Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Intellectus kalbų centras

Atsiliepimai apie UAB „Intellectus kalbų centras“

Išskirtinė mokymosi patirtis
Parašyk savo nuomonę apie UAB „Intellectus kalbų centras“

Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!

Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

Labai gera ir mokykla, ir mokytojai! Aiškiai, konkrečiai ir paprastai dėstoma medžiaga! Rekomenduoju

Justė
    2022-11-21 07:54:38

Nusprendžiau ir aš parašyti atsiliepimą, kadangi jūs fb puslapyje netinkamus atsiliepimus iškart trinate. Lankė ir mano sūnus jūsų anglų vasaros stovyklą. Nieko gero parašyti negaliu. Klasės mažutės, perpildytos tiek vaikų, kad nėra kuo kvėpuoti, vadovai nesusitvarko su tiek vaikų, vaikai triukšmauja, chaosas. Pasiprašėm pereiti į kitą grupę, ten kažkiek buvo ramiau, bet juk atvykom gerai praleisti laiką ir įgauti naujų anglų kalbos žinių. Kas liečia žinias- jos dar labiau nuvylė. Per ta savaitę apsoliučiai nieko naujo neišmoko, lygis sakyčiau labai žemas. Rudenį net nekilo klausimas ar rinktis jūsų būrelį angų kalbos tobulinimui. Toli gražu nėra pas jus ten taip viskas puiku, kaip pateikiate. Tobulėti ir dar kartą tobulėti.

Sveiki,

dėkojame už Jūsų atsiliepimą ir labai atsiprašome už sukeltus nepatogumus.

Suprantame, kad vaikai skirtingi ir jautresnius vaikus triukšmas gali trikdyti, todėl ir stovyklos metu atkreipėme dėmesį į Jūsų prašymą ir perkėlėme vaiką į ramesnę grupę. Stovyklose taikome metodus, kad vaikai ne tik interaktyviai mokytųsi, bet ir smagiai leistų laiką vasaros atostogų metu. Klasėse vaikai praleidžia ribotą laiką, antrą dienos dalį visada būna suplanuoti išvykimai į gamtą, muziejų ar pramogų erdves. Stovyklų grupėse griežtai ribojame mokinių skaičių - 10. Toks mokinių kiekis leidžia mums užtikrinti stovyklos kokybę ir kiekvienas mokinys gauna pakankamai mokytojo dėmesio. Vertiname klientų atsiliepimus, todėl kiekvienais metais stovyklų programą peržiūrime ir tobuliname. Kadangi lankėte stovyklą pas mus prieš 2 metus, programa jau yra atnaujinta ir labai kviečiame išbandyti atnaujintą programą ateinančią vasarą.

Taip pat kviečiame Jūsų vaiką prisijungti į šiuo metu vykstančius anglų kalbos būrelius. Anglų kalbos pamokos mokslo metais turi visiškai kitą struktūrą ir tikslą - grupės ramesnės, mokiniai susirenka nuosekliai mokytis anglų kalbos, turi pastovią grupę, mokytoją ir mokymosi planą, sudarytą visiems mokslo metams, kas užtikrintai pakelia vaiko anglų kalbos žinių lygį. Pasirūpinsime, kad vaikas susibendrautų su grupe, noriai eitų į pamokas ir esame tikri, kad liksite patenkinta pasirinktos grupės mokytoju ir metodais.

Pagarbiai,
    Anglų kalbos mokykla INTELLECTUS

Džiaugiuosi lankiusi anglų kalbos būtent Intellectus! Puikūs mokytojai, įdomios pamokos - motyvuodavo ateiti į pamokas net po intensyvių dienos darbų. Ačiū jums!

