Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę 700LT
Parašyk savo nuomonę apie UAB "700LT"
Labai prastas kelionė organizavimas. 2023.05.13 buvo kelionė “Nuo bulvių iki dvarų”. Pradedant visiškai kelionės laiko nesilaikymas, išvykimas vėlavo geras 40min., grįžimas buvo planuotas apie 23val, tačiau grįžome 2 val ankščiau. Toliau- vairuotojai visiškai nesigaudantys kelyje, darantis avarines situacijos, visiškai nesigaudo navigacijoje. Gidės duodas telefono nr. - kuri jau šioje agentūroje nedirba 5 metus. Labai blogas organizavimas.
Kelionės į Berlyną 12 30-01 01programa nebuvo tokia, kokia buvo pateikta kelionės aprašyme:daug bereikalingo važinėjimo ir ratų sukinėjimo autobuse kuomet dalį objektų buvo galima pamatyti einant pėščiomis. Viešbutis tvarkingas, tačiau pusryčiai prasti, kambaryje buvo blakė. Gidė Giedrė daugiau ekskursijų turėtų nebevesti arba gerti kitokius gėrimus.
kelionėnaujieji berlyne galima pasakyti kad ivyko ber be gidės Giedrės nes visa kelia girta kaip pedas voliojosi juokino visa autobusa jei ne šaunuoliai kautros vairuotojai tai butu šakės. Irkur tokius gidus randa alkoholikus tai nežinau kaip gadina firmos reitingus tai baisu ir pagalvot daugiau tikrai nevažiuosim ir kitiems nepatare
Šioje kelionėje ir aš dalyvavau su šeima. Na, gidė Giedrė nors visą kelionę buvo girta, pynėsi liežuvis, bet TIKRAI nesivoliojo:D Klaidino kelionės dalyvius su laikais, žadėjo konkursą su prizais, tačiau grįžtant namo autobuse neįvyko joks žinių patikrinimo konkursas ir niekas prizų nelaimėjo:D O, visi taip tikėjosi:) Šiaip kelionė tikrai puiki, vairuotojai šaunūs, atsakingi, tik gidė niekaip nesusitvarkė su savo problema.
Ačiū Jums už kelionę į Vieną. Ne kartą keliavau su Jūsų agentūra, bet tokių SUPER vairuotojų dar neteko sutikt. Didelis ačiū ir gidui Audriui.
Dėkojame kelionių organizatoriui 700LT ir gidei Nijolei už puikiai suorganizuotą ir pateiktą kelionę Marienburgas -Sopotas- Gdanskas vykusią10.22-23 dienomis.Savaitgalis buvo pilnas įspūdžių ir gerų emocijų.Gidės Nijolės profesionalumas, žinių bagažas, įdomus įstorinių faktų pateikimas - sužavėjo.Deje, ne visiems bendrakeleiviams tai buvo įdomu...
Tikimės ateityje, keliauti kartu.Rekomenduoju.
Gidė turi ne sausus faktus pateikti, o uždegti. Keliavau kartu, pirmą kartą susidūriau su gide, kuri įsivaizduoja, kad esam mokiniai.
Su 700 lt vaziuojam ne pirmą kartą.Organizavimas puikus, vairuotojas super, kelionė irgi, bet gidė Nijolė... Vaizdas, kad tai jos asmeninė kelionė ir visi turi daryti, ką ji nori ir siūlo. Pyksta, kad ne visi įdėmiai klauso, bet bevei 40 žmonių grupė, kalba ji tylai, ausinukų nepasiėmusi, kol visi susirenka, ji jau įpusėjusi pasakojimą. Venkit bet kokios kelionės su ja. Kantrybės jokios.
Tikimės ateityje, keliauti kartu.Rekomenduoju.
Kadangi tenka organizuoti keliones gimnazistams, tai rekomenduoju tik 700.lt. Važiuojam ne pirmą kartą, patys geriausi atsiliepimai, organizacija, visada padės išspręsti kilusias problemas. Pora agentūrų yra mus pavedę, kai likus nedaug laiko iki kelionės pareiškia, kad, deja, kelionės organizuoti negali. 700.lt po vieno tokio akibrokšto buvo mūsų gelbėtojai ir dar už mažesnę kainą, o ir maršrutą galėjome rinktis patys. Ačiū ir sėkmės.
Dėkojame kelionių organizatoriui 700LT už puikų ilgąjį savaitgalį kelionėje "Zakopanės kalnai ir anglies kasyklos", vykusią 2022.08.12 - 2022.08.15.
Iš kelionės parsivežėme begales teigiamų emocijų. Tikimės jog nuostabūs Zakopanės kalnų vaizdai dar išliks atmintyje labai ilgai.
Tai yra neilga kelionė, tačiau dėka puikiai sudėliotos programos laikų atžvilgiu, mūsų grupė spėjo pamatyti tikrai labai daug: buvo aplankytas Krokuvos senamiestis, susipažinta su istorija. Lankėme Tatrų nacionalinį parką, kilome prie Morskie oko bei Juodojo ežero. Aplankėme Zakopanės senamiestį bei pakilome į Gubaluvkos kalną. Paskutinę kelionės dieną leidomes į anglies kasyklas.
Be abejonės didžiausią įspūdį paliko pakilimas link Juodojo ežero. Paliko didelę nuostabą, kokia ištiesų yra graži ir įvarialypė kaimynė Lenkija.
Didelį ačiū norime perduoti gidei Ramutei, kuri visą grupę drąsino ilgų žygių metu, pralinksmindavo kelionėje autobusu taip pat atsakydavo į visus rūpimus klausimus.
Dėkojame Jums ir tikrai laukiame artėjančių kelionių kartu su 700LT!
