Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "Reenpro"

Atsiliepimai apie UAB "Reenpro"

Įmonės amžius:
    Amžius:
    16 m. 4 mėn. 4 d.
    Įstatinis kapitalas:
    Įstatinis kap.:
    175 900 €
    Pirmąją saulės elektrinę pastačiusi įmonė Lietuvoje

7.5

Ačiū už pagalbą įsirengiant saulės elektrinę.Darbai atlikti kokybiškai ir laiku.Ačiū Mariui ir Gailei, kurie profesonaliai viską paaiškino, pakonsultavo davė patarimus. Ačiū montuotojams Laurynui, Laimonui, Žydrūnui, kurie sumontavo kokybiškai elektrinę, paaiškino jos veikimo principą. Rekomenduoju Reenpro saulės elektrinės montavimui!

Labai patiko įmonės darbas, komunikacija ir aptarnavimas. Viskas vyko sklandžiai ir savo laiku. Dėkoju ir linkiu sėkmės.

Ačiū už pagalbą įsirengiant saulės elektrinę. Darbai atlikti kokybiškai ir laiku. Ačiū Karoliui ir Gailei, kurie labai profesionaliai viską paaiškino, pakonsultavo ir davė patarimus.
      Tikrai rekomenduoju Reenpro saulės elektrinės montavimui!

Labai patenkinta įmonės atliktu darbu, pradedant vadybininkais Edminu ir Gaile, kurie labai profesionaliai viską paaiškino, pakonsultavo ir davė patarimus. Sumontavus elektrinę atsiuntė visus reikiamus dokumentus APVA paramai gauti. Atskirai noriu padėkoti montuotojams Martynui ir Martinui kurie ne tik sumontavo elektrinę, bet ir paaiškino kaip veikia, kur kreiptis, jeigu iškils problemų, kaip parsisiųsti programėlę.
      Rekomenduoju Reenpro saulės elektrinės montavimui!

Ši įmonė, tikri profesionalai, pasiūlė man saulės baterijų įrengimo variantą, kurio negalėjo pasiūlyti kitos įmonės, ir aš susisiekiau su beveik visais rinkos dalyviais. Turiu nestandartinį stogą ir 22 baterijos po 455 W netiko 10 kW. Man buvo pasiūlyta 18 baterijų po 545 W, kurios iš viso sudarė 9, 81 kW. Po įrengimo du kartus iškilo problemų, kurios buvo greitai išspręstos. Manau, kad ši įmonė rūpinasi savo reputacija ir vertina savo klientus.

Esu labai patenkintas Reenpro teikiamų paslaugų kokybe ir atsakingu požiūriu į klientą. Rekomebnduoju šią įmonę saulės elektrinės montavimui!

Profesionaliai sumontavo saulės elektrinę ant namo 4 šlaitų stogo Vilniaus r.
      Visada malonu turėti santykių su profesionalais.
      Rekomenduoju Reenpro.

Įmonė, kuri puikiai išmano ir atlieka savo darbą.
      Bendraujame ne pirmą kartą, konkrečiai su vadybininku Edminu - tai žmogus, kuris visada padės bei patars esamoje situacijoje. Visa Reenpro komanda be priekaištų kompetetinga, montuojama įrangą aukščiausios kokybės - visu 100 proc. rekomenduoju rinktis tik šią įmonę.

Puikiai sumontavo saulės elektrinę ant stogo, tada po metų sumontavo papildomus modulius nes toks poreikis atsirado ir dar sumontavo įkrovimo stotelę.
      Belieka apsispręsti dėl kaupimo baterijos.
      Visada malonu turėti reiklų su profesionalas. Rekomenduoju Reenpro.

Savo srities profesionalai! Puikiai įrengta izoliuoto darbo įranga, apjungiant seną saulės elektrinės įrangą su nauju keitikliu bei baterija. Montavimo darbai nepriekaištingi! Ačiū Laurai už pagalbą pildant dokumentus APVA paramai.