Labai geri mokytojai, tikrai įdomios pamokos, galvojau pasimokyt trumpai bet taip patiko, kad jau siekiu kito lygio. Visiem rekomenduoju

Labai patenkinta. Jau ne pirmus metus lankau Intellectus mokyklą, ruošiuosi egzaminams. Superiniai mokytojai (per 3 metus teko ne su vienu mokytoju mokytis), pamokos toli ne mokyklinės, labai smagu, kad įmanoma ir mokytis, ir atsipalaidavus gerai leisti laiką vienu metu. Labai džiūgu taip pat, kad pamokose kalbama yra ne tiktai pagal mokymo programa nurodytas temas, dėl to yra galimybė mokytis ne tik anglų kalbos bet ir praplėsti savo akiratį, susipažinti su naujais žmonėmis, gerai praleisti laiką. Su Intellectus galiu būti tikra, kad anglų kalbos valstybinis egzaminas nesukels man tiek nerimo, kiek sukels kiti egzaminai.

Žinau geriau
    2021-03-21 21:44:26

Dariau bendrąjį lygio nustatymo testą, kadangi "lygis" buvo ne toks kokio tikėjausi o darant dar kart klausimai tokie pat atlikau testą su savo anglų kalbos dėstytoja ir net ji nesuprato kaip galėjo likti klaidų, jei ji visus moko taip pat ir pasijuokė iš tokio lygio nustatymo testo. Nusinešiau pas savo anglų kalbos mokytoją ir ji taip pat nesupranta kaip atsiranda klaidos. Arba jūsų testas yra padarytas taip, kad sukirstų kiekvieną, jog galėtų pasiūlyti mokymus, arba jūs paneigiate šiuo testu ilgaamžę mokytojos ir dėstytojos pedagoginio darbo patirtį. Tikrai nesirinksiu jūsų organizacijos, nes abejoju kokybe ir skaidrumu.

Sveiki, dėkojame už Jūsų atsiliepimą ir apgailestaujame, kad atliktas testas sukėlė tokį įspūdį.

Užtikriname, kad mūsų bendrasis anglų kalbos lygio nustatymo testas, kaip ir nurodyta interneto puslapyje, yra paremtas Kembridžo universiteto leidyklos testo užduotimis. Uždari testo klausimai ir atsakymų variantai parengti pagal Bendruosius Europos kalbų mokymosi matmenis ir Kembridžo kalbų švietimo metodiką. Klausimyną sudarėme ne iš savo parengtų užduočių, o tarptautine praktika pripažįstamų šaltinių, kuriais įvertinamos kertinės testą atliekančiojo leksikos ir gramatikos žinios.

Nuoširdžiai rūpinamės savo mokymų kokybe ir operatyviai reaguojame į kiekvieną atsiliepimą. Labai gaila, kad nepatikslinote, kurie testo klausimai sukėlė dvejonių. Būtume dėkingi, jei nurodytumėte nuvylusius testo atsakymus ir turėtume galimybę Jums pateikti argumentuotą testo atsakymų paaiškinimą, taip išsklaidant abejones.

Labai lauksime Jūsų skambučio arba žinutės: +370 62812267, [email protected]

Pagarbiai
    Anglų kalbos mokykla INTELLECTUS

Esu labai patenkinta kursais. Nesitikėjau, kad įmanoma per tokį trumpą laiką įgauti tiek pasitikėjimo savimi, o ir pačios pamokos būna ne tik pamokos, bet ir geras ir nuotaikingas atsipalaidavimas po dienos darbų, nes grupė puiki, o mokytoja Evelina - nuostabi! :)

Man labai patiko. Kiek mokiausi kitur, tai nebūdavo jokios pažangos. O čia kai pradėjau, tai jau po trumpo laiko žiūriu, kad jau gan neblogai kalbu. Žodžiu progresas 2 kart didesni nei kitur, nes ir įdomu, ir priverčia netinginiauti. O per karantiną perėjo prie nuotolinių kursų ir man net dar labiau patinka :)

