Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Artroklinika, UAB
Kreipiausi į „Artokliniką“ po sudėtingo šeivikaulio lūžio dėl nesibaigiančio skausmo. Buvau greitai priimtas, apžiūrėtas gydytojo, vietoje padarytas rentgenas. Po apžiūros argumentuotai buvo pasiūlyta atlikti operaciją, nuo kurios aš norėjau išsisukti, bet sutikau. Dabar, praėjus vos trims savaitėms po operacijos, jau galiu judėti be ramentų ir nebeliko jokio skausmo. Dėl to esu labai dėkingas aukščiausio lygio profesionalams - Nerijui Linkui ir Pauliui Šližinskui.
Nuoširdžiai dėkoju ir rekomenduoju!
Artroklinika yra vieta, kur susitinka profesionalumas ir žmogiškumas. Visa patirtis - nuo pirmo vizito iki procedūrų - paliko tik geriausius įspūdžius. Labai patogu- visi tyrimai atliekami vietoje. Atmosfera - draugiška, šilta, bet kartu labai profesionali. Galiu drąsiai pasakyti, kad čia rūpinasi ne tik sveikata, bet ir emocine būsena. Tai vieta, kur esi tikras, kad viskas bus atlikta aukščiausiu lygiu.
Artroklinika - vieta, kurioje viskas organizuota iki smulkmenų. Man buvo atlikta kamieninių ląstelių terapija abiem pečiams ir profesionaliai suplanuotos ir įvykdytos fizioterapijos bei kineziterapijos sesijos dėl nugaros skausmo. Čia ne tik profesionalūs specialistai, bet ir nuoširdus dėmesys pacientui. Visi tyrimai atliekami vietoje, o specialistai dirba neįtikètinoje darnoje! Iškilus poreikiui, kitas specialistas trumpai konsultacijai, prièmè, čia ir dabar! Atmosfera jauki ir draugiška, todėl pasijunti saugiai ir užtikrintai. Jei ieškote profesionalaus ir kompleksinio sprendimo - tai vieta, kuria galite visiškai pasitikėti. Čia vis dar gyvas nors ir vis rečiau gydymo įstaigose sutinkamas entuziazmas pagydyti! Bravo!
Buvo registruotąsi pas specialistą konsultacijai, eilėje teko laukti mėnesį laiko. Vizito dieną buvo gautas skambutis iš registratūros ir pasakyta, kad negaliu atvykti į įstaigą, nes specialistas net nebedirba šioje įstaigoje. Administratorė net nesugebėjo atsiprašyti už šią situaciją. Apgailėtina.
"Foreign Investors Annual Summit 2025": kaip susigrąžinti užsienio investuotojų dėmesį ir pritraukti naujas investicijas į Lietuvą?
Didėjanti pasaulinė konkurencija dėl investicijų, neapibrėžta geopolitinė padėtis ir nestabili vidaus politinė aplinka skatina ekspertus ieškoti naujų būdų pritraukti užsienio kapitalą...

Vejos robotai golfo aikštyne – vejos ir žaidimo kokybei, klubo prestižui
Jei golfo entuziasto pasiteirausite, kokie yra svarbiausi veiksniai, kurie lemia žaidimo sėkmę ir kokybę, jis neabejotinai įvardins ir golfo laukų vejos tinkamą priežiūrą. Kodėl tai svarbu...

"Krautera" investuoja į plėtrą: įsigijusi UAB "Nirlita", stiprina pozicijas rinkoje
Šakinius krautuvus bei sandėliavimo techniką parduodanti, nuomojanti ir remontuojanti UAB "Krautera" tvirtina savo pozicijas rinkoje. Bendrovė įsigijo toje pačioje srityje veikiančią UAB...