VZ.lt

Atsiliepimai apie VET-1, UAB

Vet1

PROFESIONALI GYVŪNŲ PRIEŽIŪRA
Parašyk savo nuomonę apie VET-1, UAB
*Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!Prašome palaukti, kol užsikraus duomenys...
Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

(atnaujinti kodą)
Įveskite šį kodą *
* Žvaigždute pažymėtus laukelius būtina užpildyti.
Lankytojai, pateikdami nuomonę apie įmones patvirtina, kad ši informacija yra teisinga ir atsako už jų turinį. Draudžiama talpinti įžeidžiančią informaciją, siekiant pažeminti. Pastebėjus tokius atvejus, ji trinama be perspėjimo. Gavus objektyvių duomenų, kad pateikta informacija melaginga, ji trinama be perspėjimo. Ne iš ES šalių ir naudojant proxy serverius parašyti komentarai gali būti pašalinti dėl sudėtingos autorių paieškos. Kritika apie įmonę yra saugoma, jei ji reiškiama neįžeidžiant, nesiekiant žeminti ar menkinti, o turint pozityvių tikslų – norint išryškinti juridinio asmens ar jo veiklos trūkumus ir siekiant juos pašalinti. Jūsų IP adresas, prisijungimo laikas, el. pašto adresas, telefonas (jei nurodėte) ir komentaro tekstas bus išsaugoti, plačiau apie šių duomenų saugojimo tvarką skaitykite rekvizitai.lt taisyklėse. Rašydami komentarą sutinkate, kad Jūsų pateiktus kontaktus (IP adresą, el. pašto adresą ir, jei nurodėte, telefono numerį) matys įmonės atstovai. Pilnas komentarų rašymo, saugojimo ir panaikinimo taisykles rasite paspaudę žemiau esančią nuorodą "Susipažinau su Rekvizitai.lt taisyklėmis".
Atsakyti
Prieš ilgą kelionę norėjau senam savo šuniui nupirkti vaistų nuo skausmo (lėtinės artritinės ligos ir kartais sąnariai "užsidega") kad galėčiau palikti vaistus šunį prižiūrėsiančiam žmogui - maža kas. Buvau nuoširdžiai sužavėta jautriu ir asmeniniu VET1 požiūriu į mano problemą. Nors prisiskambinti į e-parduotuvę konsultacijai nėra lengva, nustebau, kaip greitai darbuotojai perskambino. Itin malonus bendravimas. Ačiū.
Atsakyti
El. parduotuvėje pateikiama informacija dėl pristatymo “šiandien” užsisakius iki 13 val. Gaila, bet tai tik klaidinanti reklama.
Klaipėdos VET1 BIGAS. 2022.12.10
Nusivyliau jusu darbuotojos aptarnavimu.
Dirbant toki darba nesugeba paaiškinti produkto skirtuma ir dar pyksta ant kliento kuris užduoda klausimus.
Moteris metuose, bet pagarbos klientui visiškai nera. Nepatenkinta gyvenimu turbut. Galiu pasakyti ačiu už sugadinta nuotaika! Norejau tikrai apsipirkti pas jus, bet lekiau iš parduotuves paimant bet ka.
Valentina Mazūrienė
2022-11-11 07:40:23 IP 2juae57r
Atsakyti
Zarasai.Turiu augintinį.Už patarimus ir malonų aptarnavimą ačiū E. Petkevičiui.
Rūta, Birštono PSPC 2021-11-04 10:37:31
Vet-1 Prienų padalinio veterinarė vardu Indrė savo darbą dirba puikiai, su begaliniu atsidavimu. Turi labai dauk žinių, su klientais bendrauja labai profesionaliai, duoda puikių patarimų, išklauso ir padeda surasti tinkamiausią sprendimą.
Turite nuostabią darbuotoją visomis prasmėmis :)
Ji ne VETERINARĖ, o mėgėja savamokslė... P.S. Saugokite savo augintinius ir atsiminkite, kad eilinė pardavėja negali parduoti vet.vaistinių preparatų!
Atsakyti
Galime didžiuotis, kad Zarasuose VET1 vaistinėje turim labai malonų, nuoširdų ir savo darbą suprantantį darbuotoją Edvardą. Į visus rūpimus klausymus atsako su patarimais. Kuo daugiau tokių darbuotojų, tuo daugiau sveikų augintinių!
Atsakyti
O man pasisekė - viskas greitai ir tvarkingai. Užsakiau katytei dietinio maisto, nes nuo purina one sensitive kankinosi, gaila gyvūno, atsiprašant apvėmė visus šviesius kilimus. Savaitgalį po medikės apžiūros užsakiau išrašyto hill's i/d, o antradienį jau gavau. Konservai patiko katei, skrandukas priima, pagaliau namai tvarkingi, ir katytė be streso pasveiks.
Atsakyti