Asta
    2019-10-07 14:46:12

Labai nusivyliau šios mokyklos Kauno filialu. Nepagarba ir nesiskaitymas su klientu. Į kursus užsirašiau dar rugpjūčio gale, žadėjo paskambinti kai bus sudaryta grupė rugsėjo viduryje. Nesulaukus skambučio ir pačiai paskambinus spalio pradžioje pasako kad grupės, mano pageidaujamu laiku, nebus, nors jų internetinėje svetainėje rašo kad yra dar viena laisva vieta. Administratorė pasako, kad nekreipkit dėmesio ką rašo svetainėje nes ji neatitinka tikrovės. Tai kam tada kuriama ta svetainė, žmonių mulkinimui? Pasiūlė kitą laiką, kur jau grupėje praėję 4 pamokas. Niekam nesiūlau ten kreiptis. Administratorė visiškai nedirba savo darbo.

Sveiki, Asta, dėkojame už jūsų atsiliepimą ir labai atsiprašome už sukeltus nepatogumus.

Visai neseniai atnaujinome mūsų svetainę ir tvarkaraščių sistemą, išties kartais pastebime rodomų vietų skaičiaus grupėse sinchronizavimo sutrikimų, todėl kartais rodomas skaičius gali neatitikti, tai nutinka dėl to, kad neretai užsiregistravusieji pakeičia savo pasirinktos grupės laiką, taip pat atlikus lygio testą paaiškėja, kad tinkamesnė kita grupė, ne ta, į kurią registravosi, todėl kartais atsiranda neatitikimų.

Atsiprašome, kad laiku neinformavome apie jūsų grupę. Grupė buvo planuojama, bet, deja, kai kurie dalyviai pakeitė savo grupių pasirinkimą, pasikeitus jų laiko galimybėms grupės pradžios datą teko atidėti. Kadangi grupes formuojame griežtai pagal mokinių kalbos mokėjimo lygį - kartais ne visos planuojamos grupės susidaro laiku. Atsiprašome, kad šiuo metu neturime grupės jums patogiu metu, norime pasiūlyti kitomis dienomis arba kiek vėlesniu laiku, nei pageidavote.

Norėdami kompensuoti sukeltus nepatogumus, dovanojame dvi savaites nemokamų kursų, jei išsirinksite patogią grupę. Pasirūpinsime, kad gautumėte aukštos kokybės paslaugas ir esame tikri, kad liksite patenkinta pasirinktos grupės mokytoju ir metodais. Dar kartą atsiprašome ir tikimės supratimo.

Pagarbiai,
    Anglų kalbos mokykla INTELLECTUS

Lankius kelias mokyklas, čia labiausiai patiko, žadu tęsti ir visiems rekomenduoju

Patiko pamokos tiek vaikui, tiek man. Rekomenduoju.

Labai gera mokykla, didelis dėmesys skiriamas mokiniui. Puiki dėstymo metodika.

Puiki mokykla, puikūs dėstytojai, tinkama dėstymo metodika, skiriamas dėmesys mokiniui.

PUIKI MOKYKLA.NUOSTABUS MOKYTOJAS.

The best english school in Lithuania!

Mokiausi šioje mokykloje ir likau labai patenkinta. Labai daug dėmesio skiria savo mokiniams.

Atradau šią mokyklą prieš metus, lankiau kelis kursus. Kiek teko mokytis man tai vienareikšmiškai geriausia mokykla, tiek mokytojai, tiek administracija. Jie man atradimas, visiems rekomenduoju!

10 balų mokykla. Puikus kursai, medžiaga, mokytojai. Nuostabi atmosfera kursu metu. Nustebino, kaip greitai galima pramokti anglų kalbos, plius pradėjo ir mokintis patikti, nors seniau kalbų mokymasis buvo kančia.

negaliu nepasidalinti atsiliepimais apie sia mokykla, sunus penktokas pradejo lankyti anglu pamokas vasara - labai pamilo anglu kalba, anksciau jis jos tiesiog nekente, o dabar negali sulaukti pamokos, ir mokytojai mokykloje is karto pastebejo pazanga. Aciu jusu mokytojui.

kiek teko mokytis anglų kursuose galiu drąsiai sakyti, kad intelectus yra viena iš tų nedaugelio mokyklų, kuriose mokytojai tikrai profesionalūs, mokytojų darbą prižiūri ir pamokose dalyvauja metodų specialistas, mokinai gauna papildomas priemones mokymuisi namie, jauti, kad nevien mokinių pinigai įdomūs mokyklai, o tavo pažanga. Likau tikrai patenkintas, būtinai tęsiu mokymus toliau ir jokių būdu nekeisiu mokyklos! Visiems rekomenduoju.