Savo srities profesionalai! Puiki saulės elektrinės komplektacija, kokybiškai atlikti montavimo darbai, komunikacija visų etapų labai gerai, kas yra labai svarbu. Dėkingi Edminui ir Kiprui už sklandžiai įrengtą saulės elektrinę ir visus su tuo susijusius etapus ;)

Operatyvi ir profesionali komanda

Marjan Kazakevič

Super komanda! dėkui už gerai atlikta ir laiku darba-Rekomenduoju

Greitai ir kokybiškai. Malonus bendravimas. Rekomenduoju.

Viskas puikia, nuo pirminės konsultacijos iki tapimo gaminančiu vartotoju. Julius ir Edminas labai operatyviai suteikė visą informaciją ir konsultavo viso proceso metu, greitai atsiuntė visus reikiamus dokumentus, taip pat ačiū ir labai maloniems darbuotojams ir elektrikui, kurie įrengė elektrinę.

Darbai buvo atlikti greitai ir kokybiškai. Tikrai rekomenduoju Reenpro kitiems.

Norime nuoširdžiai padėkoti Jums už profesionalią pagalbą ir operatyvumą ruošiant dokumentus paramai gauti.Jūsų kompetencija, atsakingumas ir geranoriškumas labai palengvino šį procesą, todėl džiaugiamės, kad galėjome pasikliauti Jūsų pagalba.
      Taip pat dėkojame Jūsų įmonei už kokybiškai atliktą saulės elektrinės montavimą. Jau praėjo du metai, o sistema veikia puikiai, todėl esame labai patenkinti tiek įrengimo darbais, tiek visapusiška Jūsų komandos pagalba.
      Dar kartą dėkojame už bendradarbiavimą ir tikimės ateityje bendradarbiauti.
      Pagarbiai
      Virginija Liegaudienė

Puikiai, greitai, sklandziai, kokybiskai, atsake visus klausimus, pakonsultavo, padejo pasirinkti geriausia sprendima.

Viskas puikiai ir greitai. Ačiū Juliui ir Edminui. Rekomenduoju visiems.

3 kartus kreipiausi į Reenpro. Pirmą kartą pastatė saulės elektrine. Vėliau sugedo inverteris, garantija atliko greitai ir sklandžiai. Neseniai dariau elektrinės praplitimą. Visi darbai atlikti idealiai, norėčiau kad ir visos kitos Lietuvos įmonės taip sąžiningai dirbtu. Ačiū Aivaraui ir Esminių už išsamias konsultacijas.

Labai norime padėkoti Karoliui ir Edminui už pagalbą įsirengiant saulės elektrinę. Vyrukai labai maloniai ir mandagiai bendravo, išaiškino visą darbų eigą, kaip ir kokius dokumentus reikia užpildyti. Dėkingi esame visai UAB "Reenpro" komandai, kuri labai greitai ir kokybiškai atliko visus montavimo darbus. 10 balų. Rekomenduosiu ir kitiems. Malonu bendrauti su profesionalais.

Noriu nuoširdžiai padėkoti puikiai UAB Reenpro komandai, kuri be priekaištų, profesionaliai ir labai operatyviai padidino Saulės elektrinės galią. O pati didžiausia padėka yra vadybininkei Laurai Ivanovai ir projektų vadovui Edminui Bieliui, kurie išsamiai konsultavo visais klausimais teikiant paraiškas ESO ir APVA, o taip pat puikiai vadovavo savo kolektyvui derinant bei atliekant konstrukcijų montavimo ir elektros prijungimo darbus. Todėl profesionalių meistrų jie buvo atlikti kokybiškai, tvarkingai, laikantis išankstinės sąmatos ir net greičiau nei iš anksto sutartu laiku.
      Tad didelis ačiū visam "Reenpro" kolektyvui.

Labai ačiū Laurai, Edminui ir kitiems darbuotojams kurie padėjo mums įsirengti saulės elektrinę. Viską atliko laiku ir nepriekaištingai. Maloniai ir geranoriškai bendravo, informavo. Rekome duosiu ir kitiems.