Po ilgų abejonių nusprendėme vykti su šiuo kelionių organizatoriumi. 07-22 "Tartų grožis ir įspūdinga istorija - Zakopanė ir Krokuva". Gidė Ramutė nuostabus žmogus, su jos charizma ir iškalba kelionė neprailgo. Tačiau.. Vairuotojai nekompetetingi, visą kelionę "grybavo", ko pasekoje mums likdavo mažiau laiko ekskursijai. Vairavimo įgūdžiai =1. (100km nuo Krokuvos iki Tartų kalnų, su keliais jų nusukimais ne ten keliavome 3 valandas) Miestuose viršijo gretį, ne vieną karta pravažiavo degant raudonam šviesaforo signalui, negeba naudotis navigacija. (Autobuse yra wc bet kaip ne keista jis užrakintas ir nenaudojamas). Viešbučio parinkimas susižavėjimo nesukėlė, Krokuvos pakraštyje, prie greitkelio. Visą naktį be paliovos važiavo fūros.
P.s. Tie kas sako, kad iš vieno blogo įspūdžio negalima spręsti apie visą kompaniją, nepritariu. Jai pirmas įspūdis blogas ar norėsis dar kartą mėginti?
Vakar su 700LT keliavom po Rokiškį ir Biržus. Kelionė superinė. Viskas suorganizuota puikiai. Draugiški ir drausmingi keliautojai. Labai AČIŪ gidei Astai ir vairuotojui Egidijui.
Su 700.lt keliavome ne pirmą kartą, ilgąjį savaitgalį su grupe praleidome Čekijoje-Austrijoje. Kelionė buvo sklandi, gidas Audrius ir vairuotojai puikiai atliko savo darbą ir įgyvendino mūsų užgaidas. Viešbutis, kuriame apsistojome taip pat buvo puikus. Tikrai su agentūra keliausime ir toliau.
Per šią įmonę vykome pirmą kartą. Ilgai svarstėme, ar vykti per nežinomą kelionių organizatorių, galbūt geriau pasirinkti labiau "pažystamą" įmonę, tačiau mums patiko programa bei jos aprašymas, todėl pasirinkome keliauti per čia. Kaip paaiškėjo vėliau, mums teko labai stipriai nusivilti. Kelionė buvo kupina nervų ir streso, organizuotumo jokio. Kelionės metu mums buvo paaiškinta, kad čia tik bandomoji kelionė. Pasidarė įdomu kodėl bandomąjai kelionei reikėjo surinkti 70-ies keliautojų grupę ir pasirinkti dviaukštį autobusą, kuris net negalėjo mūsų nuvežti į vietas, kurios buvo numatytos pagal programą, nes tiesiog buvo per didelis ir per sunkus, o gidės Rasos nekompetingumui ir nemandagumui nebuvo ribų. Pasiteisino, kad grupė yra per didelė ir ji nesugeba susitvarkyti. Nors kelios valandos atgal ji pagyrė "kokie šaunūs keliautojai, nors jūsų ir tiek daug, bet jūs visi labai punktualūs ir paklusnūs". Sutinku, kad šaunūs, kitu atveju šis kelionių organizatorius jau bendrautų su Valstybine vartotojų teisių apsaugos tarnyba ir būtų užverstas keliautojų skundais. Vairuotojai kelis kartus pravažiavo pro raudoną šviesoforo signalą, vos neprispaudė automobilio besirikiuodami iš susiaurėjančios juostos, belėkdami nesugebėjo sustoti prie raudono šviesoforo signalo, todėl sustabdė tik sankryžos viduryje, tokiu būdu užkirsdami kelią pėstiesiems, užkirto kelią pagrindiniu keliu važiuojantiems automobiliams, vykstant į Zakopanę sustabdė Kelių transporto inspekcija, atėmė autobuso Techninį pasą, surašė administracinį nusižengimo protokolą, praradome daug laiko, negana to nuvykus išleido visus vidury kelio, o autobusas nuvažiavo į šalia už 100 m. esančią stovėjimo aikštelę (nesupratome kodėl mūsų negalėjo paleisti aikštelėje, reikėjo paskubomis lipti iš autobuso gatvėje), daug laiko praradome klaidžiodami pirmyn atgal ta pačia gatve, kurioje mus ir paleido kol patys įsijungę navigaciją parodėme gidei, kad turime eiti tam tikra kryptimi, tačiau eiti mums tektų 19 km pėsčiomis ir užtruktume apie 5 val. į vieną pusę, tiek laiko ir jėgų neturėjome, todėl vargais negalais suradome vietinį transportą, kuris sutalpino apie 70 žmonių grupę ir nuvežė mus iki tikslo - Morskie Oko ežero. Viso šito pasekoje buvo sugaišta begalė laiko, todėl prie ežero teturėjome apie 40 min, nors 9 val. ryte vietos laiku išvykome iš viešbučio, bet vistiek turėjome bėgti visur, pasigrožėti vaizdu ir pailsėti beveik nebuvo laiko. Ką čia bekalbėti, kad visą dieną iki pat vakaro (20 val.) buvome nevalgę, nes tam tiesiog nebuvo laiko... Sekančią dieną, po dar vienos "maratono" bėgimo dienos Veličkoje ir druskų kasyklose, gavome dar vieną "streso dozę" bendraujant su kompetencijos neturinčia gide Rasa. Buvome palikti kažkur Veličkos mieste, nežinantys kur eiti, bandėme skambinti gidei 11 kartų, organizatoriams (jie nedirbo), niekas neatsiliepė. Po gana ilgo klaidžiojimo atradome keliautojus ir mūsų gerbiamą kelionės vadovę rastorane, o paklausus apie šį įvykį, mums buvo atsakyta "mano telefonas guli ant stalo, aš negaliu susitvarkyti su tiek daug žmonių, 14 val. privalome išvykti, patys kalti, liksit nevalgę" (tuomet buvo apie 13 val. 40 min.). Vistiek prisėdome užsisakyti maisto. Neilgai trukus gidė mums