Žemynos 30 apskuto šunį vienu numeriu be iškarpymų pagal veislę 45 eurai. Kainoraščio nėra. Kainos iš lempos. Kiek nori tiek ima. Telefonu sako 30 eur o kai atsiimi šunį jau 45 eur. Melagiai ir a*******i norintys pasipelnyti lygioj vietoj. Nerekomenduoju niekam. Apeikite ratu.
Atsakyti
Kas vyksta norfoj ant kupiškio kel.kiek užeinu tiek rukalais smirda vardo neisidemejau, bet ponia su akiniais ir šviesiais plaukais...geda už tokias
Atsakyti
Labai šauni Kretingos Norfoje vet parduotuvės darbuotoja Danguolė. Ir pataria iš sirdies ir visada maloni. Kuo daugiau tokių darbuotojų!
Atsakyti
Noriu išreikšti didelia padėką Prienų vet1, darbuotojai Indrei. Nuostabiai kompetetinga išmananti savo darba. Uz jos atvirivuma, nuosirduma ir nora padeti. Aciu dar karteli.
Atsakyti
Kas pas jus darosi Utenos veterinarijos vaistinėse????? Kiek benueisi, tiek uždaryta, suprantu kad pietūs, bet o kaip 17-18 valandom? Aš nesuprantu jeigu neturite darbuotojų tai keiskit darbo laiką ar dar kažką darykit, kiek pasikalbam tarpusavy tiek visi skundžiasi. Aš jau nebekalbu kad konsultacija verta visiško eilinio gatvės žmogaus lygio, bet tikrai ne veterinarijos farmacininko, ar bent jau žmogaus, kuris domėtųsi gyvūnais.
Liūdna, kiek beeidavom su šeima, būdavom maloniai aptarnaujami. Suprantu kad darbuotojai keičiasi gana greitai, bet ši "pamaina" ar šis pokytis tai tiesiog apsaugok.
Galiausiai Kupiškio g. Norfoje pagyvenusios moters konsultavimo lygis išvis užmušė, kai pasiūlė katės šampūną šuniui, teigdama kad viskas čia gerai.
GĖDA
Atsakyti
Pc maximoje vet1 vaistinėje Kaune, esančioje Naujakurių g. 31 Kaune pardavėja ir aptarnavimo lygis tiesiog TRAGIŠKAS!!! Atvykus gražinti prekę (lazeriuką katei) pateikus čekį ir prekę naujoje nepradarytoje pakuotėje pardavėja atsisakė gražinti pinigus. Drąskė akis, baksnojo pirštu į kažkokias prekių gražinimo taisykles (kurios net nėra gerai prieinamos pirkėjui), kol galų gale buvo paprašyta pateikti savo vadovo kontaktinius duomenis. Atsakė neturinti prieigos prie interneto ir liepė “pasigooglinti”. Įvardijus kad bus kreiptasi į atitinkamas institucijas pagriebė pirkimo čekį ir prekę, burbėjo galinti prarasti darbą dėl prekių gražinimo trenkė pinigus ant stalo ir su panieka pareiškė: “pasiimk ir nusipirk ką nors skanaus”.Atsiprašant iš kur traukiate tokias pardavėjas?? Gyvenime ten daugiau nesilankysime su savo augintiniu, nes pardavėja ilgais šviesiais plaukais dirbanti nurodytu adresu yra mažų mažiausiai neadekvati. Ir kodėl apie tokias prekių gražinimo sąlygas nėra nurodoma niekur internete?
Atsakyti
Tauragėje, Norfos VET-1 parduotuvėje susidūriau su pardavėjos nekompetencija. Ieškojau katinui vaistų nuo blusų, pardavėja rekomendavo ampulę, sakė tinkama katinams. Išėjus iš parduotuvės ir perskaičius informacinį lapelį paaiškėjo, kad tai vaistai šunims. Manau specialistas tikrai žino, kad katėms šunų vaistų nuo blusų naudoti negalima. Grįžus atgal buvau bandoma įtikinti, kad nesvarbu jog informaciniame lapelyje rašoma "skirta šunims", nes sekančiame puslapyje rašoma, kad tik nerekomenduojama naudoti katėms. Į tolimesnius argumentus nesileidau, bet daugiau į šią vaistinę negrįšiu.
Atsakyti
Noriu pasidžiaugti, kad Zarasuose "NORFOS"parduotuvėje "VET-1" veterinarijos vaistinėje dirba labai mandagus gyd. veterinaras Edvardas. Kiek benueičiau visada gaunu kuo puikiausiu patarimų, geriausiu vaistu, gyvunu maisto. Matosi, kad žmogus dirba iš širdies :)
Rūta, Birštono PSPC
2021-11-04 10:37:31 IP 2ju3ks2r
Atsakyti
Turite nuostabią darbuotoją visomis prasmėmis :)
Atsakyti
Atvaziavau iki parduotuves o pasirodo jiems pietus, ant duru pietu pertraukos laikas nepazymetas. Didziausia nesamone.
Atsakyti
Kastruota smiltpelė Vilniuje (Pašilaičiuose) Vet. gydytojo Tomo.
Šaunus gydytojas. Rekomenduoju.
Sveiki,

