Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Autida, UAB
NEREKOMENDUOJU palikti automobilio remontuoti AUTIDA Butrimonių g. 9, Kaunas, na nebent Jūsų automobilis iki 3000 eurų vertės, ir Jums nesvarbu jo kosmetinis pateikimas ir darbo kokybė.
Faktai : 1. dažymas nekokybiškas - nespėjus išdžiūt gruntams iškart buvo dažoma, lakuojama, ko pasekoje dažų sukritimai, subėgimai.
2. Salonas išteptas tepalais, visiškai neatsižvelgiama į darbo kultūra, teko vairuotojo sėdynę, po autidos serviso valyti valykloje (baltas odinis salonas).
3. išderintos mašinos elektroninės sistemos, pasakius, kad kai kas nebeveikia ir kompiuteris rodo klaidas, (ko iki patekimo į šį servisą tikrai nebuvo, viskas veikė puikiai), teigia kad tai ne jų atsakomybė, meta nuo savęs problemas ir viską neigia, tipo automobilis ne naujas ir panašiai.
4. Darbų išklotinėse pateikia daugybę atliktų darbų, kad funkcijos VEIKIA, patikrinus - ir paaiškėjus kad toli gražu taip nėra, teigia, kad smulkmena ir neprivalu jiems tvarkyti, NORS IKI PATEKIMO Į ŠĮ SERVISĄ VISKAS VEIKĖ...
Vaikų darželis.. Užsiregistravom iš anksto dėl vairo kolonėlės restauravimo, atvažiavom sutartu laiku 200km, prasidėjo problemos su jais.. Sutarę buvom kad ryte atvarom auto, vakare pasiimam, pradėjo giedot jog auto palikt reik, tik kitą ar dar kitą dieną pasiimt. Kainos buvo iš pradžių 100eur už restauravimą, 100eur už uždėjimą. Atvažiavus kainos prasidėjo po 290eur ir panašiai. Uždaryt tokį bardakyną.
Greičiausiai būsite suklydęs, kur parašėte komentarą. Kiek prisimename Jūs kreipiatės pas mus su pretenzija, bet išsiaiškinome, kad vairo kolonėlę remontavote kitame servise. Mes Jūsų aprašytų darbų neatlikome.
Nerekomenduoju šio serviso, nes teko labai smarkiai nusivilti. Laiką rezervavau prieš dieną, užsisakiau keltuvą ir automobilio patikrą prieš perkant automobilį. Atvažiavus paskirtu laiku, buvo pasakyta, kad visi keltuvai užimti ir mašina buvo pradėta testuoti duobėje. Ne apie tokią paslaugą tarėmės! Aptarnavimas priminė vaikų darželį.
Tikrai nėra kuo skųsti bent jau kėbulo remonto darbais. Taip, savaime suprantama, kad draudimo lėšomis dengiamą remontą siekiama atlikti kuo pigiau, bet rezultatu bent jau išoriškai skųsti tikrai nėra pagrindo. Be to, didelis privalumas yra ir tai, kad remonto metu galima gauti pakaitinį automobilį.
Na, man asmeniškai nelabai patiko.
Kodėl?!
1.Palikau automobilį važiuoklės konkrečiam defektui tvarkyti. Sakė pažiūrės kas ir kaip, paskambins. Gavosi taip, kad aš skambinausi du kartus pats, o, kad pasiimti paskambino 15min likus iki jų darbo pabaigos.
2.Prašiau sutvarkyti vieną dalyką, sutvarkė dar ir porą kitų, už kuriuos aišku paprašė pinigų, nors aš NEPRAŠIAU jų tvarkyti.
3.Negavau jokio patikslinimo ką perka, už kiek, kiek kainuos, ką darys. Tik kai sutvarkė pasakė kainuos tiek ir tiek ir atvažiuokit pasiimti.
4.Negavau čekio, dalių pirkimo kvitų ir pan. Tik ant mažo popiergaliuko parašyta ką darė, kaip aš pati namie galiu parašyti.
Ir aišku sumokėta daug, neaišku už ką:)
Tai tokie atsiliepimai. Nors skyriaus viršininkas malonus žmogus.
Sėkmės jiems.
Visdelto "vinies" tavo atsiliepime truksta:
po to kai sutvarke rupesciu turejai ar ne? Nes jeigu padare su broku, tai servisas "lievas", jeigu problemas jie pasalino - na tada 3+ galima jiems paisyt.Jeigu degantis reikalas - galima kreiptis.
Normalus servisas ir nieko daugiau.Na, kad gerai, pigiai ir greitai - taip NEBUNA.
Jeigu turi nors 2 is tu 3-ju - skaityk radai gera servisa.
"Foreign Investors Annual Summit 2025": kaip susigrąžinti užsienio investuotojų dėmesį ir pritraukti naujas investicijas į Lietuvą?
Didėjanti pasaulinė konkurencija dėl investicijų, neapibrėžta geopolitinė padėtis ir nestabili vidaus politinė aplinka skatina ekspertus ieškoti naujų būdų pritraukti užsienio kapitalą...

Vejos robotai golfo aikštyne – vejos ir žaidimo kokybei, klubo prestižui
Jei golfo entuziasto pasiteirausite, kokie yra svarbiausi veiksniai, kurie lemia žaidimo sėkmę ir kokybę, jis neabejotinai įvardins ir golfo laukų vejos tinkamą priežiūrą. Kodėl tai svarbu...

"Krautera" investuoja į plėtrą: įsigijusi UAB "Nirlita", stiprina pozicijas rinkoje
Šakinius krautuvus bei sandėliavimo techniką parduodanti, nuomojanti ir remontuojanti UAB "Krautera" tvirtina savo pozicijas rinkoje. Bendrovė įsigijo toje pačioje srityje veikiančią UAB...