atnešė vieną atšalųsį kepsnį, kuris liko nesuvalgytas mūsiškių turistų, frazė ir vėl ta pati "14 val. išvykstame, nespėjate, jūsų problemos" (ačiū jums, gerb. Rasa už pasirūpinimą), tačiau mes spėjome šiek tiek pasistiprinti bei palikę nepabaigtus pietus lėkštėse parbėgome į autobusą laiku ir pralaukėme dar 30 min kol gidė skaičiavo pinigus (įdomu kodėl nebuvo galima to padaryti važiuojant ir kodėl reikėjo mums sakyti, kad jei nespėsite iki 14 val., jūs būsite palikti). Pasibaigus vienoms "linksmybėms" mūsų laukė ir vėl nauji potyriai. Grįžtant į Lietuvą iš Veličkos vairuotojai pasiklydo Krokuvoje, sukome ratais, kol galiausiai pamatėme, kad atvažiavome iki viešbučio, kuriame gyvenome. Todėl ir vėl praradome daug laiko ir į Lietuvą grįžome labai vėlai (tiksliau būtų sakyti anksti...). Po visų 3 streso kupinų dienų, sustojus degalinėje, Lenkijoje, užkalbinome vairuotojus. Norėjome išsiaiškinti dėl jų neatsakingo vairavimo ir kitų kelionėje nutikusių nesklandumų, nes pasidarė neramu, kad galime ir nesugrįžti. Jų atsakymas buvo toks - "o ko jūs norite iš mūsų, mus verčia dirbti be poilsio, mes esame pavargę"... Pirmosios dienos įspudžių pasakoti net neverta, trumpai tai - krosinis bėgimas Vavelio pilyje be audio aparatūros ir gido paslaugų, kas buvo žadėta, trumpas pabėgiojimas Krokuvos gatvėmis ir pažintis su viešbučiu, kažkur miesto pakraštyje, daugiabučių kvartale, kuris buvo apsuptas statybinės technikos, išraustų gatvių ir pradėtų statyti pastatų, o apie kondicionierių ar vieną bendrą dvigulę lovą nebuvo net kalbos.
Apžvelgiant šią kelionę. Per laimingus atsitiktinumus nei karto nepakliuvome į avariją, nors kaip ir rašiau anksčiau, avarinės situacijos keitė viena kitą. Nors ir visi šlapi, dėl nuo autobuso lubų žliaugiančio vandens, tačiau, "ačiū dievui", sėkmingai grįžome į Lietuvą. Pabendravus su keliautojais, visi kaip vienas teigė, kad daugiau niekada nevyks per www.700.lt kelionių organizatorių ir rinksis tik patikrintas įmones. Po šio karto mes patys taip pat pamiršime šį kelionių organizatorių ir stengsimės informuoti kuo daugiau žmonių, kad poilsis, taip kaip mums, nebutų sugadintas ir pinigai nebūtų paleisti vėjais. Vykite tik per laiko ar artimųjų jau patikrintas kelionių agentūras bei organizatorius ir viskas bus gerai.
Pritariu Nedo išsakytai nuomonei. Nors su 700 lt.keliavome ne pirmą kartą ir viskas buvo puiku, tačiau šį kartą tikrai teko nusivilti.
Negaliu atsistebėti skaitydama paskutinius atsiliepimus apie kelionių organizatorių 700.LT.Kiek teko keliauti su 700.LT (tikrai ne vieną kartą), niekada nenusivyliau.Birželio 24-26 d.vykome į Zakopanę.Kelionė buvo puikiai organizuota, gidė ir vairuotojai - profesionalai.Viskas gerai apgalvota:poilsis, maitinimas, objektų lankymas.Kelionę vertinu 10 balų.
O tiems, kurie iš vienos nenusisekusios kelionės sprendžia apie visą kelionių organizatoriaus veiklą noriu pasakyti, kad jie klysta.
Pagarbiai Asta
Tikrai sutinku ir pritariu kiekvienam Nedo žodžiui. Tokios nevykusios kelionės dar nebuvau turėjusi. Jokio organizuotumo, pagarbos ir atsakomybės jausmo už 70-ties žmonių grupę. Keliautojams, kurie planuoja vykti į ekskursiją su šia agentūra patarčiau gerai apsvarstyti savo pasirinkimą ir ieškoti kitų alternatyvų. Mūsų patirtis vykstant į kelionę su 700.lt buvo labai nesėkminga.
Geriau, nei Nedas aprase musu patirti su agentura 700.LT negaleciau. NIEKDA nevaziuosiu su sia agentura ir kitiems nerekomenduosiu.
Viską ką parašė Nedas tikra tiesa, siaubo maratonas, gerai kad į WC išleisdavo. Su šią agentūrą vykti į keliones nepatariu ir pati nevažiuosiu.
06.20 - 06.22 su pirmos klasės gimnazistais vykome į kelionę Talinas-Stokholmas-Ryga. Visų pirma, šios kelionės, už super patrauklią kainą, nebūtų niekaip įvykę be organizatoriaus ir direktoriaus Ryčio. Esame jam stipriai dėkingi už atsakymus į net kvailiausius iškilusius klausimus, už kantrybę, kelionės dėliojimo lankstumą ir, žinoma, už puikų humoro jausmą bei pozityvumą. Maršrutas buvo nuostabus, taip, daug važiavimo autobusu, bet to ir reikia tikėtis, kai pasirenkama tokio pobūdžio kelionė, na, kitu atveju, reiktų teleportacijos aparačiuko. Ir taip, norėjosi to laisvo laiko daugiau, bet vėl tuomet reikia važiuot individualiai ir nesukti sau galvos. Gidė Rasa buvo nuostabi, jos žinios apie kiekvieną šalį tiesiog stebuklingos, nugludintos iki smulkmenų. Likome sužavėti ne tik jos žiniomis, bet ir puikiomis rekomendacijomis ką nuveikti laisvu laiku. Vairuotojai Kazimieras ir Tomas visiški nuostabuoliai, šarmingi, įdomūs pašnekovai, mus saugiai visur vežiojo ir sveikut sveikutėlius pristatė atgal namolio.