Rekomenduoju. Puikūs profai, kaina gera, laiku viską atlieka kaip ir žada. Kas nustebino, tai darbų atlikimo kokybė ir meistrų atsakingumas ir mandagumas.

Edminui ir visai komandai - 10 balų. Draugiški, profesionalūs, o iškilusias problemas sprendė su noru, kad klientui būtų gerai. Rekomenduosiu visiems.

Belieka tik pritarti visiems teigiamiems komentarams. Jauni, greiti, patikimi. Darbai atlikti greitai ir kokybiškai. Į visus klausimus pateikti detalūs paaiškinimai ir išsamūs atsakymai. Smagu mėgautis profesionaliai atliekamų darbų procesu. Dėkoju visai UAB "Reenpro" komandai įrengusiai saulės elektrinę ir linkiu sėkmės naujuose projektuose. Rekomenduoju.

Puikiai atlikti darbai. Operatyviai ir tvarkingai. Komunikacija pastovi ir aiški. Rekomenduoju

Dėkoju Edminui ir visai komandai. Patys geriausi atsiliepimai apie šią įmonę. Ačiū jums už operatyvumą, profesionalumą, ir puikų bendravimą. Sėkmės jums darbuose ir asmeniniame gyvenime.
      Vida

Labai norim padėkoti visiems įmonės darbuotojams, su kuriais teko bendrauti įrengiant saulės elektrinę.Labai dėkojam Karoliui, o ypač Edminui už profesionalumą, geranoriškumą.Edminui atskira padėka padedant pildyti dokumentus.
      Sėkmės Jums visiems.Įmonė turi kuo didžiuotis.Rekomenduojam Reenpro, kas dar neturi saulės elektrinės!

Rimantas iš Šilalės r.

Bendrovė kokybiškai ir per numatytą trumpą laikotarpį ant namo stogo sumontavo papildomą SE su galia 3, 56 Kw.
      Sėkmės BENDROVEI.
      Įvertinimas - 10 balų.

Labai malonu dirbti su kompetentingais ir atsakingais darbuotojais tai Karolis ir Edminas, siūlau Reenpro vadovams skatinti tokius darbuotojus, o Karoliui ir Edminui dėkoju už naudingus patarimus ir sprendimus, būtinai esant progai rekomenduosiu jūsų teikiamas paslaudas

Vytautas Norkevičius

Dėkoju UAB REENPRO darbuotojams, padėjusiems įsirengiant saulės elektrinę. Malonu buvo bendrauti su Karoliu ir Edminu, kurie viską organizavo laiku, pagelbėjo tvarkant dokumentus į APVA. Siūlyčiau paskatinti visus Kalėdine pinigine premija.

Tikrai Rekomenduočiau reenpro kitiems. Darbai buvo atlikti greitai ir kokybiškai. Draugiskas bendravmas.

Ona Junevičienė. S.Varėna

Puiki įmonė.Išsami konsultacija, operatyvumas, mandagus bendravimas.
      Esame labai patenkinti Jūsų darbu.
      Norime atskirai padėkoti Karoliui ir Edminui, už patarimus ir sprendimus, įsirengiant saulės elektrinę.
      Išskirtinė padėka montuotojams Linui ir Lukui ir ypač dėkingi elektrikui Mariui.Tai tikri profesionalai.
      Rekomenduoju visiems
      Sėkmės Jums.

Labai gera kompanija, saulės elektrinė veikia beveik pusmetį ir jokių problemų. Viskas praėjo sklandžiai nuo drono foto iki APVA paramos. Ypač dėkui Aivarui už malonų bendravimą, paaiškinimus, patarimus. Rinkitės REENPRO ir bus pasirūpinta Jūsų saulės elektrine.

Puiki komanda! Visi, kas dalyvavo įrengiant saulės elektrinę - tiesiog puikūs savo srities ir kliemtų aptarnavimo specialistai! Ačiū! Tikrai rekomenduoju ir kitiems!

Virgina Stasevičienė

Svajonių firma UAB Reenpro sugeba per labai trumpą laiką kokybiškai įrengti saulės elektrinę. Nuoširdžiai dėkinga Edminui, Karoliui, Remigijui, Mariui, Linui, Vytautui. Sėkmės jums!

