Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę 15Min, UAB

Įstatinis kap.:
    1 884 920 €

2.8

Pats nepatikimiausias informacinis kanalas

Parašo naujienas apie nereikšmingus dalykus, o kai reikia parašyt apie reikšmingus, tai tyla. Visi šitie darbuotojai yra tikras žurnalistikos dugnas.

Kurį laiką ar galima buvo kentėti visas tas išokančias reklamas, bet dabar dar prašo susimokėt už tai, kad jų reklamas visas pamatyčiau, paskaityt jau nėra ką, degradavimas aukščiausio lygio, kartelinis susitarimas tarp praktiškai visų tokių portalų, valstybė turėtų reaguoti į tokius "pasipinigavimus" iš žmonių...

Jau žemiau kristi turbūt negali! Negana to, kad nėra ką skaityti, tai dar apgaulės būdu bando nors 20€ iš žmogaus išlupti. Pernai sugalvojau prenumeruoti, sumokėjau pinigus. Bet, nebuvo ką skaityti, todėl nesilankiau ir užmiršau, kad prenumeruoju, o prenumerata pratęsiama automatiškai. Save gerbiantys portalai, atsiunčia perspėjimą, kad baigiasi prenumerata ir t.t. O jie-atsiuntė reklamą su prenumeratos planais, nė žodžiu neužsiminė, kad baigiasi prenumerata ir laiko, kad buvau informuota. Aišku, prenumeratą pratęsė, pinigus nuskaičiavo. Dabar į kalbas nesileidžia. Tai kuo jie skiriasi nuo telefoninių sukčių?

Vidmantas
      Ramunė

Kreiptis į 15min.lt klientų aptarnavimo skyrių
      Jeigu dar to nepadarė, svarbu raštu pateikti oficialų skundą el. paštu arba jų kontaktų forma. Svarbu pateikti aiškią informaciją:
      Kada buvo užsakyta prenumerata
      Kada ir kaip ji buvo pratęsta
      Kodėl žmogus mano, kad nebuvo tinkamai informuotas
      Ką konkrečiai reikalauja: grąžinti pinigus, atšaukti prenumeratą ir pan.

Tik gavus atsakymą, kreiptis - Kreiptis į Valstybinę vartotojų teisių apsaugos tarnybą (VVTAT)
      Jeigu nepavyksta susitarti su 15min.lt, žmogus gali pateikti oficialų skundą VVTAT:
      Svetainė: www.vvtat.lt
      Galima pateikti skundą ir per platformą ECC-Net, jei pirkinys buvo susijęs su ES paslaugomis.
      Svarbu turėti:
      Prenumeratos patvirtinimus
      Susirašinėjimą su portalu
      Pinigų nuskaitos įrodymus (pvz., banko išrašą)

Baisiausia kompanija kuria teikia zinias, zinias ji teikia pagal uzsakima is reklamos uzsakovu ir partijo visokiu nariu, BAISU

Tikrai labai nuoširdžiai gaila, kad taip nusivažiavo portalas, straipsniai "clickbait", nesuvokiamas skaičius reklamų, viskas perkeliama į mokamą turinį, bet tas mokamas turinys, kad ir nebrangus bet tikrai labai nekokybiškas. paklausė žurnalistas kaimyno vardo ir mokamas turinys, išvertė užsienio žiniasklaidos straipsnį (nemokamą iš anglų kalbos), jau mokamas turinys. Darykit rimtus žurnalistinius tyrimus, kažką unikalaus kurkit, tai ir mokės prenumeratoriai už kokybišką turinį ir ne eurą ar du per mėnesį, o dabar už nekokybiškus bulvarinės spaudos straipsnius prašo susimokėti... kelias į niekur

Portaliūkštis

Teisingumo ministras

Prasčiausias naujienų portalas Lietuvoje. Clickbait antraštės, paywallai ant užsienietiškų išverstų straipsnių arba valstybinių institucijų viešų pranešimų. Žemiausio lygio lupikavimas nekuriant originalaus turinio. Paskaitykit tą patį lrt.lt, tik nemokant nieko ir neapsigaudinėjant

Blin, debiliš...portalas!Norint spręsti uždavinius, klausimelius, neleidžia, rašo iki 10val ryto galima, bet vėliau jau nebegalima, reikia užsiregistruoti.Taip pat skaitant straipsnius, pradžia paskaitai, po to nieko nebėra, norint skaityti tęsinį, reikia prisiregistruoti.Didednes nesąmones nerasi niekur, kai šitame durny...O jai žmogus nenori pas jus registruotis, taip išeina nieko ir negausi nei paskaityti straipsnio nei ką!Beje taip elgėsi ir kt šlykšti žiniasklaida tai DELFI, gėjų portalas!

