Pirkome vaikui kompiuterį, labai maloniai aptarnavo, viską kantriai ir aiškiai paaiškino, padėjo išsirinkti pagal poreikius tikrai labai gerą daiktą, dar ir saldį dovanėlė nustebino????
Profesionaliai ir greitai atlieka darbus. Kainos nesikandžioja, o darbų kokybė - puiki. Esant reikalui tvarko ir nuotoliniu budu, kas šiuo metu labai aktualu!
Buvo problemų su mano nešiojamuoju kompiuteriu - aptarnavo, sutvarkė, viskas vyko sklandžiai. Jei kildavo klausimų tiek jiems, tiek man, viskas buvo išaiškinta. Darbuotojai labai malonūs, rekomenduoju!
Pirkau kompiuterį viskas vyko greitai ir sklandžiai, kilus klausimams buvo greitai į juos atsakyta, taip pat patarė kokį procesoriaus aušinimą pasirinkti, nuoširdžiai rekomenduoju !
Labai geras aptarnavimas. Iškilus problemoms dėl užsakymo viskas buvo greit sutvarkyta. Tikrai pirksiu iš jūsų dar ne kartą ateityje ir rekomenduosiu draugams.