Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "Reenpro"
Ačiū už pagalbą įsirengiant saulės elektrinę.Darbai atlikti kokybiškai ir laiku.Ačiū Mariui ir Gailei, kurie profesonaliai viską paaiškino, pakonsultavo davė patarimus. Ačiū montuotojams Laurynui, Laimonui, Žydrūnui, kurie sumontavo kokybiškai elektrinę, paaiškino jos veikimo principą. Rekomenduoju Reenpro saulės elektrinės montavimui!
Labai patenkinta įmonės atliktu darbu, pradedant vadybininkais Edminu ir Gaile, kurie labai profesionaliai viską paaiškino, pakonsultavo ir davė patarimus. Sumontavus elektrinę atsiuntė visus reikiamus dokumentus APVA paramai gauti. Atskirai noriu padėkoti montuotojams Martynui ir Martinui kurie ne tik sumontavo elektrinę, bet ir paaiškino kaip veikia, kur kreiptis, jeigu iškils problemų, kaip parsisiųsti programėlę.
Rekomenduoju Reenpro saulės elektrinės montavimui!
Ši įmonė, tikri profesionalai, pasiūlė man saulės baterijų įrengimo variantą, kurio negalėjo pasiūlyti kitos įmonės, ir aš susisiekiau su beveik visais rinkos dalyviais. Turiu nestandartinį stogą ir 22 baterijos po 455 W netiko 10 kW. Man buvo pasiūlyta 18 baterijų po 545 W, kurios iš viso sudarė 9, 81 kW. Po įrengimo du kartus iškilo problemų, kurios buvo greitai išspręstos. Manau, kad ši įmonė rūpinasi savo reputacija ir vertina savo klientus.
Įmonė, kuri puikiai išmano ir atlieka savo darbą.
Bendraujame ne pirmą kartą, konkrečiai su vadybininku Edminu - tai žmogus, kuris visada padės bei patars esamoje situacijoje. Visa Reenpro komanda be priekaištų kompetetinga, montuojama įrangą aukščiausios kokybės - visu 100 proc. rekomenduoju rinktis tik šią įmonę.
Norime nuoširdžiai padėkoti Jums už profesionalią pagalbą ir operatyvumą ruošiant dokumentus paramai gauti.Jūsų kompetencija, atsakingumas ir geranoriškumas labai palengvino šį procesą, todėl džiaugiamės, kad galėjome pasikliauti Jūsų pagalba.
Taip pat dėkojame Jūsų įmonei už kokybiškai atliktą saulės elektrinės montavimą. Jau praėjo du metai, o sistema veikia puikiai, todėl esame labai patenkinti tiek įrengimo darbais, tiek visapusiška Jūsų komandos pagalba.
Dar kartą dėkojame už bendradarbiavimą ir tikimės ateityje bendradarbiauti.
Pagarbiai
Virginija Liegaudienė
3 kartus kreipiausi į Reenpro. Pirmą kartą pastatė saulės elektrine. Vėliau sugedo inverteris, garantija atliko greitai ir sklandžiai. Neseniai dariau elektrinės praplitimą. Visi darbai atlikti idealiai, norėčiau kad ir visos kitos Lietuvos įmonės taip sąžiningai dirbtu. Ačiū Aivaraui ir Esminių už išsamias konsultacijas.
Labai norime padėkoti Karoliui ir Edminui už pagalbą įsirengiant saulės elektrinę. Vyrukai labai maloniai ir mandagiai bendravo, išaiškino visą darbų eigą, kaip ir kokius dokumentus reikia užpildyti. Dėkingi esame visai UAB "Reenpro" komandai, kuri labai greitai ir kokybiškai atliko visus montavimo darbus. 10 balų. Rekomenduosiu ir kitiems. Malonu bendrauti su profesionalais.
Noriu nuoširdžiai padėkoti puikiai UAB Reenpro komandai, kuri be priekaištų, profesionaliai ir labai operatyviai padidino Saulės elektrinės galią. O pati didžiausia padėka yra vadybininkei Laurai Ivanovai ir projektų vadovui Edminui Bieliui, kurie išsamiai konsultavo visais klausimais teikiant paraiškas ESO ir APVA, o taip pat puikiai vadovavo savo kolektyvui derinant bei atliekant konstrukcijų montavimo ir elektros prijungimo darbus. Todėl profesionalių meistrų jie buvo atlikti kokybiškai, tvarkingai, laikantis išankstinės sąmatos ir net greičiau nei iš anksto sutartu laiku.
Tad didelis ačiū visam "Reenpro" kolektyvui.
Belieka tik pritarti visiems teigiamiems komentarams. Jauni, greiti, patikimi. Darbai atlikti greitai ir kokybiškai. Į visus klausimus pateikti detalūs paaiškinimai ir išsamūs atsakymai. Smagu mėgautis profesionaliai atliekamų darbų procesu. Dėkoju visai UAB "Reenpro" komandai įrengusiai saulės elektrinę ir linkiu sėkmės naujuose projektuose. Rekomenduoju.