Ačiū visai komandai, linkime gyvuot begalybę metų, būtinai kreipsimės dar ir dar :)
Sekmadienį grįžome iš trumpos kelionės po Kuršių Neriją. Su 700 lt keliavome pirmą kartą ir buvome maloniai nustebinti... Manau, visa nuostabi ir draugiška mūsų grupė man pritartų: nuostabi gidė Giedrė, vairuotojas Gintas. Su jais norėčiau keliauti dar ir dar... Viskas vyko sklandžiai, apgalvotai. Daug pamatėm, sužinojom, turėjom laiko pasipliuškenti Baltijoj.
Dar kartą didžiausia padėka Giedrei ir Gintui. Ačiū, kad esat! Keliausim tik su 700lt. Ir kitiems rekomenduosim.
Jelgava - Didysis Kemerių raistas - Jūrmala (2022 06 25)
Kelionė nepatiko, programa prastai parengta. 10 VALANDŲ praleidome autobuse (vilniečiai), o likusias maždaug 6 val. naudojome objektams ir pasibastymui/poilsiui prie jūros. Jūsų teisė rinktis. Jeigu esate kauniečiai, užjaučiu jus: autobuse rizikuojate pratūnoti 12 val.
Gidas. Bandau suprasti žmones ir neskubėti jų teisti, tačiau gidas E. buvo bene prasčiausias per mano ilgametę kelionių istoriją. Jo „neentuziazmas“, „necharizma“ ir nesidomėjimas keleiviais buvo beveik demonstratyvus. Gal jis buvo iškviestas paskutinę minutę ir turėjo atidirbti svetimą pamainą, gal tiesiog laiko save per geru šiam darbui (nors tam neturi absoliučiai jokio pagrindo) - aš nežinau. Ir man nerūpi. Tiesiog rekomenduoju firmai susiimti. Turite tikrai nuostabių gidų, kurie suvokia, ką reiškia popandeminė rinka ir konkurencija joje. Orientuokitės į juos.
Nesklandumai. Apie tai, kad pasiklydome prie Kemerių raisto ir kad mus išgelbėjo pusnuogis barzdotas latvis, savo telefone parodęs vairuotojui, kas yra navigacija, - aš patylėsiu. Vėliau truputį paklaidžiojome pėsčiomis, kol sužvėrėjusių uodų debesys mus tąsė po gabalėlį (išgyveno ne visi turistai - bet čia jau siužetas siaubo filmui, o ne trumpam atsiliepimui). Uodai, žinoma, nėra agentūros kaltė, tiesiog turėkite galvoje, kad galite būti suvalgyti gyvi. Tačiau agentūrai norėčiau palinkėti labiau rūpintis žmonėmis karščio sąlygomis. Galbūt taupote su kondicionavimu autobuse, bet daliai vidutinio amžiaus žmonių turėjo būti velniškai sunku.
Kemerių raistas. Jis nepasirodė ypatingas. Mes ėjome TRUMPUOJU keliu - turbūt dėl to, kad jau nebūtume tilpę į laiką, o gal todėl, kad tingėjo gidas. Bet kuriuo atveju: jeigu tikitės gražių ežerėlių tarp visokių egzotiškų kemsynų, tai pamatysite gal tik vieną tokį objektą. Visa kita tebus žolėj styrančios pušelės. Tikiu, kad rudenį ar žiemą vaizdas yra mistiškas, įspūdingas, tačiau vasarą - ne. Tiesa, tempas buvo didžiulis, todėl neįsivaizduoju, kaip turėjo jaustis vyresni žmonės.
Jelgava. Simpatiškas miestukas, konkrečiai dėl jo tikrai nevažiuočiau, bet tai buvo teigiamas aspektas kelionėje. Nežinočiau, ką Jelgavoje nuveikti. Gidas labai nedaug tepapasakojo, į rūmus išvis nėjome.
Jūrmala. Guodžiu save tuo, kad pamačiau, kaip atrodo šis kurortas. Jis man paliko išties neblogą įspūdį. Dauguma turistų - lietuviai ir rusai. Ar bent jau rusakalbiai. Vienos dienos poilsiui tikrai per mažai. Todėl ir laikausi pozicijos, kad šita kelionė turi būti mažiausiai dviejų dienų trukmės. Gal net apimti Rygą arba pavažiavimą toliau nuo centrinės Jūrmalos - į paplūdimį su mažiau žmonių.
(PS Agentūra kol kas nepraleido šio mano komentaro pas save puslapyje. Gal jai labiau patiks matyti jį čia? Sėkmės).
Kelionė Marienburgas-Sopotas-Gdanskas paliko nepaprastai dideli įspūdį. Gidė Balanda, su kuria keliavau jau nebe pirma karta, yra tikra profesionalė. Visada su gera nuotaika ir pilna žiniu ir istorijos. Taip pat didelis dėkui vairuotojams Zenonui ir Algirdui, kurie išvairavo tokiose situacijose kurios atrodė nebeišvairuojamos. Ir aišku labai dideli komplimentai Gdansui, tai labai gražus miestas. Lenkams didelis pliusas, kad tiek daug investuoja i savo šalies istorija.
