Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę 15Min, UAB
Kurį laiką ar galima buvo kentėti visas tas išokančias reklamas, bet dabar dar prašo susimokėt už tai, kad jų reklamas visas pamatyčiau, paskaityt jau nėra ką, degradavimas aukščiausio lygio, kartelinis susitarimas tarp praktiškai visų tokių portalų, valstybė turėtų reaguoti į tokius "pasipinigavimus" iš žmonių...
Jau žemiau kristi turbūt negali! Negana to, kad nėra ką skaityti, tai dar apgaulės būdu bando nors 20€ iš žmogaus išlupti. Pernai sugalvojau prenumeruoti, sumokėjau pinigus. Bet, nebuvo ką skaityti, todėl nesilankiau ir užmiršau, kad prenumeruoju, o prenumerata pratęsiama automatiškai. Save gerbiantys portalai, atsiunčia perspėjimą, kad baigiasi prenumerata ir t.t. O jie-atsiuntė reklamą su prenumeratos planais, nė žodžiu neužsiminė, kad baigiasi prenumerata ir laiko, kad buvau informuota. Aišku, prenumeratą pratęsė, pinigus nuskaičiavo. Dabar į kalbas nesileidžia. Tai kuo jie skiriasi nuo telefoninių sukčių?
Kreiptis į 15min.lt klientų aptarnavimo skyrių
Jeigu dar to nepadarė, svarbu raštu pateikti oficialų skundą el. paštu arba jų kontaktų forma. Svarbu pateikti aiškią informaciją:
Kada buvo užsakyta prenumerata
Kada ir kaip ji buvo pratęsta
Kodėl žmogus mano, kad nebuvo tinkamai informuotas
Ką konkrečiai reikalauja: grąžinti pinigus, atšaukti prenumeratą ir pan.
Tik gavus atsakymą, kreiptis - Kreiptis į Valstybinę vartotojų teisių apsaugos tarnybą (VVTAT)
Jeigu nepavyksta susitarti su 15min.lt, žmogus gali pateikti oficialų skundą VVTAT:
Svetainė: www.vvtat.lt
Galima pateikti skundą ir per platformą ECC-Net, jei pirkinys buvo susijęs su ES paslaugomis.
Svarbu turėti:
Prenumeratos patvirtinimus
Susirašinėjimą su portalu
Pinigų nuskaitos įrodymus (pvz., banko išrašą)
Tikrai labai nuoširdžiai gaila, kad taip nusivažiavo portalas, straipsniai "clickbait", nesuvokiamas skaičius reklamų, viskas perkeliama į mokamą turinį, bet tas mokamas turinys, kad ir nebrangus bet tikrai labai nekokybiškas. paklausė žurnalistas kaimyno vardo ir mokamas turinys, išvertė užsienio žiniasklaidos straipsnį (nemokamą iš anglų kalbos), jau mokamas turinys. Darykit rimtus žurnalistinius tyrimus, kažką unikalaus kurkit, tai ir mokės prenumeratoriai už kokybišką turinį ir ne eurą ar du per mėnesį, o dabar už nekokybiškus bulvarinės spaudos straipsnius prašo susimokėti... kelias į niekur
Prasčiausias naujienų portalas Lietuvoje. Clickbait antraštės, paywallai ant užsienietiškų išverstų straipsnių arba valstybinių institucijų viešų pranešimų. Žemiausio lygio lupikavimas nekuriant originalaus turinio. Paskaitykit tą patį lrt.lt, tik nemokant nieko ir neapsigaudinėjant
Blin, debiliš...portalas!Norint spręsti uždavinius, klausimelius, neleidžia, rašo iki 10val ryto galima, bet vėliau jau nebegalima, reikia užsiregistruoti.Taip pat skaitant straipsnius, pradžia paskaitai, po to nieko nebėra, norint skaityti tęsinį, reikia prisiregistruoti.Didednes nesąmones nerasi niekur, kai šitame durny...O jai žmogus nenori pas jus registruotis, taip išeina nieko ir negausi nei paskaityti straipsnio nei ką!Beje taip elgėsi ir kt šlykšti žiniasklaida tai DELFI, gėjų portalas!
Clickbaitinė rašliava, kiekviena antraštė su klaustuku ir be jokios informacijos apie ką yra pats straipsnis. O straipsnis apie nieką.