Noriu pranešti, kad Pramonės pr. 6 (PC LIDL) dirba labai nepagarbus vet. vaistininkas Ramūnas.

09.11 d. Lygiai 18:00val, būtent toje parduotuvėje pirkau 1kg. sauso pašaro katei. Kadangi pirkau sveriamą pašarą jis buvo supiltas į politileninį maišelį be rankenėlių. Nusinešus pašarą iki automobilio jis išbyrėjo, nes maišas buvo neužrištas, o ir aš nepamačiau. Grįžau atgal į parduotuvę paprašyti vet. vaistininko ar galėtų kaip nors pagelbėti, jis pradėjo labai nemandagiai elgtis.

Visų pirma, nuo savęs nusimetė bet kokią atsakomybę dėl neužrišto maišelio ir apkaltino neva aš tyčia išpyliau pašarą ir reikalauju kompensacijos už nieką. Ir nemanau, kad 1kg. pašaro katei reikia pilti į paprastą maišelį be rankenėlių, kuris nuo tokio svorio galėjo ir suplyšti.

Visų antra, į mane buvo kreiptasi TU ir burbėta, kad nieko pardavėjas negali padaryti ir aš be jokio reikalo šiuo metu stresuoju. Buvo prašyta išeiti iš parduotuvės.

Visų trečia, įėjus į parduotuvę vet.vaistininkas naršė telefone ir nekreipė dėmesio į įėjusį klientą. Aš buvau aptarnauta tik kai paprašiau pasverti pašarą, nors buvau viena parduotuvėje. Taip pat, paklausus ar pašarui yra kažkokia akcija, mano klausimas buvo ignoruotas ir pašaras svertas toliau.

Nemanau, kad vet. vaistininkas, susidūręs su nepatenkintu klientu, turėtų kelti balsą, liepti išeiti iš parduotuvės ir elgtis su klientu nepagarbiai, įsiterpinėjant į pokalbį su žmogumi, kuris bandė suvaldyti situaciją.

Kompensacijos už išpiltą maišą pašaro nenoriu, tiesiog noriu pranešti, kad būtent šis vet. vaistininkas labai nepagarbiai elgėsi su klientu ir neturėtų dirbti klientų aptarnavime.

