Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Respublikinė Vilniaus universitetinė ligoninė, VšĮ
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Respublikinė Vilniaus universitetinė ligoninė
Affidea Lietuva
Gydytojų konsultacijos. Tyrimai. Sporto medicinaAdresas: Savanorių pr. 184, LT-44150 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; laboratorijos, įranga; tyrimai, ekspertizės.
„Affidea Lietuva“ yra Europoje pirmaujančio diagnsotinio vaizdinimo ir ambulatorinių paslaugų „Affidea“ tinklo, veikiančio 16-oje Europos šalių, dalis Lietuvoje. „Affidea Lietuva“ turi 27 asmens sveikatos priežiūros įstaigas, kuriose dirba per 600 savo srities profesionalų ir kiekvienais metais aptarnaujama beveik...
ESTETUS KLINIKA
LAZERINĖS IR ESTETINĖS DERMATOLOGIJOS KLINIKAAdresas: Europos pr. 122, LT-46351 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; grožio salonai ir kirpyklos; kosmetika, parfumerija.
Estetus Klinika atidaryta 2010 m rugpjūčio mėn. Kaune, Plastinės chirurgijos centre. Po dvejų metų atvėrė duris ir Vilniaus širdyje. Tai privati medicinos, estetikos ir grožio įstaiga, kur Jūsų laukia profesionali komanda, pasiruošusi padėti ir patarti. Estetus klinikos specialistai ne tik pritaiko savo daugiametę...
Sveika oda, UAB
Dermatologijos ir estetinės medicinos klinikaAdresas: Savanorių pr. 79, LT-44208 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos.
Teisingai sakoma, kad oda yra viso organizmo veidrodis. Sveika oda spinduliuoja vidinį ir išorinį žmogaus grožį bei harmoniją. Vis tik daugelis mūsų nors kartą gyvenime susidūrėme su mažesnėmis ar didesnėmis odos problemomis. Klinika „Sveika oda’’ – specializuota odos ligų ir estetinės medicinos klinika. Joje dirba...
SAULIAUS VIKŠRAIČIO PLASTINĖS CHIRURGIJOS CENTRAS
PLASTINĖ, REKONSTRUKCINĖ CHIRURGIJAAdresas: Savanorių pr. 75, LT-44208 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos.
SV plastinės chirurgijos centras – tai iškirtinai specializuotas plastinės ir estetinės chirurgijos centras, kur Jūsų laukia profesionali komanda, teikianti įvairiapusišką pagalbą sveikatos ir estetikos bei grožio klausimais. Per metus SV plastinės chirurgijos centre atliekama apie 1000 plastinių operacijų ir...
SB dantų klinika
CLINIC | DPC dantų priežiūros centrasAdresas: Savanorių pr. 314A-1, LT-49452 Kaunas.
Veiklos sritys: odontologija, paslaugos; medicinos įstaigos, paslaugos.
CLINIC | DPC – didžiausias odontologijos klinikų tinklas Lietuvoje. Čia teikiamos visos įmanomos bendrosios ir šiuolaikinės odontologinės priežiūros paslaugos: Dantų implantacija Momentinė implantacija All-on-4 Zygoma Cirkonio implantai Trefoil sistema Dantų protezavimas Dantų šaknų kanalų gydymas Dantų ir...
Prisijungti prie katalogo
Anglis
62,82
+7,57%
2020-12-18 12:58:50 IP 29maa6op
Gyd. V. Rimkui už kokybiškai ir profesionaliai atlikta operacija, širdingai esu patenkinta jūsų darbų, dėkoju iš visos širdies:)
Taipogi. Reabilitacijos skyriui- Norėčiau širdingai padėkoti už darnų atsakingumą ir kruopštų darbą ir nuostabią šilumą, kantrybę, bei jūsų šypsenas ir rūpestį lyg savu šeimos nariu :)
Nuoširdžiai dėkoju jūsų visai komandai, - Gyd. V. Bačkienėi, Skyriaus vedėjai - R. Jomaitienėi. Kineziterapiautėms - R. Radzevič ir Poželėnėi. Masažuotojai - B.Žukovskaja. Slaugytojai - T. Sukmova ir jos padėjėjai D. Šumskaitėi.
