jei paciam neiseina...
Nuvariau į autoelektroniką mašiną, nes ant skydelio degė raudona diržų lemputė. Ir dar paprašiau kad profilaktiškai pažiūrėtų ir praneštų jei pastebės kokius kitus trūkumus, kurie trukdytų praeinant technikinį. Puikiai bendravo telefonu, viską pranešdavo. Bet atsitiko nenumatytas dalykas, atsiėmiau mašiną jau su didžiuliais trūkumais.Važiuojant trūkčioja, sustojus prie šviesoforo trūkčioja taip kad net užgęsta. Iš pat ryto nuvariau atgal kad ištaisytų savo padarytas klaidas. Pravažiavome kartu, nes norėjau parodyti kaip trūkčioja mašina. Pasakė kad šeštadienį nesutvarkys, o man pirmadienį technikinis už kurį jau sumokėjau internetu. Sugadintas savaitgalis ir visi planai
Lietuvoje prasideda klimatui neutralių kelio dangų bandymai –tausos gamtą ir mažins kuro sąnaudas
Dar vienas svarbus žingsnis į tvaresnės ir inovatyvesnės transporto infrastruktūros ateitį – mūsų šalyje pradedami klimatui neutralių kelio dangų bandymai realiomis eismo sąlygomis...

Nuo "Excel" failo iki Europos rinkos lyderio: kaip "Ovoko" pakeitė automobilių dalių prekybą?
Dulkėti garažai, ilgos kelionės po autolaužynus ir varginančios automobilių dalių paieškos – ilgą laiką būtent taip atrodė naudotų automobilių dalių rinka. Tačiau prieš devynerius metus Lietuvoje...

Lietuva ir Japonija stiprina bendradarbiavimą mokslo inovacijų srityje
Lietuvos inovacijų kūrėjai vis tvirčiau žengia į Azijos rinkas – prasideda naujas mūsų šalies mokslo ir verslo atstovų bendradarbiavimo etapas su pasaulio technologijų lydere Japonija.