Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Žalgiris 109, UAB
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Žalgiris 109
SB dantų klinika
CLINIC | DPC dantų priežiūros centrasAdresas: Savanorių pr. 314A, LT-49452 Kaunas.
Veiklos sritys: odontologija, paslaugos; medicinos įstaigos, paslaugos.
CLINIC | DPC – didžiausias odontologijos klinikų tinklas Lietuvoje. Čia teikiamos visos įmanomos bendrosios ir šiuolaikinės odontologinės priežiūros paslaugos: Dantų implantacija Momentinė implantacija All-on-4 Zygoma Cirkonio implantai Trefoil sistema Dantų protezavimas Dantų šaknų kanalų gydymas Dantų ir...
Angitia
Odontologijos klinika KauneAdresas: Savanorių pr. 273, LT-50131 Kaunas.
Veiklos sritys: odontologija, paslaugos; medicinos įstaigos, paslaugos.
Dantų gydymas, protezavimas, implantavimas, tiesinimas, balinimas. Vaikų dantų gydymas. Dantų rentgenas, kompiuterinė diagnostika. Dantų vagelių padengimas silantais, apnašų, akmenų valymas. Stomatologo paslaugos. Dantų profilaktinė apžiūra Sisteminga profesionali odontologo atliekama dantų profilaktinė apžiūra ir...
Krėva
Estetinė odontologija ir dantų implantavimasAdresas: Miško g. 25A, LT-44313 Kaunas.
Veiklos sritys: odontologija, paslaugos; medicinos įstaigos, paslaugos.
Krėva, UAB tai odontologai Kaune, odontologų paslaugos. Dantų gydymas, plombavimas, protezavimas ir implantavimas bei visos suaugusiųjų ir vaikų dantų gydymo paslaugos ir burnos higienos paslaugos Dantų implantacija: All on Four metodika Momentinė implantacija Cirkonio implantai Trefoil sistema Zygoma Dantų...
Dantų gydytojas
PapadentAdresas: Vito Gerulaičio g. 1-26, LT-08200 Vilnius.
Veiklos sritys: odontologija, paslaugos.
Mūsų misija – pasirūpinti profesionalia ir ilgalaike Jūsų burnos sveikata. Paslaugos: dantų implantacija, viso žandikaulio atstatymas naudojant „All-on-4“ metodiką, dantų protezavimas, laminatės, vaikų dantų protezavimas, terapinis gydymas, estetinis plombavimas, rentgenologiniai tyrimai, kompiuterinė diagnostika...
"Ave Vita" klinika
Šeimos klinikaAdresas: Kovo 11-osios g. 22, LT-51349 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; odontologija, paslaugos; psichologai, psichoterapeutai.
UAB „AVE VITA“ klinika – tai medicinos įstaiga, subūrusi aukštos kvalifikacijos sveikatos priežiūros specialistų komandą. Čia Jūsų laukia maloni aplinka, paslaugus personalas ir profesionalios sveikatos priežiūros paslaugos. „AVE VITA“ klinikoje veikia: ŠEIMOS KLINIKA Šeimos klinika, kurioje gydytojai siūlo Jums ir...
Prisijungti prie katalogo
-1,91%
2022-12-09 22:40:21 IP 2ju3ksue
2022-08-08 21:46:03 IP 2e7r442k
2022-05-18 13:21:33 IP 4ljke07
Niekam nerekomenduoju šios gydymo įstaigos. Reklamose galima matyti, kad čia suteikiama skubi pagalba esant ūmiam skausmui, tačiau realybė yra visai kitokia. Nuvykusi su SIUNTIMU mane iš prašė ir liepė registruotis birželio pradžioje, o artimiausia vieta vizitui - liepos mėnesį. Žmogus su protinio danties skausmu, su dantimi, kurį reikia traukti nedelsiant, turi laukti du mėnesius. Ačiū už pagalbą, i*****i!
Taip, žinau, kad galima kreiptis į privačias klinikas ir gauti paslaugą už didelius pinigus, bet tuomet nesuprantu, kam yra tokios klinikos kaip Žalgirio. Kam reikalinga tokia "gydymo" įstaiga, kur matau tik blogus atsiliepimus ir žmonių skundus už nesuteiktas paslaugas?
Registratūroje dirbantis personalas... Neturiu žodžių apie juos. Pirma, nemandagus bendravimas. Antra, jokio supratimo. Trečia, išsityčiojimas iš žmogaus.