Ištiesų labai gaila, kad teko susidurti su tokiu jūsų darbuotoju, kai jau kelis metus esu ištikima klientė ir pirkdavau maistą tik iš jūsų. Pamačius kokie darbuotojai pas jus dirba, nemanau, kad dar sugrįšiu.
Atsakyti
Pati geriausia vaistine Utenoje Basanavičiaus 127 Norfoje kurioje teko lankytis, ypac dekoju naujai pardavejai visada su sypsena, malonus ir šiltas aptarnavimas. Pataria reikiamais klausimais, ir rekomenduoja tinkamus vaistukus.Ačiū
Atsakyti
Pati geriausia vaistine kurioje teko susidurti ypac dekoju naujai pardavejai visada su sypsena isklausianti patarianti...sekmes
Atsakyti
Nežinau kas vyksta jūsų Utenos vaistinėj Basanavičiaus g. 127 !!!! apie profesionalų konsultavimą net nesiruošiu kalbėti, nes vietoj šuns nukirminimo tabletės gavau katei skirtus vaistus, aišku prie kasos tikrai netikrinau ir nenagrinėjau ką man davė, nes atrodo turėtų dirbti savo srities profesionalai, kaip kad veterinarijos klinikoj, juk netikrinsiu kokius vaistus leidžia šuniui... Patarimas visiems kurie ten lankosi-nepasitikėkit pardavėjos žiniom. Mes su vyru ten nebesilankysim, ačiū už sugadintą nuotaiką...
Pardavėjos vardo neįsidėmėjom, juodaplaukė moteris.
Atsakyti
Sveiki, anksčiau savo augintiniui prekes pirkdavome kitoje gyvūnų parduotuvėje, tačiau visai neseniai užklydome į Mindaugo g. 25 esančią vet1 parduotuvę. Buvome sužavėti darbuotojos (nepatingėjome paskaityti vardo ant kortelės - Ieva) profesionalumu. Labiausiai patiko tas faktas, kad nebando parduoti bet ko, tačiau parenka tik tai kas yra būtina mūsų augintiniui. Kitose parduotuvėse to pasigesdavome. Mūsų šuo turi nemažai problemų, kovojame su alergijomis ir dažnai lankomės įvairiose vet klinikose. Savaime aišku, ten paliekame nemažas sumas. Šioje parduotuvėje gavome tokio lygio konsultaciją, už kurią nebūtų gaila ir susimokėti. Lankysimės dar ne kartą, nors gyvename visai kitame miesto gale. Norėčiau padėkoti už žmogiškumą ir nuoširdžias konsultacijas. Linkėjimai nuo mūsų šuniuko Bruno, galbūt jau kitą kartą apsilankysime kartu :)
Atsakyti
Labai maloni darbuotoja Lukšio g., Vilnius Vet-1. Draugiška, išsamiai pakonsultavo. Grįšim vėl! :)
Atsakyti
Šiandien labai sugadino nuotaiką vet1 pardavėja Mindaugo g. 25, Vilniuje. Užėjau nupirkti katei ir šuniukui Josera maisto. Negana, kad pardavėja pati vaikšto be kaukės - užsideda tik eidama artyn ar prie kasos, tai man visa nelaiminga pakeltu tonu pareiškė "aš nieko negirdžiu, ką jūs ten burbat!". Nors kalbėjau pakankamai garsiai ir, akivaizdu, kad dėl kaukės girdisi blogiau. Juolab, kad prieš tai, kol katinui maistą svėrė, girdėjo, kai paprašiau parodyti, kur šunų maistas, girdėti nustojo. Visi mes pavargę ir nuo karantinų, ir nuo kaukių, bet reikia kažkaip valdytis ir truputį rinkti žodžius.
Atsakyti
Jeigu labai tikit savo sėkme, bandykit. Prieš du metus ėjau ten ramiai, darbuotojai pasikeitė, bet naujieji dėmesingi, profesionalai...
Daugiau niekada gyvenime nerizikuosiu savo gyvūno sveikata.
Atsakyti
Dėl VET 1 (Žemynos g. 30, Vilnius) gydytojų neprofesionalumo ir aplaidumo netekome savo augintinio...Blogai pradžioje diagnozuota liga, paskirtas netinkamas gydymas, po kurio sekė komplikacijos ir teko migdyti.Tyrimų pridarė, pinigus už tai paėmė, bet svarbiausio-tinkamo gydymo- negavo.Labai gailiuosi pasirinkusi šią kliniką... Rašau dėl to, kad gal būt išgelbėsiu kurio nors Jūsų augintinio sveikatą ir gyvybę...
Atsakyti
Laba diena ☺️. džiaugiuosi, kad Vet 1 yra Marijampolėje. Ypač esu patenkinta darbuotojos pardavėjos Gitanos bendravimu su manim, mano draugais, kaip pirkėjais, tai nuoširdi, savo darbą išmananti moteris.kuri išsamiai paaiškina, pataria. ("Maxima"patalpos, Marijampolė) Pagarbiai