Labai norim padėkoti visiems įmonės darbuotojams, su kuriais teko bendrauti įrengiant saulės elektrinę.Labai dėkojam Karoliui, o ypač Edminui už profesionalumą, geranoriškumą.Edminui atskira padėka padedant pildyti dokumentus.
Sėkmės Jums visiems.Įmonė turi kuo didžiuotis.Rekomenduojam Reenpro, kas dar neturi saulės elektrinės!
Puiki įmonė.Išsami konsultacija, operatyvumas, mandagus bendravimas.
Esame labai patenkinti Jūsų darbu.
Norime atskirai padėkoti Karoliui ir Edminui, už patarimus ir sprendimus, įsirengiant saulės elektrinę.
Išskirtinė padėka montuotojams Linui ir Lukui ir ypač dėkingi elektrikui Mariui.Tai tikri profesionalai.
Rekomenduoju visiems
Sėkmės Jums.
Sveiki,
Po keliu menesiu laukimo vis gi sulaukiau dienos kai saules elektrine buvo irengta, nors zadeta buvo padaryti tai po keliu savaiciu.
Minusai:
velavimas, blogas projektavimas, kaina, papildomu darbu priskaiciavimas, irengimui samdo rangovus, visus gerus atsiliepimus raso patys sau..
Pliusai: subrangovu darbas atliktas kokybiskai, visi dokumentai tinka APVAI paramai gauti.
Sveiki,
Ačiū už jūsų komentarą, pasitikrinsime, kodėl procesas nebuvo įvykdytas kokybiškai pagal jūsų komentarus ir stengsimės taisyti klaidas. Tik patikslinkite prašau, subrangovų samdymas pliusas ar minusas? Džiaugiamės, kad kokybiškai atliktas darbas montuotojų.
Parašykite savo vardą pavardę mums asmeniškai, kad galėtumėm patikrinti jūsų projektą ir kas buvo blogai, nes kolkas nerandame.
P.S - dar nei vieno komentaro sau patys nerašėme ir galime paprašyti, kad mūsų klientai susisiektų su Jumis.
Dėkojame
Reenpro komanda.
Ačiū Mariui, Karoliui, Edvinui ir visai komandai už labai profesionaliai atliktą darbą ir už kantrybę atsakant į visus iškilusius klausimus.
Labai džiaugiuosi įsigijus saulės elektrinę tuo pačiu prisidėdama prie klimato taršos mažinimo mūsų planetai ir esu labai patenkinta pasirinkus Reenpro paslaugas. Jos buvo atliktos tikrai puikiai.
Stačiausi 10 kW saulės elektrinę, pradžioje dar dvejojau kur geriau ant stogo ar ant žemės, tačiau vyrai įvertinę mano stogo kryptį patarė statytis ant žemės, kad gaučiau maksimalią naudą iš saulės elektrinės. Noriu padėkoti Aivarui su kuriuo bendravome viso projekto metu, viskas vyko labai sklandžiai ir profesionaliai. Ačiū, rekomenduoju.
Kai kurie vyrukai ten tikrai neblogai dirba. Kai kurie padaro klaidų. Ir tai normalu. Bet kai už savo klaidas pradeda kaltinti užsakovą...viso pirmą nelabai protinga. Antra praranda užsakovų pasitikėjimą ir susigadina savo reputaciją. Turbūt skaudžiausia kad tai padaro ne dirbantys sunkiomis sąlygomis vyrukai o sedintiys ofise nešsprūseliai.
Laba diena, Aleksai, dėkojame už jūsų atsiliepimą ir atsiprašome, kad teko patirti nesklandumų. Pripažįstame, kad tai buvo mūsų klaida, kurią šiai dienai jau esame ištaisę.
Dar kartą norime padėkoti jums, nes tokios situacijos mums padeda augti bei tobulinti komunikaciją ir kokybę įmonės viduje.
Nauja šypsena per 24 valandas tapo kasdiene realybe
Pasirūpinti profesionalia ir ilgalaike pacientų burnos sveikata – tokia yra pagrindinė klinikos „PAPADENT“ misija. Nors klinika garsėja savo kompetencijomis implantacijos ir estetinio protezavimo...
Pavel Kveten: "Logistikos sektorius keičiasi greičiau nei bet kada – išliks tie, kurie geba jungti žmones, duomenis ir tikslą"
Europos logistikos sektorius patiria vieną intensyviausių transformacijų per pastaruosius dešimtmečius. Kaštų augimas, darbo jėgos trūkumas ir griežtėjantis reguliavimas reikalauja iš įmonių...
Darbo kodekso pertvarka: daugiau laisvės stipresniems, daugiau rizikų silpnesniems?
Lietuvoje bręsta viena reikšmingiausių pastarųjų metų Darbo kodekso pataisų bangų. Jei Seimas pritars šiuo metu svarstomiems pakeitimams, jie palies labai skirtingas darbuotojų grupes – nuo tų...