Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę August ir Ko, UAB
August ir ko naudojuosi ~2metai. Tai vien vargas su tuo valymo yrenginiu, kaupias tirstos putos (tešla) ir prižiurim...ir nusiurbiam perteklini dumbla...ir chemijos naudojam minimaliai..
Pasitaiso max.du mėn ir vel taspats, vėl tešlos pilna, reikia nusemti kas savaite. Tai nenauda o vargo aparatas.
Kaimynas turi kitos firmos tai jokiu problemu. Tai rekomendacijos butu august ir ko 10/1
Esu dėkinga August atstovui Giedriui K. ne tik už greitą ir profesionalų nuotekų valymo įrenginio paleidimą, bet ir montavimo klaidos ištaisymą (kurią padarė kita įmonė), dėl kurios įrenginys turėjo būti nepaleistas. Tačiau August atstovas klaidą ištaisė ir sėkmingai paleido įrenginį.
Kad tokių darbuotojų būtų daugiau!
Linkiu sėkmės tolimesnėse darbuose!
August ir KO pirkome ATC 6 modeli jau turbut kokie 8 metai kaip turim ta beda, nes irenginys niekada tinkamai neveike, dabar dar ir nuluzo vamzdis kuris paduoda ora i pagrindine kamera, Konstruncija irgi visai nesuprantama ir aplamai veikti toks ir neturejo, padarytas nekokybiskai.Gal dabar gamina geriau, bet tikrai manau neverta su jais tureti reikalu
Sveiki August at 6, po irengimo praejo nepraejo nej puse metu pora meneaiu buvo viskas tvarkoj, bet dabar jau kokios 3 savaites per vidurį, kur turi būti švarus vanduo (išbėgimas) susidaro tokia tiršta puta, kituose kameruise taipat, Dėl ko susidsro ta pluta ? 4 asmenys, skalbimo mašina.
Gerai suderintas ir tinkamai veikiantis įrenginys neskleidžia jokio blogo kvapo ir triukšmo. Jei visgi pastebėjote šiuos simptomus - metas pasirūpinti jūsų nuotekų valymo įrenginiu ir atlikti periodinę priežiūrą.
Periodinės priežiūros metu pašalinamas perteklinis dumblas, pasirūpinama saugiu jo utilizavimu, sureguliuojamas oro srautas, bei atliekami kiti priežiūros darbai. Atlikus šiuos darbus galėsite jaustis ramūs - įrenginys ir toliau patikimai valys nuotekas.
Kad nereiktų sukti galvos dėl priežiūros darbų - patikėkite juos AUGUST specialistams. Paslaugą galite užsakyti tel. nr. +370 646 68826
Sveiki nepraejus metam gal net greiciau nei puse, pradeda cipti oraputes signalas kur raso filtro keitimas ar valymas, jus ankciau ju nedejot dabar naujose pridejot kazkokius filtrus valymas nevyksta gerai niekur ner info kaip susitvarkyti, todel jauciasi kad norite 90 euru uz atvykima aliai isvalyma filtro, nemanau kad tai jums prideda pliusu...
Sveiki, dėkojame už komentarą. Klientų patogumui yra numatyti automatiniai pranešimai apie profilaktinis darbus, šiuo atveju valdiklis signalizuoja pranešimą apie filtro valymą kas 6 mėnesius. Kontroliniai nuotekų valymo įrenginio priežiūros darbai būtini sklandžiam įrenginio darbui. Plačiau apie tai galite paskaityti produkto techninio paso skyriuje "Valdymo ir priežiūros instrukcijos". Jei pageidaujate plačiau sužinoti apie nuotekų valymo įrenginio priežiūros darbus su malonumu lauksime Jūsų skambučio darbo dienomis tel. nr. +370 646 68826
Dekui uz atsakyma bet tai ir yra patvirtinimas rasytu nuogastavimu kad senesniose modeliose tokio dalyko kaip skleidziami signalai nera o naujuose idiegta, kas ir salygoja kad vos ne priverstinio sau darbo uz pinigus.. komercija darosi o nepatogumas,
Dėkojame už nuomonę. Priežiūros darbai nesikeitė nuo 2007 metų. Tinkamai prižiūrint orapūtę džiaugsitės maksimaliu eksploatacijos laikotarpiu. Valdiklio pranešimą galima nutildyti ir ignoruoti, tačiau tai ilgoje perspektyvoje sąlygos trumpesnį orapūtės tarnavimo laiką.
