Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Vaiberta, UAB
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Vaiberta
Dusėtai
Baldai namamsAdresas: Savanorių pr. 192B, LT-44151 Kaunas.
Veiklos sritys: baldai (prekyba); interjero apdailos medžiagos; kita veikla; mažmeninė prekyba; projektavimas; šviesos sistemos, šviestuvai.
Baldai Namams atstovauja daugiau nei 60 skirtingų Italijos baldų gamintojų. Daugiau kaip 20 metų Lietuvoje bei už jos ribų veikiantis baldų salonų tinklas prekiauja baldais iš Italijos, Vokietijos ir Lenkijos. Visi baldai gali būti tiek modernaus, tiek klasikinio stiliaus. Atstovaujamų gamintojų asortimentas...
ZBIGA
Magrės baldaiAdresas: Beržų g. 2B, Riešės k., LT-14266 Vilniaus r.
Veiklos sritys: baldai (prekyba); baldai (gamyba); baldų gamybos medžiagos, furnitūra; eksportas; gamyba; interneto parduotuvės.
BALDAI KURIANTIEMS ŠEIMĄ „Magrės baldų“ apskritai nebūtų, jei Lietuvoje nebūtų tvirtų, modernių, savo namus mylinčių šeimų. Tačiau lygiai taip pat neįsivaizduojame, kad tvirta šeima apskritai įmanoma be tvirtų, modernių ir namus puošiančių minkštųjų baldų! Kitaip tariant, galima sakyti, kad kokybiški „Magrės...
Ažuona
Baldų namams gamyba ir prekyba, HORECA projektaiAdresas: Taikos pr. 125B, LT-47270 Kaunas.
Veiklos sritys: baldai (prekyba); baldai (gamyba); baldų gamybos medžiagos, furnitūra; didmeninė prekyba; eksportas; grafika, dizainas; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; projektavimas.
"Sofaforma" baldų salonuose Vilniuje ir Kaune bei internetu prekiaujame svetainės, miegamojo, valgomojo baldais namams bei įvairiais interjero aksesuarais. Pas mus rasite gausų kėdžių, sofų, minkštų kampų, fotelių ir lovų asortimentą. Aukščiausios kokybės baldai pagaminti siekiant maksimalaus patogumo, todėl į...
Gintaro baldai
Baldai visiems namamsAdresas: Akmenų g. 12, LT-92347 Klaipėda.
Veiklos sritys: baldai (prekyba); interneto parduotuvės.
Mes padedame klientams kurti jaukius namus nuo 2002 m. „Gintaro baldų“ istorija prasidėjo Klaipėdoje nuo pirmojo baldų salono ir sėkmingai tęsiasi iki šiol Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Šiuo metu galime pasidžiaugti, jog esame didžiausias baldų salonų tinklas Lietuvoje. Manome, kad kiekvieni namai nusipelnė...
Baldai PL
Lenkiški baldai internetuAdresas: Naugarduko g. 55A, Baldų namai SKRAJA, 2 aukštas, salonas "ARO ELEGANCE", LT-03204 Vilnius.
Veiklos sritys: baldai (prekyba); baldai (gamyba); didmeninė prekyba; gamyba; importas; interjero apdailos medžiagos; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; mediena, jos gaminiai.
Baldai PL – tai elektroninė lenkiškų baldų parduotuvė www.baldaipl.lt. Baldais prekiaujame ne tik internetu, bet ir turime baldų saloną, kuriame rasite minkštų baldų, sofų-lovų, minkštų kampų, klasikinio ir modernaus stiliaus svetainės baldų kolekcijų, svetainės stalų bei kėdžių. Salone patogiai galite apžiūrėti ir...
Prisijungti prie katalogo
1936,86
-0,56%
2022-01-28 08:19:57 IP 5los429i
2021-05-23 17:35:45 IP 4ljkgto
Lovą atveš po 2 dienų. Tikuosi, kad ir ji nenuvils.