Didžiausios sėkmės linkiu visai jūsų komandai, esate tikrai nuostabus :)
2020-11-29 06:29:05 IP 2ju3l2tb
Šiandien nusivyliau šia ligonine. Kai išrašo iš ligoninės galėtų pasakyt kad pakartotinius tyrimus daryti reikia savo poliklinikoje. O ne tai, kad pasako po 3mėn atvykti būtent pas juos. Personalas visai nemandagus. Galėtų spręst kaip nors ptoblemas. O dabar tenka laukt kol kas nors nutiks, arba kol pakratysiu kojytes. Daktarų abejingumas šioje ligoninėje žiaurus. O "prisiekę" Hipokrato priesaikai.
2020-11-28 17:52:49 IP 2ju3kqu2
2020-11-26 09:06:47 IP 5f4soafu
2020-11-06 00:15:59 IP 2ls2b2e7
2020-10-25 00:45:51 IP 2ju3kvtg
2020-10-23 00:04:27 IP 28m9umg6
2020-10-15 12:20:40 IP 5f4soqvb
2020-10-07 16:39:57 IP 28m82kjn
Tvirtybės, neišsenkančios energijos ir stiprybės dovanojant pacientams patį brangiausią turtą - sveikatą. Ačiū Jums už tai, kad jaučiuosi gerai :)
2020-10-03 10:22:41 IP 29ma9vu4
2020-09-25 16:16:29 IP 5f4sop13
2020-08-28 11:00:36 IP 2e7r4082
2020-08-11 01:24:19 IP 2eehhhhe
2020-07-23 19:19:31 IP 2e7r3mgb
2020-07-20 22:36:13 IP 2eehiijq
Tokiem rezidentam, kaip gyd. Linas Rinkūnas, ne duočiau diplomą,. Tičiotis iš ligonių ne galima. Aš manau, jeigu žmogus ne gali doeiti iki centrinių durų, tai pasirūpinkite kad, kas nors padėtų.
Tai sakykite gerbiama šitos ligoninės administracija kada mums kviesti LTV trys kanalo atstovus pas jus ir surengti atvirą pacientu ir administracijos konferenciją gyvą pokalbį, ? Gal jus pamirsot savo pareigas. o gal is vis ne savo vietoje dirbat kai kurie?Kodėl toks akstas korupcijos lygis sitoje įstaigoje/?Galvojate nebezinome, kad nesidalina pacienta kaip plesia pinigus uz planinės operacijas?
zinokit jau zmonės pašiurpę yra ir depresuoti nuo pilnos betvarkės jūsų įstaigoje jųsų šūkis SVEIKATA -MŪSŲ RŪPIESTIS, tikrai nepritapo jūsų įstaigoje, nes l.mazai darbuotoju dėja, kurie yra atsidavusi savo darbui, , pati turėjau sliauzti nuo operacinio stalo į vezimėlį, ant keliu atsimenu po operacijos, pas jus kada dvi slaugytojos nieko absoliuciai nebepadėjo man, nors buvo operuota ranka, mate ir stovėdamos linksmai juokiasi
, Prasau tik vieno tegul Dievas apsaugos visus pacientus kurie atvyksta pas jus, nes jie tikrai ten tampa aukomis, pati maciau kaip yra elgiamasi su pacientais, BAISU KAS VYKSTA.., IMSIMĖS PRIEMONIŲ GERBIAMIEJI
2020-07-20 08:13:29 IP 2e7r3vb0
2020-06-24 20:28:49 IP 28lg7nlb
Ranka yra melsvai violetinės spalvos ir visa sutinusi.