Stačiausi saulės elektrinę, viskas praėjo sklandžiai nuo konsultacijų iki APVA pinigų susigrąžinimo. Šauni komanda, rekomenduoju Reenpro.

Sveiki,
      Po keliu menesiu laukimo vis gi sulaukiau dienos kai saules elektrine buvo irengta, nors zadeta buvo padaryti tai po keliu savaiciu.
      Minusai:
      velavimas, blogas projektavimas, kaina, papildomu darbu priskaiciavimas, irengimui samdo rangovus, visus gerus atsiliepimus raso patys sau..

Pliusai: subrangovu darbas atliktas kokybiskai, visi dokumentai tinka APVAI paramai gauti.

Redaguota (2024-06-12 10:15:55)
      UAB REENPRO
      Mantas

Sveiki,

Ačiū už jūsų komentarą, pasitikrinsime, kodėl procesas nebuvo įvykdytas kokybiškai pagal jūsų komentarus ir stengsimės taisyti klaidas. Tik patikslinkite prašau, subrangovų samdymas pliusas ar minusas? Džiaugiamės, kad kokybiškai atliktas darbas montuotojų.

Parašykite savo vardą pavardę mums asmeniškai, kad galėtumėm patikrinti jūsų projektą ir kas buvo blogai, nes kolkas nerandame.

P.S - dar nei vieno komentaro sau patys nerašėme ir galime paprašyti, kad mūsų klientai susisiektų su Jumis.

Dėkojame

Reenpro komanda.

Redaguota (2024-06-12 10:15:55)

Super gera komanda ypac Aivaras Dovydas padeda visais klausimais elektrine jau irenge pries metus viskas tiesiog super net negalvočiau apie kitas imones tik REENPRO siulau rinkites.????????????????????????

Puikus ir kokybiškas visų Jūsų darbuotojų darbas tiek organizuojant procesą, tiek įrengiant saulės paneles ant stogo. Atskiras ačiū projekto vadovui Aivarui, montuotojams Lukui ir Evaldui bei elektrikui Mariui. Rekomenduoju visiems!

Virginija Šeškevičienė

Ačiū Mariui, Karoliui, Edvinui ir visai komandai už labai profesionaliai atliktą darbą ir už kantrybę atsakant į visus iškilusius klausimus.
      Labai džiaugiuosi įsigijus saulės elektrinę tuo pačiu prisidėdama prie klimato taršos mažinimo mūsų planetai ir esu labai patenkinta pasirinkus Reenpro paslaugas. Jos buvo atliktos tikrai puikiai.

Esu labai patenkintas imonės atliktu darbu! Atliko viska laiku! Viska puiku! Rekomenduoju 100%!

Viskas atlikta puikiai nuo pasiūlymo, projekto iki montavimo, ačiū!

Apie Reenpro ir visą komandą galiu atsliepti tik labai gerais žodžiais. Esame patenkinti jų atliktu darbu bei kokybe. Labiausiai džiaugiuosi dėl vadybininko Edmino, kuris ne tik maloniai bendrauja, bet ir atsako į visus rupimus klausimus bei pakonsultuoja.

Stačiausi 10 kW saulės elektrinę, pradžioje dar dvejojau kur geriau ant stogo ar ant žemės, tačiau vyrai įvertinę mano stogo kryptį patarė statytis ant žemės, kad gaučiau maksimalią naudą iš saulės elektrinės. Noriu padėkoti Aivarui su kuriuo bendravome viso projekto metu, viskas vyko labai sklandžiai ir profesionaliai. Ačiū, rekomenduoju.

Malonu buvo bendradarbiauti, visada atsakys į visus iškylančius klausimus, darbai vyko sklandžiai ir pagal sutartus terminus! Galiu rekomenduoti!.