Nesuprantu, kam tokios vietos yra reikalingos ir kam turime savo mokėtojų mokesčius palikti jiems, kai realios ir skubios pagalbos nėra suteikiama. Visiškas absurdas. Ačiū už nieką, šūdo gabalai! :)
2021-11-10 10:27:26 IP 2ju3l2sl
Ypač reiktu atkreipti demesį į registraturos DARBUOTOJĄ! (tokia švesi bobutė-senutė). Tegul klinikos administracija atreipkia demesį į šios Ponios įžulumą, nieko nedarymą ir etiketą ne tik darbe bet ir kalboje!!!
2021-08-30 11:04:59 IP 5f4sor3b
2021-07-01 09:54:43 IP 2ju3krtb
2021-04-28 09:04:46 IP 2g4485pq
2021-02-23 14:23:03 IP 28p8cqih
P. S. Esu medikė. Dirbu kitoje ligoninėje. Traumatologijos sk., labai tai neviešinau, gulėjau kai "eilinė", be susitarimo ir "blato". Bet viską stebėjau ir įvertinau. Dar kartą pakartosiu, LENKIU GALVĄ prie Jūs visus! Jūs nerealus!
2020-12-28 16:09:20 IP 2i583k1r
It looks like the 1-st of April - the International Fools Day is still in full swing in Vilnius Zalgiris Dental Clinic students department.
Rasome uzsienitiskai, nes studentu skyriuje antrame aukste su studentu-praktikantu lietuviskai susisneketi nepavyko.
Studentu skyriuje dar matyt visi svencia balandzio 1-aja - Tarptautine durniu diena!
Nors siandien jau balandzio 03.
Pazymetina, kad anksciau su sio skyriumi neteko tureti jokiu problemu. Netgi priesingai, mus teko kreiptis pries 7 metus del mazos kosmetines plombytes, ir 4 kurso studente mums ja tuomet labai gerai padare - prastovej iki siol. Studente toji jau seniai baige. Tuomet Zalgirio klinokos studentu skyriuje buvo tvarka.
Bet tada ir stomatologijos studijos kainavo vos 3 tukstancius litu (litu, o ne euru) i metus.
Dabar stomatologijos studiju programos metine kaina apie 5 tukstancius Euru i metus!
Kas gi nuo to pasikeite?
Pasikeite daug kas, ir i blogaja puse.
Jei anksciau tikrai talentingas ir protingas studentas /studente zut but vis dar galejo sau leisti studijuoti stomatologijos fakultete, tai dabar tai ikandama tik labai pasiturinciu vaiku tevams. Karoce, kas turi babkiu, nesvarbu, turi proto ar gabumu, visvien sveikatos mokslu magistro kvalifikacini laipsni gaus.
Moka pinigus - gauna stomatologo kvalifikacija.
Ir nesvarbu, ar sudarankis jisai, be pasaukimo visai, be jokio polinkio i darba su pacientais, be jokiu bendravimo igudziu - tai niekam nerupi. Svarbu, kad jo tevai sugeba sumoketi uz jo diploma.
Tai kuom tada tai skyriasi nuo kamufliaziniu diplomu pirkimo?
Tuoliau destome faktus.
S.m. sausio menesi buvome uzsirase minetoje klinikoje tam, kad pakeisti ta maza kosmetine plombyte, kuri jau stovi virs 7 metu.
Pries savaite atsiliepe studentas Jonas (pavarde nezinoma) tel. +3706250791... ir uzrase mus siai dienai, tay yra balandzio 03 d. 10 valandai ryto.
Siandiena jis mums pradejo skambineti ir rasyti jau nuo 08.30 ryto, reikalaudamas, kad mes ateitume anksciau, nes pas ji ankstestis pacientas pabego, ir jis neturi ka veikti.
Mes negalejome anksciau, ir atvykome 10 val. kaip sutarta.
Toliau.
Prabuvome pas ji apie 90 minuciu, jis per ta laika nieko taip ir nepadare, kas liecia pacios plombytes.
Pazymetina, kad pats plombavimas kartu su paruosimu gali uzimti 15 minuciu daugiausia. Plombyte maziausia, pavirsutine.
Pradzioje jis drebanciomis rankomis, bande man i burna kisti kaskoki nesterilini plasmasini daikta, panasu i domkrata, su kokiu autoservise ratus kilnoja. Jis pareiske, kad jis taip daro tam, kad nufotografuotu mano sena plomba su fotoaparatu.
Jam buvo pasakyta "stop" ir nurodyta istatymine baze, remiantis kuria pacientas turi teise to atsisakyti.