Siūlau visiem, nenorintiem gaišti laiko, ir suprantantiem, jog šitie triukai naudojami tik tam, kad generuoti peržiūras ir krautis kapitalą, o ne informuoti vartotoją, apeiti šitą kontorą ir užsiblokuoti ją savo naršyklėje, jog ateity, iš įpročio čia nesugrįžtumėte.
esu prenumeratorė, bet daugiau prenumeratos nepratęsiu niekada, nes "15min" reikia labiau prenumeratorių nei prenumeraoriams "15min" :D Prisijungti neleidžia, t.y. gali spaudinėti "prisijungti" kiek nori, jokios reakcijos lyg nespaustum nieko !!! Rašiau kelis kartus ir net pačiai prenumeratos, vystymo vadovei Burbienei - jokios reakcijos - kapų tyla iš ponios "vystytojos" ! Žinoma, kai pinigai paimti už prenumeratą avansu, tai idiotams nėra ko skaityti turinio, už kurį jau susimokėjo. O gal ten sėdi beraščiai, jei nesugeba suregsti atsakymo ?
Įvertinau viena žvaigždute, nes pradeda leisti video kada sugalvoja. Tai yra esi atsidaręs naršyklėje titulinį 15min tabą, tada po kelių valandų ar kitą dieną jie sugalvoja pradėti leisti random video su garsu. Tai kai sėdi kokiam susirinkime ir reikia greitai ieškoti to tabo, kaip jį išjungti, tai labai nefaina. Kas ten per genijai pas Jus dirba ?
Negalvojau, kad Lietuvos žiniasklaida gali būti tokia šališka, bet Šeimos Maršas parodė kas yra kas. Kalbu apie žiniasklaidos provokacijas, išankstinį nusiteikimą, kitos nuomonės žmonių žeminimą, savo nuomonės piršimą... Žurnalisto etika jiems turbūt yra pamirštas dalykas. Tikiu, kad yra tikrų ir sąžiningų žurnalistų, tačiau tam, kas dabar vyksta verta perskaityti šią citatą -->
XIX amžiaus „The New York Times“ laikraščio redaktorius ir žurnalistas John Swinton pasakė taip: „Niujorko žurnalisto darbas yra iškraipyti tiesą, atvirai meluoti, iškreipti, apšmeižti, pataikauti prie mamonos kojų ir parduoti savo šąlį bei tautą, užsidirbant savo duoną kasdieninę ar - kas praktiškai yra tas pat - savo atlyginimą. Jūs tai žinote ir aš tai žinau. Ir kokia yra kvailystė bandyti leisti „Nepriklausomą Spaudą“! Mes esame turtingų žmonių, esančių užkulisiuose, įrankiai ir vasalai. Mes esame marionetės; jie tampo virvutes, o mes šokame. Mūsų laikas, talentai, gyvenimai ir galimybės yra kitų...
Pritariu. Senai jau tik sporto naujienas perziuriu nes visa kita melas ir dezinformacija, kas daugiau sumoka ar itakingesnes pareigos isako taip ir paraso. Legalizuotos mafijos irankis valdyti ir naikinti valstybe ir jos piliecius.
Siuo metu tai pats geriausias info puslapis, pridekim nepelninga tiriamaja zurnalistika. Aisku per maza salis nedeti populistiniu straipsniu bet vistiek saunuoliai, jau turim jus laisves tv pradzia gera, pinigai neesme ;)
Tikrai. Pritariu. Straipsniai idomus. Leidzia vartotojui paciam pasirinkti su kuom sutikti o su kuom ne. Neperša nuomones. Laisvė... o jos taip truksta. Ačiū Jums!
sekimo amžiuje ir švogerių valstybėje reikalauja komentuoti ne anonimiškai...kvailystė. Antraštės paslaptingos ir nieko nepasakančios apie straipsnį....kartais neatitinka straipsnio turinio. Jaučiasi susireikšminimas - norint skaityti straipsnius - 1 euras arba įkyri reklama. Kaip seniau to nereikėjo?
Nuo "manos iš dangaus" iki akmeny iškaltų taisyklių: kaip užtikrinti numatomumą energetikos sektoriuje?
Milijardinės investicijos į energetikos ateitį bijo vieno didžiausių priešų – nenumatomumo. Apie teisinį numatomumą (angl. predictability) ir jo svarbą Europos bei Lietuvos energetikos sektoriuose...

Kartu kelyje į pergalę: palaikymas Lietuvos sportui
Ilgos valandos treniruočių ir griežta disciplina tarp jų, kasdienis darbas ir pasiaukojimas – žiūrovams, matantiems džiaugsmingas pergalės akimirkas, ši sporto pusė dažnai lieka nematoma. Reklamos...

Rygoje lietuvių statomo verslo kvartalo obligacijos šovė į viršų
Šiandien yra paskutinė diena įsigyti Rygoje plėtojamo projekto "Preses Nama Kvartāls" ketvirtosios emisijos obligacijų. Pirmaujanti investicijų į nekilnojamąjį turtą valdymo bendrovė "Lords LB...