Clickbaitinė rašliava, kiekviena antraštė su klaustuku ir be jokios informacijos apie ką yra pats straipsnis. O straipsnis apie nieką.
      Siūlau visiem, nenorintiem gaišti laiko, ir suprantantiem, jog šitie triukai naudojami tik tam, kad generuoti peržiūras ir krautis kapitalą, o ne informuoti vartotoją, apeiti šitą kontorą ir užsiblokuoti ją savo naršyklėje, jog ateity, iš įpročio čia nesugrįžtumėte.

Pelke, iprasta pasakoriu pelke, raso baleka, netikrina informacijos, rasiniai lauzti is pirsto nepatvirtinti jokio saltini, ivykiu foto 3-5 metu senumo, ivykiu apibudinimas 50 procentu netiikslus, susimkit gana paste copy darit

Keista, kad portalas labai bijo kritikuoti valdzia yra labai daug rimtu problemu valstybes istaigose, siunciau medziaga, deja jokios reakcijos, kaip suprantu, nekritikuoja valdzios, nes bijo negauti valdisku uzsakymu, panasu, kad smirda cenzura...

esu prenumeratorė, bet daugiau prenumeratos nepratęsiu niekada, nes "15min" reikia labiau prenumeratorių nei prenumeraoriams "15min" :D Prisijungti neleidžia, t.y. gali spaudinėti "prisijungti" kiek nori, jokios reakcijos lyg nespaustum nieko !!! Rašiau kelis kartus ir net pačiai prenumeratos, vystymo vadovei Burbienei - jokios reakcijos - kapų tyla iš ponios "vystytojos" ! Žinoma, kai pinigai paimti už prenumeratą avansu, tai idiotams nėra ko skaityti turinio, už kurį jau susimokėjo. O gal ten sėdi beraščiai, jei nesugeba suregsti atsakymo ?

Smagu visada kartu dirbti.

Sveiki, dar kartą kreipiuosiu, labai lėtai verčiasi 15 min naujienų puslapis, palyginus LRT ar Kauno diena nereikia laukti.

Bloga nuomonė labai

Lietuvos pilietis

Už pinigus ir per šikna padaryt save leistų parsidavelis Tomas Balžekas

Kur dingo vakcinu propaganda ? kur dingo zmoniu bauginimas, kad nesusileidus marmalo numirsi ?? alio!! greitai vakcinu propaganda i trasa!!

Įvertinau viena žvaigždute, nes pradeda leisti video kada sugalvoja. Tai yra esi atsidaręs naršyklėje titulinį 15min tabą, tada po kelių valandų ar kitą dieną jie sugalvoja pradėti leisti random video su garsu. Tai kai sėdi kokiam susirinkime ir reikia greitai ieškoti to tabo, kaip jį išjungti, tai labai nefaina. Kas ten per genijai pas Jus dirba ?

Lietuvos pilietis

Visiškai nereaguoja i kreipimąsi del paskyros blokavimo. Neatsako i jokius klausimus matyt geriau kurstyt nesantaiką tarp gyventoju savo melagingais straipsniais

D!!!!! Komanda

FAKE NEWS

Režimo propaganda ir melas. Tarnauja atėjusiems sunaikinti Lietuvą.

Negalvojau, kad Lietuvos žiniasklaida gali būti tokia šališka, bet Šeimos Maršas parodė kas yra kas. Kalbu apie žiniasklaidos provokacijas, išankstinį nusiteikimą, kitos nuomonės žmonių žeminimą, savo nuomonės piršimą... Žurnalisto etika jiems turbūt yra pamirštas dalykas. Tikiu, kad yra tikrų ir sąžiningų žurnalistų, tačiau tam, kas dabar vyksta verta perskaityti šią citatą -->

XIX amžiaus „The New York Times“ laikraščio redaktorius ir žurnalistas John Swinton pasakė taip: „Niujorko žurnalisto darbas yra iškraipyti tiesą, atvirai meluoti, iškreipti, apšmeižti, pataikauti prie mamonos kojų ir parduoti savo šąlį bei tautą, užsidirbant savo duoną kasdieninę ar - kas praktiškai yra tas pat - savo atlyginimą. Jūs tai žinote ir aš tai žinau. Ir kokia yra kvailystė bandyti leisti „Nepriklausomą Spaudą“! Mes esame turtingų žmonių, esančių užkulisiuose, įrankiai ir vasalai. Mes esame marionetės; jie tampo virvutes, o mes šokame. Mūsų laikas, talentai, gyvenimai ir galimybės yra kitų...