August at 6, po išvalymo praėjus porai mėnesių, per vidurį, kur turi būti švarus vanduo (išbėgimas) susidaro tokia tiršta puta, užkiša groteles, nors oras ir paduotas, ilgainiui užsikiša ir išbėgimas vyksta per avarinę ertmę. Dėl ko susidsro ta pluta ? 3 asmenys, indaplovė skalbimo mašina.
Sveiki, Tomai,
Tinkamai prižiūrimas nuotekų valymo įrenginys veikia be jokių trikdžių. Priežasčių dėl ko procesas vyksta nevisai sklandžiai gali būti įvairių. Papračiausias būdas išsiaiškinti dėl ko taip įvyksta - susiekti su AUGUST priežiūros skyriumi, telefonu +370 646 68826
Po 4 metų eksploatacijos nusprendėme esamą biologinį (ne August) keisti kitu - AUGUST AT15. Kodėl? Netenkino nei esamas pajėgumas, nei valymo kokybė apskritai net esant tinkamam įrenginio pajėgumui. Buvome situacijos priversti domėtis ir rasti tinkamą spendimą, kad visiems laikams pamirštume blogą kvapą, nuolatinius alia išsivaliusio vandens prasiurbinėjimus, skaičiavimą kiek kartų šiandien dirbo indaplovė, skalbimo mašina, kiek kas maudėsi vonioje ir pan. Kalbėjome su kaimynais, kurie turi skirtingus įrenginius ir matėme jų bėdas. Kuo toliau, tuo labiau matėme, kad viską reikia perdaryti. Šulinukų neužteko, reikėjo tinkamai padaryto infiltracinio lauko. Aišku, netinkamai išvalytos nuotekos gali su laiku užkimšti bet kokį šulinį ar lauką. Neramino, kaip bus pakeistas esamas įrenginys ir kiek gerbuvio bus sudarkyta aplinkui, nes daug laiko ir pinigų idėta puoselėjant veją, prisodinta vaismedžių ir pan. Ir ką - August komanda susitvarkė puikiai. Nekalbu apie tai, kaip profesionaliai...
Kas žino, kada atejo laikas valyti irtengini ATCP-6? Įrenginije ant paviršiaus susidaro daug rudu putu. Po pastatimo ne praejo dar metai. (4 žmonių šeima. Skalbimo mašina, indaplove, dušo kabina)
Olegas. Turiu analoginę problemą, ar jums pavyko pataisyti?
Gamintojas greitai sureagavo. Priežastis nustatyta, taisoma. Po 2 mėnesių pažiūrėsime)) rezultatą.
Puta - geras dalyks trešti sodą. 0, 5 litro putos / 10 l vandens ir po medį.
Aciu, reiks isvalyt. Bet keista, nes dumblo tik apie 30%
Pirkom ir instaliaviom August įrenginį, vyras yra anglakalbis, tad paprašėme techninio paso anglu kalba (pdf formatu užtrunka minutę persiųst), tačiau negavome nes pirkome lietuvos teritorijoje! Kiek žinau jie eksportuotoja įrenginius į užsienio šalis tad instrukcijos / techninis pasas anglu kalba yra. Į elektroninį laišką neatsakė o paskambinus atsisakė duoti. Nepirkciau vėl, tokia smulkmena mano akyse sugadino jūsų įmonės reputacija
Sveiki p. Inga. Tenka apgailestauti, jog nepavyko šio klausimo išspręsti telefonu. Mes turime prastą patirtį su dokumentais skirtais eksportui siuntimu el. paštu, todėl vengiame šios praktikos, užkertant tolimesniems nesusipratimams.
Kviečiame Jus atvykti pas mus (Juodasis kelias 104a, Vilnius), su originaliu nuotekų valymo įrenginio techniniu pasu, kad galėtume paruošti jums dublikatą anglų kalba.