Studentas Jonas pasidare nepatenkintas ir agresyvus.
Toliau dar idomiau.
Studentas Jonas pradejo ant sveikos danties dalies, kur nera ir nebuvo jokio plombos, klijoti ir lipdyti, bandomuju plombu gabaliukus, ivariu skirtingu spalvu, o po to jas fotografuoti su fotoaparatu. Veliau tie gabaliukai priziuvo, ir reikejo juos nuimineti su slifavimo aparatu!
Tokiu budu studentas Jonas suarde man visa sveiko danties emale, darydamas "spalvos parinkimo eksperimentus".
Pazymetina, kad pacios senos plombos jis ir taip ir nenueme. Ji kaip stovejo taip ir stovi. Taciau visa plota salia plombos jis buvo apklijaves bandomais gabaliukas ivairiu spalvu, o veliau juos nuslifavo.
Pasakykit, gerb. UAB Zalgirio klinika, jei aisku, kas nors is jusu yra siandiena blaivus, jus sau irgi taip darote?
Sakykit, jei jusu masinai autoservise taip darytu? Jus turbut butumete nepatenkitnti.
O cia automobilis, cia zmogus, pacientas, teises subjektas, kurio teises ir teisetus interesus saugoja istatymai.
Jus galite sau isivaizduoti bajeri, kad automobilio dazymo meistras pradetu ant naujo blizgancio pavirsiaus deti ivairiu spalvu glaista, o po to ji nuslifuoti? Kas nuo to pavirsiaus liks?
Yra kitokiu budu parinkti spalvas. Tam yra kompiuteriai, Hi-Tech irengimai.
Bet ne dabartiniu sudarankiu Zalgirio klinikos studentu skyriaus specialistu!
Jus galite paskyti, o kur gi ziurejo destytojai.
Tam ir reikalas, kad pati destytoja pasake: tegul vaikai eksperimentuoja, ju tevai mums brangia moka uz studijas, tai mes turime leisti vaikuciams daryti eksperimentus, jie gi musu klientai visu pirma.
OK. Studentai yra ne studentai, o klientai.
O mes, pacientai, tada kas?
Mes bandomieji triusiai?
Kar turtingu tevu vaikuciai galetu su mumis bandymus daryti.
Taip, gerb. Zalgirio klinika, ar ne?
2020-03-09 15:07:57 IP 2okc34jo
Susiskambinti su registratūra yra neįmanoma, laukiama pastoviai po 5-8 minutes, o taip ir nesulaukiama jokio atsako, kaip suprantu užsiregistruot gavus siuntimą galima tik atvykus į vietą. Klaikesnio aptarnavimo nėra niekur, gerai jei žmonės kaikurie turi laiko, bet apsurdas pastoviai girdėti, kad visos darbuotojos užimtos ir laukt tiek laiko, o dar ir skambinta ne vieną ir ne du kartus, lyg į dausas.
2020-03-09 15:01:11 IP 2okc34jo
2020-02-18 11:07:02 IP 2cfuun1e
2019-12-02 16:58:33 IP 66hhruak
2019-11-29 09:42:03 IP 2i24rb8i
-jums net nesutinus veido sritis, reikės laukti iki sausio, jei skauda, kodėl nevažiavot su greitąja?
Bet man dar kartą priminus apie skausmą - nusprendė pasiteirauti pas chirurgą, ar jis galėtų mane priimti. Luktelėjau kol prasidės chirurgo darbo valandos, registratūros darbuotoja nuėjo pas daktarą su mano siuntimu ir daktaras iš siuntimo nusprendė, kad manęs priimti nereikia. Nurodė gerti antibiotikus bent 5 d. ir atvykti tada (uždegimo nėra, pūliavimo tai pat, dantis dygsta, reikia rauti arba bent jau prapjauti, kad atleistų skausmą). Registratūros darbuotoja atkartoja, ką perdavė jai daktaras ir pasakius jai, kad aš negaliu laukti, nes man tikrai labai skauda ji pasiūlo išsikviesti greitąją ir važiuoti per priėmimo skyrių.
Nesuprantu elementarių dalykų, kodėl registratūroje darbuotojos skirtingai informuoja pacientus? Kodėl registratūros darbuotojos nustatinėja deagnozes ir skausmo stiprumą? Kodėl daktaras manęs net neapžiūrėjo ir išsiuntė namo? Kodėl stovėdama poliklinikoj, kurioje už sienos yra ir ligoninė aš turiu kviestis greitąją pagalbą, kad mane aptarnautų? Ar šioje vietoje taip naudojami mokesčių mokėtojų pinigai?