Regina
2020-08-26 22:45:47 IP 28m8210o
Pirkau lova ir labai nusivyliausia firma sake labai gerai susideda ir panasiai nors visai nera taip instrukcija yra bet praktiskai jai nesi baldu surinkejas neimanoma surinkt o pardaveja tikina kad viskas ce gerai. Labai nusivyles. PREKYBOS MIESTELIS URMAS, RYTINĖ GALERIJA, 11 SALĖ, 6 SKYRIUS
Mums pavyko grąžinti baldą.
Linkiu, kad pavyktų ir Jums.
2020-08-20 20:34:19 IP 2nom5m2f
2020-08-06 23:39:19 IP 28m8210o
2019-07-20 18:21:28 IP 2e91418t
2019-01-30 13:42:56 IP 2g5vcieh
2018-04-26 10:09:48 IP 2e7r3naq
2018-03-27 20:06:49 IP 28p8d73o
2017-09-02 12:47:29 IP 4ljkf68
Beje, kartu pirkau ir drabužių spintą. Ja būčiau visai patenkinta, jei ne iki šiol sklindantis iš jos vidaus kažkoks sunkus neišsivėdinantis kvapas.
Jurgita iš Justiniškių mikrorajono
2017-08-01 20:46:28 IP 1b2akm1o
Martynas, Šiauliai
2017-04-29 15:38:41 IP 5f4sodah
2017-04-26 15:26:12 IP 2i250p4q
2017-04-10 11:43:16 IP 1pq4ack2
UAB Vaiberta gamina kokybiškus korpusinius baldus jau beveik dešimt metų. Per tiek laiko mūsų gaminiai nudžiugino daug klientų. Nutikus nesklandumams visada ieškome kompromiso, klientui tinkamiausio sprendimo. Deja tenka susidurti ir su tokiais klientais, kurie neįvertina savo veiksmų poveikio, yra įsitikinę savo teisumu, ir net atitinkamoms institucijoms pateikus savo išvadas, vis tiek juodina įmonę. Nesileiskime į smulkmenas, nes svarbiausia - išvados. Noriu pabrėžti, jog vieni iš čia komentuojančių vartotojų kreipėsi į Valstybinę vartotojų teisių apsaugos tarnybą, ir buvo gautos išvados, jog:
1. Baldo instrukcija atitinka standarto LST EN 14749:2016 reikalavimus.
2. Nustatyti plokštės pažeidimai atsirado vartotojai surenkant spintą (o pati plokštė atitinka LST EN 312 standartus).
Kiekvieną dieną UAB Vaiberta tobulėja ir stengiasi pateikti klientams kuo geresnės kokybės baldus, todėl tikimės, jog būsimi klientai vertins gaminius racionaliai, o ne remdamiesi emocijomis grįstais komentarais.
2017-04-06 10:31:02 IP 5juc51ru
2017-03-20 16:42:07 IP 28mcuugu
Gal bendrą ieškinį pateikime, mes irgi kovojame dėl spintos...
Parašykite man abejoju12 eta gmail.com.
Pasidalinsiu patirtimi.
2017-03-14 15:56:04 IP 4ljl3fu
Skųskite Vartotojų tarnybai instrukcijos nebuvimą. Tikrai laimėsite (mes laimėjome), o įmonė turės pasiimti nekokybišką lovą. Nekreipkite dėmesio į Jūsų adresu metamus kaltinimus, nes tai yra šios įmonės "bendravimo" su klientais metodas.