Slaugytoja (?) ruošiasi paimti kraujo mėginį, o tėtis mandagiai pasako, kad dažniausiai jam dūria tam tikroj sveikosios rankos vietoj. Į ką ji jam nervingai atšauna: "netrukdykit man dirbti!".
Adata pradūria odą ir tėtis mato kaip po oda iškart pasipila kraujas. Nepataikė.
Šiaip ne taip ji paima kraujo mėginį. Uždeda vatos ir liepia sulenkti ranką, iš kurios paimtas mėginys.
Tada paduoda jam dokumentus (!!!). Sergančios rankos tėtis negali nei pajudinti (o aš savo tėčio gyvenime nemačiau skundžiantis!). Tėčiui 71m, kankinamas alinančių skausmų. Labiausiai jam dabar reikėtų užuojautos.
Tėtis ištiesia "sveikąją" ranką, kad paimtų jam paduotus popierius.
KRAUJAS IŠ RANKOS PASIPILA KAIP IŠ KRANO. Didžiule čiurkšlė pasipila ant grindų.
Ta bejausmė boba žmogaus pavidalu ima šaukti ant mano tėčio "ką jūs man čia pridarėte dabar, viską aptaškėt!!!"ir pasiimus kažkokį skudurą ima šluostyti kraują nuo grindų.
Tėtis išeidamas atsiprašo, kad apipylė jai grindis krauju.
Žinoma- jis tai suplanavo!
Prašau pasidalinti šia istorija, kad Lazdynų ligoninės personalas sužinotų, kad jie dirba su žmonėmis, kurie atsiduria ligoninėje ne savo noru! Bejėgiškos būsenos! Kad jų tiesioginė pareiga yra RŪPINTIS ir SLAUGYTI, o ne šitaip tyčiotis iš žmonių!
Taip, jis nebe jaunas, jam 71metai, bet tai kažkieno tėtis, kažkieno vyras ir mes jį labai mylim!
Kas suteikia jums teisę elgtis su juo lyg jis būtų kažkoks daiktas!!!
2020-06-10 11:05:47 IP 2detpch4
2020-04-28 13:26:38 IP 28mcrg4n
2020-04-08 16:14:40 IP 2e7r3q9g
Esu labai dėkinga šiam Gydytojui, savo srities profesionalui, už suteiktą galimybę mano mamai pakilti iš neįgaliojo vežimėlio ir laisvai judėti, už nuoširdų bendravimą su savo pacientais ir atsidavimą savo profesijai.
Taip pat širdingai dėkoju Gydytojai anesteziologei-reanimatologei Vilmantei Požerskienei už atidumą ir jautrumą savo pacientams.
Linkiu Jums stiprios sveikatos, sėkmės Jūsų nelengvame, bet labai tauriame ir atsakingame darbe!
2020-03-27 14:45:49 IP 28m86rf7
Viskas prasidėjo labai staigiai: skausmas kirkšnyje, kojoje, pradėjau šlubuoti. Kitos išeities nebuvo, reikėjo keisti sąnąrį. Operaciją atliko gydytojas dr. Tomas SVEIKATA, esu jam labai dėkinga. Labai dėmesingas, atsidavęs, profesionalus gydytojas. Taip pat dėkoju visam Ortopedijos personalui: seselėms, slaugutėms, kurios atidžiai padėjo iškęsti pooperacinius skausmus. Linkiu visiems kuo stipresnės sveikatos ir pakantumo vieni kitiems, esant dabartinei situacijai, susijusiai su viruso pandemija ir karantinu.