2019-09-25 16:44:12 IP 28mcvrsk
2019-04-03 23:11:08 IP 2ju3krt0
2019-04-03 15:52:42 IP 65hncfl5
Nors siandien jau balandzio 03.
Kas gi nuo to pasikeite?
Pasikeite daug kas, ir i blogaja puse.
Moka pinigus - gauna stomatologo kvalifikacija.
Tai kuom tada tai skyriasi nuo kamufliaziniu diplomu pirkimo?
Tuoliau destome faktus.
Mes negalejome anksciau, ir atvykome 10 val. kaip sutarta.
Toliau.
Studentas Jonas pasidare nepatenkintas ir agresyvus.
Toliau dar idomiau.
Yra kitokiu budu parinkti spalvas. Tam yra kompiuteriai, Hi-Tech irengimai.
Bet ne dabartiniu sudarankiu Zalgirio klinikos studentu skyriaus specialistu!
Jus galite paskyti, o kur gi ziurejo destytojai.
OK. Studentai yra ne studentai, o klientai.
O mes, pacientai, tada kas?
Mes bandomieji triusiai?
Kar turtingu tevu vaikuciai galetu su mumis bandymus daryti.
Taip, gerb. Zalgirio klinika, ar ne?
2018-12-19 21:37:09 IP 66gp4qvs
2018-12-19 13:45:50 IP 5juc09et
2018-06-29 21:29:24 IP 29mbaju8
2017-05-15 16:33:37 IP 6a6itooi
Atsakymas nemandagus, visiškai nėra kreipiama dėmesio į tai, kas sakoma/rašoma.
2017-02-24 08:45:56 IP 2juc7sne
2015-11-30 15:56:17 IP 28m846dj
1, I had very big pain
2 No one whant to help you on Saturday
3 some dental clinic cant speak English
I was very happy when I found this clinic, dentist came to help me on free day.
They well speak English.
I can recomend to go in that dental practice. they can help you all time.
2015-08-13 14:10:41 IP 29maa225
1. Gydytojas dirbo be pirštinių, nesilaikė privalomumų higienos reikalavimų.
2. Priklijuotas dantis po 3 savaičių laikotarpio atsiklijavo, pretenzijos buvo atmestos.
3. Nesuteikiamos jokios garantijos po gydymo.
4. Registratūroje nepateikiama elementari informacija apie gydytoją, tokia kaip: vardas ir pavardė.
2014-10-27 09:57:05 IP 2okc2ro7
Įstaigos adresas tas pats tiks pavadinimas buvo, kitas teigiami komentarai nurodytame puslapyje, iš to paties IP adreso, o ir gramatikos klaidos kaip komentatoriaus klinika (lankitojos) irgi tos pačios, taigi šiaip pamąstymui, jei jau tokie geri specialistai ir jus čia šmeižia tai kam rašyt save liaupsinančius komentarus ir keisti įmonės pavadinimą iš IĮ Stiprūs dantys į UAB žalgiris 109.
2014-09-03 16:48:17 IP 4ljiu90
2014-08-29 10:29:02 IP 2i582264
2014-04-24 20:37:37 IP 2i582264
2013-12-08 19:25:37 IP 65hnc5od
2013-11-08 19:20:07 IP 28m846dj
2013-10-28 12:29:03 IP 28m846dj
2013-10-23 14:39:32 IP 28p99iaq
Kadangi buvo nekaip suformuotas tarpudantis, ten kaupėsi maistas ir pradėjo formuotis kariesas po plomba. Nukrito visas dantis. Pradedant tvarkyti paaiškėjo, kad man nedavalė kanalų ir pergrežė perforaciją danties (tą apačią), dėl to dabar yra pradėjęs nykti kaulas.
Spėkit koks dabar danties likimas.
2013-05-24 10:19:48 IP 2bef3284
2013-03-02 16:37:51 IP 29maa035
2013-02-23 16:14:11 IP 29ma9s41
2013-02-21 16:17:20 IP 28metehu
Kai atėjo laikas atsiskaityti, dar įdomiau.Pasiskambinus IŠ ANKSTO ir paklausus kiek kainuoja danties traukimas, pasakė nuo 60 iki120lt.O man liepta buvo susimokėti 200Lt!Ne 20, ne 40 ir net ne 60Lt daugiau.Ir net nesiruošė duoti čekio kol nepareikalavau.Dėkui Dievui kad ant savęs o ne ant vaiko išbandžiau šią nuostabią kliniką.