Atsakyti
Labas vakaras. Pakeiskite prašau lempa klinikoje, ta kuri mirksi. Zemynos gatvėje Vet 1. Aciu!
Atsakyti
Vet-1 Ignalinos veterinarijoje darbuotoja, kuri dirbo 2021-12-01 panašu, kad dirba pagal individualiai nustatytą veterinarijos darbo laiką, o ne pagal oficialų.
Oficialus darbo laikas iki 19 val.
Dėja darbuotojos teigimu 18:45 jau banko kortele atsiskaityti negalima, net nebandant nurodyti kodėl.
Atsakyti
Noriu pareikšti skundą dėl Pasvalio Vilniaus g. Maximoje esančios Vet vaistinės darbuotoją. Kadangi esame nuolatiniai klientai, šią darbuotoją sutikome pirmą kartą ir paskutinį. 2020-11-24 atėjau. Įsigyti šuniui pašaro, tačiau pardavėjos konsultavimas buvo žemiau banalaus lygio. Atžagarumas, nemandagumas sugadino nuotaiką visai dienai. Taip pat kyla klausimų dėl kompetencijos, kadangi ilgą laiką pirkusi vienos rūšies pašarą, rekomenduotą kitų darbuotojų, pasirodo jis visiškai neatitinka kokybės kaip buvo teigiama. O pasikonsultavus dėl kitokios rūšies, ši darbuotoja nemandagiai pradėjo, , kišti, , pašarą su sudėtimi, kuriam mano šuo yra alergiškas. Nežinau, ar neturinčiam kompetencijos žmogui galima dirbti tokiose vietose, ypač, kai nuo to priklauso šeimos nario sveikata. Pasakius, kad gal geriau paliksiu šią vaistinę, nes tiesiogine prasme pasimečiau, sulaukiau atsakymo, , nu ir eikit, ,. Deja, bet nuo šiol ten kojos nebekelsiu. Nesuprantu, už ką moku pinigus ir ar galima jaustis saugiai pasitikint darbuotojo kompetencija.
Atsakyti
Labas, noriu padėkoti Vet-1 vaistinės pardavėjai, kuri yra PC Bruklinas, už pagalbą gydant šuniuką, konsultaciją, už nuostabų bendravimą, šypsena sutinkant ir iš lydint, už atsidavimą darbui
Sveiki.
Lankausi Siauliuose, kuri yra PC Brukline VET 1 parduotuveje..Noriu padekoti pardavejai uz konsultacija, malonu bendravima, profesonaluma, patarimus.Visada skirs laiko klientui, isklausys, pasitiks ir islydes su sypsena, Dekinga esu jai uz viska, kad daugiau butu tokiu atsidavusiu, mylinciu savo darba ir klientus darbuotoju.
Laba diena,
Jums rašo labai gražus pilkas katinas vardu Kafka. Esu gurmanas ir labai pamėgau Jūsų vaistinėse prekiaujamu OASY guliašiuku pakeliuose Tuno, Tuno su krevetėmis ir Tuno su moliuskais. Ta ponia, kuri pas mane gyvena ir man perka valgyti skundžiasi, kad jeigu kokiam produktui pritaikote nuolaidą tuomet nėra tos prekės. Šiandien ji nupirko paskutinius 8 pakelius Tuno guliašo ir vaistininkė pasakė, kad nebėra tos akcijinės prekės net sandėlyje, todėl ketvirtadienį net neatveš. Ponia mane gąsdina, kad pradės man pirkti maistą iš Maximos parduotuvių, bet aš jo nevalgau. Žadėjo lojalumo kortelę Kalėdoms, po to Naujiems metams, bet tuoj jau kitos Kalėdos, o kortelės nėra. Kiekvieną mėnesį mano maistui išleidžia virš 100 eur, nes aš suvalgau ir po 4 pakelius per dieną. Prašau padėti, nes aš toks ištikimas Jūsų klijentas. Paskutinius pakelius pirko Panevėžyje, Iki parduotuvės Vet-1 vaistinėje. Pagarbiai, Kafka.
Atsakyti
2000-07013 d. užėjau į vet1 vaistinę Tauragėje, kuri yra Norfos parduotuvės pastate. Paprašiau katei užlašinamų ant kaklo vaistų nuo blusų. Parėjęs namo žiūriu, kad tai ne tai, ko prašiau o dirželis nuo blusų. kurio aš nepageidauju. Tuoj pat nuėjau į šią vaistinę su čekiu ir dirželiu, kurio net iš pakuotės neišėmiau, kad apkeistų į lašinamus vaistus arba priimtų atgal. Pardavėjos atsisakė tą padaryti, motyvuodamos tuo, kad vaistai atgal nepriimami. Bet ką sako sveikas protas? Padavė ne tą prekę, atnešiau netrukus nepraimtą ir su čekiu, o ir koks čia vaistas, čia tik dirželis niekam tikęs. Daugiau į tokią vaistinę, kur trūksta sveiko proto, kojos nekelsiu ir kitiems tai patariu. Dėkoju už tokį "aptarnavimą".
