Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Vis-a-Vis, UAB
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Vis-a-Vis
Jordano Kenstavičiaus IV
Kaimo turizmo sodyba “Karpynė”Adresas: Karpynės g. 2, Gabšių k., LT-60192 Raseinių r.
Veiklos sritys: kavinės, klubai, barai, restoranai; kaimo turizmas; pramogos ir poilsis; renginių organizavimas; spa centrai; viešbučiai, moteliai; žūklės ir medžioklės reikmenys, paslaugos; žuvininkystė, žuvies produktai.
Vidury Lietuvos įsikūrusi kaimo turizmo sodyba "KARPYNĖ" leis atsipalaiduoti įvairų poilsį mėgstantiems žmonėms. Norintys pramogų čia galės žaisti boulingą, pūlą. Žvajams čia taip pat rojus, kadangi aplink esančiuose tvenkiniuose galima pagauti karpių, lydekų ir kitų žuvų. Išalkę apsilankykite restoranuose...
Vidginta
Restoranas PILIALAUKIS, Aludė ALAUS NAMAIAdresas: A. Goštauto g. 8, LT-01108 Vilnius.
Veiklos sritys: kavinės, klubai, barai, restoranai; gėrimai (alkoholiniai); pramogos ir poilsis; renginių organizavimas.
Erdvus ir vis dar augantis RESTORANAS PILIALAUKIS kviečia organizuoti asmenines šventes, įmonių vakarus, konferencijas, mokymus, sąskrydžius, pramoginius, kultūrinius bei kitus renginius, suburiančius iki 1000 Jūsų svečių ! Restoranas PILIALAUKIS įsikūręs tarp Vilniaus ir Trakų. Vos 20 minučių kelio nuo sostinės...
Atostogų parkas
SPA, BASEINAI, APGYVENDINIMAS, GINTARO PIRTISAdresas: Venecijos aklg. 2, Žibininkai, LT-97231 Kretingos r.
Veiklos sritys: viešbučiai, moteliai; kaimo turizmas; kavinės, klubai, barai, restoranai; poilsio namai, sanatorijos; pramogos ir poilsis; spa centrai.
„ATOSTOGŲ PARKAS“ – tai didžiausias poilsio ir sveikatinimo kompleksas Vakarų Lietuvoje, kuriame – 15 baseinų Jūsų poilsiui ir sveikatai. Kompleksas įsikūręs Palangos pakraštyje, Žibininkuose. Tai – strategiškai puikioje vietoje esantis gamtos prieglobstis, nuo Baltijos jūros ir Palangos kurorto nutolęs 6 km, nuo...
Bijola
Tortų, pyragų, pyragaičių gamybaAdresas: Vytauto g. 134A, Garliava, LT-53250 Kauno r.
Veiklos sritys: konditerija, saldumynai; didmeninė prekyba; eksportas; gamyba; interneto parduotuvės; kavinės, klubai, barai, restoranai; maisto gamyba; maisto produktai; mažmeninė prekyba.
UAB „BIJOLA“ – jau du dešimtmečius konditerijos gaminius gaminanti įmonė. Kepame apie 100 rūšių tortų, pyragų, pyragaičių, sausainių, gaminame vyniotinius, saldainius, šokolado figūrėles, florentinus ir keksus, kepame duoną. Naujiena: tortų, pyragų, pyragaičių, desertų, sausainių internetinė parduotuvė. Laukiame...
Villon
Vilnius Grand ResortAdresas: Ežeraičių g. 2, Ežeraičiai, LT-14200 Vilniaus r.
Veiklos sritys: viešbučiai, moteliai; kavinės, klubai, barai, restoranai; nekilnojamasis turtas; pramogos ir poilsis; spa centrai.
Vilnius Grand Resort“ kambario raktas atrakina daugiau nei duris. Jis atveria mintis naujiems potyriams, įspūdžiams ir emocijoms, subtiliems pojūčiams į supančią aplinką ir kulinarijos meną. „Vilnius Grand Resort“ – laisvalaikio, SPA poilsio, pramogų ir renginių kompleksas, džiuginantis svečius išskirtine...
Prisijungti prie katalogo
-1,64%
2022-07-30 23:05:25 IP 28p99od1
2022-07-17 13:21:57 IP 65fkj02v
2022-07-03 00:02:06 IP 5f4sivhc
Sumokesite nemazai pinigu, bet maistas lb prastas...
Nepatiko! Labai nusiviliau! Is 5 balu 1-2 balai!
2022-07-02 23:53:19 IP 5f4sivhc
Šeštadienį šventėm jubiliejų klasikinėje salėje. Salė erdvi ir labai kukli kelios grindų plytelės vidurį salės buvo atsiklijavusios ir judėjo baisu buvo kad neužsikabintu kojos.Tai pat svečiai buvo nepatenkinti padavėjo aptarnavimu tai jis pamiršdavo atnešti lėkštutes ir šaukštelius tortui, tai išpilstė šampaną kur 6 svečiams neužteko taurių ir šampano, tai nenuimdavo nešvarias lėkštes, jubiljatė pati nurinkinėjo nešvarias lėkštes nuo stalo. Maistas nekoks kartas patiekalas šaltas ir lig virtas, liežuvis kietas, užpiltinės ištižo, daržovių salotos buvo lyg ištrauktos iš užšaldytų pakelių ir po to pavirtos be skonio. Maistas nepapuoštas. Norėdami po baliaus pasikalbėti prisistatė moteris tris viename (direktore, virėja, buhalterė) pasikalbėti neišėjo žmoniškai. Nesuprantam, kad po tokiu geru atsiliepimų ankščiau dabar visai atvirkščiai.Ar pasikeitė šeimininkai, ar virėjai o gal jiems tas pats ? Reklama graži o kokybe jokia.