Pritariu. Senai jau tik sporto naujienas perziuriu nes visa kita melas ir dezinformacija, kas daugiau sumoka ar itakingesnes pareigos isako taip ir paraso. Legalizuotos mafijos irankis valdyti ir naikinti valstybe ir jos piliecius.

Pats nesąžiningiausias portalas beveik visais klausimais.

Noriu padėkoti Rosvitai už pagalbą studijose, jog liko neabėjinga ir padėjo su baigiamuoju darbu.

Viena didžiausių smegenų plovyklų kartu su delfiu, fake news ir melagienų skleidėjai.

Nurodytas telefono numeris neveikia

fake news ir totalinio melo skleidejaj, prijauciantis fasizmui

Sveiki, kodel jus reklamuojat abejotino asmens kursus? Kodel neviesinama nei imone, nei licenzijos numeris? Kodel trinami atsiliepimai apie siuos kursus? Jusu svetaine ir reklamuojami zmones yra neskaidrus ir neatitinkantis realybes. Apmaudu, kad jus dar gyvuojate.

Būkime vieningi

Skleidžia melą ir klaidina skaitytojus. https://bukimevieningi.lt/?s=vilius+petkauskas

visisku nesamoniu portalas apie nieka...smegenų plovykla.

kaip šlykščiai apjuodino Š. Černiauską, o pasirodo jokio nusikaltimo nebuvo https://www.delfi.lt/verslas/medija/policija-apsiriko-ikiteisminio-tyrimo-del-zurnalisto-cerniausko-neprades.d?id=81304932

Geriausias puslapis uzsakytiems straipsniams ir propogandai

Siuo metu tai pats geriausias info puslapis, pridekim nepelninga tiriamaja zurnalistika. Aisku per maza salis nedeti populistiniu straipsniu bet vistiek saunuoliai, jau turim jus laisves tv pradzia gera, pinigai neesme ;)

Tikrai. Pritariu. Straipsniai idomus. Leidzia vartotojui paciam pasirinkti su kuom sutikti o su kuom ne. Neperša nuomones. Laisvė... o jos taip truksta. Ačiū Jums!

Po straipsniais negalima komentuoti anonimiškai, būtina prisiregistruoti. Žiaurus minusas populiarumui. Darykit išvadas, jei patys nesusigaudot.

Rašyk nerašęs jiems elektroniniu paštu, niekas neatsakinėja į klausimus ir nepateikia jokių paaiškinimų...

sekimo amžiuje ir švogerių valstybėje reikalauja komentuoti ne anonimiškai...kvailystė. Antraštės paslaptingos ir nieko nepasakančios apie straipsnį....kartais neatitinka straipsnio turinio. Jaučiasi susireikšminimas - norint skaityti straipsnius - 1 euras arba įkyri reklama. Kaip seniau to nereikėjo?

Seinų g. 12, LT-67114 Lazdijai.
      Veiklos sritys: kanceliarijos prekės; biuro įranga; dovanos; galanterija; interneto parduotuvės; knygos ir knygynai; mažmeninė prekyba; popierius, jo gaminiai; vaikų prekės; žiniasklaida.
      Naujas Capsule.lt projektas atsirado iš noro pasiūlyti verslams, konsultantams, studentams, mokiniams tikslingai atrinktą, kokybiškų kanceliarinių prekių pasirinkimą mažomis kainomis. Capsule.lt padės jums kasdien įvairiose situacijose: ruošiantis darbo pokalbiui, kai reikės idealaus tikslumo buhalteriniams...
      Vilniaus g. 36, LT-18123 Švenčionys.
      Veiklos sritys: spaustuvės, leidyba; dovanos; gamyba; grafika, dizainas; plastikas, guma, jų gaminiai; popierius, jo gaminiai; reklamos paslaugos; žiniasklaida.
      Naudodami ekologiškus procesus gamyboje ir savo klientams siūlydami nuolat atnaujintą produktų ir paslaugų asortimentą, siūlome išskirtinius ir netradicinius dizaino sprendimus, leidybos ir spaudos gaminius, garantuojame greitą užsakymo atlikimą bei itin aukštą produkcijos kokybę. Suvieniję vaizduotę, idėjas...