2020-02-20 09:36:38 IP 2ju7h5g7
2020-02-13 17:55:50 IP 2ju3l6nq
2020-01-25 19:02:38 IP 2eehiijq
Tiesiog tiek kad visdelto verta ir daktaram pries operaciją tam pacientui paaiskinti visas įmanomas pasekmes detaliau, man tai netgi daktaras nedavė siuntimo tyrimams pries operaciją, vis tiek as nekaltinu nieko, man tai bus gyvenimo pamoka kad aklai pasitekit niekam negalima., matyt pas mus tokią tvarką ligoninėje kad pacientas gauna tik keletą tų procedurų po operacijos, o po to jis beveik noiekam neberūpi ir turi uz savo pinigelius papildomai pirkti visas proceduras, masazus kinizeterapijos mankstas, as apitiksliai pasakysiu kad per tas keturias men. papildomai kad ranką pajudetų isleidziau apie 500 euru.
Ir patikekite sutikau aibe zmoniu reabilitacijos metu kuriems irgi pritruko po operacij tu proceduru, nes su skausmais lankydavo po neskmingu operaciju mokamomas proceduras, i darba bijodami sugrizt ligoti, o kiek po operacijos girdejau gavo invaliduma, tiesiog pagalvojau kad man dar pasiseke kad grizau i darba nor ir po keturiu men.Baisu kas vyksta..
Bukite budrus ir atidus su tom operacijom, nes niekas joks daktaras uz operacijos pasekmes nebeatako, mes tik gerbiamieji dabar kaip tie eksperimentojntys triusiukai..
2019-12-17 10:37:34 IP 2e7r3r8s
2019-12-06 01:28:10 IP 2ju3l6lk
2019-11-29 00:06:21 IP 2ber9kc7
Dideė užuojauat Jums dė artimo žmogaus netektie, s skaičiau straipsnį apie šį įvykį internete. Deja, šioje ligonijėje prieš mėnesį mirė mano motina, jau buvo 66 metai, rugsėjo mėnesį turėjo sueiti 67. Pateko į ligoninę po epiepsijos priepuolio, ten paiaiškėjo, kad lūžusi petis (kaip galėjo lūžt, nesuprantu, tuo metu buvau namuose, nemačiau, kad ji kur nors nugriutų), pagilde i traumatologijos skyriu, zadejo operuot ketvirtadieni, t.y. sekancia diena, bet neoperavo, ir nei valgyt, nei gert nedave jai, diena pries tai tyrimai rode sirdies ritmo sutrikimus, ir auksta cukru, o kita diena jau jokiu tyrimu nebedare... o sekancia diena ryte, kai gyfytojai atejo pas ja i palat ruosti operacijai, pamate, kad ji jau mire... mirties priwzasties taip ir neivardijo tikslaii, "galimai sustojo sirdis" o nuo ko ji galejo taip staigiai sustot, kai zmogus gulejo ligonineje, mediku priziurimas? o ta diena, kai buvo isvezta i ligonine, is pat ryto buvo sveika, linksma, valge, kazka dare, kalbejo su anukem ir manim...zmones, tikrai saugokites sios ligonines...
2019-11-27 18:29:43 IP 28m83euh
2019-11-20 14:24:20 IP 2cfuu0kp
2019-11-15 16:57:32 IP 5f4sobei
Pabaigoje norėčiau pasakyti, kad darbuotojai būtų labiau suinteresuoti bendrauti su pacientais ir jiems suteikti teisingą informaciją.Nes tai ką patyriau, buvo neprofesionalu, žinant faktą, kad lankiausi respublikinėje ligoninėje, kur tikėjausi maksimalios pagalbos.
2019-11-11 13:10:08 IP 5f4souus
2019-11-07 22:06:19 IP 2eehiijq
Tikrai rekomenduoju ir kitiems pacientams sią draugiską RVUL reabilitcijos centro kolektyvą- tikri profesonalai.Aciū.
2019-10-22 11:12:13 IP 4ljj9vq
Pagarbiai Svetlana P.