O kas raso gerus atsiliepimus, netikiu, kad tai raso klientai, manau tai kavines savininkai. Uz tokias kainas kiek buvo sumoketa, kokybe maisto labai prasta, nelabai skanu ir lb paprastai papuosta. Primena senus laikus, kaip valgykloje, kaime. Siulau pakeisti virejas, o jeigu cia gamina ta pati savininke/buhaltere, tai siulau aplankyti maisto ruosimo kursus. Tokia kavine tinka tik pensininkams, bet vistiek nesiulyciau, nes daug pinigu reikes sumoketi.
Is 5 balu, maximum 2 balai.
2022-07-02 16:38:24 IP 5f4sijpo
Norėčiau ir aš palikti komentarą apie šią įstaigą.
Pliusas tas, kad tikrai strategiškai patogi vieta Vilniuje švęsti šeimos šventes. Pliusą dar uždėčiau padavėjai, kuri tikrai manau gerai atliko savo darbą, dažnai ateidavo ir tikrindavo, ar svečiams nieko netrūksta, paserviruota buvo šventiškai.
Toliau situacija liūdnesnė. Kaip ir anksčiau minėtuose komentaruose administratorė visiškai neturi kompetencijos, nemoka bendrauti su klientais, toks jausmas bendraujant, kad ji nenusimano maiste, neturi ką pasiūlyti, o tik linksi galva derinant šventinį meniu. Kažkas rašė - prižada pasaką, o gauni šššššš. WC nėra karšto vandens- buvom su kūdikiu, kuris atliko savo gamtinius reikalus, tai teko jį prausti šaltu vandeniu.
Dabar apie maistą:
Nežinau iš kur buvo perkamos daržovės, bet jos be skonio - agurkai balti, pomidorai plastmasiniai. Salotose naudojama kuo daugiau svogūnų, kad atordytų daugiau ir gausiau. Mūsų atveju, virėja turbūt įsimilėjo, nes padažas prie karšto patiekalo buvo žiauriai sūrus. Vieno užkandžio sumuštiniai atrodė kaip pusryčių sumuštiniai (jiems reiktų suprasti, kad dabar ne 90 -ieji). Užsakėm vaikams keptos duonos, fir bulvių - tai ką jūs manot, jei duoną kepė jie (kas labai abejotina) tai kepė iš likučių, jei kas pirkdavote parduotuvėse keptą duoną, tai čia gausitę tokią. Fri bulvės degtukų storio pagaliukai (sudžiuvę). Mūsų vaikas kuris valgo tik fri, net nevalgė.
Kai pradėjom kalbėti su administratore apie vaisių stalą, tai ji atrodė, kaip iš kosmoso. Galų gale per švetę gavom arkliškai papjaustyto meliono. O šokas buvo tada, kai atvežę savo arbūzą gavom sąskaitą už jo papjaustymą (arbūzas buvo pigesnis nei jo papjaustymas), nors apie tai užsimintą net nebuvo. Už tokį įkainį, galėčiau pjaustyti arbūzus nuo ryto iki vakaro.
Ir jei vaikas kažką sudaužys, tai žinokit reiks moketi, nes įmonės vadovas pareiškė, kad jie nėra apsidraudę.
Reziumė tokia - įmonės politika tokia, kad lietuviai viską ir bent ką suvalgys, jie pinigų turi ir jie mums ne giminės ir ne draugai - kam stengtis.
Vieta gera, bet prieš pasirenkant susitarkite su įmone - kas, kiek ir kaip :)
2022-04-12 14:46:33 IP 2g5vhthc
2021-11-09 17:32:38 IP 5juc2qj3
2021-11-03 19:11:36 IP 28ma42da
Planavau švęsti savo jubiliejų, užsukom pasižiūrėti salės, savininkas prižadėjo aukso kalnus, ir tą turim ir aną galim, kolonėlės yra... tiesiog apie viską pagalvota. Sumokėjom 150e avansą ir atsisveikinome. Prieš 2 savaites pasiskambinau ir paprašiau apžiūrėti salę su savo drauge dekoratore, kad ant stalo padarytų gyvų gėlių puokštes, foto sienelę ir pan. Ir dar su muzikantu sutarėm tuo pačiu pasimatyt. Va čia tai ir pasirodė visas gražumas, savininkas per 1.5val net nepakėlė minkštos vietos, kad prieiti bent patarti kaip geriau organizuoti šventę. Už Ikea lygio stiklinės stalo vazas, kad pakeisime plastikines puokštes gyvomis užsiprašė po 15e, už pasijungimą prie kolonėlių 200e, mes visi stovėjome pakraupe. Tokio chamiškumo dar nesu mačiusi. Aišku avanso nieks negrąžino, bet ir kojos mano daugiau ten nebuvo. Noriu perspėti visus būti labai atsargiais su šia įstaiga. Tikrai labai prasta vieta. O dar tas senų riebalų kvapas...
Pagarbiai Kavinės VIS-A-VIS direktorius Raimundas Gražulis
2017-09-22 22:29:58 IP 28m81lds
2017-04-09 16:06:39 IP 66gp4c77
2017-03-31 20:50:07 IP 2ju9bgr3
2017-01-04 21:03:01 IP 2ber9cds
mano nuomone salės patalpos vidutinio lygio, maistas šalti patiekalai - skanūs, karštas patiekalas - prastos valgyklos lygio, pagal susitarimą garso sistema neveikė, kaip buvo nurodyta, po švenčių palikti daiktai (pirštinės) nebuvo rastos. Kitą kartą šventės švęsti nesinorėtų.