Vakar buvom kelionėje Jelgava-Didysis Kamerų raistas-Jūrmala.Labai nusivylėm.Ne kelionė, o kankynė.Iš Kauno išvykome 6val.ryto, grįžom 1val.25min.nakties. Kelionėje išbuvom 18 su puse valandos.1val. Užtrukome Jelgavoje, lygiai 45 min. Kamerų raiste ir 3 val. Jūrmaloje, o visas kitas laikas važiavimas autobusu.Važinėjom po miestus kol susirinkom, o po to vėl grąžinom visus norinčius keliauti.Su gidu Eduardu mums taip pat nepasisekė.Jo tikslas buvo kuo greičiau mus parvežti namo ir sau užsidėti pliusiuką už atliktą darbą.Vos spėjome paskui gidą sparčiu žingsniu.Visiškai neatsižvelgė į grupės norus ir galimybes, nors grupėje buvo įvairaus amžiaus žmonių, nepaliko laiko pasimėgauti kelione, viskas, kad tik greičiau.Taip, Jelgavoje mums parodė viską, kas išvardinta kelionės aprašyme, bet tai buvo sausas pabaksnojimas pirštu, paskubom, o kadangi buvo šeštadienis, muziejai nedirba apžiūrėti smulkiau ką nors buvo neįmanoma.Kamerų raiste eiti didžiuoju apžvalgos taku neleido, pasakė, kad mes ten nieko gero nepamatysime, tik sugaišim laiko.Ir mes raistą sparčiu žingsniu paskui gidą pralėkėm per 45 min.Kiek matėm, raistas labai gražus, tvarkingai įrengtas, tik reikia skirti daugiau laiko tuo pasimėgauti.Jūrmaloje mes pasirinkome laisvą laiką be gido ir tuo labai džiaugėmės.Jūrmala labai panaši į Palangą, tik pas mus gražiau, prabangiau, labai gražus paplūdimys.Vertiname-kelionė 4 iš 10, gido darbas-1 iš 10.Ačiū už patirtį.
Džiaugiuosi kelione, kuri vyko 2022-05-07 į tulpių žydėjimą. Ir oras geras ir labai daug ką pamatėme.
Likau patenkinta ir sužavėta nuostabia kelione į tulpių žydėjimo šventę - Burbiškių dvarą. Nuostabus tulpių grožis, jų gausa. Maloni gidė Afroditė. Patiko visi aplankyti ekskursijos apžvalgos taškai: Stumbrynas, nuostabusis Bistrampolio dvaras, tikrai rekomendioju visiems keliaujanties su 700.lt aplankyti šį objektą arba vykti individualiai. Ir žinoma Burbiškių dvaras, graži gamta bei parkas su daugybę tiltelių.
Kelionėje svarbiausia geras nusiteikimas, noras keliauti ir pamatyti bei pažinti, gera nuotaika ir gera apranga. Puikūs organizatoriai, jau ne pirma kelionė su Jumis. Ačiū Jums. Keliaukime kartu.
Šeštadienį vykome į tulpių žydėjimo šventę Burbiškio dvare. Kelione likau nepatenkinta, nes iš pradžių neveikė mikrofonas, o gidas Arvydas Lekavičius nebuvo pakankamai įdomus ir mandagus. Autobusas sustojo labai toli nuo šventės vietos, nors galėjo privažiuoti kur kas arčiau. Teko eiti pėsčiomis gatve pirmyn ir atgal po gerą pusvalandį automobilių važiuojamąja dalimi. Buvo nemalonu ir nesaugu. Prastai organizuota ekskursija.
Serialo Černobylis pėdsakais! Kelionė 2021 10 16 /27, 90 €+20, 00€/7.0€+7.0€+6.0€ pietus/ vieta 4B
Išvykimo laikas: Kaunas 08:30, Savas pr centras Savanorių 346.>>> KAUNAS ~21.12 val.
Kelionė 2021 10 16 Išvykimas iš Kauno 8.30 Jonavos-Ukmergės-Utenos link. Atvykome į Ignalinos atominės elektrinės valdymo skydo simuliatorių, kuris visiškai imituoja antrojo bloko tikrąją valdymo skydą. Susipažinome su Visaginu, sužinojame apie miesto istoriją, kultūrą bei dabartinių visaginiečių gyvenimą. Pasivaikščiojame netikėtais faktais nusėtu maršrutu po jauniausio Lietuvos miesto praeities klodus. Puikus vietinis gidas Aleksas Toliau keliaujame į Ignalinos atominės elektrinę. Mindūnuose - Edukacijos metu paragavome Rimydžių žuvienė“*. Grįžome į Kauną 21.12 v Papildomai +26, 00€ Programa gera Dėkui gidei Giedrei Važiuokite, maršrutas įdomus..
Su kolektyvu vykome į dviejų dienų kelionę po Dzūkiją. Labai norime padėkoti Ryčiui Pavolui, už šauniai suorganizuotą kelionę, gidei Stasei už jos profesionalumą, įdomų pasakojimą, jos šaunią nuotaiką, rūpestį visais keleiviais, vairuotojui Romualdui už saugią kelionę, už jo humoro jausmą ir gerą nuotaiką. Esam visi labai laimingi, kad vykome su šia agentūrą į kelionę ir tariame jiems nuoširdžiausią ačiū ir iki susitikimo sekančioje kelionėje. Jūs nuostabūs :)
Jelgava - Didysis Kemerių raistas - Jūrmala
Nuoširdžiausia padėka Ryčiui Pavolui už suorganizuotą kelionę ir aiškią informaciją ką būtina užpildyti keliaujant į kitas šalis. Ačiū gidei Giedrei už puikų darbą, gerą nuotaiką bei vairuotojui Rimui, kuris savo darbą atliko nepriekaištingai. Mielai ir ateityje keliausiu su 700.LT.