Anglų kalbos kursai, kuriuos lankiau, tikrai labai aukšto lygio, rekomenduoju

Naugarduko g. 4-4, LT-01309 Vilnius.
    Veiklos sritys: kalbų kursai; aukštesniojo ir profesinio mokymo įstaigos; aukštosios mokyklos, universitetai; institutai, moksliniai tyrimai; kelionės; mokyklos, bendrojo lavinimo; mokymo kursai; pramogos ir poilsis.
    ANGLŲ KALBOS MOKYMAI ĮMONIŲ DARBUOTOJAMS American English School tikslas – išmokyti Jus anglų kalbos taip, kad bendraudami užsienio kalbomis mėgautumėtės pačiu bendravimu. Todėl didžiausią dėmesį skiriame kalbos mokymo kokybei. Tai patikrinta ir pasiteisina – 95 % mūsų klientų grįžta tęsti studijų AMES anglų kalbos...
    Stirnų g. 32-22, LT-08101 Vilnius.
    Veiklos sritys: mokymo kursai; kalbų kursai; konsultacijų paslaugos; pramogos ir poilsis; vaikų darželiai.
    „Mažieji šnekučiai“ – tai mokyklėlė, kur vyksta smagūs žaidimai, panaudojant anglų kalbos ir lietuvių kalbos žinias. „Mažieji šnekučiai“ specializuojasi ir moko vaikučius Anglų kalbos pamokos 3-7 metų vaikams Letuvių kalbos pamokos 3-7 metų vaikams Hello, vasara! Vasaros anglų kalbos dienos stovykla 5-10 metų...
    Turgaus g.' 37A-6, LT-91249 Klaipėda.
    Veiklos sritys: kalbų kursai; mokymo kursai.
    Kalbų kursai Klaipėdoje: anglų, ispanų, prancūzų, vokiečių, italų, kinų kalbų mokymas. Kursai vaikams, moksleiviams ir suaugusiesiems Lietuvoje ir užsienyje visus metus. Vaikams nuo 6 (šešių) metų efektyvios programos šeštadieniais. Dėstytojai: kvalifikuoti specialistai. Intensyvūs anglų kalbos kursai vasaros metu...
    Donelaičio g. 10, 3 aukštas, LT-28141 Utena.
    Veiklos sritys: kalbų kursai; mokymo kursai.
    Kalbų kursai Utenoje: anglų, ispanų, prancūzų, vokiečių, italų, kinų kalbų mokymas. Kursai vaikams, moksleiviams ir suaugusiesiems Lietuvoje ir užsienyje visus metus. Vaikams nuo 6 (šešių) metų efektyvios programos šeštadieniais. Dėstytojai: kvalifikuoti specialistai. Intensyvūs anglų kalbos kursai vasaros metu...
    Savanorių a. 2A, II aukštas, LT-35201 Panevėžys.
    Veiklos sritys: kalbų kursai; mokymo kursai.
    Kalbų kursai Panevėžyje: anglų, ispanų, prancūzų, vokiečių, italų, kinų kalbų mokymas. Anglų kalbos kursai vaikams, moksleiviams ir suaugusiesiems Lietuvoje ir užsienyje visus metus. Vaikams nuo 6 (šešių) metų efektyvios programos šeštadieniais. Dėstytojai: kvalifikuoti specialistai. Intensyvūs anglų kalbos kursai...