Atsakyti
Šiauliuose IKI prekybos centre, Vilniausg. Vet1 parduotuvėje pirkau antkaklį nuo erkių. Deltatic, ispanų gamybos. Nulinis veikimas. Po kelių dienų iš śuns ištraukiau iskart 3 įsisiurbusias erkes. Grįžau grązinti antkakliuko ir iskart nupirkti kitą- patikimesnį Forest. Prekės nepriėmė, iśaiskino, kad garantikų neduoda. Tokiu lengvu tonu. Patarė su šuniuku sėdėt namuose, kad erkių neprigaudytumėm. Zodziu, likau labai nemaloniai atstumta. Buvau nuolatinė Vet1 klientė. Tiesa, pardavėjos paklausiau pavardės- Eglė Virvičiūtė. Dar sako: "Tai ar aš mokslus baigusi, ar jūs????"
Atsakyti
Vilnius, Mindaugo g. Vet1 labai malonus aptarnavimas. Retai rašau atsiliepimus, bet ši parduotuvė verta geriausio įvertinimo. Labai džiaugiuosi pasirinkęs šią veterinarinę parduotuvę. Aptarnavimas greitas ir tikslus. Darbuotojai išmano savo darbą. Dar ne karto neteko nusivilti. Taip pat salė visuomet pakrauta, matosi jog prižiūrimas prekybinis plotas. Tikrai rekomenduosiu Jus draugams. Sėkmės Jums darbuose.
Atsakyti
Pritariu žemiau esančiam komentarui dėl Anykščiuose esančios parduotuvės pardavėjos. Teko apsilankyti ir man. Užėjau į vaistinę, paklausiau ar prekiauja "Neostomosan", turėjau šio preparato nuotrauką telefone, parodžiau jai. Ji iškart nemandagiai atrėžė "ne ne, tikrai ne", o tada iškart paklausė kas tai per preparatas iš viso. Atsakius kas tai yra, vėl piktai pasakė :ne" ir nusisukusi nuėjo (buvom abi maždaug salės viduryje, ji nebuvo prie kasos). Labai nemaloniai kalbėjo iš tiesų ir nemanau, kad mandagu tiesiog atsukus nugarą nueiti, o gal aš dar norėjau kažko paklausti..? Ir esu tikra, kad kalbam apie tą pačią merginą, kaip ir komentaro autorė žemiau, nes aprašymas idealiai tinka. :)
Atsakyti
Esu pasipiktinusi Anykščiuose Norfoje "vet1" dirbančia "pardavėja" (?). Tokio nemandagumo, šiurkštumo ir įžūlumo dar paieškoti reikėtų. Moteris/mergina ten dirbanti (tokiais trumpais rusvais plaukais, vardo nepastebėjau, buvo be kortelės, kas irgi yra nusižengimas) jau keletą kartų iš eilės nemaloniai aptarnauja. Paskutinį kartą ten lankiausi vakar 2020.03.22. Aš suprantu, jog karantinas ir visi save saugom, bet juk nepaliksi šuns badaujančio. Įėjus į parduotuvę iškart nuėjau prie kasos, nes perku sveriamą pašarą. Stovėjau ir laukiau gal kokias penkias minutes, nes ji net nesugebėjo pakelti akių nuo kompiuterio ir paklausti ar gali man kažkuo padėti, bet ir čia dar neblogiausia. Paprašiau pašaro vidutinės veislės šuniui, maždaug kilogramo ir paklausiau ką ji man gali parekomenduoti, o ji tiesiog nuėjo ir įpylė man nežinia kokį pašarą. Paklaususi su kuo šis pašaras atsakė, jog su vištiena mušė į kasą net nepaklaususi ar šuo alergiškas, ar išrankus, ar gal pvz netoleruoja grūdų. Visiškai nieko.
Tai buvo pats šlykščiausias ir nemaloniausias mano apsipirkimas toje parduotuvėje. Nors skundų niekada nerašau, nes juk visko būna, galbūt sunki diena, galbūt kažką skauda ar tiesiog šiaip kažkas nutiko, bet ši pardavėja greičiausiai "šiaip" yra šlykšti ir nemaloni. Būtų malonu toje parduotuvėje jos daugiau nepamatyti. Gal kiek šiurkštokai skamba, bet jau praradote vieną klientą, išsaugokite bent kitus. :)
Atsakyti
Siandiena uzejus i vet1 kaisiadoryse likau nepatenkinta moteris kuri dirbo neismano savo darbo paprasiau maisto vidutinem.papugom ji manes klause ka reiskia vidutinem ir taip jau antra karta kaip paklausiu kazka apie maistus nieko ji nezino daugiau nebekelsiu kojos!!!
Atsakyti