Vakar grįžome iš kelionės po Ventės ragą ir Kuršių neriją. Puikiai suorganizuota, nenuobodu, o gidas Audrius tai geriausia, ką turėjome iki šiol. Toks įdomus, šarmingas, turintis gerą jumoro jausmą, mylintis ir išmanantis savo darbą žmogus - tikras lobis. Ačiū vairuotojui Rimui už profesionalumą, atsakingumą. Eilinį kartą kelionė su jumis pasiteisino 100%. Sėkmės.
Dėkui 700LT už gerą savaitgalį. Programa puiki, kas norėjo pagilinti žinias ir iš arčiau "pačiupinėti" Kuršių Neriją, buvo sudarytos visos sąlygos, gidė Balanda aprodė kiekvieną kampelį, papasakojo daug gražių istorijų. Kam to nereikėjo turėjo dvi dienas prie jūros...
Dėkui Balandai už gerą laiką, už puikią nuotaiką, už rūpestį dėl kiekvieno keliautojo ir vairuotojui Edgarui už profesionalumą.
Sėkmės Jums, dėkui ir iki kito karto.
Kelione likome labai patenkinti. Kelionė suorganizuota puikiai, apgalvojant kiekvieną smulkmeną. Labai puiki gidė - maloni, įdomiai pasakojo, pasirinko puikų kelionės tempą - nei per lėtas, nei per spartus. Visus keliaujančius sužiūrėjo, ar niekas nepasiliko ir neatsiliko. Vairuotojas taip pat superinis. Rūpestis ir dėmesys 100%. :)
Rinksimės šią kelionių agentūrą ir kitoms kelionėms :)
08.08 pirmą kartą keliavome su jūsų kompanija ir nenusivylėme. Per vieną dieną daug pamatėme ir sužinojome, pailsėjom prie jūros. Ačiū gidei Balandai už pasakojimus, už
rūpestį, vairuotojui už saugią kelionę, ačiū visai jūsų komandai.
Organizacija ir programos išpildymas - 10 balų.
Sveiki,
Keliavome ne vieną kartą į Jūrmalą.Gide Balanda tikrai išmano savo darbą.Kodel nėra tokių vienos dienos kelionių į Liepoją?
Dabar toks metas, kai kažkur toli yra keblu keliauti, tai gal reiktų išnaudoti daugiau galimybių pas kaimynus, galetų būti savaitgalis ir su nakvyne.Vasarą smagu pajūry, o kai dar kažką pamatai naujo, smagumėlis...:)
Noriu padekoti uz puikia kielione JELGAVA- JURMALA ivykusi 2020/06.27.esu labai dekinga gidei BALANDAI ir vairuotojui EDGARUI- jie neprekaistingai daro savo darba.dideli jums ACIU,
Miela pakeleive, (nors ne visai miela papuolė), dėl valandos ir visų saugumo gadinti nuotaiką ir ramybę pusei autobuso? Tikiuosi Jūsų nesutiksiu kitose kelionėse.
Nežiūrint, kad mane sunervinote, linkiu Jums visapusiškos sėkmės.
Pagarbiai
Ilona
Ačiu Ilona
Nežiūrint, kad mane sunervinote, linkiu Jums visapusiškos sėkmės.
Pagarbiai
Ilona
Šių metų vasario 15-16 keliavome į Varšuvą, kelionė super, ir eilinį kartą įsitikinau, kad Gidei Stasei (iš didžiosios raidės)nesvarbu kokia šalis, koks miestas, ši ponia savo darbą atlieka 100.Dabar su draugais laukiam kuo greičiau kelionės Sankt Peterburgą.
Stasele jūs nuostabi.
Laba diena,
Š.m. vasario 08d. važiavau į Stintų šventę. Kelionė labai patiko. Tiek gerų emocijų,
Norėčiau padėkoti mūsų gidei p.Nijolei, taip pat autobuso ekipažui, Norėčiau pasiūlyti, kad kelionė būtų be Klaipėdos. Daugiau laiko šventėje ir Palangoje.
Linkiu jūsų įmonei sėkmės.
Pagarbiai,
Irena
Kelionės gidė visiškai atlieka darbą ne profesionaliai. Keliones metu kalba tokius dalykus, kaip vietas kur įsigyti alkoholį, skonio bei talpos rekomendacijos, kur geriau, , nueiti prigerti, kaip prasinešti alkh. gėrimus, , ir kt. nederamus gidui šnekėti dalykus.
Kelionės metu normalaus grafiko nesugebėjimas sudaryti, laiko keitimai be pranešimų/įspėjimo iš anksto. O grįžtant, sausio 1 d., pakeitus grįžimo laiką, , gidė, , mūsų NESUGEBĖJO informuoti nei sms žinute, nei skambučiu (kontaktinis telefonas turėtas), atvykus prie autobuso sulaukėme pašaipas iš šitos vadinamos gidės kaip mes vėluojam ir plojimais prieš visą autobusą stengėsi sugėdinti mus už vėlavimą. Paklausus gidės, kodėl nesugebėjo informuoti mūsų dėl laiko pokyčių, sulaukėme tik menko numykimo, , tai va, ,. Kyla klausimas, dėl gidės pareigingumo. Ar šitas žmogus, vardu Ona, sugeba tik suteikti rekomendacijas susijusias su alkoholio įsigyjimu ir pranešimu. Apie gėrimus autobuse jau net nekalbu. Užklasines veiklos sugalvojimas-naktiniai vežiojimai iš miesto į viešbutį autobusu. Niekam nerekomenduočiau šitos gidės Onos kelionės metu.