2019-10-09 12:00:07 IP 28mer794
2019-10-04 00:22:36 IP 2eehgv22
Per gydytojo Vytauto Vitkausko abejingumą praradau sau artimą žmogų. Bėgantį rudą skystį iš NOSIES prilygino vėmimui ir pasakė, kad taip būna kai yra kasos uždegimas. Po išsakytų būklės pablogėjimo požymių jis net nebuvo atėjęs į palatą patikrinti paciento būklės. Įvardijo, kad po 2 dienų gydymo tyrimų atsakymai yra blogesni, bet nebuvo imtasi jokių priemonių paciento būklę gerinti ar atlikti papildomus tyrimus. Ekspertai nustatė visai kitą mirties priežastį nei buvo gydyta - aspiracinė pneumonija.
Žmonės, šioje ligoninėje reikia įkyriai gydytojų prašyti daryti daugiau tyrimų, jeigu matot, kad būklė yra bloga, nesikeičia ar net blogėja. Nebijokit eiti sakyti, prašyti, į akis lįsti, nes daugumai gydytojų (negaliu sakyti, kad visiems) nepakanka kompetencijos, o gal tai yra tik abejingumas.
2019-10-02 03:08:44 IP 2der0ubq
2019-09-25 09:00:20 IP 27tu1amk
2019-09-11 20:04:12 IP 2ju3l3og
Eilej pralaukiau su kraujojancia ranka 6 valanduos, noriu suzinot ar tai yra normalu???!!!!!!!!!!
2019-09-03 16:08:22 IP 2eehicos
2019-09-03 15:00:02 IP 65hncclm
2019-09-02 18:18:39 IP 2eehiijq
2019-08-29 11:44:21 IP 2e7r3ngc
Pagarbiai
Ricardas Bauza
2019-08-21 16:50:46 IP 2eehiijq
Jusu sukis priemajame.Kiekvienas pacientas tai musų rupiestis neatitinka jums., nes kiekvienas is musu padaro klaidą gyvenime, tai naturalu, bet jeigu gydytojas padaro klaida gydant, operuojant zmogų klaidingai renkantis savo profesija, tai zmones atsiduria anapus ir jusu klaidos gerbiamieji jau yra mirusiujų tarpe ir tai jau tikrove musų dienų, KARVELISKES uzguldytos iki ausų, kur daugybe jaunų zmonių. SUSIMASTYKITE..
.Taigi vertinkite daugiau pacientus, noresi paprasto zmogiskumo, kad atjaustu musų skausmui, lygom, kad nors butu normalua bendravimas kartais ir butu vietą jokui
.Kaip ten bebutu dekojame uz jusu sunkų darbą, bet.nebeskriauskite...musu ir nebezeminkite, labai to prasome, nes patys pasirinkote tokią atsakinga ir labai vertingą profesiją, taigi reikia ir visapusiskai atitikti jai...
2019-08-20 17:48:03 IP 5f4soede
Tikiuosi pasitaisysite, iki profesionalumo dar tikrai šiai ligoninėj toli.
2019-08-13 09:24:57 IP 28mds1ag
2019-08-01 17:18:51 IP 4ljjllc
2019-07-19 14:06:59 IP 2i24v97u
2019-07-19 10:11:36 IP 2ju3kstr
2019-07-02 09:42:38 IP 5los4b1a
Vienintelį, ką noriu tarti didelį ačiū, tai neurochirurgui, kuris operavo mano vyrą. Operaciją pavyko. Ir kartu su juo dirbančiai komandai. Jūs tikri šaunuoliai..
2019-06-27 12:36:06 IP 2fbatipg
Vilniaus universitetinės ligoninės neurochirurginio skyriaus vedėjui dr. V.Kiedai, klinikiniam formokologui gyd. Neverauskienei, neurochirurginio skyriaus personalui už malonų bendravimą ir nuopelnus neurochirurgijos srityje.
Gyd. Orest Grigoniui Už suteiktą viltį išgyventi, atliktą stereotaksinę biopsiją diagnozuojant pūlingą smegenų absesą, skirtą gydymą, diagnostinę kontrolę, kruopstų ligos stebėjimą, už nuopelnus neurochirurgijos srityje.
Pagarbiai: D.S