Šiauliuose IKI prekybos centre esančioje VET1 darbuotoja labai nemandagiai ir nemaloniai bendraujanti. Pasiteiravus del vitaminų susakė info rūsčiai ir piktai (pasijutau sutrugdžiusi jog įėjau, ir užkalbinau), paklaususi kodėl ji tokia pikta, atsakė labai daug darbo turinti.. Tik nesupratau, ar darbas jos ne klientus aptarnauti (buvau vienintelė klientė tuo metu)? Nuejo toliau kažką rašyti.. Buvau pirmą kartą ir tikrai paskutinį, ir niekam nerekomenduosiu ten eiti.. neprisimenu kada buvau sutikus tokį pardavėja, kuriam kančia jo darbas.. Tikiuosi tokių pardavėjų daugiau nebesutikti..Darbdaviai prisiminkite, Jūsų įmonės veidas yra Jūsų darbuotojai!
Atsakyti
Aš lankausi Alytaus Naujoji gt parduotuveje esančioje vaistinėje.Noriu pasidžiaugti, kad yra tokia puiki vieta įsigyti gyvūnams maisto bei būtinų reikmenų. Dirba kvalifikuoti darbuotojai, kurie visada pataria. Vyriškis pardavėjas vyriškis tikras šios srities specialistas, puikiai išmano vaistus, konsultuoja net kai šuniukas sunegaluoja.Sėkmės jiems, gerų darbų ir daug klientų.
Atsakyti
Mes esame labai patenkinti ir laimingi gydyklos VET1 esančios Žemynos g. 30 gydytojais. Dėkojame už išgydytą mūsų mylimą šuniuką anglų buldogę Bastą. Jai ausies uždegimas komplikavosi ir susidarė galvytėje pūliniai. Labai ačiū gydytojams Aušrai, Monikai ir visam personalui su kuriuo susidūrėme už profesionalumą, dėmesingumą, sumanumą. Patartume ir kitiems pasinaudoti paslaugomis. Labai labai ačiū.
Atsakyti
Jau kelinta karta atvykstu į vet1, esantį Klaipėdoje big parduotuvėje ir randu uždarytas duris. Internete parašyta, kad sekmadieniais ju darbo laikas yra iki 19val., visos parduotuvės bige taip pat dirba iki 19val. Kodėl 18val vet1 jau būna uždaryta? Gal tada neklaidinkite klientu ir pateikite teisinga darbo laika internete??
Atsakyti
Su tokia arogancija ir šiurkštumu, kaip Rokiškio vet 1 daugiau susidurt nenorėčiau. Ten dirbantis vyrukas bendrauja su pirkėjais taip, kad rūpi nieko nelaukus pasiųst jį [email protected] ir nešt iš ten klumpes kuo skubiau, bet kadangi mažam mieste pasirinkimas menkas, tenka kentėt vardan savo numylėtinio. Galima būtų normaliai kalbėtis, nuo to dar nė vienam karūna nuo galvos nenukrito
Artūras Cironkas
2018-12-13 21:46:06 IP 5f4sous8
Atsakyti
Sveiki, norėjau įsidarbinti šioje įmonėje, teko bendrauti su MONIKA, melagė ir manau visa firma neverta dėmesio, todėl kad negerbia savo darbuotojų, nepatariu darbintis ir apsipirkinėti.
Atsakyti
3 metus apsipirkinėjau VET1 vaistinėje, tačiau po paskutinio apsilankymo ir susidūrimo su vadybininke Monika nusprendžiau, kad ši įmonė visiškai neverta dėmesio.
Mano situacija buvo tokia: dėjausi pirkinius, kaip įprasta. Tik staiga į parduotuvę, kaip viesūlas įbėgo tamsi moteris ir pradėjo kelti balsą ir nepagarbiai bendrauti su pardavėja, man įsikišus ir pasakius, kad turėtumėte pagarbiau kalbėti su vyresniais žmonėmis gavau atsakymą - NEPATINKA, IŠEIKIT.
Tik primenu, kad išleisdavau pas jus 200-300eur į mėnesį. kas yra 3000eur į metus.
Paskui po viesulo išėjimo paklausiau koks jos vardas… man pasake vadybininkė MONIKA.
LINKĖJIMAI TAU NEPRAUSTABURNE.
Atsakyti
Labai buvome nustebinti maloniu ir prifesionaliu pardavėjos darbu Mindaugo 25g esančioje vaistinėje. Dėkojame, apsilankysime dar kartą! :)
Atsakyti
Šventosiosg. 25h, Kretinga, dirbantis vyriskis visiskai neturintis supratimo kaip bendrauti su klientais. Uzejus nusipirkti vaistu nuo kirmynu suneliui, darbuotojas galima sakyti gulejo ant kedes ir buvo labai nepatenkintas man uzejus, paprasius vaistu juos tiesiog numete man!!! Na zinote daugiau jusu parduotuveje nesilankysiu kol dirbs toks darbuotojas.
Atsakyti
Uzsisakiau maista katei internetu, 5kg, suma nera maza. Gavau kita maista, ne ta kur uzsisakau. Jeigu neturejote galima buvo pranesti, pasiulyti alternatyva, o ne issiusti kita preke. Dedu dideli minusa, taip niekas nesielgia.