naujieji metai Rygoje, katik grizome, vairuotojas Mindaugas-jo taktiskumas ir paslaugumas kompensavo su kaupu nelabai kokii ora, vadoves Virginijos zinios apie Rygos senamiesti, netgi apie kiekviena pastata stebetinai profesionalios, kai kur paskubejom-kai kur palaukem, bet buvo viskas labai saunu, patenkinti 100 proc. aciu
Prieš Kalėdas lankėme Gdanską ir Malborką. Dar neišblėso šio nuostabiai papuošto miesto vaizdai, kalėdinės mugės. Tariu didelį ačiū už puikią kelionę "700LT", ypač nuostabiai vadovei Balandai ir vairuotojams (Tadui, kito vardo neprisimenu)
Gidė Balanda - visada su nuotaika, labai taktiška, įdomiai ir vaizdingai pasakoja, negailėjo savo laisvo laiko ir lydėjo Gdanske visur, kur užsimanėme. Kitą dieną aplankyta Malborko pilis paliko didelį įspūdį. Taip pat gidė pasirūpino ausinėmis su anglų k. jaunimui nemokantiems rusiškai. Apie viską buvo pagalvota! Dar kartą dėkoju, linkiu sveikatos, sėkmės kitais metais visai komandai!
Kelionė 2019.12.14 po kalėdinę Varšuvą su 700.lt ir gide Ona buvo nuostabi ir nuteikė šventiškai. Gidė Ona visapusiškai suderino gebėjimą sudominti lankytojus įvairiais objektais net dviejų ekskursijų metu, ir charizmą, ir žmogišką dėmesį visais keliautojais. Ji - tikras energijso, geros nuotaikos užtaisas. Sėkmės 700lt ir gidei Ona - kuo daugiau nuostabių bendradarbiavimo projektų :)
Sveiki. Dėkui!!! Kelionė " Operos fantomas su apsilankymu Balstogėje ir Supraslėje" 09-10 lapkričio, buvo puiki. Miuziklas nuostabus, net ir nesuprantant lenkų kalbos įspūdis pranoko lūkesčius. Vadovė Stasė labai šauni, geranoriška ir savo darbą išmananti gidė. Viešbutis naujas, tvarkingas miesto centre, todėl buvo puiki galimybė "panaktinėti".
Ikonų muziejus paliko visus sužavėtus.
Viso kolektyvo vardu (20 keliautoju) DĖKUI ir iki kito karto.
Laba diena,
Noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie kelionę į Varšuvą.Tai buvo pirma kelionė su kelionių agentūra, todėl viska buvo nauja ir įdomu. Išvykome iš Kauno dideliu gražiu autobusu. Pasirodė keista, kad vairuotojas vienas. Gidė prisistačiusi Afroditės vardu mus šiltai priėmė ir mes išvykome. Pirmas sustojimas buvo pasienyje ir gidei pasiūlius susitvarkyti visus “nykštukų” reikalus visi jos paklausėme. Aikštelėje stovėjo dar penki turistiniai autobusai ir vienas veikiantis tualetas. Aišku reikalų tvarkymas užtruko. Kitas sustojimas papūsryčiauti ir atsigerti kavos irgi truko ilgiau negu planuota, nes “greita” kavinės darbuotoja pasirodė visai nenusiteikusi skubėti.
Paskui tęsėme kelionę link Lenkijos sostinės ir gidė mums papasakojo trumpą šalies istoriją, padejavo, kad grupė didelė, dar pasidalino savo mintimis, kad Lietuvoje trūksta jaunų kunigų ir mes sėkmingai pasiekėme Varšuvą. Atvykę prie karalių rūmų mes išbėgome iš autobuso paskui gidę ir pavijome ją tik rotušės aikštėje kur ji sustojo atsikvėpti ir kažką papasakoti. Sakau, , kažką, nes ką ji kalbėjo girdėjo tik pirmos eilės kitiem sekėsi sunkiau. Ilgai neužtruke pasileidome toliau po senamiestį ir jį greitai prabėgome trumpam sustodami nedidelei informacijai. Aplankę visus privalomus objektus susirinkome rotušės aikštėje ir gidei pasakius, kad turime pusvalandį laisvo laiko sutarėme susitikti prie Koperniko paminklo ir visi kartu keliauti į muziejų. Gidei pasakius, kad muziejų teks susirasti patiems nusišypsojome ir palaikėme tai juoku. Bet pasirodo ji nejuokavo. Pusvalandis prabėgo greitai ir mes sutartu laiku buvome numatytoje vietoje, bet ten jau nieko nebuvo. Pasileidome ieškoti muziejaus ir pavėlavę kelias minutes įėjome vidun. Bet gidės ten jau nebebuvo, o su ja ir įėjimo bilietų. Supratę, kad mūsų visos kelionės tikslas gali nueiti šuniui ant uodegos puolėme skambinti gidei. Po trečio skambučio įsijungė pašto dėžutė ir paprašė palikti žinutę. Jau sunerimę susiradome sutartyje firmos 700 lt atstovo numerį ir jam paskambinom. Ačiū jam jis perskambino greit ir pažadėjo problemą išspręsti. Tikrai po 20 minučių gavome žinutę “Aš taip pat negaliu jai prisiskambinti.” Po pusantros valandos blaškymosi ir ieškojimo kitų būdų kaip patekti į muziejų supratom, kad į muziejų nepateksime, nes bilietų tai dienai jau nebuvo, išėjome pasivaikščioti po Varšuvos senamiestį.
Praėjus dar valandai paskambino gidė ir pasiteiravo ar gali mums kuo padėti, ir paaiškino, kad laukė mūsų prie įėjimo tik mes jos nepastebėjome... ir taip 1, 5 val. vieni kitų nepastebėjom, nors ir kiti lietuviai skambino jai iš savo telefonų, bet deja tik balso paštas.