Jūsų įmonės darbuotojas, vairuojantis Skoda FRT222 elgiasi kaip paskutinis chamas. 2018.12.16 apie 14val. Švaros brolių plovykloje (Savanorių pr.) užlindo be eilės, o paprašius patraukti automobilį, mažamečių vaikų akivaizdoje keikiasi ir rusiškai siuntinėja. Nemanau, kad tokio žemo lygio elgesys gali būti toleruojamas, juo labiau vairuojant įmonės automobilį.
Įmonė įrengė man nuotekų valymo įrenginius-neturiu nei menkiausio priekaišto, viskas veikia nuo iki. Profesionaliai ir operatyviai bendrauja, maloniai ir kantriai atsakinėja į kvailus besikartojančius klausimus :) Drąsiai rekomenduoju, vertinimas 10 iš 10.
Teigiami komentarai, tokie kaip Jūsų, mums pagrindinis stimulas judėti į priekį. Ačiū!
Nuotekų valymo įrenginio paleidimo paslaugą nieko vertą. Rudenį užsakiau paslaugą, atvežė dumblo atseit paleido įrenginį. Dar ir šiandien smirda ne tik savais, bet ir svetimais šūdais plius pinigus susimokėjau.
Sveiki pas mus buvo tokia pat problema kol pac neisikisau tai butu atvaziave ispumpave dapile svaraus vandens ir viskas. Problema tame kad ju virsininkas lapuh nesupratau ka jo prasai ir daro savaip o direktorius nesikisa logiskai pinigai tai kapsi ko daugiau noret. Sieip tokia firma turi uzsiimt prokuratura bet ir ten visems dzyn
Nerekomenduoju niekam, kam svarbus laikas ir pazadu vykdymas. Imone zada atvaziuot jau nuo rugpjucio 30d. Sake "kita savaite jau tikrai atvaziuosim" ir neatvaziavo. Ir taip 4 kartus! Ir netgi patys neispejo apie tai, turejom kiekviena karta skambinti teirautis. Zodziu, zluge planai, nuostoliai. Ir taip ir nebeatskambino :D
Nezinau kaip kitiems bet as turiu praktikos su sia imone ir isirengiau
Valymo irenginius....., kaip galima parduoti irengini vien paklausus kiek zmoniu gyvens ???????? Realiai problema kai po problemos ateina imones atstovas ir pasako, o zinote pas jus vonia didele isleidinekite vandeni per 2 ar net 3 kartus....
Kur Jus anksciau buvote????? Negi negalima buvo uzduoti pardavejui standartiniu klausimu??? Jums tai atrodo gal kad turime gyvendami name galvoti kaip vandeni ir per kelis kartus isleidineti??? Gerbiamieji zinau ir suprantu kad visi klysta, bet niekas neatsisakytu manau sumoketi siek tiek ir daugiau, kad nebutu tokiu problemu......
Zodziu klientas pats turi zinoti ka renkasi ir kaip bus ateityje....
Nuo "manos iš dangaus" iki akmeny iškaltų taisyklių: kaip užtikrinti numatomumą energetikos sektoriuje?
Milijardinės investicijos į energetikos ateitį bijo vieno didžiausių priešų – nenumatomumo. Apie teisinį numatomumą (angl. predictability) ir jo svarbą Europos bei Lietuvos energetikos sektoriuose...

Kartu kelyje į pergalę: palaikymas Lietuvos sportui
Ilgos valandos treniruočių ir griežta disciplina tarp jų, kasdienis darbas ir pasiaukojimas – žiūrovams, matantiems džiaugsmingas pergalės akimirkas, ši sporto pusė dažnai lieka nematoma. Reklamos...

Rygoje lietuvių statomo verslo kvartalo obligacijos šovė į viršų
Šiandien yra paskutinė diena įsigyti Rygoje plėtojamo projekto "Preses Nama Kvartāls" ketvirtosios emisijos obligacijų. Pirmaujanti investicijų į nekilnojamąjį turtą valdymo bendrovė "Lords LB...