Kai kurie vyrukai ten tikrai neblogai dirba. Kai kurie padaro klaidų. Ir tai normalu. Bet kai už savo klaidas pradeda kaltinti užsakovą...viso pirmą nelabai protinga. Antra praranda užsakovų pasitikėjimą ir susigadina savo reputaciją. Turbūt skaudžiausia kad tai padaro ne dirbantys sunkiomis sąlygomis vyrukai o sedintiys ofise nešsprūseliai.

UAB Reenpro
      Akeksas

Laba diena, Aleksai, dėkojame už jūsų atsiliepimą ir atsiprašome, kad teko patirti nesklandumų. Pripažįstame, kad tai buvo mūsų klaida, kurią šiai dienai jau esame ištaisę.
      Dar kartą norime padėkoti jums, nes tokios situacijos mums padeda augti bei tobulinti komunikaciją ir kokybę įmonės viduje.

Tik geriausi atsiliepimai. Greitai ir kokybiškai sumontuota saulės elektrinė, pateikti visi dokumentai, atsakyti rūpimi klausimai. Padėkai Aivarui ir Edminui

Norėjau padėkoti už puikiai atliktą darbą, Tomas, Edminas, Julius - šaunuoliai, ir visa komanda labai profesionali! Viskas atlikta tiksliai taip kaip norėjau ir buvau sutaręs. EV stotelė veikia be priekaištų.
      Dėkui labai!
      Arūnas

Laisvės pr. 10, LT-04215 Vilnius.
      Veiklos sritys: energetika.
      Klientus aptarnaujame Viršuliškių skgtv. 34, Vilnius „Ignitis“ – sumanių energetikos sprendimų bendrovė, kuri tiekia elektrą bei dujas privatiems ir verslo klientams, o taip pat siūlo naujosios energetikos sprendimus. Nuo saulės elektrinių bei e. mobilumo, iki energijos taupymo sprendimų. „Ignitis“ taip pat...
      Jaunimo g. 12, Nociūnų k., Pakruojo r.
      Veiklos sritys: energetika; elektros instaliacijos darbai; konsultacijų paslaugos; projektavimas.
      MB „Saulės vaira“ – patikimas saulės energetikos partneris„Saulės vaira“ – dinamiška įmonė, vienijanti kvalifikuotus specialistus su ilgamete patirtimi saulės elektrinių projektavimo, montavimo ir priežiūros srityse.Saulės energija – tai ne tik mažesnės sąskaitos už elektrą, bet ir investicija į tvarią ateitį...
      Vito Gerulaičio g. 10-101, LT-08200 Vilnius.
      Veiklos sritys: energetika.
      „Enefit“ – žaliųjų energijos sprendimų bendrovė, siūlanti platų spektrą paslaugų ir priemonių – nuo žaliosios elektros energijos tiekimo iki sumanaus energijos kaupiklių valdymo – padedančių efektyviai ir išmaniai atliepti individualius elektros energijos poreikius. Bendrovės siekis – klientams sukurti žaliąją...
      Raudondvario pl. 147, LT-47192 Kaunas.
      Veiklos sritys: energetika; elektros dalys ir įranga; elektros instaliacijos darbai; konsultacijų paslaugos.
      SAULESJEGAINE.LT: INOVACIJA IR TVARUMAS SAULĖS ENERGIJOS SRITYJE Saulesjegaine.lt yra lyderė saulės energetikos srityje ir automobilių įkrovimo stotelėmis Lietuvoje jau 10 metų. Įmonė pristato inovatyvius sprendimus ir skatina tvarumą bei aplinkos apsaugą visuomenei. Nuo savo įkūrimo Saulesjegaine.lt siekia plėtoti...
      Lvivo g. 21A, LT-09313 Vilnius.
      Veiklos sritys: energetika.
      „Elektrum Lietuva“ didžiausios Baltijos šalyse elektros gamintojos „Latvenergo“ grupės įmonė, Lietuvoje veikianti jau 17 metų. Grupė yra viena draugiškiausių aplinkai elektros gamintojų Europos Sąjungoje – 66 proc. „Latvenergo“ pagaminamos elektros energijos yra iš atsinaujinančių išteklių, daugiausiai vandens...