Kad nekiltų dar kokių nesusipratimų grįžtame į autobusą ankščiau ir laukiame susirenkant visų keleivių, kad vyktume namo. Sutartą 20 val.susirinkę keleiviai išgirsta iš autobuso vairuotojo, kad jis niekur nevažiuos, nes pagal reglamentą turi dar stovėti vieną valandą. Sėdime valandą autobuse. 21 val. užvedus autobuso variklį pasigirsta ovacijos ir mes išvykstame. Visi pavargę ramiai ilsimės ir neatsargiai teiraujamės kaimynų ar būtinai salone turi degti tokia ryški šviesa. Mums paaiškina, kad taip turi būti. Pravažiavus dar 50 kilometrų einame klausti vairuotojo, , gal galėtų šviesą nors kiek prislopini, bet sulaukiame atsakymo, kad ne ir jei nepatinka galime užsimerkti. Bet po kiek laiko šis geras žmogus persigalvoja ir šviesa užgęsta. Mes jam audringai plojam už jo žygdarbį. Ramiai ilsimės ir su vėjeliu pralekiam planuotą stojimą Lodzėje. Sustojame Augustave, nes vairuotojui pagal reglamentą reikia pailsėti. Pailsėję išvažiuojame ir vairuotojas nusprendžia, kad mums irgi ilsėtis nereikia palieka šviesą salone, kad mes dalintumėmės kelionės įspūdžiais juk tik antra valanda nakties kas tokiu laiku miega?
Vos tik kirtę sieną vėl stovime ir laukiame kol vairuotojas pailsės. Ir po 7 val. - mes namie.
Labai Ačiū kelionių agentūrai 700lt už pamoką, kad kelionių agentūrą reikia rinktis labai atsakingai, Po visiškai sugadinto savaitgalio kitą kartą keliaujant labai pagalvosime ką rinktis.
Rašau ne kelionių agentūrai 700lt, nes ji nelabai ir atsakinėja parašiusiems, rašau kitiems žmonėms kurie susigundys žema kaina. Labai pagalvokit ar verta sumokėti pinigus ir patirti nusivylimą, kaip mes šioje kelionėje su vaikais.
Varšvos kerai 2019-10-13.
Gero tiek, kad gidas buvo puikus, o Varšuva graži. Kelionės aprašyme buvo skelbta, kad iš Varšuvos išvykstame vakare...DĖMESIO - vakare buvo 15 val. Nejuokinkit žmonių. Laabai didelė nepagarba, kodėl meluojate.
2019-10-12 buvau kelionėje, , Varšuvos kerai". Gidas buvo fantastiškas, labai maloniai bendravo su turistais. Per trumpą laiką sugebėjome pamatyti labai daug! Pats administracijos darbas labai kokybiškas, atsižvelgia į kliento norus ir stengiasi visus juos įvykdyti. Būtent šią kelionę rekomenduoju tiems žmonėms, kurie mėgsta greitą gyvenimo tempą!
Sveiki. 2019 09 28 važiavome į Karaliaučiaus kraštą. Likome labai patenkinti, parsivežėme puikių įspudžių. Autobusas geras ir patogus, vairuotojai paslaugūs ir geranoriški, gidė Nijolė puikiai mumis rupinuosi, buvo kantri, maloni, stengėsi atsižvelgti į kiekvieno pageidavimus ir norus, idomiai pasakojo. Gal tik reikėtu ryte ankščiau išvažiuoti, kad kuo greičiau muitinę praėiti, tada ir laiko ekskursijoms liktu daugiau. Ačiū jums labai, o ypač šaunei mūsų gidei.
Keliaujam nepirmą sykį su šia kompanija. Vakar parvažiavom iš kruizo Ryga-Stokholmas- Ryga - Jūrmala. Super įspūdžiai! Nors lietus vienu metu pylė kaip iš kibiro, pamatėm kas buvo žadėta, dar ir maratono bėgimą Stoholme stebėjom. Gidė labai šauni, organizuota, vairuotojas - taip pat, autobusas patogus, tvarkingas. Ačių 700.LT!
P.S. Žiūrėsim dabar pasiulymus Naujų sutikimui.
Buvusio karinio dalinio teritorija parduodama už 15 mln. Eurų
Turto bankas skelbs išskirtinį aukcioną – bus siūloma įsigyti buvusios sovietinės armijos priešlėktuvinės gynybos dalinio teritoriją, iš viso 20 ha žemės sklypą Kalnėnuose, Vilniuje. Pradinė...

Prof. Krzysztof Rybinski: man svarbu tapti pokyčių proceso dalimi
Europos humanitarinio universiteto (EHU) rektoriumi balandį iš 17 kandidatų išrinktas prof. Krzysztof Rybinski. Su juo kalbamės apie EHU ateitį ir jo vaidmenį demokratiniams procesams šiame...

"Rimi": patogų apsipirkimą lemia įsiklausymas į pirkėją ir diegiamos inovacijos
Apsipirkimo įpročiai nuolat keičiasi, o pastaruosius keletą metų postūmių pokyčiams tikrai netrūko. Pirkėjų elgseną atidžiai stebintis mažmeninės prekybos tinklas "Rimi" nuolat ieško būdų, kaip...
Savaitgalį važiavome į kelionę Marienburgas Sopotas Gdanskas. Nuostabi kelionė. Puikiai suplanuotas laikas. Nuostabi gidė Asta. Labai daug pasakojo. Gidė Asta labai šiltas ir draugiškas žmogus. Mandagūs ir paslaugūs vairuotojai. Su 700LT važiavome antrą kartą. Labai dėkojame, kad esate. Važiuosim patys ir rekomenduosim kitiems. Ačiū.