2017-02-28 14:09:25 IP 28mcuugu
Vaiberta gamino baldus pagal užsakymą. Kai priiminėjo užsakymą, gamybai buvo viskas aišku. Kai pagamino, tai paaiškėjo, kad patys nežino, kaip surinkti savo pagamintą spintą. Negana to, spinta buvo pagaminta su didžiuliais trūkumais: skylės varžtams ir kaiščiams išgręžtos ne visur (pvz. dugno plokštėje nei vienos skylės), plokštės nesužymėtos, nebuvo pagrindo po spintos dugnu (dugnas turėjo kaboti ore - nei pagrindo po juo, nei tvirtinimo prie spintos šonų), neišgręžtos skylės durų lankstų tvirtinimo varžtams ir nepažymėtos lankstų tvirtinimo vietos, neišgręžtos skylės kabyklų tvirtinimui ir nesužymėta, kur jos tvirtinamos, spintos durims paliktos per mažos užlaidos, todėl durys kliūna jas atidarant ir uždarant. Kiti trūkumai: priekyje esanti apatinė plokštė išpjauta 2 mm ilgesnė nei spintos dugnas, todėl surinkus spintą liko tarpas tarp dugno ir šono, kaiščių skylės per gilios - kaištis į plokštę sulenda beveik visas, nors turėtų pusė kaiščio likti kyšoti, kaiščiams, kurie įstato iš abiejų plokštės pusių, išgręžta viena skylė kiaurai plokštės, nepridėjo apdailos varžtams paslėpti.
Kartu buvo užsakyta lova. Užsakyme buvo nurodyta, kad raštas vertikalus - pagamino horizintalaus rašto, galvūgalio užnugario vertikalių laikančiųjų plokščių viršus ir apačia kažkodėl neužlaminuotos, plokštė, ant kurios pritvirtintos grotelės, aptrupėjusi (prisegu nuotrauką), išgręžtos skylės varžtams aptrupėjusios, vidinėse skersinėse plokštėse yra papildomų subadymų, išgręžtų ir paslėptų skylių, tamsiai lovai pridėtos šviesios spalvos plastmasinės apdailos varžtams paslėpti. O prie lovos pridėta surinkimo instrukcija yra tik neryškus informacinis lapas su detalių skaičiumi.
Prieš atsiimant baldus tel. buvo patvirtinta, kad bus išgręžtos visos reikiamos skylės ir pridėtos surinkimo instrukcijos. Deja...
O į pretenzijas ši firma visiškai nereaguoja.
2017-02-27 22:22:14 IP 28mcuugu
Vaibertos baldų salone užsisakėme spintą, maloniai pakeitė rankenėles kokių norėjome. Tačiau kai gavome gaminį ir pradėjome surinkinėti, pasirodė kad tai visiškas brokas su didžiuliais nedadarymais, nesužymėtos lankstų tvirtinimo vietos, kabyklos. Skylės konfirmatams išgręžtos didžiulės, pajudinus varžtas išsitraukia kiaurai, o pati plokštė trupa… Surinkimo instrukcija visiškai neatitinka realybės.
Kreipėmės į firmą, deja į pretenzijas jie nereaguoja, akis drasko, kad patys sulaužėm ir sudaužėm tą spintą, o kad nera atžymėta kur durų lankstus tvirtinti prie rėmo - prisisukit kur norit! Kreipėmės į Vartotojų teisių tarnybą, deja ir jie nelabai gali padėti, nes neturim įrodymų, nedarėm video kai rinkom, o aptrupėję kampai, nesužymėtos tvirtinimo vietos, surinkimo instrukcija niekinė, tai niekam neįdomu. Pažiūrėkit keletą nuotraukėlių, patys įvertinsite šios spintos kokybę. Ačiū.
2017-02-02 22:12:25 IP 4ljl3fu
2016-10-23 15:30:00 IP 28mc0d0g
O į pretenzijas ši firma visiškai nereaguoja.
2016-02-18 19:26:49 IP 28m80svm
2013-07-19 11:05:25 IP 1pq4ack2
Nepatarciau pirkti ju baldu, chaltura konkreti :D po keliu menesiu luzta viskas :D
Jei Jums per kelis mėnesius kažkas atsitiko baldams, Jums reiktų kreiptis į įmonę ir prašyti sutvarkyti "broką".
Aišku jei brokas atsirado dėl įmonės kaltės. Taip pat jums primenu kad yra baldams garantijos ir mums pranešus apie iškilusias problemas, mes jas tvarkome ar keičiame naujomis detalėmis.Jūs turbūt esate pirmas klientas per visą įmonės gyvavimo laiką, kuris net nesikreipia į gamintoją ir nesprendžia atsiradusios problemos.
2013-07-09 12:39:03 IP 28m9ugnt