Unistark
e-zoo.lt

Adresas: Genių g. 17-81, LT-11213 Vilnius.
Veiklos sritys: naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; pašarai, gyvulinis maistas.
UAB „Unistark“ įmonė specializuojasi prekių naminiams gyvūnams prekyba. Mūsų tikslas, kad klientas nepermokėtų, būtų laimingas ir sugrįžtų dar kartą. Mes siekiame, kad klientas gautų prekę per kuo trumpesnį laiką, kuo geresnėmis sąlygomis. Mūsų vizija apjungti kuo daugiau gamintojų bei paslaugų tiekėjų, kad mūsų...
Akvazoo
Naminių gyvūnų prekės, akvariumai Kaune

Adresas: Vandžiogalos pl. 100, Domeikava, LT-54358 Kauno r.
Akvariumai, žuvytės - didmeninė ir mažmeninė prekyba akvariumais, žuvytėmis. Akvariuminių žuvyčių veisimas, auginimas, didmeninė, mažmeninė prekyba. Naminių gyvūnų maistas, priežiūros reikmenys - didmeninė ir mažmeninė prekyba. Atstovai Lietuvoje JBL, Canada litter, Easylife, Tropical, Nobby, GOSBI ir kitų prekinių...
Jakovo veterinarijos centras
VETERINARIJOS KLINIKA VILNIUJE

Adresas: Gerosios Vilties g. 1-7, LT-03147 Vilnius.
Veiklos sritys: naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; gyvūnų globa; mažmeninė prekyba; pašarai, gyvulinis maistas; veterinarija.
Jakovo veterinarijos klinika Vilniuje - tai smulkių gyvūnų veterinarijos klinika Vilniuje, besispecializuojanti šunų ir kačių gydyme. Gydykla dirba be poilsio dienų nuo 9.00 iki 22.00 val. vakaro, sekmadieniais iki 21.00 val. vakaro. Čia dirba puikūs aukštos kvalifikacijos specialistai, kurie padės išspręsti visus...
8 DRAMBLIAI
Veterinarijos klinikų tinklas Vilniuje

Adresas: Nemenčinės pl. 4C-104, LT-10109 Vilnius.
Veiklos sritys: veterinarija; gyvūnų globa; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; pašarai, gyvulinis maistas.
VETERINARIJOS PASLAUGOS VISĄ PARĄ ! Veterinarijos klinikos Veterinarijos vaistinės Ligoninė Iškvietimas į namus Kokybiškos veterinarijos paslaugos, augintinių profilaktikos, registracijos ir ženklinimo, terapijos, oftalmologijos, dermatologijos, chirurgijos, onkologijos, traumatologijos, stomatologijos ir...
Indrės veterinarijos gydykla
Veterinarinė pagalba visą parą Vilniuje

Adresas: Žemynos g. 1, LT-06126 Vilnius.
Veiklos sritys: veterinarija; konsultacijų paslaugos; mažmeninė prekyba; naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; pašarai, gyvulinis maistas.
Indrės veterinarijos gydykla įkurta 2002 metais. Mes siūlome platų paslaugų spektrą Jūsų augintiniui – nuo ligų profilaktikos iki gyvybiškai svarbių operacijų. Gydykloje dirba tik kvalifikuoti, daug patirties turintys veterinarijos specialistai, visada pasiruošę padėti Jūsų augintiniui. Mūsų tikslas – profesionali...

Lietuvos vandens kelių ir vidaus laivybos plėtra
Lietuvos vandens kelių ir vidaus laivybos plėtra
Lietuvos vidaus vandenų keliai – svarbios šalies transporto arterijos ir rimta alternatyva sausumos keliams. Ilgus metus "ant kranto mindžiukavusi" Lietuva pastaruoju metu ėmėsi esmingai gerinti...
Vizionierė A. Paliokaitė: "Nevežiokime raketų arkliais"
Vizionierė A. Paliokaitė: "Nevežiokime raketų arkliais"
Vizionierė, Valstybės pažangos tarybos narė, mokslinių tyrimų instituto "Visionary Analytics" įkūrėja dr. Agnė Paliokaitė turi sukaupusi daugiau nei 20 metų patirtį politikos formavimo ir poveikio...
Pervežimo bendrovės EVITRA keleiviai – nuo mokinių iki ambasadorių
Pervežimo bendrovės EVITRA keleiviai – nuo mokinių iki ambasadorių
Ankstyvą saulėtą rytą prie verslo centro atvyksta naujas mikroautobusas. Prie jo renkasi besišypsantis kolektyvas, pozityviai nusiteikęs artėjančiai kelionei. Įlipa, patogiai įsitaiso, prisisega...
Kitos naujienos »

Prisijungti prie katalogo

Apklausa

Ar esate patenkinti savo atlyginimu?

Akcijų kainos

FedEx 220,31 +7,97%